Kiedy tak mniej wiecej bedzie patch ?
ja chce OE do pes'a 2007:p
Cytat(dZiKi135 @ Apr 29 2007, 13:05:16) [snapback]142415[/snapback]
Kiedy tak mniej wiecej bedzie patch ?
Patch będzie, gdy go skończą

A tak na serio Orange twierdził, że będzie na początku maja, więc zostało tylko kilka dni...a może mniej nawet.
Cytat(Dominoz @ Apr 29 2007, 13:03:21) [snapback]142413[/snapback]
Szkoda tylko,że stadion lecha ma nie taką drugą trybune jak na prawde jest...Ona nie jest bliźniacza do końca...
No ale to co...przeżyjemy

Powinniście się cieszyć że macie stadion bo najprawdopodobniej stadionu Widzewa wgóle nie będzie
Orange_91
Apr 29 2007, 13:45
Cytat(Rovix @ Apr 29 2007, 14:20:29) [snapback]142439[/snapback]
Powinniście się cieszyć że macie stadion bo najprawdopodobniej stadionu Widzewa wgóle nie będzie

Bedzie robi go Walczu.
robi_4
Apr 29 2007, 13:58
PAtch wygląda zajebiście tylko jedno pytanie.
Czy stroje w edit mode zostana zmienione. Na screenie z Szalą nie ma stroi legii tylko klubu z eredivisie myśle ze to poprawicie
Cytat(robi_4 @ Apr 29 2007, 15:02:26) [snapback]142450[/snapback]
PAtch wygląda zajebiście tylko jedno pytanie.
Czy stroje w edit mode zostana zmienione. Na screenie z Szalą nie ma stroi legii tylko klubu z eredivisie myśle ze to poprawicie
a nie poprawimy bo stroje z KS nie widac w edit mode i tyle
co do stadionu widzewa to bedzie dzis dostalem ten stadion w formacie 3dm zaimportowalem go do gry no i cacy jest
walczu jeszcze poprawki nanosi
co do stadionu pogoni to musze czekac na szerszenia bo ten dach co wykonal nie nadaje sie ;/
michup
Apr 29 2007, 15:01
No chlopaki czekam z niecierpliwoscia na ten patchyk. Zanosi się na konkretny. Pogramy w niego jeszcze w dlugim weekendzie??
Kiedy mozna sie spodziewac patcha ?
..::STING::..
Apr 29 2007, 15:41
Niedługo

czytać nie umiesz
Cytat(..::STING::.. @ Apr 29 2007, 16:45:05) [snapback]142482[/snapback]
Niedługo

czytać nie umiesz
Wiem ze niedlugo ! Ale tak dokladniej.
Dominoz
Apr 29 2007, 15:51
W nadchodzącym tygodniu
ten patch stworzyl sobie popularnosc na skale POWER PATCHA

Non stop te same pytania 'kiedy bedzie?'.
kurwa, bedzie jak badzie, jesli orange_91 powiedzial ze pod koniec kwietnia-na początku maja to po co zadawac glupie pytania i robic z siebie idiote?
pozdro
wonbrz
Apr 29 2007, 16:45
Mam pytanie, na czym będzie do ściągnięcia ten patch? bo na rapidshardzie są limity, a wiem, że często ludzie tam wrzucają pliki. Patch zapowiada się nie samowicie, nie mogę się już doczekać
Orange_91
Apr 29 2007, 17:30
Cytat(wonbrz @ Apr 29 2007, 17:49:41) [snapback]142499[/snapback]
Mam pytanie, na czym będzie do ściągnięcia ten patch? bo na rapidshardzie są limity, a wiem, że często ludzie tam wrzucają pliki. Patch zapowiada się nie samowicie, nie mogę się już doczekać

Zanim napiszesz przeczytaj chociaz pare stron wczesniej posty tam bylo napisane ze bedzie na Filefroncie.
Kurwa niektórzy robią takie jaja z tymi pytaniami odnośnie wydania tego Patcha.. a ja mam takie podejście jak niektórzy

Poczekam aż wyjdze dopiero ocenie napisze coś o nim a nie bede się gorączkował kiedy.. Poprostu zacytuje mojego Starszego

"..wszystko przyjdzie z czasem"

Orange Pogratulować Ci Cierpliwości

Cya
zrobcie jeszcze stadion Ruchu i patch bedzie wymatal
Żeby trochę "rozruszać temat" to ja mam taką radę dla tych zbyt niecierpliwych. Idźcie sobie wyjdźcie na dwór, dotleńcie mózgi, pograjcie w piłę w realu to może wam przejdzie zadawanie tych samych pytań co 2 dni.

Przecież nie trzeba ciągle grać w PESa. Można też czasem zagrać w realu coby tyłek nie przylepił się do krzesła
Pozdro dla wszystkich oczekiwujących na patcha i oczywiście dla jego twórców.
Cytat(stQ @ Apr 30 2007, 00:00:10) [snapback]142575[/snapback]
zrobcie jeszcze stadion Ruchu i patch bedzie wymatal

opanowalem wkoncu import stadionu (thx master ;p ) wiec i skoncze na dniach stadion ruchu
pozdro
Cytat(T-Mac @ Apr 30 2007, 07:34:13) [snapback]142584[/snapback]
opanowalem wkoncu import stadionu (thx master ;p ) wiec i skoncze na dniach stadion ruchu
pozdro
a to thx z gory

i nie wiem czy wiesz

(ale raczej tak) ze stadion z Ruchu ma juz wszedzie stoleczki
bedzie extra patch

czekam z niecierpliwoscia... i mam jedno pytanko.. moze mi ktos napisac jakie przyspiewki Widzewa beda w patchu? czy beda takie jak sevilla, pao i te nowsze czy tylko broendby i te starsze?
Cytat(heja @ Apr 29 2007, 17:34:30) [snapback]142582[/snapback]
?eby troch? "rozrusza? temat" to ja mam tak? rad? dla tych zbyt niecierpliwych. Id?cie sobie wyjd?cie na dwór, dotle?cie mózgi, pograjcie w pi?? w realu to mo?e wam przejdzie zadawanie tych samych pyta? co 2 dni.

Przecie? nie trzeba ci?gle gra? w PESa. Mo?na te? czasem zagra? w realu coby ty?ek nie przylepi? si? do krzes?a
Pozdro dla wszystkich oczekiwuj?cych na patcha i oczywi?cie dla jego twórców.

madre slowa, pozdro

PS. i fajnie ze bedzie stadion braci z Chorzowa i moze Widzewka jak Walczu co? zdzia?a
Cytat(olo @ Apr 30 2007, 10:50:01) [snapback]142619[/snapback]
bedzie extra patch

czekam z niecierpliwoscia... i mam jedno pytanko.. moze mi ktos napisac jakie przyspiewki Widzewa beda w patchu? czy beda takie jak sevilla, pao i te nowsze czy tylko broendby i te starsze?
Na początku tego tematu dawałem bardzo dobrej jakości przyśpiewki Widzewa z naciskiem na te nowe (sevilla,dopingujemy,pao. itp). Wypada liczyć, że skorzystali z nich. Niestety nie jestem w stanie uploadować ich jeszcze raz bo nie mam tego już na kompie.
spoko Osc, nie zauwazylem... nie chce ich sluchac bo sluchalem nie raz, tylko chcialem sie dowiecziec czy beda

ale mam nadzieje ze skorzystali
pozdro
Juz nie moge sie doczekac!! Mam nadzieje ze za jakies 2 tyg. bedzie
stadion widzewa bedzie walczu juz go ukonczyl a gwidon zajmuje sie importem
pogon wlasnie skonczylem dzialac zostalo tylko ustawic swiatla centralnie na jupitery ale to juz gwidon ma wykonac bo ja tego jeszcze nie lapie
ruch chorzow ten co wykonalem ma krzeselka do okola postaram sie niedlugo go zaimportowac to samo dotyczy stadionu wisly plock by walczu zostal tylko import
jestin
Apr 30 2007, 10:35
Cytat(T-Mac @ Apr 30 2007, 11:10:36) [snapback]142630[/snapback]
pogon wlasnie skonczylem dzialac zostalo tylko ustawic swiatla centralnie na jupitery ale to juz gwidon ma wykonac bo ja tego jeszcze nie lapie
ruch chorzow ten co wykonalem ma krzeselka do okola postaram sie niedlugo go zaimportowac to samo dotyczy stadionu wisly plock by walczu zostal tylko import

Czapki z głów BRAWO
Tomo93
Apr 30 2007, 10:38
Cytat(T-Mac @ Apr 30 2007, 09:10:36) [snapback]142630[/snapback]

Z tego co wdize to zostalo niewiele. Wiec moze jeszcze dzis sobie popykamy w tego patcha. Ech...
super robota Tim, szacunek... msyle ze to bedzie patcha taki.... WOW
KAPITALNIE T-Mac ! Wspania?y stadion Pogonii

A? ?linka leci

tylko jak by? móg? to zmie? murawe, bo ta bardzo ?le wygl?da... :/
Czyli w patchu b?d? stadiony:
Wis?y K.
Wis?y P.
Widzewa
Ruchu
Legii
Lecha
Pogonii
Be?chatowa
Extra, ju? sie nie mog? doczeka? !
To bedzie cudo nie patch
Orange_91
Apr 30 2007, 11:35
Cytat(Szymi @ Apr 30 2007, 11:56:43) [snapback]142649[/snapback]

A? ?linka leci

Wis?y K.
Wis?y P.
Widzewa
Ruchu
Legii
Lecha
Pogonii
Be?chatowa

Niestety nie bedzie tych stadionow ale dostaniesz stadion 4ligowej druzyn ze slowacji ale mysle ze on tez cie zadowoli.
PS. Ludize moglibyscie sie troche zastanowic zanim zapytacie?
Cytat(Szymi @ Apr 30 2007, 09:56:43) [snapback]142649[/snapback]

A? ?linka leci

Wis?y K.
Wis?y P.
Widzewa
Ruchu
Legii
Lecha
Pogonii
Be?chatowa

Bedzie jeszcze Cracovii.Piasta Gliwice,Śląski,Korony,iii...JAgiellonii
Cytat(Orange_91 @ Apr 30 2007, 12:39:40) [snapback]142661[/snapback]
Niestety nie bedzie tych stadionow ale dostaniesz stadion 4ligowej druzyn ze slowacji ale mysle ze on tez cie zadowoli.
PS. Ludize moglibyscie sie troche zastanowic zanim zapytacie?
sory Orange ale ja w poscie Szymiego pytania NIE WIDZE
Orange_91
Apr 30 2007, 12:55
Cytat(D4vID @ Apr 30 2007, 13:42:40) [snapback]142676[/snapback]
sory Orange ale ja w poscie Szymiego pytania NIE WIDZE

Faktycznie za szbko przeczytalem i mi sie zdawalo ze pisze czy a nie czyli
zaczolem wrzucac stadion plocka by walczu
Damian.
Apr 30 2007, 13:29
Genialny stadion. Patch będzie niesamowity
super stadion!!!
niewiem co dokladnie bedzie z tym mapem do botow ale po wydaniu patcha chetnie bym pomogl go robic
gdybym mogl sie przydac to napiszcie tu albo na pw
Extra wygląda

Przydałby się jakiś screen z Widzewa

ale zapewne wszystko w swoim czasie..
PiotreQ9
Apr 30 2007, 13:46
Po co wam te screeny skoro patch zaraz wyjdzie

Bedzie patch to sobie wszystko zobaczycie, teraz nie zawracajcie im glowy takimi pierdolami
ComeBack
Apr 30 2007, 13:55
Wypas, ze bedzie tyle polskich stadionow...seen powiedzial, ze jak beda textury to zrobi stadion Odry:)
POZDRAWIAM;)
Ja mam jeszcze pytanko do T-maca beda jakies normalne murawy do tych stadiownow z polski? czy te co na screenach?
robi_4
Apr 30 2007, 14:35
1.Narazie to sie zajmijcie importowaniem takich stadionów jak ten w Łęcznej. Później mozecie pomyslec o zrobieniu Arki, Odry, Zagłębia, Górnika Zabrze czy tez innych klubów.
2.Nie chciałbym byc zarozumiały ale na forum pesfaces jest sporo przydatnych twarzyczek z downloadem, chociaż mozecie tez skorzystac z paczki twarzy od niejakiego harrienaka podobno jest tam około 3500 twarzy.
Szarzan
Apr 30 2007, 16:23
Jeżeli jesteśmy już w przy stadionach to zapraszam do downloadu mojego stadionu Pogoni

Własnie wyszła wersja 0.9. Link macie w moim podpisie
Pozdrawiam
kolejny stadion ukonczony
tym razem jest to robota walcza a import oczywiscie moj
Szarzan
Apr 30 2007, 19:10
W takim tempie to przed ukończeniem patcha każdy zespół z OE bedzie miał stadion

Wiadomo, stadion swietny, swpjego czasu tez zacząlem go robic
Skoro tak to od jutra zaczynam prace nad stadionem Górnika Zabrze
Pozdrawiam
.:KUNA:.
Apr 30 2007, 19:13
Wiem, ze to bylo juz mowione, ale nie moge tego znalezc, wiec mam pytanie oe bedzie tam gdzie other c a erdivision zostaje, bundes nie bedziez w ogole??Bardo prosze o odpwiedz;)W 1 poscie widze sccrenna na moja odp, lecz czy to jest finalna opcja??
oe jest za eredivisie
bundesliga za C
silne kluby z eredivisie sa przeniesione do others a
w others b sa kluby drugiej ligi pl
.:KUNA:.
Apr 30 2007, 19:20
ok, a jak bedzie z on-line???zostaje eredivision, jesli tak to beda sie mieszaly kitsy twarze itp;(
Damian.
Apr 30 2007, 19:29
A na chorągiewkach będą herby??

Super stadion będzie wyglądac
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.