Ja również nie udzielam się na forum, miałem inny nick poprzednio, raczej byłem na pro-evo forum i tam się wypowiadałem. Niemniej jednak przejdę do tematu.
Orange Patch 2.0 wcale nie jest taki zły, uważam go za dobry patch, jedyne do czego można się przyczepić to niektóre przyśpiewki, ale to nic

Z cierpliwością czekam na wersję 3.0 i chciałbym, aby przyśpiewki były bardziej "codzienne na stadionach". Proponuję ponagrywać dźwięki z filmików z youtube, bo te przyśpiewki które są w formatach np. mp3 na stronach klubowych nie są wystarczająco dobre

Jak wiemy, bluzgi też są codziennością na naszych stadionach (niektórych), również one są elementem dopingu :] chciałbym, a może powiem tak, że podsuwam pomysł, aby były i takie. Mój pomysł nie musi się podobać i ja go zrozumiem :] ale tylko tak sobie tutaj głośno "rozmyślam" jakby tu urozmaicić sound w najnowszym OE Patch'u

Drugą sprawą jest to, że umiejętności piłkarzy tych bardziej znanych w Polsce są dobre, ale również widać coraz więcej talentów, więc przydałoby się np. w OF'ie zmienić niektórym piłkarzom rozwój na "wczesny" jeżeli już ma niskie staty na początku gry :] ale to lepiej zrobić osobom bardziej spostrzegawczym którzy wiedzą co i jak komu zmienić :] nie wątpię, że tacy pracują przy Patch'u

A i sprawa flag. Flagi to ważny element w życiu kibica. Ale o tym to nie będe tłumaczył, bo w sumie może mi ktoś napisać, że to nie jest gra o kibicach, ale w piłkę nożną, zgoda :] Ale kto ogląda i orientuje się jako tako w świecie kibicowskim również będzie na to patrzył

Nie żądam, nie proszę, ale miło by mi było zobaczyć dobre oflagowanie na meczu w PES 6

Pozdrawiam ekipę tworzącą patch, robicie napewno kawał dobrej roboty, wielkie graty już przed premierą patch'a dla was :]