Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
prutek
Jakby dalo rade to czy jest szansa na zmiane loga Legii na aktualny, bo 90 cio lecie sie skonczylo, a po za tym Legia nigdy nie miała tego loga (oprocz na poczatku istnienia).

Propozycja.
http://kassiesa.com/uefaclubs/images/Legia-Warsaw.png
Szarzan
Małe pytanie dotyczące bootservera. Z jakich tekstur bedzie sie składał BS? Z tzw. "plastikowych" czy realistycznych? Pozdrawiam.
Orange_91
QUOTE(prutek @ Mar 11 2007, 21:39:21) [snapback]129997[/snapback]

Jakby dalo rade to czy jest szansa na zmiane loga Legii na aktualny, bo 90 cio lecie sie skonczylo, a po za tym Legia nigdy nie miała tego loga (oprocz na poczatku istnienia).

Propozycja.
http://kassiesa.com/uefaclubs/images/Legia-Warsaw.png

Wiemy ze jest inny herb legii ale sa zrobione 2 ja mam po prostu wgrany ten ale w patchu bedzie ten prawidlowy wiec sie nie przejmuj.
T-Mac
help smile.gif
potrzebny nam faceserver, taki z naprawde dobrymi facami smile.gif nie chodzi o lige polska, tylko o te zagraniczne
jakby ktos mogl wrzucic bym byl bardzo wdzieczny
jestin
QUOTE(T-Mac @ Mar 12 2007, 14:17:33) [snapback]130125[/snapback]

help smile.gif
potrzebny nam faceserver, taki z naprawde dobrymi facami smile.gif nie chodzi o lige polska, tylko o te zagraniczne
jakby ktos mogl wrzucic bym byl bardzo wdzieczny

Ja ci mooge wrzucic twarze dla danej druzyny starałem sie pozbierac najlepsze jakie sa podaj druzyne to ci wrzuce i sobie sprawdzisz czy sa dobre
zagroo
szykuje sie niezły patch ,czekam z niecierpliwoscią ..

p.s sorry za mały offtop mam prosbe ma ktos moze map z butami do graczy legi ??
T-Mac
QUOTE(jestin @ Mar 12 2007, 15:32:11) [snapback]130134[/snapback]

Ja ci mooge wrzucic twarze dla danej druzyny starałem sie pozbierac najlepsze jakie sa podaj druzyne to ci wrzuce i sobie sprawdzisz czy sa dobre

jezeli mowisz ze masz najlepsze to wrzuc caly folder face+hair
MAT92
A ja myślałem T-mac że ty jako znakomity facemaker ,masz w swoim face i hair tylko najlepsze twarze biggrin.gif
Damianero
a beda flagi Cracovii np.?
i jescze jedno pytanko... jezeli mam wersje 1.1 to mogę normalnie zainstalwoac patch tak?
wali-góra
QUOTE(Damianero @ Mar 12 2007, 15:36:34) [snapback]130159[/snapback]

a beda flagi Cracovii np.?

co masz na myśli?
Damianero
no ze podczas rozgrywania meczów będę widział na kratach falegę Cracovii smile.gif

ponawiam pytanie:
jezeli mam wersje 1.1 to mogę normalnie zainstalwoac patch tak?
i keidy patch bedzie?
prutek
QUOTE(Orange_91 @ Mar 12 2007, 15:41:54) [snapback]130117[/snapback]

Wiemy ze jest inny herb legii ale sa zrobione 2 ja mam po prostu wgrany ten ale w patchu bedzie ten prawidlowy wiec sie nie przejmuj.

Fenks, czekam z niecierpliwością na wasze dziecko wink.gif
krolu
QUOTE(Damianero @ Mar 12 2007, 17:42:43) [snapback]130161[/snapback]

no ze podczas rozgrywania meczów będę widział na kratach falegę Cracovii smile.gif

ponawiam pytanie:
jezeli mam wersje 1.1 to mogę normalnie zainstalwoac patch tak?
i keidy patch bedzie?

no jezeli dobrze zrozumiałem to nie bedziesz potrzebował patcha 1.0 żeby zainstalować najnowszy...
Damianero
czy to chodiz o tego patcha? http://files.filefront.com//;6257447;;/ czy to jescze co innego ?
Szarzan
T-Mac ja mam na dysku face i hair server z Superpatcha do pes 5 i tam byly nawet fajne mordki. Jak chcesz zebym wrzucil to napisz. smile.gif

Pozdrawiam.
Rovix
lol o innego smile.gif
Damianero
odpowie mi ktos? smile.gif
Orange_91
QUOTE(Damianero @ Mar 12 2007, 16:20:18) [snapback]130175[/snapback]

odpowie mi ktos? smile.gif

Nie to nie ten patch ten to sam of z OE i twarze.
Damianero
Oragne 91 a kiedy wyjdze "ten właściwy" ?? smile.gif
TyMiN
QUOTE(Orange_91 @ Mar 10 2007, 11:33:04) [snapback]129429[/snapback]

(...)
PATCH WYJDZIE KIEDY GO SKONCZYMY

Damian.
Czy zeby miec OE patch 2.0 trzeba miec 1.0 czy mozna wrzucic na "czystego" pesa 6?
kukson
wydaje mi się że na czysta bo nie ma nic wspólnego z v 1.0
jestin
QUOTE(T-Mac @ Mar 12 2007, 15:19:14) [snapback]130154[/snapback]

jezeli mowisz ze masz najlepsze to wrzuc caly folder face+hair

łap http://rapidshare.com/files/20696333/faces_i_hair.zip.html nie zawiera twarzy OE ale zapewniam cie ze napewno cos z tego wybierzesz dałem równiez te troche słabe twarze ale sa to twarze tych słabych zespołow których nikt niestety nie chce robic i potem mamy 10 dobrych ronaldo i jednego np Canavaro i na dodatek jeszcze słabego .i sory ze dobiero teraz ale net mi nawalił.pozdro
Xabierr
Orange_91 upchnołeś jakoś te przyśpiewki dla GKS-u Bełchatów ? Bo jeszcze nie dostalem odpowiedzi tongue.gif

Pozdro i powodzenia w dalszym tworzeniu patcha.
reS
Mam nadzieje, że to właśnie faceserver będzie jedną z zalet tego patcha. W tych, co dotychczas wyszły został poprostu spieprzony, więc mam nadzieję, że twórcy OE Patch dopracują ten element.
chatek
Zgadzam się jeśli faceserver będzie przynajmniej dobry to będzie to duży plus smile.gif czekamy rolleyes.gif
jestin
QUOTE(chatek1 @ Mar 12 2007, 20:34:57) [snapback]130288[/snapback]

Zgadzam się jeśli faceserver będzie przynajmniej dobry to będzie to duży plus smile.gif czekamy rolleyes.gif

zgadzam sie w 100%
sawyer
Z tego co widzialem po screenach to to bedzie zajefajny patch biggrin.gif !!!
T-Mac
QUOTE(chatek1 @ Mar 12 2007, 21:34:57) [snapback]130288[/snapback]

faceserver to nie wszystko
jeszcze to trzeba dobrze ustawic w edit mode
kolor wlosow itp..
Blade
Masz na facemuseum folder kitservera min z twarzami najwyższej jakości. Polecam tongue.gif
olo
QUOTE(T-Mac @ Mar 12 2007, 12:08:40) [snapback]130302[/snapback]

faceserver to nie wszystko
jeszcze to trzeba dobrze ustawic w edit mode
kolor wlosow itp..

wlasnie biggrin.gif po w OE patchu 1.0 raczej nie byly dopasowane kolory wloskow z edit mode i grzywki

Mam takie pytanie... glownie do T-MAca i Orange_91... czy w 1.0 byly przyspiewki dla danych klubow? bo ja mam tylko takie 3-wygraj to dla nas, wygramy wygramy... i cos tam jeszcze.. ja cos zle wgralem czy nie bylo przyspiewek innych i beda glownie w 2.0? tongue.gif
NESC
Mam świetny pomysl, moze daloby sie zrobic w tym pathu reprezentacje Europy i Światową reprezentacje taką jak dzisiaj gra z Man Utd? Moze za jakies dwie klasyczne druzyny? Co wy na to???
chatek
Nie wiem czy chłopaki dali by rade upchnąć takie teamy. Ale i tak po co to komu żeby raz nimi zagrać ?
NESC
Dlaczego raz? Ja tam gralbym nimi jak innymi druzynami niewiem jak ty. Przeciez niebyloby trudno zrobic cos takiego ale jesli niechcecie to nie
Orange_91
QUOTE(NESC @ Mar 13 2007, 21:54:01) [snapback]130598[/snapback]

Dlaczego raz? Ja tam gralbym nimi jak innymi druzynami niewiem jak ty. Przeciez niebyloby trudno zrobic cos takiego ale jesli niechcecie to nie

Zrobic to moze i mozna bo chcielismy zamiast jednej klasycznej zrobic classic poland ale nic z tego nie wyjdzie bo nie da sie zmienic flagi bo np klasyczna anglia i normalna anglia czytajo z gry z jednej flagi wiec gdybysmy zamienili klasycznej to i zwykla by miala taka sama flaga.
Peras
wg mnie mozliwe by to bylo do wykonania (chyba) ale duzo z tym roboty tzn zamienia sie miejscami Anglię i Polske ustawia sie flagę dla Polski wiec wtedy wypada ze Classic Poland tez by miala dobra flage ale w sumie sporo roboty (zmiana w OF'ie w KS całym (face uni itd))
gelo17
Mam pytanko czy w patchu konkretnie w OF beda zawodnicy tacy jak Maradona czy Pele?? jesli tak to prosilbym aby ich zlikwidować bo wydaje mi sie ze strasznie glupią rzecza by bylo gdybu np. w Odrze Wodzisław biegal Pele. biggrin.gif pozdrawiam

Oczywiście chodzi mi o kariere gdy dokonywane sa transfery przez komputer biggrin.gif
Hojrak Red Devil
mam nadzieje że w tym patchu nie będzie już takich zawodników jak w poprzednim z ligi hiszpańskiej(co niektórzy wyglądali jakby pili wino przez tydzień)
white_wolv
Wiem ze patch wyjdzie jak go skonczycie ale moglibyscie np podawac ile % macie juz gotowe (w sensie 20,50 cz 70 - to roznica). Np w Waszym podpisie czy cos - ludzie by przestali meczyc co chwila o to kiedy wyjdzie (zrozumcie - swieta sie zblizaja a kazdy sie slini na mysl o OE2.0).

Jak juz skonczycie to zapodajcie po nr konta mysle ze kilka osob pojdzie po rozum do glowy i rzuci choc na 1 piwo w zamian za Wasz trud i prace.

no i jeszcze jedno - czy jest taka mozliwosc abyscie wrzucili gdzies sama Wiselke /bo pewnie juz gotowa/ ?
pewnie wszystko wrzucicie tylko w calosci no ale zapytac musialem.

milego.
Orange_91
QUOTE(white_wolv @ Mar 16 2007, 11:40:13) [snapback]131168[/snapback]

Wiem ze patch wyjdzie jak go skonczycie ale moglibyscie np podawac ile % macie juz gotowe (w sensie 20,50 cz 70 - to roznica). Np w Waszym podpisie czy cos - ludzie by przestali meczyc co chwila o to kiedy wyjdzie (zrozumcie - swieta sie zblizaja a kazdy sie slini na mysl o OE2.0).

Jak juz skonczycie to zapodajcie po nr konta mysle ze kilka osob pojdzie po rozum do glowy i rzuci choc na 1 piwo w zamian za Wasz trud i prace.
no i jeszcze jedno - czy jest taka mozliwosc abyscie wrzucili gdzies sama Wiselke /bo pewnie juz gotowa/ ?
pewnie wszystko wrzucicie tylko w calosci no ale zapytac musialem.
milego.

No dobrze jesli juz tak meczysz to oficjalna data wydania patcha to 24 Lipca i jest on ukonczony w 234%.
Damian.
Pozno troche:p
Mam pytanko ile bedzie wazyc cały patch. Może to być coś około 3 GB?
tsw.michal
QUOTE(gelo17 @ Mar 15 2007, 20:25:30) [snapback]131082[/snapback]

Mam pytanko czy w patchu konkretnie w OF beda zawodnicy tacy jak Maradona czy Pele?? jesli tak to prosilbym aby ich zlikwidować bo wydaje mi sie ze strasznie glupią rzecza by bylo gdybu np. w Odrze Wodzisław biegal Pele. biggrin.gif pozdrawiam

Oczywiście chodzi mi o kariere gdy dokonywane sa transfery przez komputer biggrin.gif

Po prostu nie kupuj ich w PES-Shop i po krzyku!

a co do mojego przedmówcy Damianinho powiedz mi po ch*j ci wiedzieć ile to będzie ważyć poczujesz się lepiej? Takimi pytaniami robicie straszne bydło na tym forum, chce poczytać jak idzie robota po oglądać zdjęcia a co drugi post to "kiedy wyjdzie", "ile będzie miał GB" dajcie spokój już, albo załóżcie sobie nowy temat "100 pytań do twórców OE" choć pewnie twórcy nie będą zadowoleni tongue.gif
Mooner
Wole poczekać i dostać wyśmienity patch.. No.. ale nie ukrywajmy.. każdy z nas chciałby mieć już patcha tu.. teraz! ;] Rozumiem, że to ciężka praca, szanuje tych którzy to robią, poświęcają swój czas, aby inni sobie pograli, ja bym się tego nie podjął.. T-Mac sam mówił, jaka to jest ciężka praca stworzyć patcha.. Ale opłaciło się i narodziło się cudo w postaci Power Patcha.. Na to samo licze w tym przypadku.. No.. ale nie ukrywam, że czekanie na patcha jeszcze z miesiąc będzie udręką.. Chciałbym aby wyszedł gdzieś na początku kwietnia.. Mam też nadzieję, że to nie będzie tylko OE, a bardzo dobry patch + OE.. wtedy będzie bosko... ;]
Trzymam za was kciuki i was motywuje do dalszej pracy! ;]
Damian.
Prace stanęly czy co?
jestin
QUOTE(Damianinho @ Mar 19 2007, 13:06:49) [snapback]131986[/snapback]

Prace stanęly czy co?

A myslisz ze oni nic nie maja do roboty tylko patcha jak bedzie to bedzie i nie zadawaj bezsensownych pytan kiedy,co itp ,daj im pracowac a bedzie szybciej
don rxf
QUOTE(Damianinho @ Mar 19 2007, 15:06:49) [snapback]131986[/snapback]

Prace stanęly czy co?

po co odświeżasz ? jak Orange91 bedzie cchial to pokaze screeny
pozdro
MAT92
Orange może wrzucisz jakieś nowe screeny i jak idzie robota z patchem ,czekam na odpowiedź
Orange_91
Po co nowe screnny co bym mial niby pokazac??
Mooner
QUOTE(Orange_91 @ Mar 11 2007, 18:45:22) [snapback]129930[/snapback]

IPB Image

Czy te logo w lewym górnym rogu jest poprawione i jak to teraz wygląda? Sami przyznajcie, jest trochę za szerokie..
Orange_91
Czy wie ktos jakie nr w p-text odpowiadajo za te obrazki IPB Imageustaw formacje,wyjscie itp w lidze oraz w master lidze?Jesli tak niech poda nr tych plikow bo ja sie mecze i szukam i znalezc nie moge.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.