Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch (v3) By P-e Patching Group :::: Odliczanie Do Premiery ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
qwerte
Kubuś mam pytanie do ciebie:
Jeżeli ma być komentarz panów S i ja nie wrzuce pliku p_sound to Matti i Roko będą wymawiali nazwiska wszystkich zawodników poprawnie?
siwers99
CYTAT(Kubbas @ Jan 15 2009, 15:29) *
Do osób, które mają 6.5 v2:

Jeżeli nadal na nim gracie, możecie pospisywać nazwiska, które chcielibyście widzieć w V3 wymawiane przez Szpaka, a ich nie ma. (ftw Jacmen)

Carlos Carmona (reggina) , Tony Jantschke (B.Munchengladbach) ale wątpie że to możliwe;p
jean reno
QUOTE (lasser @ Jan 19 2009, 21:13) *
Matti i Roko

Dawaj Roko, Gerd Muller - jak to mowił Hajto, podczas kręcenia reklamówki na euro biggrin.gif
El Polacco
A zdradzicie co z soundtrackiem? Bardziej w stronę rock'a czy też hip-hop?
Kubbas
CYTAT(Rafo37 @ Jan 19 2009, 19:23) *
Ja mam pytanie do tworcow :
W pierwszym poscie jest napisane ze bedzie komentarz Szpaq i Szarana ale czy bedzie 100% czy tak jak w innych patchach bedzie czasami slychac Romka Koltonia i Matiego Borka

Postaram się aby było 100%, ostatnio bawiłem się kwestiami i jeszcze dużo plików "borkowych" zostało

CYTAT(lasser @ Jan 19 2009, 21:13) *
Kubuś mam pytanie do ciebie:
Jeżeli ma być komentarz panów S i ja nie wrzuce pliku p_sound to Matti i Roko będą wymawiali nazwiska wszystkich zawodników poprawnie?

Będą wymawiali źle, dodanych jest w hoy nowych nazwisk za te niepotrzebne, Aguero, Benzema, Riera, Brozek etc, z dnia na dzień dodaje coraz więcej

CYTAT(siwers99 @ Jan 19 2009, 22:08) *
Carlos Carmona (reggina) , Tony Jantschke (B.Munchengladbach) ale wątpie że to możliwe;p

Poszukam

CYTAT(PES 6 FOREVER @ Jan 20 2009, 15:35) *
A zdradzicie co z soundtrackiem? Bardziej w stronę rock'a czy też hip-hop?

Dałem muzę pasującą do futbolu, do ripleyów itp jest odpowiednia muza. Z tego co pamiętam to jest The Hives, Muza z Euro 04, MŚ 98, z Fify kilka piosenek.
Muza każdemu przypadnie do gustu.
__SaNd1__
Jak idzie praca ile % jestescie morze by jakiesz nowe screeny by sie przydaly cisza sie powstala ... rolleyes.gif P.S. Prosze o screeny Valencia CF Narazie tongue.gif
siwers99
mam nadzieje że zrobicie prawdziwe młode talenty w ML Young;)
Kubbas
Prawdziwe talenty to masz w drużynach, nieprzyporządkowanych i U-23 oO w ML Young jak zwykle będą fikcyjne, tylko, że całkiem nowe.

Skrinów nowych porobiłem trochę, ale dziś nie dam bo coś ściągam.
siwers99
CYTAT(Kubbas @ Jan 21 2009, 14:57) *
Prawdziwe talenty to masz w drużynach, nieprzyporządkowanych i U-23 oO w ML Young jak zwykle będą fikcyjne, tylko, że całkiem nowe.

Skrinów nowych porobiłem trochę, ale dziś nie dam bo coś ściągam.

to szkoda ze w ML Young nie bedzie dry.gif
proevofan
Siemka all bardzo rzadko piszę i się loguje  blush.gif

ale mam pytanko na początku pisze  "Nowe Wizerunki Sędziów"

i mam pytanko będą sędziowie nowi faktycznie  smile.gif ?
El Polacco
Dacie Davida Santona do Interu? Ostatnio chłopaczyna bardzo się stara i często występuje ale w żadnym patchu go nie chcą
siwers99
bardzo dobrym rozwiązaniem byłoby połaczenie przyśpiewek by by było ich więcej bo jak wiadomo slotów mało;p
Barcelonista123
Kiedy będą jakieś nowe screeny.Słyszałem kubbas głosy że została otworzona strona www.pro-evo.pl i że nie będziesz miał czasu zaglądać czasu tutaj bo tam jesteś adminem ale dokończysz patch?.Bardzo bym prosił bo wogóle nie ma dobrego patcha na ten sezon a wasza grupa jest najlepsza i ten patch taki będzie ale właśnie czy będzie?.Licze na odp kubbas.
qwerte
CYTAT(Barcelonista123 @ Jan 22 2009, 20:44) *
Kiedy będą jakieś nowe screeny.Słyszałem kubbas głosy że została otworzona strona www.pro-evo.pl i że nie będziesz miał czasu zaglądać czasu tutaj bo tam jesteś adminem ale dokończysz patch?.Bardzo bym prosił bo wogóle nie ma dobrego patcha na ten sezon a wasza grupa jest najlepsza i ten patch taki będzie ale właśnie czy będzie?.Licze na odp kubbas.

To co, że jest adminem na pro-evo to nie znaczy, że porzuci patch.
Ten patch jest główną atrakcja pro-evo.
jean reno
Apropo pro-evo, to jest tam niezly patch do 6stki. Po przeczytaniu newsa, oceniam, ze jest on calkiem eleganckim paczem;)
matiq94
CYTAT(Barcelonista123 @ Jan 22 2009, 20:44) *

Co do pogrubionej części to ta strona istnieje już od bardzo a to bardzo dawna... pamiętam jak ściągałem z niej pierwsze dodatki do PES 6 ;p
Damian.
No tak,
tylko pro-evo padło na jakiś rok(może więcej,może mniej)
GooFy
Panowie, to nie temat na dyskusje o pro-evo tongue.gif Żeby było jasne to p-e istnieje, jesteśmy tam adminami, co nie znaczy że nie dokończymy patcha, Bóg by na nas szlag jasny zesłał gdybyśmy to zrobili tongue.gif Za dużo jest zrobione, porzucenie patcha w żadnym wypadku nie wchodzi w grę co więcej nadal jest to nasz główny priorytet i nie powstaje on pod szyldem żadnej ze stron, ani P-e ani IO. Wszystko idzie zgodnie z planem.
Kubbas
CYTAT(.GooFy @ Jan 23 2009, 19:45) *
Panowie, to nie temat na dyskusje o pro-evo tongue.gif Żeby było jasne to p-e istnieje, jesteśmy tam adminami, co nie znaczy że nie dokończymy patcha, Bóg by na nas szlag jasny zesłał gdybyśmy to zrobili tongue.gif Za dużo jest zrobione, porzucenie patcha w żadnym wypadku nie wchodzi w grę co więcej nadal jest to nasz główny priorytet i nie powstaje on pod szyldem żadnej ze stron, ani P-e ani IO. Wszystko idzie zgodnie z planem.

Amen
lukasz44
CYTAT(Kubbas @ Jan 23 2009, 21:24) *
Amen

No czekamy mistrzu, czekamy. tongue.gif tongue.gif
Plina4
Mam pytanie jak tam stoicie ile % ?? smile.gif pozdrawiam
Sebinhoo
Myślę, że z 95% procent, z tego co mi wiadomo wink.gif Już na prawdę niewiele rzeczy zostało do zrobienia.
demiano7
CYTAT(Sebinhoo @ Jan 25 2009, 18:26) *
Myślę, że z 95% procent, z tego co mi wiadomo wink.gif Już na prawdę niewiele rzeczy zostało do zrobienia.

A jak myślisz ile to potrwa? z tydzień smile.gif więcej? wink.gif bo my tu czekamy niecierpliwie smile.gif
Sebinhoo
Powinniśmy wyrobić się do końca miesiąca i po 31 wydać patcha, no ale mówię, jeśli wszystko gładko pójdzie wink.gif
El Polacco
Nawet spoko że po styczniu. I tak sie tyle czekało to i sie poczeka jeszcze, ale przynajmniej nie będzie tego co mnie najbardziej wk... czyli robienia transferów, bo mam nadzieję że chłopaki dopilnują tego w miarę możliwości
mateusz_dragon
Witam fajny patchyk dobrze że liga portugalska jest bo jest zbliżona na realu do hiszpańskiej a ja własnie LFp najbardziej lubie smile.gif
No Swear
moze jakies ostatnie screeny scoreboardow chociaz jeden noo biggrin.gif / bedzie kazdy dla swojej ligi itd
Filippo123321
Kurcze, mnie najbardziej interesują scoreboardy, a wiec mam pytanie, czy bedzie jeden, czy moze osobny dla kazdej ligi? smile.gif
Kubbas
O scr. było wcześniej wszystko tłumaczone jakie będą. Skrinów na razie nie dam bo Teco, dopiero niedługo będzie w Ktokolwiek widział Ktokolwiek wie.
Kubbas
Nius: dzięki nadmiarowi czasu i szybkiemu wykonaniu kitsów przez kitsmakerów w patchu znajdzie się stadion Hull City i Nowe Camp Nou.
No Swear
oo fajnie ale mogli byscie dopracowa tez kibicow tongue.gif np man utd to czerwoni kibice . chelsea to niebiescy itd bo pamietam ze w poprzenidm bylo to robione chyba losowo czy te bardziej znane kluby tak mialy smile.gif czyli juz niedlugo mozna spodziewac sie patcha ? aa jeszcze jedno mam nadzieje ze jak tak szybko skonczyliscie kitsy to wszystkie beda w miare dopracowane i te mniej znane zespoly tez bd mialy ladne kitsy :] powodzenia / moge chetnie pomoc przy tym jak byscie potrzebowali pomocy aa i jeszcze chcialem sie zapytac w ilu % pilkarze maja prawdziwe face tak w 98 % ? xD
mariolazi
CYTAT(Kubbas @ Jan 28 2009, 15:15) *
Nius: dzięki nadmiarowi czasu i szybkiemu wykonaniu kitsów przez kitsmakerów w patchu znajdzie się stadion Hull City i Nowe Camp Nou.

Ooo! Bardzo dobry news, podkręciłeś atmosferę oczekiwania jeszcze bardziej biggrin.gif
Varies.
To ja podam nius :/.Nie wiadomo do końca czy w patchu będą zawarte oba stadiony.Z importem pójdzie sprawniej,ale gorzej z dodaniem kibiców sad.gif.I czas nas goni ;/.A termin patcha nie warto przedłużać z powodu 2 stadionów.Więc powtarzam nie róbcie Sobie narazie nadzieji.Wszystko rozstrzygniue się w dniu premiery smile.gif.(Czekać w nie pewności biggrin.gif).
No Swear
jak ida prace ? biggrin.gif juz niemoge sie doczekac jak pewnie reszta ludzi biggrin.gif i chcialem jeszcze sie zapytac bo przegladałem forum i Milerinho & Dikhet maja naprawde fajne stadiony mysleliscie o tym by moze wgrac je do patcha co?
No Swear
co tak cicho jak ida prace?
Barcelonista123
Cisza jak nic.Jak idzie z patchem będzie w następnym tygodniu?Mozę jakieś screen.
No Swear
poprostu sie nie cierpliwie smile.gif
..::HaGi::..
Swoimi komentarzami na pewno nie przyśpieszysz premiery patcha :/ Skończą, to wydadzą i sobie ściągniesz...
4Rs
ja mam pytanko czy zostanie zmieniona piosenka w main menu w ML?? bo już nerwicy dostaję gdy włączam sobie MLa a tam w kółko ta sama piosenka smile.gif God bless WinAmp i ściszenie muzyki w grze smile.gif
Kubbas
Tak nową dałem niedawno

Jak coś to luknijcie temat patcha na pro-evo.pl dużo nowych pytań padło itd a nie chce mi się na te same odpowiadać...
Plina4
Kubbas czyli ile % jeszcze ?? smile.gif
LaPuLg4
To raczej wyrobicie sie do....dajmy na to końca tego tygodnia?? kurde to bedzie naprawde najlepszy pacz do mojego psa biggrin.gif apropo to dobrze by było jakbyście go wrzucili na jakiś torrent tongue.gif
Varies.
coo o.O..Ja myśle,że powinni wypuścić patcha nie wcześniej niż 16 i nie pozniej niz 30 tongue.gif.
Morrison
bo co masz ferie wtedy ^^? mi się akurat 16 kończą

a tak na poważnie to kiedy jest zaplanowana premiera!?
Varies.
Nie.
Takie były ustalenia z Kubusiem smile.gif.Na 100% za tydziń lub dwa smile.gif,ale nie martwcie się patch wyjdzie xDDD.
Może dzisiaj wrzuce skriny z kitsami wink.gif.
Plina4
wrzuć cos jak mozesz i masz czas smile.gif
4Rs
ale cisza się zrobiła smile.gif jak możecie to dajcie choć 1 (1!!) scoreboarda smile.gif
Plina4
:>:>

//+10% ostrzeżenia za mądry post...
Mani3k
4Rs
czemu tutaj już nic nie piszecie? przez was aby się czegoś dowiedzieć o newsach na pro-evo musiałem konto robić smile.gif
ShockER
Heh, a wiesz że tego patcha robią przed wszystkim założyciele pro-evo? xD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.