Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Orange_91
Jest juz taki temat na pro-evo wiec i tutaj postanowilem zalozyc temat o naszej produkcij czyli Orange Ekstraklasa patch jak nie trudno sie domyslic patch dodaje do PES 6 nasza polska ligę.Zalozylem ten temat zebyscie mogli skladac propzycje co do patcha co w nim zmienic itp oraz zebyscie dodawali zeczy typu przyspiewki oraz inne zeczy ktore moga sie znalezc w patchu.A tutaj mala porcja scrennow z v2.0

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
W patchu znajda sie takie zeczy jak

24 druzyny polskiej ligi
Cała OE+Ruch,Jagiellonia,Slask,Polonia Warszawa,Polonia Bytom,Zaglebie Sosnowiec,Lechi,Kszo
13 polskich stadionow Korona,Legia,Wisla,Jagiellonia,Stadion Slaski,Slask Wroclaw,Cracovia,GKS Katowice,Piast,LKS,Widzew,Zawisza,Lech
200 Pilek w Kitserverze
105 twarzy graczy OE + masa twarzy graczy lig zagranicznych najwyzszej jakosci
Orgianalne buty dla wiekszosci graczy OE i graczy lig zagranicznych
Nowe menusy,tła,muzyka
Orginalne herby,loga oraz sklady wszystkich druzyn
Przyspiewki dla 12 polskich zespolow
Wisla Krakow,Wisla Plock,Lech,Pogon,Korona,Legia,Jagiellonia,Ruch,Zagłebie Lubin,Gornik zabrze,LKS,Widzew oraz przyspiewki dla druzyn zagranicznych oraz wlasne przyspiewki dla reprezentacij polski.
flagi dla polskich zespolow oraz zagranicznych

W tym temacie zamieszczajscie swoje opinie na temat patcha oraz materialy ktore moga sie do niego przydac np przyspiewki i inne zeczy.
barman_2000
ja bym się chciał dowiedzieć kiedy około wyjdzie patch i czy będzie w nim bundesliga a tak zapowiada sie lepiej niż v. 1.0
Orange_91
Na tym jednym z ostatnich scrennow masz pokazane ze bedzie bundesliga a jesli chodzi o premiere to dokladnie nie wiem jeszcze troche roboty zostalo.A co do v2.0 to bedzie on o wiele lepszy od 1.0 przynajmniej tak mi sie zdaje tongue.gif
wali-góra
super wszystko jeszcze żeby praca szła szybciej to by było super
kksm
Naprawde Fullwypas a macie już jakieś intro,bo jak się włancza gre tam jest kto co zrobił i intro też jest.Zarzuci je ktoś bo nigdzie nie ma linku.
P.S Cały czas gram na tym patchu i mam nadzieje że V2.0 będzie jeszcze lepszy.
P.S2 Thanks for alls zaangażowani w ORANGE EXTRAKLASA PATCH
Orange_91
Intro bylo ale w fatalnej jakosci wiec zostalo usuniete.Jak ktos ma filmik o OE ale w MPG bo jak jest w innym to trzeba konwertowac i traci sie strasznie na jakosci.Jesli chodzi o v2.0 to bedzie duzo przemiana patcha w dobra strona mam nadzieje.
reS
blink.gif Po screenach widzę, że w porównaniu z poprzednimi waszymi produkcjami ten patch to będzie chyba jakaś rewolucja.Taka mała sugestia odnośnie mordek.Może spróbujcie dopasować kolor włosów w edit mode do koloru bmp na włosach?W sumie to szczegół, ale np. dla mnie dość istotny.

Jeszcze dwa pytania:

Czy do zainstalowania wersji v2.0 będzie potrzebna stara wersja patcha?

Czy w faceserverze z piłkarzami OE znajdą się twarze np. Calwina czy Kemocika?

pozdro

Orange_91
v2.0 bedzie zupelnie nowym patchem wiec v1.0 na nic ci sie nie przyda.Oczywiscie ze bedo twarze Calwina w koncu to on glownie robi ze mna patcha i menusy i tla sa jego autorstwa
wali-góra
czekam czekam juz nie moge sie doczekać... tongue.gif
Pelas
po obejrzeniu screenów jestem naprawdę pod wrażeniem;D

Z tego co pamietam to poprzednie patche to był szajs ale tu się coś większego zapowiada:D

Ps. Mam nadzieję że w końcu przyśpiewki nie będą zwalone
Orange_91
QUOTE(Pelas @ Feb 14 2007, 16:11:44) [snapback]122544[/snapback]

po obejrzeniu screenów jestem naprawdę pod wrażeniem;D
Z tego co pamietam to poprzednie patche to był szajs ale tu się coś większego zapowiada:D

Ps. Mam nadzieję że w końcu przyśpiewki nie będą zwalone

Przyspiewki bedo dzialac na 100% bo juz sprawdzalismy z calwinem przeslalem mu moj zedytowany PES 6 exe i wszytko bylo ok.Jesli chodzi o jakosc przyspiewek to sa dobra moze nawet niektore bardzo dobre jak np do reprezentacij polski mamy swietne.
Oto pelna lista druzyn polskich ktore bedo miec swoje sloty dzwiekowe w patchu
Gornik Zabrze
Groclin
Jagiellonia
Korona
Lech
Lechia
Legia
LKS
Pogon
Polonia Bytom
Polonia Warszawa
Ruch
Widzew
Wisla Krakow
Wisla Plock
Zaglebie Sosnowiec
Zaglebie Lubin
Arka
Gornik Leczna
Cracovia
Mooner
Czy jeśli sloty są zajęte przez polskie kluby to czy to oznacza, że nei uzłyszymy przyśpiewek innych klubów? Arsenal, ManU itd?
saviolka
No chłopaki odwalacie kawał dobrej roboty. Czekam z niecierpliwością na wersje 2.0 smile.gif
tkobus56
QUOTE(oscaar @ Feb 14 2007, 15:19:28) [snapback]122512[/snapback]

blink.gif Po screenach widzę, że w porównaniu z poprzednimi waszymi produkcjami ten patch to będzie chyba jakaś rewolucja.Taka mała sugestia odnośnie mordek.Może spróbujcie dopasować kolor włosów w edit mode do koloru bmp na włosach?W sumie to szczegół, ale np. dla mnie dość istotny.

Zgadzam się! Ze screenów widać , że będzie lepszy od wcześniejszych! Pozdro
Orange_91
QUOTE(Mooner @ Feb 14 2007, 19:33:11) [snapback]122605[/snapback]

Czy jeśli sloty są zajęte przez polskie kluby to czy to oznacza, że nei uzłyszymy przyśpiewek innych klubów? Arsenal, ManU itd?

Nie klubom nie zabieram przyspiewek chyba ze tym z other zabieram glownie reprezentacjom ale tym najlepszym oczywiscie zostawiam.
Riki101
Zapowiada się ciekawie ale najważniejsze to realne statsy polskich kopaczy smile.gif
gavi
mogę wrzucić przyśpiewki kilku polskich klubów.
Mooner
Hm... Bo ja wiem, czy te menu grając w rozgrywkach OE, Premiership, Luige1 itd sa takie fenomenalne?
Przydała by się jakas inna grafika, a nie tylko zdjęcia..

Aha i wiem cze nei potrzebnie sie czepiam.. ;]
reS
Miałem trochę czasu, więc porobiłem przyśpiewki dla drużyny Widzewa. Wszystkie pliki to ścieżka dźwiękowa z plików video więc jakość jest b.dobra. Domyślam się, że podstawowe i znane piosenki widzewskich kibiców już macie, dlatego skupiłem się na tych nowych. Mam nadzieję, że się przyda.

http://s006.wyslijto.pl/?file_id=76888515028610225532

http://s000.wyslijto.pl/?file_id=41672821267559494959

pozdro
Orange_91
Kolejne screnny nie czepiać sie ze scoreborda nie ma bo jeszcze nie wgrany.

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Jak ktos ma niech zazuci tu flagi ruchu chorzow
wali-góra
widze że [raca idzie super
Mooner
No.. screeny prezentują się naprawde świetnie.. już nie moge się doczekać.. smile.gif
Ciekaw jestem jak będzie to wszystko wyglądało ostatecznie, bo Superpatch też prezentował się na sreenach przyzwoicie..

Chciałbym podkreślić, że bardzo ważne jest.. przynajmniej dla mnie, aby zadbane były także inne kluby, ligi itd.. ważniejsze od samej OE.. posłuchajcie niedoświadczonego, i niewiedzącego jaka to trudna praca usera.. biggrin.gif
przemo14
No,no jestem pod wrażeniem. Po screenach patrząc zapowiada się świetny patch. Nie mogę się już doczekać premiery.

Pozdro biggrin.gif

p.s Mam pytanie czy w patchu bedą też drużyny które występowały w Lidze Mistrzów (chodzi mi o np. Spartak czy Cska?
Pelas
no:O kurcze aż się dziwię, że kiedyś taki syf wypuściliście ale podejrzewam, że zmiana ekipy pomogła;D jeszcze raz podkreśle: świetna robota.
rangiz
Lech wrócił do herbu, warto to uwzględnić!
baski18
Koledze pewnie chodzi o herb na koszulkach.

Warto to zmienić.

Pozdro
Screeny całkiem niezłe. Patcha na pewno nie ściągnę bo nie zależy mi na lidze polskiej, ale powodzenia.

W Kitserverze lepiej nie używać polskich znaków, jak ł, ź czy inne wink.gif

Dodam tez że warto zaktualizować polskie teksty w p_text, i te z grafiki i te w str`ach.

Jeśli chcecie poprawne teksty, to ściągnijcie mój Superpatch PL, tam będą poprawne str`y. A grafika jak STRIP SELECTION, AWAY czy HOME wypadałoby dać polskie oryginalne, lub polskie - własne.

Menu główne nie prezentuje się za specjalnie, i nie Sieci, a Sieć. Warto je poprawić wink.gif
baski18
Właśnie że menu główne miażdzy, nie wiem czego niektórzy oczekują od grafików ...

Pozdro
Dorin
IPB Image

...trochę mnie zdziwił ten screan, czyżbyście nie urzywali bootservera ?
Orange_91
QUOTE(Dorin @ Feb 18 2007, 13:39:20) [snapback]123757[/snapback]

IPB Image

...trochę mnie zdziwił ten screan, czyżbyście nie urzywali bootservera ?

Wiekszosc graczy OE bedzie meic orginalne buty w jakich gra tak jak gracze zagraniczni.A screen tak dla bajeru dalem.
rangiz
Będa poprawione koszulki Lecha z HERBEM?
tsw.michal
Dwa pytania do Orange_91

pytanie 1: czy dało by się te flagi rozciągnąć? chodzi mi np o Armie Białej Gwiazdy która w rzeczywistości jest o wiele większa i zajmuje spora część płotu na Reymonta. Chodzi tu o wszystke flagi klubów OE wydaje mi się że są zbyt małe.

IPB Image

pytanie 2: czy powstaną nowe kitsy dla klubów OE i II ligi? bo te co są w patch'u 1.0 są nie zabardzo dopracowane największe zastrzeżenia mam do numerów które są złe do poszczególnych klubów. Np Stroje Wisły Kraków mają złe napisy i numery na koszulkach...

Ps: Oby wam się udało wypuścić najlepszy patch Orange Ekstraklasy!!

Ps2: Do osób które się zajmują tworzeniem stadionów, zaciśnijcie pas i wypuszczajcie polskie stadiony I ligowe jak i II ligowe!!! Patch bedzie miód i czekolada jak bedzie 24 polskich "stadionów"
seen
Flag nie rozciagniesz bo tak je Gwidon zaimportował i juz biggrin.gif
Orange_91
Znowu wrzucam screnny zeby rozruszac temat tongue.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

T-Mac
w dobrym kierunku sie zatacza patch smile.gif
don rxf
Zapowiada się super.
saviolka
Powiem wam że patch bardzo dobrze wróży. smile.gif
tsw.michal
no zapowiada się super, już się doczekać nie moge, a mam pytanie do Orange_91 czy będą robione nowe stroje? czy zostaną wrzucone z OE 1.0?
Orange_91
QUOTE(tsw.michal @ Feb 20 2007, 13:56:23) [snapback]124233[/snapback]

no zapowiada się super, już się doczekać nie moge, a mam pytanie do Orange_91 czy będą robione nowe stroje? czy zostaną wrzucone z OE 1.0?

Nowe tak jakby powiedziec to nie wrzucone bedo stroje torina i np taki belchatow bedzie miec 7 stroij graczy z pola.
Pelas
całkiem sympatycznie;D jedyny jaki tako błąd to to, że Cicinho ma inny kolor szyi:D ale to pikuś . Reszta no rzeczywiście zapowiada się całkiem fajnie
T-Mac
ustawienia zawodnikow dopiero beda robione wiec spokojna twoja
olo
super sie zapowiada... smile.gif
Voytec
No świetnie się zapowiada ten patch...aż chce się grać polską ligą.
Chyba zaczne grać... tongue.gif
MAT92
chyba jak wyjdzie ten OE patch to się na niego przerzuce ,bo do superpatcha nie wychodzą żadne poprawki
Prace idą swietnie tak trzymać smile.gif
calwin
kolejne screnny nowe loga

IPB Image

IPB Image
Pelas
wyczepiście tego loga HD wyglodająbiggrin.gif tak 3mać panowie
chatek
Zapowiada się super patch smile.gif
E 9
Piękne loga szacuneczek rolleyes.gif dla twórcy.Ej a mozna prosić o jakieś screeny z Jagiellonią???Pozdro
wali-góra
brawo jeszcze jakby prace szły szybciej... tongue.gif
reS
Na screenach wszystko wygląda super. A te loga ohmy.gif wypas..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.