Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
elotto
Cytat(Orange_91 @ Jun 22 2007, 14:41:24) [snapback]156418[/snapback]
A gdzie pisze ze maja byc w patchu reprezentacje U-21?

gdzies wczesniej pisalo, ze w update beda U-21 zamiast classics
snake
I w sumie lepiej by było.
Orange_91
Nie oplaca sie zupelnie dodawac repr U-21 bo polowe pilkarzy trzeba by robic od nowa poniewaz tych co sa nie da sie zarejestrowac do klasycznych reprezentacji.
marissaw
Bez sensu, czemu jak gram np. Slaskiem Wrocław normalny mecz towarzyski to jest sklad taki jaki powinien byc, a jak daje na tryb kariery to wogole nazwiska niewiadomo skad sa.....
Orange_91
Cytat(marissaw @ Jun 22 2007, 20:22:59) [snapback]156514[/snapback]
Bez sensu, czemu jak gram np. Slaskiem Wrocław normalny mecz towarzyski to jest sklad taki jaki powinien byc, a jak daje na tryb kariery to wogole nazwiska niewiadomo skad sa.....

Bo jak zaczynasz kariere to wybierasz czy grasz normalnymi graczami czy typu Castolo itp.
rybosz
mam taki problem dotyczy on master ligi
chodzi o przyspiewki cały czas niezaleznie od drużyny lecą pieśni Hsv
próbowałem podmieniać sloty z drużyną którą aktualnie gram ale to też nie pomaga
bartek-brt
A ja mam pytanie co z tymi twarzami co nie były w ML?? Zrobilisćie to?
A i jeszcze czy będe miał okazje pograć w niego przed nowym sezonem czy dopiero później albo w Pesie 7?
Damian.
Mówione było że patch zostanie wydany przed rozpoczęciem ligi polskiej , czyli gdzies pod koniec lipca.
Asturas
wczoraj po ciężkich bojach zassałem.
Przyznam, że kawał doskonałej roboty. Niestety patch nie dla mnie. Już piszę dlaczego smile.gif
W PES 6 gram codziennie, zazwyczaj sam, ale również bardz często z kumplami, zwłaszcza w weekendy. Gramy na Superpatch 0.1 . Zbugowany, ale dla nas doskonały.
Orange Ekstraklasa nie pasuje mi, bo trzeba by miec ustawionego PESa w języku polskim, a to zbrodnia, bo nie idzie się połapać w menusach (zbyt wielkie przyzwyczajenia z poprzenich części) - unikamy wersji polskiej jak ognia smile.gif
Fakt jest Liga Polska, ale ja nie interesuje sie tą ligą, a dodatkowo granie takimi patałachami jak polscy piłkarze to mordęga nie przyjemność...
Reszta, czyli pozostałe zespoły nie wyróżniają się w stosunku do Superpatcha, a wręcz zauważyłem, że konsekwentnie poobniżano statystyki graczy.
No i muzyka z SS pasuje mi bardziej wink.gif

Podumowując doskonała robota, ale dla fanów polskiej piłki. Mnie loga Orange Extraklasy tylko irytują smile.gif

Szykujcie się już do patchowania PESa 7 biggrin.gif
baski18
QUOTE(Asturas @ Jun 29 2007, 05:27:29) [snapback]158951[/snapback]
Szykujcie się już do patchowania PESa 7 biggrin.gif

Pierwszy raz słyszę o takiej grze ... Ja wiem, że powstaje Pro Evolution Soccer 2008.

Pzodro
krolu
Cytat(baski18 @ Jun 29 2007, 20:15:39) [snapback]159172[/snapback]
Pierwszy raz słyszę o takiej grze ... Ja wiem, że powstaje Pro Evolution Soccer 2008.

Pzodro

przypominam ze Pro Evolution Soccer 2008 to nazwa robocza i moze ulec zmianie wink.gif
Mooner
Cytat(krolu @ Jun 29 2007, 20:36:31) [snapback]159183[/snapback]
przypominam ze Pro Evolution Soccer 2008 to nazwa robocza i moze ulec zmianie wink.gif

ale to chyba chodziło o grafike.. a nie o nazwę.. ;]
Asturas
Cytat(baski18 @ Jun 29 2007, 20:15:39) [snapback]159172[/snapback]

Pzodro

masz problemy, dobrze wiesz o co codzi więc po co ten głupi komentarz? smile.gif
bobello
Cytat(Orange_91 @ Jun 22 2007, 17:20:33) [snapback]156461[/snapback]
Nie oplaca sie zupelnie dodawac repr U-21 bo polowe pilkarzy trzeba by robic od nowa poniewaz tych co sa nie da sie zarejestrowac do klasycznych reprezentacji.

A nie można ich po prostu zdublować nawet konami tak robi...
ziomex997
Patch jest super lecz jedna rzecz wymaga poprawki tevez wygląda jak zidane jest na pół łysy to samo jest z ronaldinho i z innymi zawodnikami noszącymi podobną fryzurę

da się to jakoś poprawić??
Dominoz
Ja nie zauważyłem, żeby oni byli łysi...
U mnie jest wszystko ok.

Ustaw w KitServerze wszystko na maksa.
ziomex997
Cytat(Dominoz @ Jul 4 2007, 22:54:06) [snapback]160635[/snapback]
Ja nie zauważyłem, żeby oni byli łysi...
U mnie jest wszystko ok.

Ustaw w KitServerze wszystko na maksa.
mógłbyś mi powiedzieć jak mam to ustawić (dokładnie) blink.gif byłbym bardzo wdzięczny

zapodaje screenshoty:

Orange_91
W folderze Kitserver masz plik lodcfg klikasz 2 razy i ci sie takie okienko otwiera dajesz wszystko na very high i jest dobrze.
ziomex997
Dzięki za pomoc trochę się gra cieła ale pomogła zmiana rozdzielczości!!
migimaster
Moze ktos tu napisac liste tego co dodaje (zamienia) patch 2.0 bo tego nie znalazlem.Co chwila ktos dopisuje info o jednym zespole.Wiem tylko ze ma byc bundesliga (poza OE i kilkoma druzynami 2 ligi).
Aha i co zamieni patch 3.0 (poza mam nadzieje aktualnymi skladami)
Orange_91
Cytat(migimaster @ Jul 18 2007, 11:55:12) [snapback]164853[/snapback]
Moze ktos tu napisac liste tego co dodaje (zamienia) patch 2.0 bo tego nie znalazlem.Co chwila ktos dopisuje info o jednym zespole.Wiem tylko ze ma byc bundesliga (poza OE i kilkoma druzynami 2 ligi).
Aha i co zamieni patch 3.0 (poza mam nadzieje aktualnymi skladami)

Jakos slabo szukales http://www.issonline.pl/index.php?cmd=poka...p;id=1178299126 (tutaj wszystko pisze). A co do OE v3.0 to poszukaj w temacie co nas czeka w update tam pisze.
migimaster
Cytat(T-Mac @ Jun 20 2007, 16:53:45) [snapback]155843[/snapback]

Mozna to uruchiomic, bo wczoraj mi dzialalo, a dzis juz nie sad.gif
Varies.
Orange_91-czy stadion Arki i łęcznej będą w patchu?bo konwertuje je T-mac więc chyba doda unsure.gif
T-Mac
Cytat(CRISS123 @ Jul 24 2007, 10:21:42) [snapback]166922[/snapback]
Orange_91-czy stadion Arki i łęcznej będą w patchu?bo konwertuje je T-Mac więc chyba doda unsure.gif

ja to jestem zajety obecnie transferami i nic nie konwertuje
patch napewno nie wyjdzie tak jak chcielismy (27 lipca) po prostu za duzo tego jest i sie nie wyrabiamy
Varies.
Cytat(T-Mac @ Jul 24 2007, 11:01:39) [snapback]166932[/snapback]
ja to jestem zajety obecnie transferami i nic nie konwertuje
patch napewno nie wyjdzie tak jak chcielismy (27 lipca) po prostu za duzo tego jest i sie nie wyrabiamy

ok dzięki za info:D
Zagłębiak
Ja mam prośbę czy mógł by ktoś wrzucić OF-a do tego superPatcha OE v2.0, bo wszystkie linki wygasły huh.gif
Będe wdzięczny z góry dzięki.
Pozdro rolleyes.gif
['] Zagłębie Sosnowiec zdegradowane
Rafa
Jak mam wkleić przyspiewki do gry. Zainstalowalem patcha ale wg mnie za malo jest przyspiewek Legii a sciagnalem fajne i nie wiem jak je w grze zamontowac.

POMOCYYYY

Wiem : jest szukaj ale juz wiele godzin czytam ogrom wiedzy i topicow na forum i nie znalazlem
Wiem : to nie temat dla tego pytania ale w innych topicach mi nikt nie odpaowiadał.

Prosze napiszcie jak wy wklejaliscie , podmienialiscie przyspiewki i jakim programem.

Z góry dziekuje
Szymanzo
Cytat(Rafa @ Jul 25 2007, 16:03:33) [snapback]167398[/snapback]
Jak mam wkleić przyspiewki do gry. Zainstalowalem patcha ale wg mnie za malo jest przyspiewek Legii a sciagnalem fajne i nie wiem jak je w grze zamontowac.

POMOCYYYY

Wiem : jest szukaj ale juz wiele godzin czytam ogrom wiedzy i topicow na forum i nie znalazlem
Wiem : to nie temat dla tego pytania ale w innych topicach mi nikt nie odpaowiadał.

Prosze napiszcie jak wy wklejaliscie , podmienialiscie przyspiewki i jakim programem.

Z góry dziekuje

1.Musisz sciagnac program: DKZ Studio ( jest na stronie www.issonline.pl ew. spytaj wujka google smile.gif )
2.Gdy juz sciagniesz ten program to wlaczasz go i musisz nim otworzyc plik 0_sound.
3. W temacie " Najlepsze przyspiewki ..." jest lista z numerami pod jakimi znajduja sie przyspiewki danych zespolow ( sa tam wszystkie, ktore znajduja sie w patchu )
4. podmieniasz pliczki, zapisujesz pod nazwa O_sound1 w folderze KONAMI/Pro Evolution Soccer 6/dat
5. usuwasz plik 0_sound, a ten ktory zapisales, czyli 0_sound1, zmieniasz mu nazwe na 0_sound i gotowe ....
T-Mac
Cytat(Zagłębiak @ Jul 24 2007, 16:35:44) [snapback]167057[/snapback]
Ja mam prośbę czy mógł by ktoś wrzucić OF-a do tego superPatcha OE v2.0, bo wszystkie linki wygasły huh.gif
Będe wdzięczny z góry dzięki.
Pozdro rolleyes.gif
['] Zagłębie Sosnowiec zdegradowane

http://isspl.fifatainment.net/download/ind...r=PES6/patches/
Zagłębiak
Cytat(T-Mac @ Jul 27 2007, 15:05:43) [snapback]167982[/snapback]

Który z linków to OF+exe z patcha OE v2.0
cienias
mogli byście zarzucić szybciej kitservera do orange ekstraklasy i offa bo sezon już ruszył a reszte w swoim czasie pozdro smile.gif
zgredzik90
Mam problem instaluje patcha na czystego pesa 6 ripa wszystko jest ok kitserverver dkz studio instaluj jest ok wklejam of do moje dokumentow i jest lipa czarny ekran i nic a bez of dziala
296160 moje gg prosze o pomoc
2hgz celeron 256mbram Radeon9600
prosze o pomoc a na innym of dziala ale na tym nie dlaczego prosze?:::
migimaster
Dopiero dzisiaj zainstalowalem patcha 2.0 i musze przyznac ze w porownaniu do poprzednika to jest rewolucja.Wszystko wyglada graficznie lepiej.Ladne menu, fajna muzyka no i bundesliga rolleyes.gif Ale moim zdaniem nalezy zmienic:
    Menu formacji (jest nieczytelne)
    Wielkosc zegara (i mi sie wydaje ze po prawej stronie lepiej wygladal)
    Przyspiewki sa troche za cicho albo zbyt slabej jakosci (jezli je ktos zna to rozpozna, ale jak ktos slyszy pierwszy raz to moze miec problemy)
    Oznaczenie pozycji zawodnika na pasku w trakcie meczu jest troche za male (i chyba nie potrzebnie pochylone)
    Za duzo graczy ma czerwone korki (niektorzy wygladaja jakby w szpilkach grali)
Aha ktos juz mial ten problem, wyskoczyl mi bialy prostakat zamiast zegara i reklamy
Zagłębiak
Cytat(migimaster @ Aug 1 2007, 21:04:47) [snapback]169709[/snapback]
Dopiero dzisiaj zainstalowalem patcha 2.0 i musze przyznac ze w porownaniu do poprzednika to jest rewolucja.Wszystko wyglada graficznie lepiej.Ladne menu, fajna muzyka no i bundesliga rolleyes.gif Ale moim zdaniem nalezy zmienic:
    Menu formacji (jest nieczytelne)
    Wielkosc zegara (i mi sie wydaje ze po prawej stronie lepiej wygladal)
    Przyspiewki sa troche za cicho albo zbyt slabej jakosci (jezli je ktos zna to rozpozna, ale jak ktos slyszy pierwszy raz to moze miec problemy)
    Oznaczenie pozycji zawodnika na pasku w trakcie meczu jest troche za male (i chyba nie potrzebnie pochylone)
    Za duzo graczy ma czerwone korki (niektorzy wygladaja jakby w szpilkach grali)
Aha ktos juz mial ten problem, wyskoczyl mi bialy prostakat zamiast zegara i reklamy

Wie ktos jak zmieniac muzyke w menu? bo troche mnie wkurza ta z menu formacji.

z kąd masz of-a i exe.
artysta germanista
Cytat(zgredzik90 @ Jul 31 2007, 12:51:24) [snapback]169247[/snapback]
Mam problem instaluje patcha na czystego pesa 6 ripa wszystko jest ok kitserverver dkz studio instaluj jest ok wklejam of do moje dokumentow i jest lipa czarny ekran i nic a bez of dziala
296160 moje gg prosze o pomoc
2hgz celeron 256mbram Radeon9600
prosze o pomoc a na innym of dziala ale na tym nie dlaczego prosze?:::

moze na ripie nie działa wogle
zgredzik90
Cytat(e_adrian @ Aug 2 2007, 10:56:16) [snapback]169836[/snapback]
moze na ripie nie działa wogle

ale wszsytko dziala na nim ale tylko ten of nie dziala czemu
migimaster
Cytat(Zagłębiak @ Aug 2 2007, 10:24:21) [snapback]169821[/snapback]
z kąd masz of-a i exe.

Jak sciagniesz orange patch, to masz kitserver i folder OF+exe ,juz ktos pytal wczesniej wink.gif poza tym pisze sie chyba skąd biggrin.gif
Zagłębiak
Cytat(migimaster @ Aug 2 2007, 12:49:40) [snapback]169896[/snapback]
Jak sciagniesz orange patch, to masz kitserver i folder OF+exe ,juz ktos pytal wczesniej wink.gif poza tym pisze sie chyba skąd biggrin.gif

jak masz of-a i exe do
OE patcha 2.0 to wrzuć na jakiś serwer rolleyes.gif laugh.gif
artysta germanista
zagłębiak weś przestań tak jęczec daj ofa i exe zajrzyj do tematu download oe path
migimaster
Ofa moge wrzucic bo sie komus moze przydac (sa tu zaktualizowane sklady wszystkich lig z zawodnikow ktorzy sa w grze na sezon 07/08) moga sie pojawic drobne bledy i jak cos to prosze o info.Powinno byc wszystko ok do dzis czy do transferu Alana Smitha z MU do Newcastle
http://www.megaupload.com/?d=N2MPOS6Z

Aha jak ktos ma jakis pomysl jak wrzucic Nani do Manchesteru, to prosze o odpowiedz, bo jest w preprezentacji Portugalii.I mozna z niej brac Ricardo i Caneire ktorzy byli w Sportingu, ale jego nie.
k0rdian
Cytat(migimaster @ Aug 3 2007, 00:11:07) [snapback]170142[/snapback]
Moze ktos powiedziec jak sie zmienia muzyke w patchu?

Przez DkZ Studio. Zamieniasz MP3 na WAV a WAV na ADX. Programu do zmiany MP3 do WAV poszukaj tutaj CLiCK! a z WAV do ADX to przez DkZ, jak zamienisz wybierasz plik z piosenka ktory chcesz zmienic klikasz na nia prawym i "Import", wybierasz nową piosenke i po wszystkim ^^

Dwie piosenki w OE patchu zmienilem a reszta mi sie podoba ^^

Dobra robota wink.gif
migimaster
Ale ja chce tylko zmienic juz z tych piosenek co sa w grze, nie chodzi mi o to zeby byly inne niz wa patchu tylko ja chce zeby mi w tle inna leciala, Pamietam ze w PES jakos to usatwialem a jak wgralem ten patch to nie moge tego znalezc sad.gif

Juz mam.To jest muzyka w tle ale nie wiem jak to ustawic zeby mi grala w tle ktoras z tych co tam sa.A chodzi mi o ta piosenke co byla w fifie 1998.Natomiast nie wiem czy to jest specjalnie zrobione czy to tak musi byc ale kawalki 5 i 6 1 i 11 sie powtarzaja.Ogolnie muzyka 10/10 a do nowego patcha polecam Timbalang - the way i are, moze Ricky Martin la copa de la vida i ta piosenka Chumbawamba: Thumbthumbing

I jeszcze bym prosil o odpowiedz do poprzedniego postaw ws. Naniego.
Artetta
Cytat(migimaster @ Aug 3 2007, 00:11:07) [snapback]170142[/snapback]
Ofa moge wrzucic bo sie komus moze przydac (sa tu zaktualizowane sklady wszystkich lig z zawodnikow ktorzy sa w grze na sezon 07/08) moga sie pojawic drobne bledy i jak cos to prosze o info.Powinno byc wszystko ok do dzis czy do transferu Alana Smitha z MU do Newcastle
http://www.megaupload.com/?d=N2MPOS6Z

Aha jak ktos ma jakis pomysl jak wrzucic Nani do Manchesteru, to prosze o odpowiedz, bo jest w preprezentacji Portugalii.I mozna z niej brac Ricardo i Caneire ktorzy byli w Sportingu, ale jego nie.

Jak mozesz to wrzuc na inny serwer filefront najlepiej. Dzieki
migimaster
Cytat(Artetta @ Aug 20 2007, 16:21:08) [snapback]175938[/snapback]
Jak mozesz to wrzuc na inny serwer filefront najlepiej. Dzieki

Jest w temacie download OE patch
http://files.filefront.com//;8321252;;/
Artetta
O dzieki nie popatrzylem thx jeszcze raz
Andzi
Ściągnąłem patch z linkow od T-mac'a http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0&start=0 . Czy musze sciągac coś jeszcze, jakies update ?? Za bardzo nie jestem w temacie i trudno mi sie połapać. Dzięki za pomoc.
Orange_91
Cytat(Andzi @ Aug 22 2007, 15:14:26) [snapback]176691[/snapback]
Ściągnąłem patch z linkow od T-mac'a http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0&start=0 . Czy musze sciągac coś jeszcze, jakies update ?? Za bardzo nie jestem w temacie i trudno mi sie połapać. Dzięki za pomoc.

Nie nie musisz do czasu wyjscia OEP v3.0.
Artetta
Cytat(Orange_91 @ Aug 22 2007, 15:40:11) [snapback]176710[/snapback]
Nie nie musisz do czasu wyjscia OEP v3.0.

A kiedy owy patch wyjdzie?
damiank9
czesc wiem ze to nie temat do tego i prosze nie dajcie mi % tylko prosze o pomoc gdzie znajde aktualne linki do Orange Ekstraklasy do pes5?
prosze was o pomoc,bo pes5 bardziej przypadła mi do gustu niz 6.jeszcze raz prosze was gdzie moge znalesc linki?Prosze pomorzcie

a najlepiej jak by był do kitservera ale moze byc i tamten aby było
as90
Cytat
I jeszcze bym prosil o odpowiedz do poprzedniego postaw ws. Naniego.

Jeśli chcesz mieć Naniego w ManUtd to po prostu ściągasz PESFan Editor 6.0.0, wchodzisz w zakładke transfery i transportujesz go z reprezentacji Portugalii do ManUtd.

A tak wogóle to świetny patch smile.gif gratz

pzdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.