Jestem ze szczecina więc nie ukrywając najbardziej obchodzi mnie jakość Pogoni i mam pare drobnych ale może i ważnych zastrzeżeń:
1. Na screenie jest Batata, który nie jest już graczem pogoni
2. Pogoń nie gra już w strojach lotto tylko w strojach firmy "Garman"
3. Nie jestem pewien czy napewno masz piłkarzy, którzy grają w Pogoni ( sugeruje się batatą z pkt.1 ) . Na www.pogonszczecin.pl po prawej stronie trochę niżej masz zdjęcia i imiona wszystkich graczy brazylijskiej Pogoni
Mam nadzieje, że spróbujesz to poprawić. Życze powodzenia w dalszej pracy i czekam na wyniki

P.S.
Herb Pogoni na screenie jest Biało-Niebieski, a barwy Pogoni to Granatowo-Bordowe no ale to już szczegóły.
MYSZa7
Feb 26 2007, 16:34
QUOTE(Enzo @ Feb 26 2007, 15:03:08) [snapback]125998[/snapback]
Jestem ze szczecina więc nie ukrywając najbardziej obchodzi mnie jakość Pogoni i mam pare drobnych ale może i ważnych zastrzeżeń:
3. Nie jestem pewien czy napewno masz piłkarzy, którzy grają w Pogoni ( sugeruje się batatą z pkt.1 ) . Na www.pogonszczecin.pl po prawej stronie trochę niżej masz zdjęcia i imiona wszystkich graczy brazylijskiej Pogoni
Mam nadzieje, że spróbujesz to poprawić. Życze powodzenia w dalszej pracy i czekam na wyniki

P.S.
Herb Pogoni na screenie jest Biało-Niebieski, a barwy Pogoni to Granatowo-Bordowe no ale to już szczegóły.
Ależ ty drobiazgowy
Orange_91
Feb 26 2007, 17:09
QUOTE(Enzo @ Feb 26 2007, 15:03:08) [snapback]125998[/snapback]

P.S.
1.Batata jest bo jak dalem ofa T-macowi to on jeszcze tam gral i nie bylo sesnu zebym aktulizowal sklad zrobie to jak dostane of od T-maca.
2.Torin jeszcze nie zrobil nowych stroji pogoni.
3.Dzieki za strone.
A tak na przyszlosc to nie ja sprubuje tylko my sprubujemy zauwaz ze sam nie robie tego patcha.
AdamSzmulki
Feb 27 2007, 20:39
Megadriano
Feb 27 2007, 21:15
QUOTE(Orange_91 @ Feb 26 2007, 17:13:01) [snapback]126046[/snapback]
sprubujemy .
najpierw to spróbuj popracować nad ortografią
Orange_91
Feb 28 2007, 14:07
Kowal11
Feb 28 2007, 23:54
kiedy zapowiada się premiera v2.0 ??
Chciał bym zaproponować takie menu do euro jak by się spodobało to zrobie do wszystkich innych, które wam są potrzebne a jak nie to trudno:)
Kowal11
Mar 1 2007, 22:46
Bardzo fajne by było
Patch zapowiada się bardzo dobrze, nic innego pozostaje jak czekać
i jeszcze jedna propozycja
trzymam za was kciuki. po dzisiejszych meczach mam ochote na tego patcha
AdamSzmulki
Mar 3 2007, 11:40
Ja też bym prosił o jakieś nowe screeny
Dużo Wam jeszcze pracy nad patchem zostało bo liga już ruszyła

?
troszke
Orange robi poprawki w of
torin stroje
a ja czekam na of by tez go poprawic i zaczac dodawac mordy do servera
ComeBack
Mar 3 2007, 13:01
QUOTE(kukson @ Mar 2 2007, 22:43:40) [snapback]127304[/snapback]
i jeszcze jedna propozycja

Słaby

jakies krzywe te linie no i te zdjecia...nie dosc ze tam nie pasuja to jeszcze niezaciekawe ujecia
POZDRAWIAM;)
...co do tła to daj inne zdjęcia i lepiej je wkąponuj a będzie good
Ale twóry OE i tak nie chcą moich więc po co zmieniać
Orange ,a czy użyjecie w OE patchu tych najnowszych przyśpiewek Tommsen´s PES6 Chant Pack 4.0
Xabierr
Mar 4 2007, 11:01
Respect dla ludzi tworzących tego patcha

Ale bardzo dziwi mnie kilka rzeczy... mianowicie chodzi o GKS Bełchatów.
Przykładowo w Arce Gdyni jest więcej oryginalnych twarzy, niż w drużynie mistrza jesieni.
Smuci mnie też fakt, że nikt nie wykonał jeszcze stadionu dla GieKSy.
Pomagam CRISSOWI, bo on bedzie robił ten stadion.
I jeszcze jedno... o ile mnie wzrok nie myli nie ma przyśpiewek dla GKS-u... szkoda.
Pozdrawiam życzę powodzenia.
Orange_91
Mar 4 2007, 12:59
QUOTE(Xabierr @ Mar 4 2007, 11:05:20) [snapback]127769[/snapback]
Respect dla ludzi tworzących tego patcha

Ale bardzo dziwi mnie kilka rzeczy... mianowicie chodzi o GKS Bełchatów.
Przykładowo w Arce Gdyni jest więcej oryginalnych twarzy, niż w drużynie mistrza jesieni.
Smuci mnie też fakt, że nikt nie wykonał jeszcze stadionu dla GieKSy.
Pomagam CRISSOWI, bo on bedzie robił ten stadion.
I jeszcze jedno... o ile mnie wzrok nie myli nie ma przyśpiewek dla GKS-u... szkoda.
Pozdrawiam życzę powodzenia.
No nie ma przyspiewek gieksy bo nie ma nigdzie w internecie ale jak ty masz to mozesz zazucic linkiem jeszcze jeden slot upchne.
Xabierr
Mar 4 2007, 14:04
Narazie nie posiadam przyspiewek GieKSy, w jakim formacie mają byc te przyspiewki ? Moze jakos nagram na meczu

.
POZDRO
Ok znalazłem jakieś przyśpiewki

moze nie są najwyższej jakości ale starałem się jakoś pomóc.
Pozdrawiam
http://files.filefront.com/GKS_Bot_by_ploc...;/fileinfo.html
Nie chce się narzucać

ale kiedy macie zamiar wydać tego patcha ,bo czekam z niecierpliwością
jak wyjdzie to bedziesz wiedzial
narazie cierpliwie czekac i nie zadawac takich pytan
Xabierr
Mar 4 2007, 20:37
Pytanie do Orange_91 i T-mac'a, da rade cos zrobić z tymi przyśpiewkami które dałem ?
Wiem że nie są dobrej jakości, ale jak sie przekonałem bardzo trudno w necie o dobre przyśpiewki GieKSy.
Żeby chociaż jedną przyśpiewe GKS miał

Pozdrawiam
Wiem, że już zadawałem podobne pytanie ale mógł by któryś z twórców patch ocenić procentowo ile już patcha zrobiliście ? myśle, że wielu userów chciało by to wiedzieć

pozdro
No to i ja zadam, a właściwie ponowie pytanie:
Czy można wiedzieć ile ważyć będzie plik 0_Sound ?
QUOTE(Orange_91 @ Feb 24 2007, 18:45:13) [snapback]125469[/snapback]
Lista przyspiewek jakie sa aktualnie wgrane mam jeszcze pare wolnych slotow wiec pozniej jeszcze cos dozuce jak ktos ma jakies przyspiewki druzyn ktorych tu nie ma mozna wrzucac.
Daje tutaj 5 przyśpiewek dla Śląska Wrocław, mam nadzieje że znajdą się w patchu
http://s006.wyslijto.pl/?file_id=02679372750664105652
..::STING::..
Mar 6 2007, 00:06
Czy sędziowie będą mieli swoje twarzyczki ?? albo chociaż jakieś nazwiska poprawne
barman_2000
Mar 6 2007, 11:04
ja mam pytanie czy w patchu będą nowe stroje groclinu i lecha w tym nowym kroju??
mam takie troche moze glupie pytanko... Czy w wersji 1.0 sa przyspiewki zrobione dobrze, bo jak wgralem to mialem tylko pare i to nie dla poszczegolnych klubow tylko chyba sie to nazywa "rejonowe"... chgoidz mi o to ze sa tylko my chcemy gola, wygraj to dla nas i jeszcze jedno... Ja cos zle wgralem czy tylko takie byly i dopiero beda inne w next wersji? Z gory dz.
Orange zapodaj jakieś nowe screeny

P.S Mój 150 post
A jeszcze jedno, Czy wydacie Kitserwera w częściach tzw. Twarze i fryzy osobno, pilki osobno, buty osobno itd.?
maku1988
Mar 7 2007, 15:21
Mysłę że mógłbym wam pomóc przy OFie, dlatego też chciałbym wam pokazać moją modyfikację, jest OF w którym przekształciłem wszystkie reprezentacje oprócz Polski, całą ligę holenderską i włoską
http://www.sendspace.com/file/aa128dSprawdźcie i dajcie mi znać bo niebawem mam rekolekcje i multum wolnego czasu
Orange_91
Mar 8 2007, 18:40
Dzięki za screeny prace idą chyba dobrze

i widze że składy aktualne
screeny bez ustawien w grze wiec nie pekajcie Dolha bedzie mial szyje
świetna robota:D już się nie mogę doczekać patcha:D
AdamSzmulki
Mar 8 2007, 19:38
Tylko logo Legii do wymiany bo już nie aktualne, obecnie grają już z "elką" na piersi
napiecie wzrasta. czekam niecierpliwie na patch
Patch prezentuje się świetnie

czekamy
twarze T-maca.... cos pieknego
AdamSzmulki
Mar 9 2007, 00:30
Szykuje sie najlepszy pacz z OE w dziejach
A w jakiej lidze umieściliście Juventus? Bo nie widziałem tegoż klubu na screenach?
A co do patcha to zapowiada się wyśmienicie.
A gdzie jest Radovanowic z wisly? juz tam niegra?
on jest w rezerwach wraz z Nikola
ale juz przenioslem ich znowu do wisly tylko ze beda na samym koncu

jako rezerwowi rezerwowych
aha a zmienicie wszystkim kolorki wlosów zeby pasowały czy bedzie trzeba samemu dopasowywac? bo na screenach mają niedopasowane :/
A co z aktualnymi strojami ?? Będą ?? bo np Widzew Łódź zmienił stroje na inne i bodajże Lech
Caly czas pracuje nad strojami, staram sie aby wszystkie byly aktualne i odwzorowane w najmniejszym szczegole
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.