Jeśli wolno to parę zastrzeżeń :
* fajnie ze jest Bwin liga ale chyba lepsze byłoby rozwiazanie z wstawuieniem w to miejsce Bundesligi no chyba żezostawiajac taki stan rzeczy lige miedzynarodowa zmienicie na Bundeslige z logiem i scoreboardem
*drużyny które dobrze sie spisuja w europejskich rozgrywkach powinny byc ale głównie te do których istnieje stadion w pesie
*oby poprawiony na 100 % komentarz
*scoreboardy : moje propo:p
*Barclays Premier League scoreboard czyli taki jak jest na c+
*Ligue 1 : Z C+ oczywiscie nie wiem co za kretyn napisał ze ps bo oni nigdy!!! ligue 1 nie mieli live
*La Liga : no to dowolna wersja z C+ na forum evo-web.co.uk są zajebiste
*Bwin liga - raczej PS
*Bundesliga - oczywiscie Sportklub nowy albo stary Areny
*Serie A - standardowy albo C+ albo Ps razcej C+ bo oni lepsze emcze pokazuja
*liga mistrzów albo Nsport albo TVP 2
*PUEFA albo TVP 2 albo Nsport albo PS
*mecze miedzynarodowe - polsat sport na 100!!!!!!!!!!!!!
*puchary no to tesh proponuje PS bo euro ładnie zrobili i mozecie coń na podobny do euro wstawić teco ładne zrobił tylko bez loga euro 2008
*KARIERA - ja proponuje PS albo C+ albo 2 liga PS I liga C+
*Towarzyski - raczej TVP sport albo Ps
-Stadiony tylko dajcie prawdziwe i te najlepsze wrsje bo ostatnio to o zgrozo!!! jak szachtar mógł grac na przerobiony mde kuip lol2 osobicie w doborze moge do konca wakacji pomóc
-nowe menu bo to jakieś rewelacyjne nie jest co nie znaczy że sam bym lepsze zrobił
- nowy soundtrack np Enrique iglesias - can you hear me przy np trybie euro 2008
I to główne rzeczy do poprawy no jeszcze nowy dżwiek przy wchodzeniu na stadion piłkarzy i nowe dzwieki gwizdka i piłki jak w oe patchu:)