Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
migimaster
No to jeszcze poprosze o link wink.gif bo na issonline wszystkie wygasly, a to jedyne miejsce gdzie na polskich stronkach byl ten program sad.gif
Artetta
Ma ktos najnowszy OF do Orange ekstraklasa patch ten juz po zamknieciu okna transferowego?
ronaldo_9
Cytat(migimaster @ Sep 1 2007, 12:25:04) [snapback]180562[/snapback]
No to jeszcze poprosze o link wink.gif bo na issonline wszystkie wygasly, a to jedyne miejsce gdzie na polskich stronkach byl ten program sad.gif

trzymaj
PESFanEditor_6.0.0
Dominoz
Cytat(Artetta @ Sep 1 2007, 18:07:05) [snapback]180683[/snapback]
Ma ktos najnowszy OF do Orange ekstraklasa patch ten juz po zamknieciu okna transferowego?

Udpade wyjdzie za około 2 tygodnie, to będą wszystkie składy aktualne.
Artetta
Ok dzieki za szybka odpowiedz pozdro
migimaster
Cytat(Artetta @ Sep 1 2007, 18:07:05) [snapback]180683[/snapback]

Nie wiem dlaczego ktos usowa moje posty http://www.sendspace.com/file/qyb8hm
Damian.
Dzieki przyda sie napewno do wydania Patcha
Artetta
Dzieki Migimaster na Ciebie liczylem:d ale czemu Beckham gra nadal w Realu mogles go usunac po prostu do wolnych zawodnikow ale tak poza tym to Of dobry tylko trzeba wszystkim sklady poustawiac ale i tak wielke dzieki pozdro
Smoti
QUOTE(migimaster @ Sep 2 2007, 10:42:02) [snapback]180853[/snapback]
Nie wiem dlaczego ktos usowa moje posty http://www.sendspace.com/file/qyb8hm

wielki brat czuwa sad.gif
migimaster
Cytat(Artetta @ Sep 2 2007, 11:55:53) [snapback]180872[/snapback]
Dzieki Migimaster na Ciebie liczylem:d ale czemu Beckham gra nadal w Realu mogles go usunac po prostu do wolnych zawodnikow ale tak poza tym to Of dobry tylko trzeba wszystkim sklady poustawiac ale i tak wielke dzieki pozdro

Juz mi kiedys ktos zwracal na to uwage nie bede robicc off top.Pelnymi skladami zajma sie ludzie od Patcha.Co do skladow (wyjsciowych jedenastek) to kazdy i tak sam sobie ustawia, albo wystraczy wcisnac start zeby ustwaic najlepsza jedenastke.Jak zauwazysz jakies bledy to mozes mi PM wyslac chociaz nie dlugo bedzie pewnei OF z OE 3.0
emes
Witam. Nie udzielam sie na tym forum, ale sledze je od czasu do czasu, podobnie jak strone issonline.pl
anyway - chcialem napisac kilka slow odnosnie OE patcha.
niestety w moich oczach nie wyszedl. tworcy wskoczyli chyba na zbyt gleboka wode i to ich przeroslo. chcieli zmienic prawie wszystko i sie nieco pogubili. Patch nie jest beznadziejny i sam w sobie jest sporym dziełem. niestety posiada wiele drobnych, ale irytujacych bledow, ktore jak sie je zbierze do kupy to w koncu zirytuja na tyle, ze odechciewa sie w niego grac.
po pierwsze scorebordy, ktore mi sie pojawily w jakis bialych ramkach zakrywajac 1/3 ekranu. probowalem porobic to co tu ludzie na forum radzili - nie pomoglo. ale mysle - olac scorebordy. wylaczylem je. (no ale juz jeden element w tym momencie tracimy, plus nie wiemy ktora to minuta meczu)
po drugie - na zblizeniach niektorzy zawodnicy sa łysi na srodku glowy. probowalem nie zwracac na to uwagi, ale jednak to irytuje strasznie, bo wieje sztucznoscia i amatorszczyzna z gry.
po trzecie - gra mi sie kilka razy po kilku meczach wylaczyla wywalajac nieznany blad (rzadko sie tak dzieje, ale jednak)
kolejna sprawa - przyspiewki kibicow, ktore sa dosc slabej jakosci plus w karierze sa pomieszane.
ja wiem ze moze te wszystkie bledy daloby sie usunac gdybym pogrzebal w tych wszystkich edytorach, ale takie rzeczy sa na tyle istotne i zauwazalne, ze powinny byc usuniete w trakcie tworzenia/testowania przez tworcow. mam wrazenie ze autorzy patcha zbytnio ulegli presji i debilnym postom w stylu: "NO KIEDY PATCH???!! DZIS POGRAM??!! A MOZE JUTRO???!! PLIIIISSSSS". wydaje mi sie ze w ktoryms momencie zaczeliscie sie po prostu zbytnio spieszyc.
oczywiscie nie mozna Was nie pochwalic za kilka rzeczy w tym patchu, jak np. pieknie zrobione stroje wszystkich druzyn czy stadiony polskie, ktore naprawde sprawiaja wrazenie tych "naszych".
gralem w poprzednia wersje OE patcha, ta zrobiona na PES5. i mimo ze nie byla tak "bogata", to wspominam ja duzo lepiej. bo byla bezawaryjna, bez zadnych drazniacych elementow. nastepnym razem powinniscie powrocic do stylu w jakim robiliscie tamtego patcha i jednak postawic na jakosc, a nie ilosc.
nie pisze tego absolutnie po to, zeby po Was pojechac czy cos... to po prostu konstruktywna krytyka. naleza Wam sie wielkie brawa za to ze poswiecacie tak duzo czasu i wkladacie tyle pracy, zeby pozniej sobie mozna bylo takie cos tylko "zassac" i grac.
pozdrawiam
eye63
Cytat(emes @ Sep 8 2007, 10:30:05) [snapback]182322[/snapback]
...

Co do scoreboard'ów to jakby poszperać, to można samemu to obejść. Myślę, że w updacie twórcy jednak wyciągną wnioski i zamontują jeden - Canal +, który oddawałby to, że gra się w OE. Co do 'fryzur' to wina leży po Twojej stronie. PES jest dość skomplikowanym programem pod względem edycji i trzeba troszkę na forum poszperać i poczytać na temat możliwych błędów, jakie powstają przy nieoficjalnych dodatkach. U Ciebie po prostu trzeba wejść do kitservera - włączyć plik z ustawieniami loadcfg (Czy jakoś tak - nie pamiętam jak on się nazywał, ale nie trudno go znaleźć) i dać w nim wszystkie detale na very high. Przyśpiewki to wina Konami, choć moim zdaniem niepotrzebne jest umieszczanie ich w grze. Można dać jakieś uniwersalne i nie byłoby problemu. Niemniej jednak to twórcy o tym decydują, tworzą patcha przede wszystkim dla siebie, bo to im się należy za wkład wnoszony w tę edycję. Więc tak jak mówiłem, poczekaj do update'u - powinno być lepiej, a te Twoje błędy możesz sam poprawić i już teraz cieszyć się grą.
Orange_91
Witam. Nie udzielam sie na tym forum, ale sledze je od czasu do czasu, podobnie jak strone issonline.pl
niestety w moich oczach nie wyszedl. tworcy wskoczyli chyba na zbyt gleboka wode i to ich przeroslo. chcieli zmienic prawie wszystko i sie nieco pogubili. Patch nie jest beznadziejny i sam w sobie jest sporym dziełem. niestety posiada wiele drobnych, ale irytujacych bledow, ktore jak sie je zbierze do kupy to w koncu zirytuja na tyle, ze odechciewa sie w niego grac.
po pierwsze scorebordy, ktore mi sie pojawily w jakis bialych ramkach zakrywajac 1/3 ekranu. probowalem porobic to co tu ludzie na forum radzili - nie pomoglo. ale mysle - olac scorebordy. wylaczylem je. (no ale juz jeden element w tym momencie tracimy, plus nie wiemy ktora to minuta meczu)
po drugie - na zblizeniach niektorzy zawodnicy sa łysi na srodku glowy. probowalem nie zwracac na to uwagi, ale jednak to irytuje strasznie, bo wieje sztucznoscia i amatorszczyzna z gry.
po trzecie - gra mi sie kilka razy po kilku meczach wylaczyla wywalajac nieznany blad (rzadko sie tak dzieje, ale jednak)
kolejna sprawa - przyspiewki kibicow, ktore sa dosc slabej jakosci plus w karierze sa pomieszane.
ja wiem ze moze te wszystkie bledy daloby sie usunac gdybym pogrzebal w tych wszystkich edytorach, ale takie rzeczy sa na tyle istotne i zauwazalne, ze powinny byc usuniete w trakcie tworzenia/testowania przez tworcow. mam wrazenie ze autorzy patcha zbytnio ulegli presji i debilnym postom w stylu: "NO KIEDY PATCH???!! DZIS POGRAM??!! A MOZE JUTRO???!! PLIIIISSSSS". wydaje mi sie ze w ktoryms momencie zaczeliscie sie po prostu zbytnio spieszyc.
oczywiscie nie mozna Was nie pochwalic za kilka rzeczy w tym patchu, jak np. pieknie zrobione stroje wszystkich druzyn czy stadiony polskie, ktore naprawde sprawiaja wrazenie tych "naszych".
gralem w poprzednia wersje OE patcha, ta zrobiona na PES5. i mimo ze nie byla tak "bogata", to wspominam ja duzo lepiej. bo byla bezawaryjna, bez zadnych drazniacych elementow. nastepnym razem powinniscie powrocic do stylu w jakim robiliscie tamtego patcha i jednak postawic na jakosc, a nie ilosc.
nie pisze tego absolutnie po to, zeby po Was pojechac czy cos... to po prostu konstruktywna krytyka. naleza Wam sie wielkie brawa za to ze poswiecacie tak duzo czasu i wkladacie tyle pracy, zeby pozniej sobie mozna bylo takie cos tylko "zassac" i grac.
pozdrawiam

Piszesz ze obserwujesz forum i tematy a z tego co wyliczyles to po prostu zal czyta gdybys czytal i przegladal wszystko o OEP to takich bledow bys nie spotkal badz wiedzialbys z czego wynikaja.
Ano po pierwsze co do scorebordow to blad bialego kwadratu wystepuje tylko przy meczu towarzyskim a to ze wzgledu ze grajac towarzysko ustawiasz na scorebord losowy a scorebordow w grze jest 14 i czasem wylosuje tak ze scorebordu nie ma(sam nie wiem czemu sie tak dzieje ale to wystepuje w kazdej paczce ze scorebordami) jesli przed meczem wybierzesz sobie jeden ze scorebordow w menu ten blad nie wystapi.
Po drugie to ze zawodnicy sa lysi to nie nasza wina tylko kitservera aby nie bylo tego bledu trzeba wszystko w Lodmixerze ustwaic na VH. Jak widac pisesz ze przegladasz forum a nawet nie wiesz z czego wynika tak podstawowy problem.
Po 3 ja mam patcha inni maja i jakos im nie wywala po prostu trzeba go dobrze zainstalowac mi osobiscie ani razu nie wywalilo gry.
Co do przyspiewek to moze niektore sa slabej jakosci ale to zmieni juz v3.0. I jesli mozesz nie przyepisuj nam tego ze w ML sa pomieszana bo to do holery nie nasza wina tylko KONAMI ile mozna to powtarzac a i tak co troche to samo.
FIFINHO9393
pozdrawiam

Przeczytaj sobie Tutorial jak zainstalować Patcha.I nie wytykaj błędów(drobnych) innym bo sam nie zrobisz lepszego dodatku.
tsw.michal
emes: ale cię zjechali... hehehe teraz to nie tylko w grze sa łysi piłkarze ale i ty jesteś łysy, poprostu nieźle wypaliłeś z tym swoim wykładem. A najlepsza zmianka to że śledzisz forum, no normalnie boki zrywać, zastanawiam się czy się śmiać czy płakać! Pozdrowienia dla twórców OE!

PS: poprawcie strzał Krzynówka bo to co dziś pokazał to miód i czekolada smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
Ponti
Ja również nie udzielam się na forum, miałem inny nick poprzednio, raczej byłem na pro-evo forum i tam się wypowiadałem. Niemniej jednak przejdę do tematu.
Orange Patch 2.0 wcale nie jest taki zły, uważam go za dobry patch, jedyne do czego można się przyczepić to niektóre przyśpiewki, ale to nic smile.gif
Z cierpliwością czekam na wersję 3.0 i chciałbym, aby przyśpiewki były bardziej "codzienne na stadionach". Proponuję ponagrywać dźwięki z filmików z youtube, bo te przyśpiewki które są w formatach np. mp3 na stronach klubowych nie są wystarczająco dobre smile.gif Jak wiemy, bluzgi też są codziennością na naszych stadionach (niektórych), również one są elementem dopingu :] chciałbym, a może powiem tak, że podsuwam pomysł, aby były i takie. Mój pomysł nie musi się podobać i ja go zrozumiem :] ale tylko tak sobie tutaj głośno "rozmyślam" jakby tu urozmaicić sound w najnowszym OE Patch'u smile.gif

Drugą sprawą jest to, że umiejętności piłkarzy tych bardziej znanych w Polsce są dobre, ale również widać coraz więcej talentów, więc przydałoby się np. w OF'ie zmienić niektórym piłkarzom rozwój na "wczesny" jeżeli już ma niskie staty na początku gry :] ale to lepiej zrobić osobom bardziej spostrzegawczym którzy wiedzą co i jak komu zmienić :] nie wątpię, że tacy pracują przy Patch'u smile.gif

A i sprawa flag. Flagi to ważny element w życiu kibica. Ale o tym to nie będe tłumaczył, bo w sumie może mi ktoś napisać, że to nie jest gra o kibicach, ale w piłkę nożną, zgoda :] Ale kto ogląda i orientuje się jako tako w świecie kibicowskim również będzie na to patrzył smile.gif Nie żądam, nie proszę, ale miło by mi było zobaczyć dobre oflagowanie na meczu w PES 6 smile.gif

Pozdrawiam ekipę tworzącą patch, robicie napewno kawał dobrej roboty, wielkie graty już przed premierą patch'a dla was :]
Artetta
Predzej wyjdzie PES2008 niz ten patch zal
krolu
Cytat(Artetta @ Sep 19 2007, 23:02:57) [snapback]185147[/snapback]

ten patch juz wyszedł dawno kolego dry.gif nie wyszła jeszcze poprawka czyli update....
OskaR
Cytat(Artetta @ Sep 19 2007, 23:02:57) [snapback]185147[/snapback]

Jak smiesz co takiego pisac ? Ten update robia 4 osoby, a PESa cala armia japonskich specow.
W ogole nie rozumiem takich ludzi jak ty, sam nic nie robisz i jeszcze narzekasz.
To sie nazywa zal.
ComeBack
Porowujesz tworzenie gry do tworzenia jakiegos patcha? huh.gif
POZDRAWIAM;)
Artetta
Cytat(ComeBack @ Sep 20 2007, 16:12:30) [snapback]185218[/snapback]
Porowujesz tworzenie gry do tworzenia jakiegos patcha? huh.gif
POZDRAWIAM;)

Otoz to^^ boze ludzie pytam tylko a chodzi mi o patch w wersji 3.0 ale i tak demo zaraz wyjdzie i nie trzeba juz.
OskaR
No i co ze demo wyjdzie. Czytales opinie siana na issonline wcale to nie jest swietnie jak nas japonce zapewniali. Jak PES 2008 bedzie klapa to ja z checia wroce do PESa 6 i OE Patcha.
Respect i jeszcze raz respect dla waszej czworki
Jacmen
Zgadzam sie z Oskarem ale pominąłeś jedną osobę ponieważ patcha robili: T-Mac, Orange, Calwin(teraz trochę mniej v3), Osc i Hojrak. Jak coś źle powiedziałem to przepraszam. I proszę o poprawienie mnie.
fafikstreeter
Sunday. Where Is It ?? smile.gif
No chyba Wiem <lol> biggrin.gif
majkelkofi
Cytat(fafikstreeter @ Sep 23 2007, 10:10:56) [snapback]185956[/snapback]
Sundey. Where Is He ?? smile.gif

pisze sie "Sunday". I nie "He" tylko "it", no chyba ze nie chodzi Ci o patcha...
Nie wieże, że jak wyjdzie to o tym nie powiedzą, wiec nie zadawaj durnych pytań smile.gif

btw. ...jestem za aborcją i likiwacją neostrady tongue.gif
T-Mac
Cytat(jacmen @ Sep 23 2007, 08:12:04) [snapback]185926[/snapback]
Zgadzam sie z Oskarem ale pominąłeś jedną osobę ponieważ patcha robili: T-Mac, Orange, Calwin(teraz trochę mniej v3), Osc i Hojrak. Jak coś źle powiedziałem to przepraszam. I proszę o poprawienie mnie.

Torin
Orange_91
Cytat([email protected] @ Sep 23 2007, 10:16:39) [snapback]185958[/snapback]
btw. ...jestem za aborcją i likiwacją neostrady tongue.gif

Jak mozesz chcesz pozbawic mnie internetu? laugh.gif
kroczek
Sorki za pytanie ale o 15 gram mecz i chcialbym wiedziec czy patch wyjdzie przed czy po meczu.
Artetta
Nie no spoko tylko ten OE patch 2.0 byl swietny i sie doczekac nie moge OEP 3.0 i dlatego pisze...szacunek dla tej czwórki czy trójki co go zrobila ale chcialbym wiedziec kiedy wyjdzie 3.0 bo kiedys bylo mowione ze po oknie transferowym czyli na poczatku wrzesnia...
T-Mac
dzis wyjdzie
Jacmen
T-Mac a możesz powiedzieć o której godzinie bo idę do kościoła wieczorem to bym włączył ściąganie torrenta i by mi się już pobierało wink.gif
T-Mac
czekam na hojraka ktory mial mi rano dostarczyc komentarz
Dominoz
Fajnie, że będzie torrent...
Wstaw adres tutaj, jak już będzie gotowy.
kroczek
Cytat(T-Mac @ Sep 23 2007, 11:45:49) [snapback]185983[/snapback]
czekam na hojraka ktory mial mi rano dostarczyc komentarz

Jakby co to dawaj bez komentarza.
OskaR
Uwierz mi ten komentarz to bardzo wazna rzecz, kosztowal on Hojarak badzo duzo czasu i musi sie on znalesc w patchu
barman_2000
no ale link do komenta można dać troszkę później
kamil1801
Robili wszyscy, to niech wszystko będzie w jednej paczce. Tyle jeszcze wytrzymasz.
zomek
jak mozesz wstaw oddzielnego torrenta z ofem , exe i kitserverem i oddzielnego z reszta z gory dzieki

Edit

Ale ludu jest w tym temacie każdy naciska F5 biggrin.gif
majkelkofi
Cytat(Orange_91 @ Sep 23 2007, 10:34:41) [snapback]185970[/snapback]
Jak mozesz chcesz pozbawic mnie internetu? laugh.gif

Oo to mam nadzieje ze to nie Ty będziesz uploadowal tego patcha, bo pasuje zeby był jednak dzisiaj tongue.gif
T-Mac
patcha bedzie sie instalowalo tak samo jak wersje 2.0
czyli dkz patch instalacja za pomoca dkz_studio
kit server - przekopiowac wlaczyc instal
exe, of, intro - pliki do przekopiowania
p_sound - przekopiowac do folderu dat

patch podzielony jest na 4 czesci (serwer rapid)
oddzielnie
dkz_patch - 12 partow
kit server - 3 party
exe+of+intro - 1 part
p_sound - 4 party

niedlugo otrzymam koncowe pliki do p_sound od hojraka i bede mogl skonczyc upload
OskaR
Jakze mila wiadomosc T-Mac, a kiedy torrent dasz ?
Rovix
Wszystkich obecnych proszę a szczegolnie tych co maja zmienne ip (neostrada) zeby wrzucali mirrory na inne serwery

Ja osobiscie po sciagnieciu jednego pliku od razu zupladuje go na innym serwie pozdrawiam
T-Mac
normalnie to torrenta mozna by dac od razu jak otrzymam pliki od Hojraka
ale wtedy nie upne na rapida ;/
wiec trzeba czekac
Kenny
Także,tego Rovix jak sciagniesz part 1 to daj na jakis inny serv ok ? smile.gif
michalek1985
kozacko, tylko ten rapid, wiec jak ktos sciagnie niech wrzuca na bardziej dostepne serwery circle.gif square.gif triangle.gif circle.gif
OskaR
Ja ma dynamiczne Ip to moge pobrac i seedowac torrenta jakby cos
zomek
to moze umówmy sie kto jakie party sciaga (kazdy jakis inny zeby kazdy mogl swoj na inny serwer wystawic)
Rovix
Dobra ja Ciągnę 1 part z P_sounda ;p
zomek
ja sciagne exe+of+intro - 1 part
OskaR
Ja sciagne kitservera part1 i wrzuce na FF
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.