Mówiliśmy dużo razy że na kilka serwerów

Filefront, Rapidshare Może Upload.to lub Sharebase.de, możliwości jest sporo

Myślę że postaramy się także o torrent ;]
RauL276
Mar 27 2009, 21:05
Przecież FileFront odpada...
Kubbas
Mar 27 2009, 22:30
Niby czemu?
We are suspending FileFront site operations indefinitely on March 30. Please see the following link for more information:
Dawno nie wchodziłem na FF, zobaczymy jak dalej będzie nie macie się o co martwić
Teraz pora na Wasze działanie niech ktoś z dobrodusznych oczekiwaczy v3 ściągnie v2 i przeupa na jakiś serwerek toć by się nie zmarnowało, tyle wymagacie ciekawe na co Was stać ; >
Michae(L) 1916
Mar 27 2009, 23:48
neptyk
Mar 28 2009, 00:44
jaki znowu tak box.net , najlepiej na rapidshare.com
kubbas: ten patch v2 na jakim serwerze sie znajduje , FF?
ja bym mógł go na rapida wrzucić , mam konto premium , łączę w sumie tylko 1 mb neo ale dałbym rade ;]
Kubbas
Mar 28 2009, 01:08
hosted.filefront.com/kubbas
neptyk
Mar 28 2009, 07:31
próbowałem go ściągać na radiowce ale coś przerywa mi , w niedziele wrócę do domu i ściągnę go i będę wrzucać na RS
W którym parcie znajduje się OF ? bardzo mi zależy na ofie od Kubbasa i może ktoś wrzuci gdzieś samego ofa? Proszę
Kamiloxx
Mar 28 2009, 11:12
Ludzie nie piszcie lub czytajcie temat. Kubbas pisał że OFa osobno nie wyda. Ja czekam i nie piszę postów typu "Kiedy premiera?" albo "Wydaj osobno kitserver". To dzięki dobrej woli Twórców PES 6.5 będziemy mogli grać w tego patcha.
tyburek19
Mar 28 2009, 12:35
http://pro-evo.kirc.pl/plikiWszystkie party będą niebawem, uploaduje się na łączu 100/100
tyburek19
Mar 28 2009, 13:03
Done
dr_idea
Mar 28 2009, 13:06
To jest na pewno patch Kubbasa? Bo zero info z jego strony, miał być po 1 kwietnia.
__SaNd1__
Mar 28 2009, 13:09
CYTAT(dr_idea @ Mar 28 2009, 14:10)

To jest na pewno patch Kubbasa? Bo zero info z jego strony, miał być po 1 kwietnia.
Ludzie prestancie to poprzednia wersia oni to robiom dla nas zebysmy mogli pograc wtedy kiedy bedzie to bedzie

Koniec OT!
Kubbas
Mar 28 2009, 13:19
Dałem koledze linka do v2 aby przeupał na inny serwer bo filefront pada, przydałoby się czytać ze zrozumieniem
Jak widać adminów z pro-evo.pl nie zatrzymuje nic i upają co chcą, gdzie chcą bez jakiegokolwiek pozwolenia
To co kolega Trybutek, Barca czy jak kto woli Scofield zupał (bez jakiegokolwiek pozwolenia) to jest stara wersja patcha. Nowa niebawem. Tutaj coś na smaka:
http://www.youtube.com/watch?v=wYgdfHsnQkM
mariolazi
Mar 28 2009, 15:31
Na filmiku prezentuje się przednie, fajna nuta
tyburek19
Mar 28 2009, 15:52
CYTAT(Kubbas @ Mar 27 2009, 22:34)

Niby czemu?
We are suspending FileFront site operations indefinitely on March 30. Please see the following link for more information:
Dawno nie wchodziłem na FF, zobaczymy jak dalej będzie nie macie się o co martwić
Teraz pora na Wasze działanie niech ktoś z dobrodusznych oczekiwaczy v3 ściągnie v2 i przeupa na jakiś serwerek toć by się nie zmarnowało, tyle wymagacie ciekawe na co Was stać ; >
CYTAT(Kubbas @ Mar 28 2009, 13:23)

Dałem koledze linka do v2 aby przeupał na inny serwer bo filefront pada, przydałoby się czytać ze zrozumieniem
Jak widać adminów z pro-evo.pl nie zatrzymuje nic i upają co chcą, gdzie chcą bez jakiegokolwiek pozwolenia
CYTAT(.GooFy @ Mar 28 2009, 13:50)

To co kolega Trybutek, Barca czy jak kto woli Scofield zupał (bez jakiegokolwiek pozwolenia) to jest stara wersja patcha. Nowa niebawem. Tutaj coś na smaka:
http://www.youtube.com/watch?v=wYgdfHsnQkMJedno wyklucza drugie? Jestem dobrodusznym oczekiwaczem :]
PS. Musiałem źle najwyraźniej zrozumieć słowa: " oczekiwaczy v3 ściągnie v2 i przeupa na jakiś serwerek toć by się nie zmarnowało, tyle wymagacie ciekawe na co Was stać ; >"

Stać mnie na dużo

Dobra wróćmy do rzeczy związanych z patchem. Co do nuty może być ;]
frogas12
Mar 28 2009, 16:19
CYTAT(.GooFy @ Mar 28 2009, 13:50)

http://www.youtube.com/watch?v=wYgdfHsnQkMto jesdt filmik z v3????
Przeupać na serwer typu FF to co innego niż przeupać na serwer p-e i potem się nim chwalić... Dobra ja kończe kłotnię, a żeby nie było OT, to chyba jasne że filmik z 3...
Kubbas
Mar 29 2009, 21:00
Wie ktoś z jakim nr gra Miśkiewicz w Milanie? ; >
Po co go robić jak on z primavery

zrób lepiej Santona w Interze
A propo Kubbas co wam jeszcze zostao do ukończenia patcha ???
Jamnik
Mar 29 2009, 21:44
Miśkiewicz jest w kadrze ACM teraz, po kontuzji kogoś tam, a Santon jest w Interze.
djclanv1r00z
Mar 29 2009, 22:19
jest w kadrze ACM

( po kontuzji Abiattiego nie będzie mógł grać przez dłuszy okres czasu xD )może daj mu 89 jak jego rok urodzenia

i życze dalszej owocnej i miłej pracy

pozdro
Kubbas
Mar 29 2009, 22:50
Dałem mu 99 bo jego nr to niewiadoma, ale będę szukał aż znajdę ;]
miki666
Mar 30 2009, 19:35
chwilowo nie ma on nadanego numeru nawet
Jamnik
Mar 30 2009, 19:39
Tak, ale w grze nie ma takiej opcji. Domyślam się, że o tym że nie ma numeru to po statach E9 wzięłeś...
Plina4
Mar 31 2009, 14:39
panowie dzisiaj sie kończy okno transferowe w Rosji wiec może juz pod koniec tygodnia bedzie PATCH
Jamnik
Mar 31 2009, 14:44
Jesteś jednym z twórców że wiesz

?
strzelam

Kubbas napisał ze 31 konczy sie okno transferowe w Rosji wiec sądze ze na weekend sie ukaze
ale się uśmiałem wchodze na stronkę
http://www.pro-evo.pl i widze że wydany jest patch to bez chwili zastanowienia biore pobież eheh a tu żarcik już myślałem że wreszcie jest wydany :/
Podkreślamy że www.pro-evo.pl niema nic wspólnego z patchem. A nazwa P-e Patching nie pochodzi od strony, a zwyczajnie od gry Pro Evolution. Dawniej patch miałbyć wydany na łamach tego forum, jednak po kilku zajściach zrezygnowaliśmy. Jak widać admini starają się utrzymać userów w przekonaniu iż prowadzą wszelki nadzór nad pracami...
Jest w patchu Bośnia i Hercegowina ?
Vargiej
Apr 3 2009, 11:26
a bedzie Lech ? ;]
Luudzie... Czy wy wogóle myślicie ? Czytacie, używacie szarych komórek ? W tym temacie było conajmniej 3 takie pytania. Z Polski będą Lech, Wisła i Legia.
Vargiej
Apr 3 2009, 17:51
wyluzuj typie , nie bede czytal 45 stron w poszukiwaniu info czy bedzie lech..
odpowiedziales mi i spoko
bez cisnienia
Pytanie to pojawialo sie praktycznie co druga strone ;] Wystarczy od pierwszej ze 2 przeleciec. Ale cóż...
Że tak zapytam w reszcie świata będzie Boca ?
Nie

Zdecydowaliśmy że będą tylko drużyny z Europy.
FileFront has been acquired by the original founders of the site and will NOT be suspended as previously announced. This is NOT an April Fool's Joke.
Good news
__SaNd1__
Apr 4 2009, 12:20
CYTAT(Kubbas @ Apr 4 2009, 14:15)

FileFront has been acquired by the original founders of the site and will NOT be suspended as previously announced. This is NOT an April Fool's Joke.
Good news
Znaczy bedzie na FF ? To dobrze bo jak dla mnie to jeden z najlepszych serwerow

Pozdro czekamy na premiere
Vargiej
Apr 5 2009, 13:09
Teraz juz chyba wypada zapytac

kiedy bedzie pacz
LaPuLg4
Apr 5 2009, 13:21
pacz będzie wtedy, kiedy skończą
RauL276
Apr 5 2009, 13:43
Twórcy zapewniali, że patch wyjdzie zraz po zakończeniu rosyjskiego okienka transferowego(skończyło się 31. marca).
Więc już niedługo patch powinien ujrzeć światło dzienne
Ziomki upload z patchem już ruszył

?
A kto powiedział, że ma ruszyć ? ; >
__SaNd1__
Apr 5 2009, 19:54
CYTAT(Kubbas @ Apr 5 2009, 21:52)

A kto powiedział, że ma ruszyć ? ; >
Wszysczy jestesmy niecierpliwi i czekamy na najlepszego patchyka

A tak na serio - Kubbas czy patch bedzie na Filefront ?
Kubbas do Świąt Wielkanocnych skończycie?
Wszyscy by chcieli se już pograć a ty trzymasz wszystkich w nie pewności
Postarajcie się chłopaki
Kubbas no a jak bez uploadu dostaniemy patcha do ściągnięcia ? heh trzeba najpierw pliczki wstawić na serwerek a jesli Ty mówisz że nie ma ruszyć wogóle to oznacza że patcha nie będzie
Vargiej
Apr 6 2009, 16:53
Slyszalem ze pacz ma sie pojawic pod koniec maja ;]
Panowie mamy przeciek w ekipie...

Ktoś kolegę dobrze doinformował, ale zapomniał dodać że maja następnego roku...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.