19cHojny10
May 5 2007, 13:40
Wie ktoś w którym parcie kitservera map.txt jest??
Damian.
May 5 2007, 13:53
jest taka opcja w windowsie jak wyszukaj , tam pisz map.txt i ci znajdzie
mam pytanie czy jak grałem jeden mecz i wtedy nie podmieniłem pliku exe (to przyśpiewki były pomieszane)
a po podmienieniu exe będą już prawidłowe ??
Czy nie jest za późno ??
Cytat(MAT92 @ May 5 2007, 15:22:03) [snapback]144790[/snapback]
mam pytanie czy jak grałem jeden mecz i wtedy nie podmieniłem pliku exe (to przyśpiewki były pomieszane)
a po podmienieniu exe będą już prawidłowe ??
Czy nie jest za późno ??
Myślę, że jak podmienisz powinno być wszystko okej.
Dominoz
May 5 2007, 14:42
Ja podmieniłem i przyśpiewki są super

Czuje sie, jak bym był na Bułgarskiej na prawde xD
Bartolek
May 5 2007, 14:44
teraz mam taki problem skopiowalem plik .exe i jak zmieniam ustawienia to mi przychodzi komunikat wysylaj nie wysylaj co zrobic
satowiec
May 5 2007, 15:17
zrobilem wszystko od nowa jeszcze raz i mam ten sam problem znowu laduje sie mecz i mi sie gra wylacza wie ktos moze co jets tego przyczyna??
Dominoz
May 5 2007, 15:18
1. Na pewno wgrałeś na czystego PES'a?
2. Zastąpiłeś plik PES6.EXE?
3. Wszystko poprawnie wgrałeś...?
Coś mi się wierzyć nie chce...u mnie wszystko hula jak ta lala xD
mcraczek
May 5 2007, 15:25
Panowie swietny patch dziekujemy! Szkoda tylko ze nie wszystkie druzyny maja swoj stadion
Dominoz, a instalowałes gre od nowa, czy zgrałes folder program files z płytki ?
u mnie juz nawet kitserver nie działa ;] hehe, a na drugim pesie (mam wgranego 2 razy) wszystko śmiga ładnie ;]... bede musiał pokombinowac...
Dominoz
May 5 2007, 15:35
Cytat(thmc88 @ May 5 2007, 16:31:17) [snapback]144825[/snapback]
Dominoz, a instalowałes gre od nowa, czy zgrałes folder program files z płytki ?
u mnie juz nawet kitserver nie działa ;] hehe, a na drugim pesie (mam wgranego 2 razy) wszystko śmiga ładnie ;]... bede musiał pokombinowac...
Odinstalowałem go, wywaliłem wszystkie foldery (z moich dokumentów też!) i potem zainstalowałem jeszcze raz...
I śmiga ładnie :]
no własnie... a ja mam 2 wersje gry ...(1 na online) i chce miec OE... no trudno trzeba bedzie cos wymyslic
19cHojny10
May 5 2007, 15:43
Cytat(mcraczek @ May 5 2007, 16:29:03) [snapback]144822[/snapback]
Panowie swietny patch dziekujemy! Szkoda tylko ze nie wszystkie druzyny maja swoj stadion

Bo wyjdzie duży update ze wszystkimi stadionami. Teraz widocznie już nie zdążyli zapakować
mcraczek
May 5 2007, 15:53
Cytat(widzewiak ziooom @ May 5 2007, 14:47:00) [snapback]144832[/snapback]
Bo wyjdzie duży update ze wszystkimi stadionami. Teraz widocznie już nie zdążyli zapakować
Wiem wiem zle sie wyrazilem chodzilo mi o druzyny z OE, a z tego co wiem to Gwidon pracuje nad stadionem Zaglebia, Walczu chyba nad stadionem Widzewa, Seen nad arena Wisly, a z reszta stadionow jak narazie krucho.
czy mógłby mi ktoś powiedzieć jaka wersja kitservera jest w tym patchu ??
Jeśli jest jakaś nowsza to prosze o link
Dominoz
May 5 2007, 16:08
Cytat(MAT92 @ May 5 2007, 17:11:24) [snapback]144846[/snapback]
czy mógłby mi ktoś powiedzieć jaka wersja kitservera jest w tym patchu ??
Jeśli jest jakaś nowsza to prosze o link
A po co Ci inna niż jest w Patchu?
Wszystko w nim działa i jest ok...
Nie musisz nic ściągać...
Tylko że mam błędy ;/
np : Gram mecz lech -pogoń a na twarzach pogoni są jakby procesory

takie zielone :/
Mi sie gra wylacza jak mam intro Pucharu Ligi :/ HELP
Czy jest szansa, że pojawi się stadion Górnika Zabrze?
baski18
May 5 2007, 16:33
Witam, jak na razie 2 mecze zagrane i wszystko w porzadku, jednak chciałem się zapytać jakie przyśpiewki Lecha Poznań są dostępne ?? Nie słyszałem jeszcze chorwackiego, Porto, My Wierzymy. Jeśli ich nie ma to moge je udostępnić do updata bo wynalazki typu "My chcemy gola" nie za bardzo pasują

Pozdro
Dominoz
May 5 2007, 16:36
Jeśli chodzi o przyśpiewki Lecha,to ja wysłyszałem chyba trzy rodzaje...
Brakuje mi najbardziej "My wierzymy"

Mogłoby być też "Lech,Areczka,Cracovia"
siwek0009
May 5 2007, 17:21
fajnie by bylo jakby byle mlode talenty w tym patchu jak przynajmniej krkic w Barcelonie ..
jest postep.. kitserver działa... większosc scoreboardów tez... ale na jezyku angielskim ;]
nie mam przyśpiewek, loga OE w menu ... ogólnie menu też brakuje.. ehh ;]
moze sie poswiece i zrobie kopie plików mojego pesa... i zainstaluje na nowo ;]
Da ktos part od 1 do 4 na inny serwer np. na filefronta ?? PLISS
Szymanzo
May 5 2007, 18:09
ehh jak ja kocham sciagac to wszystko

wszystkei serwery juz przeciarzone...
szołpas
May 5 2007, 18:13
Gratuluje stworzenia najlepszego patcha w historii pesa

Patch jest po prostu boski:)
Rafal USSJ
May 5 2007, 18:45
Już mam i gram

. Patch jest świetny. Dziękuje wszystkim którzy go tworzyli. Muzyka jest świetnie dobrana, przyśpiewki kibiców na wysokim poziomie, ładna grafika i OE to jest to czego potrzebuje fan piłki nożnej w Polsce

.
Cytat(Rafal USSJ @ May 5 2007, 19:49:16) [snapback]144917[/snapback]
Już mam i gram

. Patch jest świetny. Dziękuje wszystkim którzy go tworzyli. Muzyka jest świetnie dobrana, przyśpiewki kibiców na wysokim poziomie, ładna grafika i OE to jest to czego potrzebuje fan piłki nożnej w Polsce

.
Dasz part 4 na filefronta albo cos innego ??Daj tez 1, 2, 3. Dzieki
u mnie jest wszystko pieknie tylko, jak offawrzuce , to nie chce sie uruchomic

, robi sie loading, a potem jest juz tylko czarne tło, jak usune save, to gra, chodzi sia przyspiewki inne "cuda" patcha. Moze ktos wie co jest przyczyna??
Pomoze mi ktos ??!!??!!??!
szołpas
May 5 2007, 19:28
Wie ktoś jak mogę grac na tych dodatkowych, polskich stadionach? Bo nie wiem jak je włączyc...
Cytat(Kimon @ May 5 2007, 21:36:44) [snapback]145008[/snapback]
Wie kto? jak mog? grac na tych dodatkowych, polskich stadionach? Bo nie wiem jak je w??czyc...

Podczas wybierania przeciwnika klikasz PAGE DOWN lub PAGE UP i wybierasz stadiony klawiszami 7, 8, 9 i 0
Szymanzo
May 5 2007, 20:38
no wreszcie patch ściagnięty i zainstalowany ... teraz sie cieszyc grą, dzieki wielkie panowie :*
AdamSzmulki
May 5 2007, 21:35
Patch pięknie śmiga

po prostu Ekstraklasa

Jeszcze raz gratulacje;))
jest prosty sposób żeby zadziałało ......
przeniescie zawartosc folderu zainstalowanego na pulpit... polecam zrzucic takze folder KONAMI z dokumentów..
potem dajecie unistall ... wywala sie jedynie wpis do rejestru i pusty folder z program files..
dalej dajecie install - tylko polski jezyk
potem : DKZ studio apply patch in folder :] data
nastepnie kitserver.. tu chyba każdy wie jak
dalej exe ... załanczamy gre, tworzymy profil
wylanczamy gre.... i wchodzimy w moje dokumenty Konami save ... wrzucamy OFa ;]
następnie install kitserver + ustawienie w settings i załanczamy gre.....
kopie gry poprzedniej, np czystej do online lub z innymi dodatkami wrzucamy gdziekolwiek ;] mozna do program files mozna na c albo na pulpit.. poprostu robimy sobie 2 foldery w save jeden na OE jeden na normalną i tylko kopiujemy OF w zależnosci od wersji gry którą załanczamy ;] heh proste ;]
patch działa wysmienicie jedynie na dziewiczej wersji gry.. tej od razu po install ;] .....z plików z płyty (program files) może działać ale nie kompletny ;] hehe pozdro 600...dzieki za patcha:*
Ps. czekamy na update
Ps2. czy jest szansa na delikatne podniesienie głosu przyśpiewek ? bo takie ciągłe zmiany w opcjach dźwięku są troche nużące ;] ....i jak dobrze widziałem to każdy zespol OE ma po 3 przyspiewki ? ....
Sciagnalem wszystko rozpakowalem i nic nie ma tylko pusty folder na pulpicie :/ HELP!!
Orange_91
May 6 2007, 11:18
Cytat(dZiKi135 @ May 6 2007, 12:21:23) [snapback]145167[/snapback]
Sciagnalem wszystko rozpakowalem i nic nie ma tylko pusty folder na pulpicie :/ HELP!!
Do wpakowania jest potrzebny program Winrara
potem klikasz na 1 part sciagnietego pliki ppm i dajes wypakuj tutaj badz w inne miejsce i wypakowuje ci automatycznie wszystkie party. Jak ci nie wypakuje to nie wiem co jest zle.
Cytat(Orange_91 @ May 6 2007, 12:22:38) [snapback]145170[/snapback]
Do wpakowania jest potrzebny program Winrara
potem klikasz na 1 part sciagnietego pliki ppm i dajes wypakuj tutaj badz w inne miejsce i wypakowuje ci automatycznie wszystkie party. Jak ci nie wypakuje to nie wiem co jest zle. Ja mam Filzipa. Czyli musze miec Winrara ?
Orange_91
May 6 2007, 11:23
Cytat(dZiKi135 @ May 6 2007, 12:26:52) [snapback]145173[/snapback]
Ja mam Filzipa. Czyli musze miec Winrara ?
No jak tym nie chce to winrarem sprubuj.
19cHojny10
May 6 2007, 11:32
Jeżeli Filzip obsługuje rozszerzenie .rar to nie musisz mieć WinRara
HELP jak gram to OK ale jak wlacza sie intro Pucharu to sie gra wylacza :/:( Pomocy !!
Dominoz
May 6 2007, 12:50
Cytat(dZiKi135 @ May 6 2007, 13:52:26) [snapback]145217[/snapback]
HELP jak gram to OK ale jak wlacza sie intro Pucharu to sie gra wylacza :/:( Pomocy !!
1. Wgrałeś na czystego PES'a? (zupełnie czystego-wszystkie foldery wyrąbane po deinstalacji!)
2. Przekopiowałeś plik PES6.exe?
3. Dobrze wszystko wgrałeś?
Nie rozumiem ludzi...Wgrałem za pierwszym razem i wszystko śmiga aż miło...
A 70% wiary nie umie w ogóle wgrać tego patcha... :/
Nie na czystego :/ Ale wszystkie powtorki sie skasuja :/ OK Sprobuje na czystego DZIEKI
Dominoz
May 6 2007, 12:59
Ale łeb z Ciebie... :/ :/ :/
To jak ma działać???
Musi być na czystego...
Nie moge z takiej wiary... :/
Cytat(dZiKi135 @ May 6 2007, 13:57:48) [snapback]145220[/snapback]
Nie na czystego :/ Ale wszystkie powtorki sie skasuja :/ OK Sprobuje na czystego DZIEKI
Powtórki Ci się nie skasują o ile nie usuniesz sam z Moich dokumentów folderu KONAMI. Ja zainstalowałem na czystego PES'a ale zostawiłem folder z powtórkami i wszystko śmiga bardzo dobrze.
Powtórki Ci się nie skasują o ile nie usuniesz sam z Moich dokumentów folderu KONAMI. Ja zainstalowałem na czystego PES'a ale zostawiłem folder z powtórkami i wszystko śmiga bardzo dobrze.
19cHojny10
May 6 2007, 14:42
3 takie same posty jeden pod drugim to nie za dużo??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.