Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch (v3) By P-e Patching Group :::: Odliczanie Do Premiery ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Varies.
CYTAT(4Rs @ Feb 18 2009, 20:05) *
czemu tutaj już nic nie piszecie? przez was aby się czegoś dowiedzieć o newsach na pro-evo musiałem konto robić smile.gif

Ale żyjesz prawda...?

Co do patcha:Nikt z nas sie nie opierd***.Wszyscy chcemy,aby wyszedl on najszybciej.Postami typu:"kiedy będzie patch ?" napewno nie przyspieszycie premiery wink.gif.

Mam nadzieję,że wytrwacie smile.gif.

Pozdrawiam.
Daro.
Lepiej czasem dłużej poczekać, by patch był jeszcze bardziej dopracowany i miły dla oka, niż by został wydany np. dziś baardzo nie dopracowany, prawda?
unikat
CYTAT(DarOoOo969 @ Feb 18 2009, 21:40) *
Lepiej czasem dłużej poczekać, by patch był jeszcze bardziej dopracowany i miły dla oka, niż by został wydany np. dziś baardzo nie dopracowany, prawda?

Proste ;]
Zobaczymy jak to wyjdzie xD
Kubbas
Nic nie piszemy, bo nie widzimy sensu pisać tego samego na dwóch forach, co jakiś czas tu zaglądam jak widzę jakieś poważnie, nie powtarzające się pytania to tu odpowiadam, na p-e jestem częściej więc tam zaglądajcie do tematu patcha. Co jakiś czas patrzę tutaj i jeżeli trzeba odpisuję : )
T_o_M_u_S_1993
I całe szczęście nikt tu cie nie chce ! Możesz się przenieść na stałe na pro-evo. Swojego patcha już tworzysz od wakacji a nie widać porządanego efektu ... Zabrałeś się za ligę portugalską i teraz masz problem bo kitsów nie ma, facesów nie ma i stadionów nie ma . Jesteś w czarnej d***e. Mam nadzieje że patch będzxie bardzo dobry bo inaczej zejdziesz na PSY !!

//ogarnij się chłopie, +20% na ochłonięcie...
Mani3k
T_o_M_u_S_1993
Za co te 20% ?? Przeprasza za post pod postem. Ja chce tylko przedstawić swoją opinie !! Taka jest prawda że Kubass zabrał się za ligę portugalską i nic nie ma zrobione smile.gif Jeżeli praca idzie dobrze to niech da chocby jeden scorebord i jakies screeny z ligi portugalskiej ale nie 2 dryzyn

Możesz przedstawić swoją opinię w kulturalniejszy sposób, więc nie wiem skąd to zaskoczenie procentami. Teraz też je dostaniesz, za brak edycji postów. // Tomak
Damian.
To nie ściągaj...
Chcesz w kółko w te same ligi grać to ściągaj innego patcha i graj.
Liga Portugalska to innowacja. Kitsy sa dla kazdego teamu. Stadionów jest też sporo,podobnie z fejsami. Nie wiem w czym problem...
Kubbas
Oke, tylko wjazdu mi na chatę nie rób. Jutro wydam obiecuje...

btw wiem, że to fałszywe konto, któregoś z twórców evolution "patcha", widać to po postach w ich temacie na co uwagę, któryś z userów zwracał ; )
Modzi mogą to przez IP sprawdzić, pzdr

pes2009pl
Już jutro? tongue.gif laugh.gif
GooFy
CYTAT(T_o_M_u_S_1993 @ Feb 20 2009, 14:42) *
Za co te 20% ?? Przeprasza za post pod postem. Ja chce tylko przedstawić swoją opinie !! Taka jest prawda że Kubass zabrał się za ligę portugalską i nic nie ma zrobione smile.gif Jeżeli praca idzie dobrze to niech da chocby jeden scorebord i jakies screeny z ligi portugalskiej ale nie 2 dryzyn

Synek, bodaj 2 strony wstecz masz skrinów z portugalskiej od groma... Niewiem na jakiej podstawie takie dzieci się odrazu plują.
Kubbas
CYTAT(pes2009pl @ Feb 20 2009, 15:18) *
Już jutro? tongue.gif laugh.gif

Nie no postaram się dzisiaj nie chce mieć problemów z ekipą evolution, ale nie wiem czy mi się uda ;/

Porcja skrinów, przedpremierowa, ostatnia

^scoreboardy nie wrzucone
^staty będą jeszcze dopicowywane
__SaNd1__
Czekamy z ochote mam nadzejeje ze w naj - bliszym czasie nas ucieszysz z naj - lepszym patchem tongue.gif
Kubbas

^Repry i transfery zimowe mam w OF'ie, który powędrował dalej ; )

Definitywnie ostatnia porcja skrinów

btw na szczeniackie prywatne wiadomości od twórców Evolution patcha nie odpisuję ; )
siwers99
CYTAT(Kubbas @ Feb 21 2009, 13:21) *

Definitywnie ostatnia porcja skrinów

btw na szczeniackie prywatne wiadomości od twórców Evolution patcha nie odpisuję ; )

Papa Waigo z Fiorentiny odszedl do Lecce
Kubbas
CYTAT(siwers99 @ Feb 21 2009, 13:37) *
Papa Waigo z Fiorentiny odszedl do Lecce

CYTAT(Kubbas @ Feb 21 2009, 13:21) *

rolleyes.gif
Michae(L) 1916
Świetnie to wygląda. Zapowiada się genialny patch.
Kamiloxx
Zajefajny patch się szykuje. Sam spróbóję sobie Cracovię dorobić i będzie gites tongue.gif
tomilee
Witam!!! patch wygląda zajebiście mam takie pytanko ile znajdzie się przyśpiewek dla drużyn? Pytam bo mam spachowanego Pesa i mam prawie 100% chantsow skorzystałem z programu Dkz i database editor żeby częsc przyspiewek wrzucic do pliku p_sound i działa wysmienicie oczywiscie w data base nalezy zmienic adres pliku z cyferkami i wybrac odpowiedni plik sound. Jeżeli autorzy sa zainteresowani to mogę przyśpiewki jakoś wrzucić.
Vargiej
kiedy bedzie ten pacz ? czekam i czekam a tu cisza
LaPuLg4
No nie moge....sie doczekać happy.gif Kubbas zlituj sie i wydaj tego pacza w tym tygodniu biggrin.gif i takie zarazem nie związane z tematem: jak zaimportować mordke z o_text (przez ggs), bo jak mam tutka to widze format str, a u mnie jest bin?? wie ktoś o co chodzi??
Rafo37
Ech tworcy pacza przestali byc adminami na pro evo i teraz nie wiadomo na jakim forum wyjdzie patch :/
__SaNd1__
Pozostaje nam tylko na Premiere patcha czekac nic innego wink.gif
grzybek214
CYTAT(__SaNd1__ @ Mar 7 2009, 16:23) *
Pozostaje nam tylko na Premiere patcha czekac nic innego wink.gif

Dokładnie.Miejmy nadzieję,że dzięki temu,że twórcy odeszli z pro-evo.pl, będą mogli poświęcić więcej czasu temu patchowi i pobije on wszystkie patche jakie wyszły do tej pory.Pozdrawiam
Kubbas
Odeszliśmy z pro-evo gdyż admin chciał czerpać korzyści finansowe z patcha. Ani nie przyśpieszy, ani nie zwolni, patch niedługo. Prawdopodobnie zrobimy forum dla problemów z patchem i ich rozwiązań w różnych językach itp. Na pewno jak skończymy dam download tutaj, na iss.
Pelas
a pomyśleć, że jeszcze nie tak dawno...pisałeś tu z braku alternatywy;D xDDDD
no cóż czekamy na patcha:) zobaczymy co tam ciekawego wykmniliście
lukasz44
Też czekam z niecierpliwością , mam nadzieję że będzie super patch , a tak wogóle to pójdzie na MX ??? pozdrooo
GooFy
Tak pójdzie na MX. Kilka osób mnie prosiło, oto są: Screeny logosów.

Kamiloxx
Fajne loga wink.gif Aha i mam pytanie: Jakie pliki w 0_text odpowiadają za loga?
Kubbas
CYTAT(Pelas @ Mar 8 2009, 04:40) *
a pomyśleć, że jeszcze nie tak dawno...pisałeś tu z braku alternatywy;D xDDDD
no cóż czekamy na patcha:) zobaczymy co tam ciekawego wykmniliście

Czasy się zmieniają, ludzie też : D
__SaNd1__
Klassa Swietnie Brawo Panowie! wink.gif
lukasz44
Dajcie jeszcze screenów kilka ... a i na kiedy szukuje się premiera ...

p.s - bardzo mądra wypowiedż Kubass , pozdrawiam ...
Michae(L) 1916
Świetny patch się szykuje, nie pozostaje nic oprócz czekania na premierę. Brawo panowie.
__SaNd1__
Czy w patchu znajdzie sie stadion zespolu Anorthosis Famagusta gdziesz na forum czytalem ze ich stadion juz powstal do PES 6 smile.gif
Jamnik
Nie wiem, chyba tak
asffaf
A jak z wymaganiami sprzętowymi ? Znacząco się zwiększą ? Mam GeForca 3 i zwykły PES 6 śmiga przy 1024 X 768, a jak wgrałem patcha OE 5 to masakra, Więc liczę że 6.5 nie podniesie znacząco wymagań smile.gif
LaPuLg4
raczej zwiększy i to bardzo, skoro mają być nowe stroje, stadiony, mordki i włoski - a to sporo podnosi wymagania (chociażby RAM)
lukasz44
Bez pitolenia , pisali że na MX pójdzie , ja miałem starą wersję v.4 i OE 4 i 5 i wszystko chodziło na mx więc ...
Kubbas
Pod mx nie łażą tylko gały, będzie ballpack pod mx, i osobny normalny. Wymagania się na pewno zwiększą, nowe stadiony, nowe mordy, wielki kitserver, tak o 10-20 % skoczą
GooFy
W starych wersjach patcha, na MX problemem były także stroje HD. W tej wersji jednak wszystkie będą normalne więc bez obaw ;]. Kubbas jeszcze do niedawna śmigał na MX.
Kubbas
Chciałem oficjalnie powiedzieć, że po v3 pojawi się v4, prawdopodobnie po wakacjach. Niedługo v3 do ściągnięcia.
__SaNd1__
Swietnie Kubbas czekamy na linki wink.gif
frogas12
ale extra to czekamy;)
RauL276
No czekamy:) Czyli na GF FX powinno śmigać??
rakoczyn
W jakiej postaci będzie ten patch?

Gotowe pliki afs do podmiany?
Czy może instalator jak od GamingAccess?

Ile będzie zajmował?
LaPuLg4
oooo kogo ja tu widze....ktoś z BO.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Kubbas
Gotowe pliki, 6 gb
piwlak
Ja mam jedno pytanie dotyczące wydania patcha- czy to "wkrótce" to kwestia najblizszych kilkunastu godzin, czy kilku dni?
frogas12
Gotowe pliki, 6 gb
czyli kiedy beda do pobrania????
__SaNd1__
Kubbas mam naprawde juz ostatnie pytanie do ciebie wink.gif Na poczatku mecz jak wychodzom druzyny czy bedzie Hymn Ligi Mistrzow ? Dzieki za odpowiedz i czekam na download wink.gif Pozdrawiam to ostatni moj post bede pisal po wydaniu PES 6.5 wink.gif
Kubbas
Nie będzie hymnu gdyż każdy puchar etc nie ma swojego slota, w poprzedniej v zdecydowałem się dać hymn, ale teraz go usunąłem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.