kiesiu
Mar 23 2007, 19:49
33 tło plik 298 tylko ze te obrazki są z trybiu kariery
Orange_91
Mar 24 2007, 10:21
Dobra nie trzeba juz szukac znalazlem juz wszystkie pliki.

motywy HD miodzio;O qrcze już sie patchyka doczekać nie moge:D mam nadzieje że nastepny post jaki napiszesz bedzię typu: Patch skończony;D a nie screeny xD
barman_2000
Mar 24 2007, 18:16
dlaczego nie ma jakiś fajnych tablic wyników
elotto
Mar 24 2007, 18:31
Mam pytanie, czy w ManU będzie C. Eagles, który wrócił z wypożyczenia( nie wiem z jakiego klubu) a w Wiśle Kraków młody lewy pomocnik Janik
tka jak Ci pisalem na gg Orange_91 zajebisty patch
don rxf
Mar 24 2007, 18:57
Zajebiscie
Cudnie!!!!!!! ale jedyne czego moge sie przyczepic to herb Legii - moim zdaniem powinien byc ten taki... no wiecie

zielono biały z czerwonym paskiem
mam nadzieje że nastepny post jaki napiszesz bedzię typu: Patch skończony;D a nie screeny xD
Ja też mam nadzieje że kolejny post tak będzie brzmiał

A screeny świetne
AdamSzmulki
Mar 24 2007, 20:48
ajj ślinka cieknie
Zanosi sie na pierwszy w pełni profesjonalny patch do 6 odsłony PESa,i w dodatku z Polski RULEZZZ
chatek
Mar 24 2007, 21:14
SUPER

zapowiada się niesamowicie
szolpas
Mar 24 2007, 21:54
No no bardzo ,,owocnie" zapowiada się ten patch
Bardzo fajnie

)) Przydałoby się jeszcze, żeby były jakieś porządne bandy, bo na jednym ze screenów coś po hiszpańsku dominuje.
kukson
Mar 25 2007, 08:11
QUOTE(Orange_91 @ Mar 24 2007, 18:52:50) [snapback]133524[/snapback]
Screnny. Gdzies zaginol Calwin i nie mozna zlapc z nim kontaktu dlatego tla lig sa stare w pucharach.

Szkoda tylko, że te ikonki są z patcha pescompetition pytaliście autora o zgode??
Orange_91
Mar 25 2007, 08:39
QUOTE(kukson @ Mar 25 2007, 08:15:55) [snapback]133665[/snapback]
Szkoda tylko, że te ikonki są z patcha pescompetition pytaliście autora o zgode??
Ikonki mial zrobic calwin ale ze go nie ma to pozyczylismy z competition patcha bedzie o tym pisac w readme jak sie zjawi i moze jeszcze zdazy zrobic cos innego to sie zmieni.Wiem o herbie legii ale jeszcze nie mam herbow pod 0-text.
kukson
Mar 25 2007, 08:58
A mógł byś powiedzieć pod którymi numerkami znalazłeś te ikonki bo puki patch nie wyjdzie miał bym swoje
grubinho
Mar 25 2007, 10:31
Chciałbym się spytac czy w Master Lidze dało by sie zrobic żeby zamiast 4 lig zrobic 8 ze wszystkimi ligami jakie sa dostępne???
Mooner
Mar 25 2007, 11:40
QUOTE(Orange_91 @ Mar 25 2007, 09:43:11) [snapback]133669[/snapback]
Ikonki mial zrobic calwin ale ze go nie ma to pozyczylismy z competition patcha bedzie o tym pisac w readme jak sie zjawi i moze jeszcze zdazy zrobic cos innego to sie zmieni.Wiem o herbie legii ale jeszcze nie mam herbow pod 0-text.
No a to tak wolno?
baski18
Mar 25 2007, 11:58
Nie nie wolno, i co teraz ?? Powiesz to Policji ?? Konfidencie jeden...
PS. Jeśli by nie można było, to by tego nie zrobili, zresztą napisał, że calwin może jeszcze zrobi po swojemu.
Pozdro
Orange_91
Mar 25 2007, 12:11
Dobra dobra bedo nowe udalo sie znajsc specjliste ktory to zrobi wiec nie przejmujcie sie czy wolno czy nie.
QUOTE(Orange_91 @ Mar 25 2007, 12:15:14) [snapback]133728[/snapback]
Dobra dobra bedo nowe udalo sie znajsc specjliste ktory to zrobi wiec nie przejmujcie sie czy wolno czy nie.
A tam specjalistę

(No chyba, że ładniejsze zrobi

). Co do tego czy można, czy nie można - to pewnie, że można - zarezerwowanego copyrightu nie mają Ci z Competition, a pożyczenie i wymienienie tego przecież w readme to chyba nic złego. Co innego jakby Twórcy przywłaszczyli sobie te ikonki i stwierdzali, że to ich, a w ten sposób nic złego nie robią. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na patcha.
Mooner
Mar 25 2007, 21:37
Ulala.. widze, że co niektórzy źle mnie zrozumieli a wręcz się obużyli..

Dobrze wiem, że kary śmierci się za to nie otrzyma...
jednak ważne jest dodawanie emotikonek w postach...
..::STING::..
Mar 27 2007, 22:18
Coś czuje ,że patch wyjdzie jak bedą wszystkie twarze polskich piłkarzy (kluby Orange) teraz T-Mac tworzy Arke a gdzie tam reszta (nie licząc już wydanych)

Szkoda czekać każdy sobie potem do kitservera doda brakujących twarzy

za które wielki szacunek
QUOTE(..::STING::.. @ Mar 27 2007, 23:22:36) [snapback]134338[/snapback]
Coś czuje ,że patch wyjdzie jak bedą wszystkie twarze polskich piłkarzy (kluby Orange) teraz T-Mac tworzy Arke a gdzie tam reszta (nie licząc już wydanych)

Szkoda czekać każdy sobie potem do kitservera doda brakujących twarzy

za które wielki szacunek
patch wyjdzie jak go ukonczymy, a nie jak sie zrobi wszystkie mordy (nie ma takiej opcji)
Witam. Widzę że się zbliża najlepszy polski patch do PESa. Wpadłem na pomysł czy nie dało by się zastąpić klasycznych reprezentacji naszymi rywalami z eliminacji do mistrzostw europy, czyli Armenię, Azejeberdżan i Kazachstan. Wiem ze nie da się zmienić flagi, ale to chyba nie ma dużego wpływu na grę.
Pozdrawiam. Powodzenia w pracy!
QUOTE(Rof @ Mar 29 2007, 17:10:05) [snapback]134670[/snapback]
Witam. Widzę że się zbliża najlepszy polski patch do PESa. Wpadłem na pomysł czy nie dało by się zastąpić klasycznych reprezentacji naszymi rywalami z eliminacji do mistrzostw europy, czyli Armenię, Azejeberdżan i Kazachstan. Wiem ze nie da się zmienić flagi, ale to chyba nie ma dużego wpływu na grę.
Pozdrawiam. Powodzenia w pracy!

Myslisz ze granie z kazachstanem co ma flagę brazyli to nie robi zadnej roznicy???
kostek
Mar 29 2007, 17:47
Jeżeli można:
Skoro nie jesteście w stanie podać, kiedy patch skończycie (nie dziwię się) to może napiszecie co już macie zrobione/czego jeszcze nie macie?
Chętnie bym popykał OE w trakcie jej trwania...
QUOTE(NESC @ Mar 29 2007, 18:48:28) [snapback]134677[/snapback]
Myslisz ze granie z kazachstanem co ma flagę brazyli to nie robi zadnej roznicy???

Wiadomo, że robi to różnicę - ale wydaje się, że to fajny pomysł. Zawsze więcej reprezentacji, a zwłaszcza to, że w grze brakuje słabych zespołów - tzw. 'do bicia'. Jeśli o mnie chodzi - ja bym chętnie takie ujrzał, za cenę przełknięcia nie tej flagi itd. miło byłoby zagrać z Azerami
QUOTE(kostek @ Mar 29 2007, 18:51:16) [snapback]134678[/snapback]
Jeżeli można:
Skoro nie jesteście w stanie podać, kiedy patch skończycie (nie dziwię się) to może napiszecie co już macie zrobione/czego jeszcze nie macie?
Chętnie bym popykał OE w trakcie jej trwania...
w kwietniu patch wyjdzie wiec sobie popykasz
Mooner
Mar 29 2007, 20:03
No.. i bosko.. choć taka data nam sie przyda.. ;] Tak myślałem, że penwie srodek kwietnia i patch będzie gotowy.. ;] środek?
Orange_91
Mar 30 2007, 12:33
QUOTE(Mooner @ Mar 29 2007, 21:07:44) [snapback]134734[/snapback]
No.. i bosko.. choć taka data nam sie przyda.. ;] Tak myślałem, że penwie srodek kwietnia i patch będzie gotowy.. ;] środek?
Raczej srodek
artysta germanista
Mar 30 2007, 13:25
NO I WSZYSTKO JASNE POLOWA KWIETNIA A TYM CZASEM MAM ZAPALENIE PLUC
To czekamy z niecierpliwoscią ! Wszystkie stadiony OE ahh cudo
chatek
Mar 30 2007, 14:37
No to pozostaje czekać
artysta germanista
Mar 30 2007, 14:50
QUOTE(seen @ Mar 30 2007, 15:35:49) [snapback]134884[/snapback]
To czekamy z niecierpliwoscią ! Wszystkie stadiony OE ahh cudo

seen ty masz na mysli stworzenie wsystkich stadionow oe??
Zebys wiedział ze sie o to postaram
artysta germanista
Mar 30 2007, 14:58
QUOTE(seen @ Mar 30 2007, 15:55:32) [snapback]134897[/snapback]
Zebys wiedział ze sie o to postaram

WIEC NIE POZOSTAJE MI NIC INNEGO JAK CZEKAC,SEEN A JAK TAM STADION WISELKI??? KONCZYSZ JUZ??
I NAPISZ MI NA PW CO Z MOJA PROSBA
PS.JAK MA BYC JUZ TAKI PROFESIONALNY OE PATH TO MUSZA BYC WSZYSTKIE STADIONY
No wiec o Stadionie Wisełki zapraszam do mojego tematu.
zobaczymy czy cos z tego wyjdzie, ale potrzebuje stadiummakerów do zrobienia stadionów których jeszcze nie ma ( oczywiscie do OE Patcha.)
gelo17
Mar 30 2007, 20:04
Co do patcha to ja juz zacieram rece

bedzie extra. A co do wszystkich stadionow OE jestem za i życzę owocnej pracy
don rxf
Apr 2 2007, 13:08
Varies.
Apr 2 2007, 13:08
A ja specjalnie na ten PATCH zalatwiam znowu PES'a bo usunalem
To menu z "ligą międzynarodową" kijowe.
Reszta fajna.
Cuudne.. Ta z copa america wymiata.. ;]
tylko żeby nie było wielkiego szumu o nic tak jak było z patchem do pes 5, przetestuję zarówno tą wersje jak i wersję patchamakerów z pewnego francuskiego forum, gdzie tez ma byc oe patch
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.