Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Orange_91
Cytat(stQ @ May 4 2007, 16:45:57) [snapback]144312[/snapback]
napisal ze nie pytac ile bedzie twarzy a ja napisalem jakie beda twarze z Ruchu :| wiec to jest chyba roznica nie?

Czy ty jestes taki glupi czy tylko takiego udajesz? blink.gif

Cytat(Kamilinho @ May 4 2007, 16:59:49) [snapback]144318[/snapback]
Oczywiscie patch zapowiada sie interesujaco. Aktualne składy, nowe twarze czy nawet nowa szata graficzna, budzą pewne zainsteresowanie. No i jeszcze przyśpiewki, nowe stroje czy stadiony...
Myśle, ze niektórzy, którzy sie tak podniecają, jak zobaczą wszystko w tym patchu, zaraz zaczna wytykać błędy, mówic, ze po co tak długo czekali, i grozić, ze go sobie "odintalują" bo słabiutki.

Jak sie nie spodoba to trudno dry.gif . Wazne ze ekipie tworzacej go sie podoba rolleyes.gif .
Hal
Proponuje od razu otworzy? temat "Orange Ekstraklasa Patch - Problemy". Bo zaraz forum utonie w tematach typu: "Pomocy!" "Problem z Patchem Orange Ekstraklasa!"

Pozdrawiam wink.gif

Orange_91
Cytat(Kamilinho @ May 4 2007, 18:35:36) [snapback]144343[/snapback]
Proponuje od razu otworzy? temat "Orange Ekstraklasa Patch - Problemy". Bo zaraz forum utonie w tematach typu: "Pomocy!" "Problem z Patchem Orange Ekstraklasa!"

Pozdrawiam wink.gif

Otworzymy tylko jeszcze chwila az sie pojawi news i inne duperele dry.gif .

ORANGE EKSTRAKLASA PATCH JUZ NIEDULGO.
Tomo93
Cytat(Orange_91 @ May 4 2007, 16:37:19) [snapback]144344[/snapback]
Otworzymy tylko jeszcze chwila az sie pojawi news i inne duperele dry.gif .

ORANGE EKSTRAKLASA PATCH JUZ NIEDULGO.

To super. Mam nadzieje ze juz dzis zaczne go sciagac. Orange ty to potrafisz ucieszyc czlowieka...

Pozdro
kksm
Wielu użytkowników ogląda ten temat i cisza. Czyżby to była cisza przed burzą. A tak wogóle to wielkie brawa dla wykonawców. Marnują dla nas czas aby nas uszczęśliwić. I nieważne kiedy go wydadzą, ważne, że wogóle podjęli się tej ciężkiej pracy którą im utrudniamy przez ciągłe zawracanie głowy. JESZCZE RAZ WIELKIE BRAWA. NALEŻĄ IM SIĘ.
..::STING::..
Aleś przycukrował smile.gif
Scooby-Doo
Heh no to sie zacznie pykanie ;D Naprawde wielkie brawa dla was panowie. Pewnie beda osoby ktorym patch sie nie spodoba ale nie mozna uszczesliwic niestety wszystkich. smile.gif W ogole wszystkim tu koczujacym zycze wysokich transferow biggrin.gif
RBK
Cytat(kksm @ May 4 2007, 19:07:22) [snapback]144353[/snapback]
Wielu użytkowników ogląda ten temat i cisza. Czyżby to była cisza przed burzą. A tak wogóle to wielkie brawa dla wykonawców. Marnują dla nas czas aby nas uszczęśliwić. I nieważne kiedy go wydadzą, ważne, że wogóle podjęli się tej ciężkiej pracy którą im utrudniamy przez ciągłe zawracanie głowy. JESZCZE RAZ WIELKIE BRAWA. NALEŻĄ IM SIĘ.

Wiele osób ogląda ten temat, bo też czekają oni za wydaniem patch'a wink.gif A tak nawiasem mówiąc, ogromne brawa dla twórców tego patch'a! laugh.gif
polop
DZISAJ JUZ BEDZIE PATCH NA 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chatek
jupi już jest smile.gif
walek
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest życze wysokich transferów.
RBK
Mam nadzieję, że Orange i spółka opracują jakąś instrukcję instalacji tego cuda.
Tomak
Tak nieskromnie spytam... gdzie Wy widzicie linki do ściągnięcia? Bo albo ja jestem ślepy i tępy, albo coś innego ze mną nie tak biggrin.gif
Orange_91
Cytat(Tomak @ May 4 2007, 19:32:20) [snapback]144368[/snapback]
Tak nieskromnie spytam... gdzie Wy widzicie linki do ściągnięcia? Bo albo ja jestem ślepy i tępy, albo coś innego ze mną nie tak biggrin.gif

www.issnoline.pl
michup
THX WIELKIE!!!!!!!!!!!!!!!!
Mooner
iii ruuszyyyliiiiiii! tongue.gif
D4vID
smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif juz zassysam
BRAWO CHŁOPAKI smile.gif
Dominoz
Może wrzucicie na filefronta...?
Nie da sie sciagnac z serwerow fify...
grzyb11115
Mi pozostało tylko jeszcze DkZ part 8 i KS i nie mogę się wbić na FIFAPOLAND sad.gif
gavi
linki nie działają
wrzućcie na filefronta
kamilboro03
Cytat(gavi @ May 4 2007, 20:57:51) [snapback]144404[/snapback]
linki nie działają
wrzućcie na filefronta

Serwer jest bardzo przeciążony czemu się nie dziwie. Jak ktoś coś ściągnie niech porobi mirrory:)
stQ
Cytat(Orange_91 @ May 4 2007, 18:09:39) [snapback]144335[/snapback]
Czy ty jestes taki glupi czy tylko takiego udajesz? blink.gif
Jak sie nie spodoba to trudno dry.gif . Wazne ze ekipie tworzacej go sie podoba rolleyes.gif .

Orange 91 co ty myslisz ze robiles jakies dodatki do tego patrza to zaraz ty madry jesteS :| albo takiego udajesz
Kowal11
Proszę włużcie to na inny serwer. jak sciągam z tamtego to wyświetla mi się strona http://www.dxcsearch.com/. ;-( i co ama zrobić ?
grzyb11115
Patch działa i jest wykonany zajebiście!!!!!!!!!!!!!!
wali-góra
panowie nie działają linki
Xabierr
Nie wiem dlaczego ale mi wyskakuje błąd 404... nie moge sciagac patcha... te part1, part2 itp.
Pomocy...

pozdrawiam
AdamSzmulki
WIELKIE BRAWA ZA PATCH DLA WSZYSTKICH AUTORÓW I WSPÓŁTWÓRCÓW !!!
don rxf
Ściągnąłem, przetestowałem i stwierdzam iż patch jest rewelacyjny, opłacało się czekać tyle miesięcy na takie cacuszko rolleyes.gif rolleyes.gif
Fuji
mi wlasnie scaga, a wlasciwie konczy sciagac Part1 DKZ zaczalem o 6.00 wiec jutro moze juz bd miec patcha smile.gif biggrin.gif
DZIKU
Patch całkiem ok smile.gif. Tylko stroje Widzewa , Pogoni , Groclinu i Zagłebia Sosnowiec są nie aktualne. A stroje Lechii są paskudne. Będzie jakaś poprawka tego ?
torin
Cytat(DZIKU @ May 5 2007, 07:14:29) [snapback]144556[/snapback]
Patch całkiem ok smile.gif. Tylko stroje Widzewa , Pogoni , Groclinu i Zagłebia Sosnowiec są nie aktualne. A stroje Lechii są paskudne. Będzie jakaś poprawka tego ?

Bedzie update calego folderu ze strojami w kitserverze.
Jamnik
A ja mam pytanko do tych co już ściągnęli: Jakie teamy będą w Others A i Others B ?? Bo w to wiem że ma być II liga polska, a normalnie, ligi: polska, niemiecka,angielska,hiszpańska,włoska,francuska
chatek
genialny patch chłopaki smile.gif nie dość, że jest OE i i inne drużyny są świetnie wykonane faceserver dardzo dobrej jakośći smile.gif jeszcze raz brawa smile.gif rolleyes.gif
Scooby-Doo
Ej sluchajcie mam pytanko. Wlaczylem sobie ML Wisla Krakow gram u siebie z KSZO i jest tylko doping KSZO a normalnie w meczu towarzyskim jest doping Wisly to cos jest nie ustawione czy po prostu tak jest i trudno biggrin.gif?
Zoller
Czy ktoś z tych, którzy ściągli już patcha mógłby zerknąć czy są jakieś mordy graczy Ruchu Chorzów i ewentualnie pokazać tu screena? wink.gif
jestin
Cytat(Scooby-Doo @ May 5 2007, 10:20:07) [snapback]144583[/snapback]
Ej sluchajcie mam pytanko. Wlaczylem sobie ML Wisla Krakow gram u siebie z KSZO i jest tylko doping KSZO a normalnie w meczu towarzyskim jest doping Wisly to cos jest nie ustawione czy po prostu tak jest i trudno biggrin.gif?

Tak juz jest i nie jest to wina patcha ale bardzie cheba konami ze to zjebali a bedziesz miał doping swoich kiboli jak bedziesz grac z druzyna ktora nie ma przypisanego slotu przyspiewek np Arabia laugh.gif
Scooby-Doo
HAHA to ladny lol biggrin.gif no trudno tongue.gif dzieki za odpowiedz
E 9
Hieieheie mam juz 2 part DKZ i stadiony ;p ;p ;p jutro juz sobie pogram wink.gif wink.gif

PS:MOGŁBY KTOS WRZUCIC SAMEGO OF'A BO CHCIAŁBYM SOBIE PRZEJRZEC DRUZYNY ITp. PLEASE... rolleyes.gif
D4vID
Cytat(Scooby-Doo @ May 5 2007, 10:20:07) [snapback]144583[/snapback]

unsure.gif dziwne
a sprobuj ustawic w tym oknie
nie tak jak na screenie tylko tak:
crowd stance - home
home crowd - (3) +++
away crowd - 0

odpisz jaki jest doping jesli to nic nieda to cos jest nie tak (ale wedlug mnie przy tym co zrobili tworcy tego patcha to jest pikus a byc moze nawet nie maja na to wplywu wink.gif

EDIT: Jestin mnie uprzedzil smile.gif
Hal
A ja mam przyspiewki, ale jak gram Legia na przykład, to mam jakieś zagraniczne, niezrozumiałe pieśni dry.gif dry.gif

Tak jest ze wszystkimi klubami OE. Mozna to naprawic?
Scooby-Doo
HAHAHA jaka beka biggrin.gif gram sobie z Zagłebiem Sosnowiec i strzelili mi gola, a tu zaraz "Zagłebie nic sie nie stało..." to mnie rozwaliło laugh.gif
D4vID przy nastepnym meczu sprawdze i napisze czy cos to pomoze tongue.gif
Hm no niestety nie pomoglo ale trudno tongue.gif
Dj_Dario
chciałbym się dowiedzieć od twórców patcha, które sloty w pliku 0_sound odpowiadają za przyśpiewki Widzewa, z góry dzięki

ps. Podobno w patchu miał być stadion Widzewa, a nie ma? Ktoś coś wie, będzie czy nie?

pozdrawiam i dziękuję za patcha, frajda jak zawsze!!!!
El_Magic
W skład tego patcha wchodzą scoreborady i loga HD takie jak na screenach?
19cHojny10
Błagam wrzućcie to na FF
El_Magic
Cytat(widzewiak ziooom @ May 5 2007, 12:40:14) [snapback]144686[/snapback]
Błagam wrzućcie to na FF

W mirrorach masz już parę linków na File Fronta.
Dominoz
Ja już mam wszystkie party DKZ biggrin.gif
Jeszcze tylko KS i stadiony.

A powie mi ktoś- jak wygląda Polska reprezentacja? Jacy zawodnicy są i jakie facjatki mają?
Pozdro!
qazwsx
Jest możliwość, żeby ten Patch działał na Winning Eleven : Pro Evolution Soccer 2007 ??
Wiem, że Kitserver działa Pod WEPESA2007 ale nie wiem jak z folderem Dat & OFem
satowiec
sciagnlem patcha zrobilem wszystko zaczolem od nowa grac kariere cracovia i mi sie gra wylacza w tedy kiedy laduje sie mecz i tak w kolko moze mi ktos powiedziec czemu tak mam???
El_Magic
Na pewno zainstalowałeś patcha na czystą wersję PES-a?
satowiec
tak
pozniej sprobuje zrobic to wszystko od nowa bo juz teraz czasu na to nie mam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.