Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Wislak
Cytat
a gdzie stadion widzewa??
Widzew może będzie grał na konwiktorskiej albo reymonta?? genialne;/

Człowieku ZROBISZ SOBIE TO BEDZIESZ GRAŁ NA STADIONIE WIDZEWA !! Orange tworzy Patcha a nie stadiony !!
stQ
tylko szkoda ze kluby bardziej zasluzone takie jak Ruch , Widzew czy Gornik nie beda miec swoich stadiownow w pes6 ;/
Dominoz
A wiadomo cos ile będzie zajmować cały patch?
Pozdro smile.gif
olo
nom przydalby sie Widzew, nie tylko mowie to z tego wzgledu, ze jestem kibicem tego klubu... Chodzi o osiagniecia, marke... I stadion tez nie jest brzydki... No ale nie zanosi sie chyba na zrobienie tego stadionu... chociaz fotek jest pelno...

moze mi ktos odpowiedziec, dac linka gdzie francuzi robia nasza lige? tongue.gif
Orange_91
Cytat(bart_93 @ Apr 26 2007, 18:56:58) [snapback]141836[/snapback]
Witam, jestem tu nowy. Dlatego chcia?bym prosi? o wyrozumia?o?? rolleyes.gif

Mam pytania odnosz?ce si? do OE Patch v2.0:

- Czy w ten d?uuuuuuuuugi majowy weekend b?dzie mo?na ju? zagra? w gr? za pomoc? tego patcha?
- Czy istnieje mo?liwo?? resetowania gry w czasie meczu, tak jak to by?o w wersji 1.0 (wywala?o mi do windowsa, pomog?o dopiero usuni?cie band i r?kawic)

Z góry dzi?ki za odpowied?. Pozdro wink.gif

1.zalezy
2.nie jak sie dobrze wgra

Cytat(mlynex @ Apr 27 2007, 07:54:39) [snapback]141917[/snapback]
Widzew mo?e b?dzie gra? na konwiktorskiej albo reymonta?? genialne;/

Jak Tobie nie pasuje to nikt ci nie kaze na tym patchu grac.

Cytat(stQ @ Apr 27 2007, 11:08:40) [snapback]141926[/snapback]
tylko szkoda ze kluby bardziej zasluzone takie jak Ruch , Widzew czy Gornik nie beda miec swoich stadiownow w pes6 ;/

Zasluzone to one byly kiedys.
reS
Cytat(Orange_91 @ Apr 27 2007, 12:39:33) [snapback]141930[/snapback]
Zasluzone to one byly kiedys.

Coś Ci się chyba pomyliło. Może nie koniecznie na topie, ale zasłużone dla polskiej piłki będą zawsze.
D4vID
Widzew może będzie grał na konwiktorskiej albo reymonta?? genialne;/

laugh.gif Wez mnie gosciu nie rozpierd**!!!! pisalo gdzies ze download obowiązkowy??
taki jestes mądry to sam se zrob patcha i bedzie po sprawie ph34r.gif mad.gif

A reszte fanow widzewa przepraszam ale gosciu mnie totalnie rozwalil swoimi pretensjami wink.gif

Zeby nie robic syfu dodam ze majac bude przez tydzien z głowy niecierpliwie oczekuje na tego patcha tongue.gif
seen
Widzew mo?e b?dzie gra? na konwiktorskiej albo reymonta?? genialne;/

Reymonta z duzej litery a na ,Koniwktorskiej jest stadion Polonii którego nie ma do PES6.
Widzewa na 99% nie bedzie mimo iz mam jego model stworzony przez Bartkasokola.
czekam na patch z niecierpliwoscia! pzdro
Damianero
Czekam z niecierpliwością na patch i mam pewną prośbę do autorów owego dzieła wink.gif
zróbcie bardzo dokładna instrukjce patcha smile.gif
to napewno zapobiegnie bezsensownym spamą itd.biggrin.gif
Pozdrawiam
stQ
Orange_91 aha ciekawe stwierdzenie ze juz nie sa zasluzone smile.gif btw po Twoim profilu juz all wiem
Rovix
Cytat(seen @ Apr 27 2007, 14:02:28) [snapback]141940[/snapback]
Reymonta z duzej litery a na ,Koniwktorskiej jest stadion Polonii którego nie ma do PES6.
Widzewa na 99% nie bedzie mimo iz mam jego model stworzony przez Bartkasokola.
czekam na patch z niecierpliwoscia! pzdro

Seen i jak wygląda ten stadion chociaz troche podobny czy nic ??
seen
Cytat(Rovix @ Apr 27 2007, 21:52:48) [snapback]142035[/snapback]
Seen i jak wygląda ten stadion chociaz troche podobny czy nic ??

Zobacz sobie w topicu Bartkasokola. Uroczyscie informuje ze nie mam narazie zamiaru nic z nim robic.
T-Mac
w tej wersji co wyjdzie nie bedzie bootservera ;/ koles ktory nam to robil oszukal nas ;/ mowil ze ciagle dziala ze niedlugo nam wysle wszystko a tu lipa oddal nam map butow taki jaki zostal mu wyslany na poczatku, dwa tygodnie nas zwodzil, a dzis napisal ze mu sie nie chce tego robic ;/ wiec bootserver wyjdzie w którymś tam update
krolu
barcio chyba stworzy? taki ma?y map i tam tez jest dla OE...sprawdzcie to.Albo jak chcesz to wrzuce tu...
Szarzan
Ja moge zając sie zrobieniem mapa do bootservera OE. Potrzebna mi tylko jakas rozpiska kto w jakich butach gra, mam teraz duzo czasu, w sumie to sie nudze, a tak nie dosc ze moge pomóc to i nude zabije tongue.gif Jak cos to piszcie na PW albo tutaj
Orange_91
Cytat(stQ @ Apr 27 2007, 21:36:57) [snapback]142034[/snapback]
Orange_91 aha ciekawe stwierdzenie ze juz nie sa zasluzone smile.gif btw po Twoim profilu juz all wiem

Jesli chodzi ci o to zdjecie to chyba nie myslisz ze jest prawdziwe laugh.gif.

A co do tego bootservera to wcale nie bedzie tak ze go nie bedzie wogole postaramy sie zrobic w nim jak najwicej do wyjscia patcha.
wali-góra
panwoie dawajcie szybko chce już patcha... win zwei... . ;p
PiotreQ9
Spokojnie, mam nadzieje ze w dlugim weekendzie sobie w niego popykam biggrin.gif A tak z ciekawosci to slyszalem ze patch nie zagosci na pro-evo??
Orange_91
Cytat(PiotreQ9 @ Apr 28 2007, 15:08:09) [snapback]142160[/snapback]
Spokojnie, mam nadzieje ze w dlugim weekendzie sobie w niego popykam biggrin.gif A tak z ciekawosci to slyszalem ze patch nie zagosci na pro-evo??

Pewnie sobie popykasz:p . No jak napisze ktos newsa na pro-evo to zagosci ale my sie tym nie bedziemy specjalnie przejmowac jesli tak nie bedzie. Jak bedzie na 1 stronie to tez wystarczy.
PiotreQ9
Pozostaje tylko pytanie na jaki serwer zamierzacie uploadowac? Mysle ze mozna na rapida, bo z filefronta to wolno sie sciaga sad.gif
chatek
Nie wiem czy ktoś już o tym nie pisał ale może torrent zrobicie bo to pewnie będzie sporo ważyć ??
Nakamura25
prosze was wszystkie oprócz Torennt!!
wali-góra
będzie i torrent i osobno pliki będzie można sciągać...
Mooner
Cytat(PiotreQ9 @ Apr 28 2007, 16:11:47) [snapback]142177[/snapback]
Pozostaje tylko pytanie na jaki serwer zamierzacie uploadowac? Mysle ze mozna na rapida, bo z filefronta to wolno sie sciaga sad.gif

Ah! Oczywiście na filefront, przecież stamtąd śmiga jak nigdzie.. no racja na rs szybciej, ale pomyślcie o tych co mają stałę IP..
Rovix
może P2m Moorhunt smile.gif
P@vel
Ja także przyłączam sie do prośby zeby wrzucić nie tylko na Torrenta ale też na Rapida lub FileFronta wink.gif

Zakładasz tam konto i masz koło 2 GB na pliki. Warto przetestować wink.gif
wali-góra
Cytat(alter @ Apr 28 2007, 18:43:46) [snapback]142204[/snapback]
http://www.diino.com/

Zakładasz tam konto i masz koło 2 GB na pliki. Warto przetestować wink.gif

nie rozumiem
Orange_91
Patch bedzie na poczatku na filefroncie tylko a potem sie pomysli o uploadach na inne serwery.
PiotreQ9
Nie no ludzie przestancie, tylko nie torrent, wszyscy tak marudzili na torrent z SuperPatchem... A poza tym z torrenta wolno bedzie sie sciagac...
Damian.
Cytat(PiotreQ9 @ Apr 28 2007, 19:03:28) [snapback]142210[/snapback]
Nie no ludzie przestancie, tylko nie torrent, wszyscy tak marudzili na torrent z SuperPatchem... A poza tym z torrenta wolno bedzie sie sciagac...

Jak bedzie duzo seedow to pojdzie b.szybko
Dj_Dario
Cytat(Damianinho @ Apr 28 2007, 19:20:30) [snapback]142233[/snapback]
Jak bedzie duzo seedow to pojdzie b.szybko

Dokładnie, proszę o torrenta biggrin.gif Oczywiście jak wyjdzie patch w 100% dry.gif
krolu
macie na uwadze zrobić taką "przejściowke" między PES'ami?Chodzi mi o to ze nie chce mieć tylko pesa z oe, ale tez swojego wyedytowanego przez siebie...
Orange_91
Screnny

ORANGE EKSTRAKLASA PATCH JUZ NIEDULGO
Mooner
Cytat(krolu @ Apr 28 2007, 21:58:03) [snapback]142271[/snapback]
macie na uwadze zrobi? tak? "przej?ciowke" mi?dzy PES'ami?Chodzi mi o to ze nie chce mie? tylko pesa z oe, ale tez swojego wyedytowanego przez siebie...

By?a o tym mowa i nie maj? czasu...

Screeny wprost wyjebiste w kosmos tylko mam nadziej?, ?e b?d? te screeny:

Cytat(Orange_91 @ Apr 2 2007, 13:58:24) [snapback]135542[/snapback]
T?a smile.gif nie zwracajacie uwagi na slba jakosc ikonek bo zostana wymienione w najblizszym czasie

Zatem widz?, ?e zmienili?cie menu ligi OE.. Ale co tam, mi to nie przeszkadza.. Jedyne do czego mog?bym si? jeszcze przyczepi? to w pierwszym screenie "http://www.issonline.pl" lepiej"www.issonine.pl" ale to jest szceeegóóliikkk jak nic.. ;p
Kriss91
Wielkie brawa. OE przerodził się teraz w 100% profesjonalny patch (jednak praktycznie cała w tym zasługa ISS). Chociaż nie interesi mnie nasza liga, to chyba się skuszę, żeby ściągnąć patcha biggrin.gif
don rxf
Cytat(Orange_91 @ Apr 29 2007, 10:19:43) [snapback]142343[/snapback]

Screeny supper, ale ta wadomość jeszcze lepsza rolleyes.gif
pozdro
Szymanzo
Super screeny i super wiadomość biggrin.gif nie mogę się doczekać aż będę grać na tym patchu biggrin.gif
Szarzan
Patch jest/bedzie poprostu genialny ! Brawo Orange i T-Mac oraz inni którzy pomagali przy tworzeniu ! Naprawde kawał dobrej roboty.

Nic tylko czekac na Download tongue.gif biggrin.gif
Damian.
Super wiadomośc , super screeny, nieinteresuje mnie Orange Ekstraklasa ale pokusze sie o sciagniecie:]
RBK
Cytat(Orange_91 @ Apr 29 2007, 10:19:43) [snapback]142343[/snapback]
Screnny

Naprawdę świetne screeny. Ponadto bardzo ładne mordki oraz wspaniałe stadiony (tutaj akurat BOT- u chyba no i stadion mojego ulubionego klubu - Lecha Poznańwink.gif). Nic tylko czekać....Dzięki za podjęcie się tak trudnego zadania. Pozdro
p@blo
Patch jest zajebisty ale i tak go nieściągne cool.gif
chatek
Brawo ch?opaki wida?, ?e du?o si? napracowali?cie smile.gif czekam na da?nlo?d wink.gif

acha i jest b??d w Legii nie Alcantra tylko Alcantara smile.gif
ScOuT
Ten dodatek juz widac ze bedzie COOLERSKI!! Gdybyscie pracowali jako patchmakerzy byscie zbijali fortune biggrin.gif
Songo Q
Cytat(bart_93 @ Apr 29 2007, 09:53:09) [snapback]142364[/snapback]
Naprawdę świetne screeny. Ponadto bardzo ładne mordki oraz wspaniałe stadiony (tutaj akurat BOT- u chyba no i stadion mojego ulubionego klubu - Lecha Poznańwink.gif). Nic tylko czekać....Dzięki za podjęcie się tak trudnego zadania. Pozdro

Po twojej wypowiedzi wnioskuję, że stadion Lecha widziałeś tylko kątem oka w telewizji. Ten, który znajdzie się w patchu jest średni, przede wszystkim IV trybuna jest zdecydowanie za niska. Jak chcesz lać wodę na forum, to najpierw trochę pomyśl. wink.gif

A, żeby nie było, że tylko marudzę - patch zapowiada się naprawdę fajnie.
reS
Screeny tylko zaostrzają apetyt tongue.gif przydałby się download smile.gif pzdr
RBK
Cytat(Songo Q @ Apr 29 2007, 11:31:48) [snapback]142377[/snapback]
Po twojej wypowiedzi wnioskuję, że stadion Lecha widziałeś tylko kątem oka w telewizji.

Byłem wielokrotnie na tym stadionie i moge powiedzieć, że jest naprawdę niezły. Może to dlatego, że widziałem już gorsze odwzorowanie tego miejsca. Każdy ma różne zdania i należy się tego trzymać. Jednemu się podoba, a drugiemu nie.

A jak wcześniej już wspomiałem świetny patch się zapowiada smile.gif

Rafal USSJ
Panowie wielkie słowa uznania. Ten patch będzie chyba najlepszy ze wszystkich jakie wyszły dotychczas. Czekam z niecierpliwością na relase. Pozdrawiam.
PiotreQ9
Kiedy robicie upload? tongue.gif Orange_91, czakamy na patcha! biggrin.gif
Dominoz
Szkoda tylko,że stadion lecha ma nie taką drugą trybune jak na prawde jest...Ona nie jest bliźniacza do końca...
No ale to co...przeżyjemy wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.