Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch (v3) By P-e Patching Group :::: Odliczanie Do Premiery ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
MATT2012
jak nie działają jak działajątongue.gif trzeba tylko nr slotu druzyny która gramy odpowiednio zmienić:Pwszystko przy temacie oe patcha i dzwiek w ml:PA tak w ogóle mogliscie inaczej z tymi ligami w patchu zrobić czyli za Eredivisie bundesliga a w others c jak jush Bwin lige . Pzdro
MATT2012
jak nie działają jak działajątongue.gif trzeba tylko nr slotu druzyny która gramy odpowiednio zmienić:Pwszystko przy temacie oe patcha i dzwiek w ml:PA tak w ogóle mogliscie inaczej z tymi ligami w patchu zrobić czyli za Eredivisie bundesliga a w others c jak jush Bwin lige . Pzdro sorry 2 razy mi się wysłało:/
Kubbas
Mylisz się smile.gif W PES'ie 08 przyśpiewki w ML działają poprawnie, ale w PES'ie 6 nie działają. Musiałbym robić dla każdej drużyny osobny instalator, który dodawał by zależnie od tego jaką drużyną chcesz grać dla niej przyśpiewki. Nie da się dać przyśpiewek do ML tak aby każdy mógł grać jaką chcę drużyną i mieć odpowiednie przyśpiewki. Chyba, że wszyscy chcecie grać MU to mogę wam zrobić w patchu tak żebyście mieli przyśpiewki w ML ;]
__SaNd1__
CYTAT(KubbasOG @ Aug 17 2008, 03:51) *
Mylisz się smile.gif W PES'ie 08 przyśpiewki w ML działają poprawnie, ale w PES'ie 6 nie działają. Musiałbym robić dla każdej drużyny osobny instalator, który dodawał by zależnie od tego jaką drużyną chcesz grać dla niej przyśpiewki. Nie da się dać przyśpiewek do ML tak aby każdy mógł grać jaką chcę drużyną i mieć odpowiednie przyśpiewki. Chyba, że wszyscy chcecie grać MU to mogę wam zrobić w patchu tak żebyście mieli przyśpiewki w ML ;]

Kubbas zrob tak zeby kazdy zespol mial przyspiewki i w ML wink.gif Za lige,towarzyskich i zostalych turnieach som tak jak powinno ale zawsze brakuje w ML ... biggrin.gif
Ryu
CYTAT(KubbasOG @ Aug 17 2008, 02:51) *

Zrób przyśpiewki drużynom do tych podstawowych trybów gry, a w ML zostaw tradycyjne (domyślne). W taki sposób polecał bym zrobić instalator. Jak ktoś umie to sobie zmieni na drużynę, którą gra karierę, a jak nie to trudno. Tak samo należy według mnie zrobić z tablicami wyników w ML.

Osobiście uważam, że pomysł z instalatorem jest niezły, ale wolałbym tradycyjne metody instalacji, bo wtedy nie trzeba wszystkiego ściągać (np. stadionów, jak ktoś już takowe posiada). Jeśli chodzi o fakt, że wiele osób nie do końca umie instalować takie rzeczy, to moim zdaniem, jak ktoś chce to potrafi i może się nauczyć.

Ja sam nauczyłem się obsługiwać kitserver, DKZ, GGS, PSF i wszystkie tego typu programy i każdy może.
adamdidol
kubbas a mógłbyś mi napisać na czym będzie polegało te utrudnienia w grze.Bardzo mnie to zaciekawiło.Proszę o odpowiedź
pzdr
Kubbas
CYTAT(__SaNd1__ @ Aug 17 2008, 07:10) *
Kubbas zrob tak zeby kazdy zespol mial przyspiewki i w ML wink.gif Za lige,towarzyskich i zostalych turnieach som tak jak powinno ale zawsze brakuje w ML ... biggrin.gif

Nie da się, cudotwórcą nie jestem.

CYTAT(Ryu @ Aug 17 2008, 12:17) *
Zrób przyśpiewki drużynom do tych podstawowych trybów gry, a w ML zostaw tradycyjne (domyślne).

Inaczej się nie da więc po co to piszesz?
CYTAT(Ryu @ Aug 17 2008, 12:17) *
Tak samo należy według mnie zrobić z tablicami wyników w ML.

Niby co? dry.gif

CYTAT(adamdidol @ Aug 17 2008, 13:10) *
kubbas a mógłbyś mi napisać na czym będzie polegało te utrudnienia w grze.Bardzo mnie to zaciekawiło.Proszę o odpowiedź
pzdr

Przeczytaj wcześniejsze posty.
Ryu
CYTAT(KubbasOG @ Aug 17 2008, 14:50) *
Niby co? dry.gif

Dać pierwszą lepszą tablice, żeby pasowała do wszystkiego, a każdy sobie zmieni na taką, jaka odpowiada danej lidze.
Kubbas
Oj chłopcze...ściągnij poprzednią wersję to pogadamy. W naszym patchu są scoreboardy każde inne do danej ligi. smile.gif Nie trzeba nic kombinować, same się wyświetlają smile.gif W każdym trybie gry masz inny scoreboard pasujący do niego smile.gif
Zywy
KubbasOG zrób przyśpiewki najlepszym drużyną, czyli Realowi, Barsie, Milanowi i ManU. Nie moge doczekać sie tego patcha smile.gif Zagram karierę Benfika
Ryu
CYTAT(KubbasOG @ Aug 17 2008, 15:21) *
Oj chłopcze...ściągnij poprzednią wersję to pogadamy. W naszym patchu są scoreboardy każde inne do danej ligi. smile.gif Nie trzeba nic kombinować, same się wyświetlają smile.gif W każdym trybie gry masz inny scoreboard pasujący do niego smile.gif

W ML? tongue.gif
__SaNd1__
CYTAT(KubbasOG @ Aug 17 2008, 15:50) *
Nie da się, cudotwórcą nie jestem.

Dobrze myslalem sobie ze morze i dla tego pytalem smile.gif P.S. Kubbas - kiedy planujesz premiery patcha biggrin.gif
perONE
CYTAT(__SaNd1__ @ Aug 17 2008, 16:13) *
Dobrze myslalem sobie ze morze i dla tego pytalem smile.gif P.S. Kubbas - kiedy planujesz premiery patcha biggrin.gif

może

było juz o tym w I poście tematu wink.gif
jak wszystko pojdzie jak nalezy to w połowie wrzesnia powiniem patch ujrzec siwatlo dzienne
__SaNd1__
CYTAT(perONE @ Aug 17 2008, 17:22) *
może

było juz o tym w I poście tematu wink.gif
jak wszystko pojdzie jak nalezy to w połowie wrzesnia powiniem patch ujrzec siwatlo dzienne

pomelilem sie ale to z s kropkom niemam na klawiaturze huh.gif
Kubbas
CYTAT(Zywy @ Aug 17 2008, 14:30) *
KubbasOG zrób przyśpiewki najlepszym drużyną, czyli Realowi, Barsie, Milanowi i ManU. Nie moge doczekać sie tego patcha smile.gif Zagram karierę Benfika

Wszystkie najlepsze drużyny miały już przyśpiewki w poprzedniej wersji, więc robić nie muszę.

CYTAT(Ryu @ Aug 17 2008, 14:32) *
W ML? tongue.gif

Tak
__SaNd1__
CYTAT(KubbasOG @ Aug 17 2008, 17:44) *
Wszystkie najlepsze drużyny miały już przyśpiewki w poprzedniej wersji, więc robić nie muszę.

Ale dla nowych zespolow jak Hull City,West Bromwich,Stoke City,Chievo,Bologna etc ... dla nowakow w ligach bedom pryspiewki a tak i dla wisly i legii P.S. Kubbas widzialem filmik z patcha bardzo dobra robota wink.gif
MATT2012
Jeśli wolno to parę zastrzeżeń :
* fajnie ze jest Bwin liga ale chyba lepsze byłoby rozwiazanie z wstawuieniem w to miejsce Bundesligi no chyba żezostawiajac taki stan rzeczy lige miedzynarodowa zmienicie na Bundeslige z logiem i scoreboardem
*drużyny które dobrze sie spisuja w europejskich rozgrywkach powinny byc ale głównie te do których istnieje stadion w pesie wink.gif
*oby poprawiony na 100 % komentarz
*scoreboardy : moje propo:p

*Barclays Premier League scoreboard czyli taki jak jest na c+
*Ligue 1 : Z C+ oczywiscie nie wiem co za kretyn napisał ze ps bo oni nigdy!!! ligue 1 nie mieli live
*La Liga : no to dowolna wersja z C+ na forum evo-web.co.uk są zajebiste
*Bwin liga - raczej PS
*Bundesliga - oczywiscie Sportklub nowy albo stary Areny
*Serie A - standardowy albo C+ albo Ps razcej C+ bo oni lepsze emcze pokazuja
*liga mistrzów albo Nsport albo TVP 2
*PUEFA albo TVP 2 albo Nsport albo PS
*mecze miedzynarodowe - polsat sport na 100!!!!!!!!!!!!!
*puchary no to tesh proponuje PS bo euro ładnie zrobili i mozecie coń na podobny do euro wstawić teco ładne zrobił tylko bez loga euro 2008
*KARIERA - ja proponuje PS albo C+ albo 2 liga PS I liga C+
*Towarzyski - raczej TVP sport albo Ps

-Stadiony tylko dajcie prawdziwe i te najlepsze wrsje bo ostatnio to o zgrozo!!! jak szachtar mógł grac na przerobiony mde kuip lol2 osobicie w doborze moge do konca wakacji pomóc
-nowe menu bo to jakieś rewelacyjne nie jest co nie znaczy że sam bym lepsze zrobił
- nowy soundtrack np Enrique iglesias - can you hear me przy np trybie euro 2008

I to główne rzeczy do poprawy no jeszcze nowy dżwiek przy wchodzeniu na stadion piłkarzy i nowe dzwieki gwizdka i piłki jak w oe patchu:)

happy.gif
Zywy
Co to jest C=? Eurosport można gdzieś wstawić, wkońcu pokazują UEFA, mecze międzynarodowe czasami
GooFy
"Soker Bordy" proponujesz dobre, ale większość jest. Aaaa i Sand tak się składa że filmik mojej roboty tongue.gif
__SaNd1__
Kubbas som jakiesz informacje na temat patcha ? huh.gif biggrin.gif tongue.gif
__SaNd1__
Kubbas mam prosbe biggrin.gif Na koszulkach Wisly jab bys mogul zrobic logo Ligi Mistrzow tongue.gif A na koszulkach Lecha i Legii - Puchara Uefy tongue.gif Dziekuje biggrin.gif tongue.gif wink.gif
MaTi10
Oj Sand takie rzeczy to w kitserverze;p jak ktoś zrobi nowe stroje i doda wersje na Puchary a o edit mode nie ma co mażyć.pzdr wink.gif
Kubbas
Spytam się Goofego czy zrobi ;] Może będą wink.gif
__SaNd1__
CYTAT(KubbasOG @ Aug 21 2008, 19:32) *
Spytam się Goofego czy zrobi ;] Może będą wink.gif

Ok dzieki za odpowiedz Kubbas no jak idzie praca po patchu ile jescze zostalu do zrobienia ? tongue.gif
MaTi10
Oj duzo;p przeciez pisał Kubbas ze we wrześniu patch wyjdzie to czekać rolleyes.gif
Kubbas
Jak nie później.

Jeżeli chcecie przyśpieszyć robotę patcha, to do wszystkich:

Jeżeli będziecie oglądać mecze ligi Portugalskiej poróbcie zdjęcia kitsów drużyn tej ligi czy to telefonami czy aparatami. Ważne byle by był pokazany dobrze przód, tył i jakby się udało bok. Także jeżeli przed meczem trafilibyście na ładne pokazanych graczy, twarze (tak jak stoją na początku w rzędzie gracze i pokazują ich twarze) to także możecie porobić fotki, tylko, że w tym wypadku muszą one być w dużej rozdzielczości.
GooFy
No moje drogie panie tongue.gif Z logosów zostały tylko La Liga i Serie A. Aaa no i ogromna prośba od której ważą się losy patcha tongue.gif bez logosów będzie Pupa tongue.gif A niewiemy jak wrzucać do 0_text Więc jeśli ktoś wie jak rozwiązać problem z tego tematu
http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry239698 Albo ma jakiś namiar na Torina lub Oesa naj naj naj lepiej GG tongue.gif BARDZO PILNE !
djclanv1r00z
CYTAT(KubbasOG @ Aug 23 2008, 17:55) *
Jak nie później.

Jeżeli chcecie przyśpieszyć robotę patcha, to do wszystkich:

Jeżeli będziecie oglądać mecze ligi Portugalskiej poróbcie zdjęcia kitsów drużyn tej ligi czy to telefonami czy aparatami. Ważne byle by był pokazany dobrze przód, tył i jakby się udało bok. Także jeżeli przed meczem trafilibyście na ładne pokazanych graczy, twarze (tak jak stoją na początku w rzędzie gracze i pokazują ich twarze) to także możecie porobić fotki, tylko, że w tym wypadku muszą one być w dużej rozdzielczości.

powiedz na jakich kanałach czasem leci liga portugalska to postaram się porobić te foty biggrin.gif

pozdro cool.gif
Kubbas
Polsat Sport Extra, Canal + Sport, Polsat Sport
MATT2012
CYTAT(KubbasOG @ Aug 23 2008, 21:57) *
Polsat Sport Extra, Canal + Sport, Polsat Sport

Na C+ nie ma i nie było ligi portugalskiej:p
Kubbas
Może itak tongue.gif Na pewno leci na Polsatach, podaj jak wiesz na czym jeszcze ;]
djclanv1r00z
poszukam po tych portugalskich kanałach bo mam akurat Cyfre+ a nie polsat :/

pozdro cool.gif
Kubbas
Chłopaki jutro od 17 liga portugalska gra, więc aparaty w dłoń !

Chyba, że znajdziecie jakieś zdjęcia z meczy piątkowych oraz sobotnich, ale bardzo ciężko o nie.
__SaNd1__
Kubbas czy bedom angielskie menusy - gdziesz cie poprosilem o tym to bym poprosil (to ostatnia moja prosba) ciebie i o OF w angielskim: naprzyklad reprezentacje - Polska - Poland, Anglia - England i tak dalej bo inne zespoly co som z ligach i w others to som w angielskim bylo by dobrze zeby reprezentacje tez byli w angielskim dzienkuje biggrin.gif tongue.gif wink.gif
F.C. Barcelona
Lige portugalska zaczela chyba pokazywac N na SportKlub bo ostatnio tam jakis mecz leciał, to tak dla informacji jakby mial ktos N, juz sie nie moge doczekac patcha pozdro wink.gif
Kubbas
To robić foty tongue.gif
No Swear
przepraszam ze tu pisze ale nikt mi niechce pomoc a tu sie cos dzieje chociaz smile.gif wiec sciaglem tego patcha PES 6.5 wypakowałem i jak właczylem to wyskoczyl mi taki błąd '' The game is not properly installed '' miałem tego patcha wczsniej i nic mi takiego niewyskoczyło wiec niewiem ock podmieniłem cracka i nic prosze o pomoc wkoncu wy sie znacie sad.gif
malec
CYTAT(__SaNd1__ @ Aug 24 2008, 15:51) *
Kubbas czy bedom angielskie menusy - gdziesz cie poprosilem o tym to bym poprosil (to ostatnia moja prosba) ciebie i o OF w angielskim: naprzyklad reprezentacje - Polska - Poland, Anglia - England i tak dalej bo inne zespoly co som z ligach i w others to som w angielskim bylo by dobrze zeby reprezentacje tez byli w angielskim dzienkuje biggrin.gif tongue.gif wink.gif

chłopie co ty miałeś z polskiego
perONE
CYTAT(malec @ Aug 24 2008, 22:16) *

czytałeś wczesniejsze uwagi na ten temat?? Sand jest poł Polakiem, pół Bułgarem wink.gif
qazwsx
CYTAT(malec @ Aug 24 2008, 22:16) *

CYTAT(perONE @ Aug 24 2008, 22:25) *
czytałeś wczesniejsze uwagi na ten temat?? Sand jest poł Polakiem, pół Bułgarem wink.gif

Cieszmy się, że aby tak dobrze pisze po polsku. Większość "Dzieci Neo" jeszcze gorzej pisze, a uczy się polskiego na co dzień.

CYTAT(F.C. Barcelona @ Aug 24 2008, 16:21) *
Lige portugalska zaczela chyba pokazywac N na SportKlub bo ostatnio tam jakis mecz leciał, to tak dla informacji jakby mial ktos N

Ja mam N, jak będę widzieć jakiś mecz ligi portugalskiej to popstrykam parę fotek. Dosyć często są na telewizji p2p mecze ligi portugalskiej więc jak będę widział jakiś to też pstryknę wink.gif Żeby nie było - nie obiecuję, że zrobię fotki, tylko mówię, że jeśli będę widział to o was nie zapomnę biggrin.gif
Areczek2888
Znalazłem taką stronkę. Może sie przyda przy robieniu patcha.

Liga Portugalska i inne
__SaNd1__
Kubbas jak idzie praca po patchu smile.gif Mam nadzjeje za bedom jakiesz informacie i screeny idzie wrzesien juz czekamy na patcha z ochote biggrin.gif tongue.gif wink.gif
ufo19
Wielkaaaaaaaaaaaa prośba - czy mógłby wcześniej zostać udostępniony sam OF??? PLIS!!!!!!! smile.gif
Kubbas
Nie
No Swear
właśnie wrzućcie jakies screeny z gry smile.gif
No Swear
a i jeszcze chciałem sie zapytać czy będą realistyczne spiewy kibiców :> ???
Tomi84
QUOTE(LoL91 @ Aug 30 2008, 14:31) *
a i jeszcze chciałem sie zapytać czy będą realistyczne spiewy kibiców :> ???

Matko, ludzie czytajcie najpierw temat....bo normalnie przy takich postach wieje głupotą na kilometr.....

Pierwszy post tematu kolego:

QUOTE(KubbasOG @ Aug 14 2008, 00:34) *

Kolejna wersja zawierać będzie:

- Lige Angielską, Francuską, Portugalską, Włoską, Hiszpańską, Niemiecką oraz Różne Drużyny z Pozostałych Lig (Duże roszady w others A i B zajdą)
- Dopracowanego OF'a Który Podwyższa Realistyczność Rozgrywki oraz Utrudnia Grę
- Aktualne Składy Reprezentacji Narodowych oraz Drużyn Klubowych
- Reprezentacje U-21 bądź U-23 W Miejsce Klasycznych Reprezentacji
- Uaktualnione Tryby Ligi Mistrzów, Pucharu UEFA, Mistrzostw Świata, Mistrzostw Europy, Pucharu Narodów Afryki etc.
- Nowe Młode Talenty w Trybie Kariery (?)
- Aktualne Składy Online
- Zmienioną Drużynę Podstawową Trybu Kariery (?)
- Oryginalne Nazwy Oraz Herby Dla Wszystkich Drużyn Klubowych I Narodowych
- Całkowicie Nowe Menu
- Nową Muzykę Dla Każdego Trybu Gry
- Nowe Intro
- Komentarz Włodzimierza Szaranowicza oraz Dariusza Szpakowskiego
- Całkowicie Nowy Angielski Komentarz
- Przyśpiewki Dla Wielu Drużyn Klubowych oraz Narodowych
- Największą Bazę Najlepszych Twarzy&Włosów Na Scenie PES'a
- Wiele Nowych Piłek Zarówno Pod Starsze Karty Graficzne Jak I Nowsze
- Aktualne Stroje Dla Wszystkich Drużyn Klubowych oraz Narodowych
- Stadiony Dla Wszystkich Drużyn Klubowych oraz Narodowych
- Bandy Dla Wszystkich Drużyn Klubowych oraz Narodowych
- Aktualne Buty Dla Wszystkich Graczy
- Całkowicie Nowe Loga
- Nowe Wizerunki Sędziów
- Nowe Tablice Wyników

i prawdopodobnie mała niespodzianka spod ręki Juce'a

Jeżeli uporam się z wieloma przeciwnościami to może w połowie września wyjdzie, niczego nie obiecuje. Na razie musimy rozwikłać sprawę z logami oraz sprawę z nowymi backgroundami dla lig, gdyż poprzednia strona wykonująca backgroundy nie przejawia zbyt wielkich chęci pomocy tym razem.
(?) oznacza to, że nie jestem pewny czy dam radę to zmienić bo po tych zmianach tryb kariery crashuje, ale jeszcze pokombinuję.

4Rs
Ja mam pytanie odnośnie dźwięków? Czy zostaną poprawione względem patcha 6,5 tylko poprzedniej wersji? bo gdy np gram w ML mecz przeciwko Schalke i do piłki podbiega Rafihna wkurza mnie bo Borek mówi Asunsją czy jakoś tak smile.gif
szołpas
mam nadzieje ze jak najszybciej wydacie !
__SaNd1__
Mam nadzjeje ze dzwiek bedzie dopracowany tak jak potrzebnie, bo w poprzednej wersij kiedy gram podczas meczu podaje sobie w swojej polowe i w jeden moment kibice sie cieszom ze az sczelilem gola a ja sobie rozgrywam w polowie dry.gif Mam nadzejeje ze tym razem takich typow dzwiekowych bugow nie bedzie tongue.gif Inaczej patch i tak bedzie swietny gratulacie dla Kubbasa ze oddziela czas zeby nam umilil gre biggrin.gif Kubbas a kiedy morzemy spodziewac sie nowych screenow z patcha biggrin.gif Dzieki i Narazie wszystkim rolleyes.gif smile.gif wink.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.