Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Enzo
Jestem ze szczecina więc nie ukrywając najbardziej obchodzi mnie jakość Pogoni i mam pare drobnych ale może i ważnych zastrzeżeń:
1. Na screenie jest Batata, który nie jest już graczem pogoni blink.gif
2. Pogoń nie gra już w strojach lotto tylko w strojach firmy "Garman"
3. Nie jestem pewien czy napewno masz piłkarzy, którzy grają w Pogoni ( sugeruje się batatą z pkt.1 ) . Na www.pogonszczecin.pl po prawej stronie trochę niżej masz zdjęcia i imiona wszystkich graczy brazylijskiej Pogoni tongue.gif

Mam nadzieje, że spróbujesz to poprawić. Życze powodzenia w dalszej pracy i czekam na wyniki biggrin.gif biggrin.gif

P.S.
Herb Pogoni na screenie jest Biało-Niebieski, a barwy Pogoni to Granatowo-Bordowe no ale to już szczegóły.
MYSZa7
QUOTE(Enzo @ Feb 26 2007, 15:03:08) [snapback]125998[/snapback]

Jestem ze szczecina więc nie ukrywając najbardziej obchodzi mnie jakość Pogoni i mam pare drobnych ale może i ważnych zastrzeżeń:
3. Nie jestem pewien czy napewno masz piłkarzy, którzy grają w Pogoni ( sugeruje się batatą z pkt.1 ) . Na www.pogonszczecin.pl po prawej stronie trochę niżej masz zdjęcia i imiona wszystkich graczy brazylijskiej Pogoni tongue.gif

Mam nadzieje, że spróbujesz to poprawić. Życze powodzenia w dalszej pracy i czekam na wyniki biggrin.gif biggrin.gif

P.S.
Herb Pogoni na screenie jest Biało-Niebieski, a barwy Pogoni to Granatowo-Bordowe no ale to już szczegóły.

Ależ ty drobiazgowy biggrin.gif
Orange_91
QUOTE(Enzo @ Feb 26 2007, 15:03:08) [snapback]125998[/snapback]

P.S.

1.Batata jest bo jak dalem ofa T-macowi to on jeszcze tam gral i nie bylo sesnu zebym aktulizowal sklad zrobie to jak dostane of od T-maca.
2.Torin jeszcze nie zrobil nowych stroji pogoni.
3.Dzieki za strone.

A tak na przyszlosc to nie ja sprubuje tylko my sprubujemy zauwaz ze sam nie robie tego patcha.
AdamSzmulki
ja to już niemoge sie doczekac jak sobie popykam w tego patcha tongue.gif tongue.gif Pozdro dla ekipy tworzącej go biggrin.gif biggrin.gif
Megadriano
QUOTE(Orange_91 @ Feb 26 2007, 17:13:01) [snapback]126046[/snapback]

sprubujemy .

najpierw to spróbuj popracować nad ortografią blink.gif
Orange_91
QUOTE(Megadriano @ Feb 27 2007, 21:19:39) [snapback]126425[/snapback]

najpierw to spróbuj popracować nad ortografią blink.gif

Jaśnie panie Megadriano nie wiem co ten post ma do tematu ale zdanie zaczyna sie z dużej litery i kończy kropką, pozdrowenia PWN. tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Kowal11
kiedy zapowiada się premiera v2.0 ??
kukson
Chciał bym zaproponować takie menu do euro jak by się spodobało to zrobie do wszystkich innych, które wam są potrzebne a jak nie to trudno:)
IPB Image
Kowal11
Bardzo fajne by było biggrin.gif
Roger
Patch zapowiada się bardzo dobrze, nic innego pozostaje jak czekać smile.gif
kukson
i jeszcze jedna propozycja
IPB Image
Simon
trzymam za was kciuki. po dzisiejszych meczach mam ochote na tego patcha smile.gif
AdamSzmulki
Orange może jakieś nowe screeny zapodasz biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
MAT92
Ja też bym prosił o jakieś nowe screeny smile.gif
chatek
Dużo Wam jeszcze pracy nad patchem zostało bo liga już ruszyła smile.gif ?
T-Mac
troszke
Orange robi poprawki w of
torin stroje
a ja czekam na of by tez go poprawic i zaczac dodawac mordy do servera
ComeBack
QUOTE(kukson @ Mar 2 2007, 22:43:40) [snapback]127304[/snapback]

i jeszcze jedna propozycja
IPB Image

Słaby sad.gif jakies krzywe te linie no i te zdjecia...nie dosc ze tam nie pasuja to jeszcze niezaciekawe ujecia
POZDRAWIAM;)
Dorin
...co do tła to daj inne zdjęcia i lepiej je wkąponuj a będzie good smile.gif
kukson
Ale twóry OE i tak nie chcą moich więc po co zmieniać
MAT92
Orange ,a czy użyjecie w OE patchu tych najnowszych przyśpiewek Tommsen´s PES6 Chant Pack 4.0
Xabierr
Respect dla ludzi tworzących tego patcha smile.gif Ale bardzo dziwi mnie kilka rzeczy... mianowicie chodzi o GKS Bełchatów.
Przykładowo w Arce Gdyni jest więcej oryginalnych twarzy, niż w drużynie mistrza jesieni.
Smuci mnie też fakt, że nikt nie wykonał jeszcze stadionu dla GieKSy.
Pomagam CRISSOWI, bo on bedzie robił ten stadion.
I jeszcze jedno... o ile mnie wzrok nie myli nie ma przyśpiewek dla GKS-u... szkoda.

Pozdrawiam życzę powodzenia.
Orange_91
QUOTE(Xabierr @ Mar 4 2007, 11:05:20) [snapback]127769[/snapback]

Respect dla ludzi tworzących tego patcha smile.gif Ale bardzo dziwi mnie kilka rzeczy... mianowicie chodzi o GKS Bełchatów.
Przykładowo w Arce Gdyni jest więcej oryginalnych twarzy, niż w drużynie mistrza jesieni.
Smuci mnie też fakt, że nikt nie wykonał jeszcze stadionu dla GieKSy.
Pomagam CRISSOWI, bo on bedzie robił ten stadion.
I jeszcze jedno... o ile mnie wzrok nie myli nie ma przyśpiewek dla GKS-u... szkoda.

Pozdrawiam życzę powodzenia.

No nie ma przyspiewek gieksy bo nie ma nigdzie w internecie ale jak ty masz to mozesz zazucic linkiem jeszcze jeden slot upchne.
Xabierr
Narazie nie posiadam przyspiewek GieKSy, w jakim formacie mają byc te przyspiewki ? Moze jakos nagram na meczu tongue.gif.

POZDRO

Ok znalazłem jakieś przyśpiewki tongue.gif moze nie są najwyższej jakości ale starałem się jakoś pomóc.

Pozdrawiam

http://files.filefront.com/GKS_Bot_by_ploc...;/fileinfo.html
MAT92
Nie chce się narzucać tongue.gif ale kiedy macie zamiar wydać tego patcha ,bo czekam z niecierpliwością smile.gif
T-Mac
jak wyjdzie to bedziesz wiedzial
narazie cierpliwie czekac i nie zadawac takich pytan
Xabierr
Pytanie do Orange_91 i T-mac'a, da rade cos zrobić z tymi przyśpiewkami które dałem ?
Wiem że nie są dobrej jakości, ale jak sie przekonałem bardzo trudno w necie o dobre przyśpiewki GieKSy.
Żeby chociaż jedną przyśpiewe GKS miał tongue.gif

Pozdrawiam
chatek
Wiem, że już zadawałem podobne pytanie ale mógł by któryś z twórców patch ocenić procentowo ile już patcha zrobiliście ? myśle, że wielu userów chciało by to wiedzieć smile.gif pozdro
reS
No to i ja zadam, a właściwie ponowie pytanie:

Czy można wiedzieć ile ważyć będzie plik 0_Sound ?
pkar
QUOTE(Orange_91 @ Feb 24 2007, 18:45:13) [snapback]125469[/snapback]

Lista przyspiewek jakie sa aktualnie wgrane mam jeszcze pare wolnych slotow wiec pozniej jeszcze cos dozuce jak ktos ma jakies przyspiewki druzyn ktorych tu nie ma mozna wrzucac.

Daje tutaj 5 przyśpiewek dla Śląska Wrocław, mam nadzieje że znajdą się w patchu wink.gif

http://s006.wyslijto.pl/?file_id=02679372750664105652

..::STING::..
Czy sędziowie będą mieli swoje twarzyczki ?? albo chociaż jakieś nazwiska poprawne
barman_2000
ja mam pytanie czy w patchu będą nowe stroje groclinu i lecha w tym nowym kroju??
olo
mam takie troche moze glupie pytanko... Czy w wersji 1.0 sa przyspiewki zrobione dobrze, bo jak wgralem to mialem tylko pare i to nie dla poszczegolnych klubow tylko chyba sie to nazywa "rejonowe"... chgoidz mi o to ze sa tylko my chcemy gola, wygraj to dla nas i jeszcze jedno... Ja cos zle wgralem czy tylko takie byly i dopiero beda inne w next wersji? Z gory dz.
MAT92
Orange zapodaj jakieś nowe screeny smile.gif
P.S Mój 150 post smile.gif
Kempu
A jeszcze jedno, Czy wydacie Kitserwera w częściach tzw. Twarze i fryzy osobno, pilki osobno, buty osobno itd.?
maku1988
Mysłę że mógłbym wam pomóc przy OFie, dlatego też chciałbym wam pokazać moją modyfikację, jest OF w którym przekształciłem wszystkie reprezentacje oprócz Polski, całą ligę holenderską i włoską

http://www.sendspace.com/file/aa128d

Sprawdźcie i dajcie mi znać bo niebawem mam rekolekcje i multum wolnego czasu
Orange_91
Troche scrennow

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
MAT92
Dzięki za screeny prace idą chyba dobrze smile.gif i widze że składy aktualne smile.gif
T-Mac
screeny bez ustawien w grze wiec nie pekajcie Dolha bedzie mial szyje biggrin.gif
Pelas
świetna robota:D już się nie mogę doczekać patcha:D
AdamSzmulki
Tylko logo Legii do wymiany bo już nie aktualne, obecnie grają już z "elką" na piersi smile.gif
dikhet
napiecie wzrasta. czekam niecierpliwie na patch
chatek
Patch prezentuje się świetnie smile.gif czekamy
Dorin
twarze T-maca.... cos pieknego smile.gif
AdamSzmulki
Szykuje sie najlepszy pacz z OE w dziejach smile.gif
JuveR
A w jakiej lidze umieściliście Juventus? Bo nie widziałem tegoż klubu na screenach?
A co do patcha to zapowiada się wyśmienicie.
NESC
A gdzie jest Radovanowic z wisly? juz tam niegra?
T-Mac
on jest w rezerwach wraz z Nikola
ale juz przenioslem ich znowu do wisly tylko ze beda na samym koncu smile.gif jako rezerwowi rezerwowych
NESC
aha a zmienicie wszystkim kolorki wlosów zeby pasowały czy bedzie trzeba samemu dopasowywac? bo na screenach mają niedopasowane :/
Rovix
A co z aktualnymi strojami ?? Będą ?? bo np Widzew Łódź zmienił stroje na inne i bodajże Lech
torin
Caly czas pracuje nad strojami, staram sie aby wszystkie byly aktualne i odwzorowane w najmniejszym szczegole wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.