Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Kenny
Ok to ja sciagne DKz_patch part 1
Rovix
A jak to wygląda kiedy pliki będą na rapidzie smile.gif ?? godzinka o ktorej ??
OskaR
W sumie to calego kitservera moge sciagnac i wrzucic
Kormoran
A ja nic nie pociągnę, bo z Rapidem musiałbym czekać na każdy plik od 120 do 300 minut (od jakiegoś czasu Rapid jest wielkim nieporozumieniem).

Może warto umieścić część (np. kitserver) na filefront?

Ja potem mogę powrzucać na jakieś inne serwery pliki, np. sendspace czy jakieś inne, które polecicie i z których Wam się dobrze ściąga (mi osobiście najlepiej właśnie z filefront).
Rovix
Oskar to wrzuc Kitserwera na FF

PS. T - mac jak masz już likni rapidowskie oprocz P_Sounda to wrzuc bo i tak nie zapominaj ze Ci co nie maja zmiennego Ip do wieczora i tak beda sciagać
seseba
Najlepiej wrzucić to na torrenty i na P2M obeznani wiedzą że przez Moorhunta szybko się wysyła i ściąga no i na dodatek na FileFronta bo z Rapida to większość ma limity. To takie moje zdanie.
Rovix
Chcecie Panowie to mogę wrzucić P_sounda 1 parta na MH to nie problem tongue.gif
Hal
Ja być może poczekam na *Torrent. Zależy kto będzie zasysał.
Kenny
Tak POLECAM Moorhunta!
seseba
Moorhunt to naprawdę łatwa sprawa i zawsze jakby się komp zrestartował czy coś sam wznawia pobieranie bez żadnych kłopotów a i wiele osób tutaj na forum juz o MH wspominalo więc w imieniu wsyzstkich użytkowników Moorhunta proszę o wrzucenie OE Patch 3.0v na wyżej wymieniony program tongue.gif
MAT92
ja właśnie teraz coś ściągam 1 raz z moorhunta i ściąga mi powyżej mojej prędkośći smile.gif więc też bym prosił o wrzucenie na moorhunta
kksm
A ja czekam na torrencik.
zomek
ja proponuje żeby część już wgrać chyba niektóre części maja już komentarz?? :/
Kormoran
Komentarz zawierać może tylko plik p_sound.

Jeszcze raz napiszę, że umieszczenie plików na Rapidzie na pewno spowolni szybką popularyzację części wśród wielu z nas (a co z tym idzie - umieszczanie ich na innych serwerach).
seseba
Cytat(zomek @ Sep 23 2007, 13:55:30) [snapback]186054[/snapback]
ja proponuje żeby część już wgrać chyba niektóre części maja już komentarz?? :/

Człowieku tłuczesz i tłuczesz żeby już wrzucać po kawałkach i co to za Patch jak wyjdzie to w jednym kawałku a nie bo tobie sie tak podoba.
Kenny
Eh cos nie slychac ...
Orange_91
Cytat(Kenny @ Sep 23 2007, 14:20:43) [snapback]186066[/snapback]
Eh cos nie slychac ...

Jak sie uszy myje kompotem to sie pestki wyjmuje bedziesz lepiej slyszec laugh.gif . Co ty chcesz slyszec to jest forum i tu mozna najwyzej czytac a nie sluchac. Jest napisane ze patch wyjdzie dzisiaj to wyjdzie Timak upladuje juz P-sound bedzie w 3 partach dwa po 100mb i jeden 75mb to jakeis 4 h czekania na jego neostradzie wiec uzbrojcie sie w cierpliwosc.
majkelkofi
Cytat(Orange_91 @ Sep 23 2007, 14:32:11) [snapback]186069[/snapback]
(...) jakeis 4 h czekania na jego neostradzie wiec uzbrojcie sie w cierpliwosc.

i jak tu lubić neostrade? tongue.gif
lukaldinho
to o ktorej wyjdzie
Dominoz
Żal mi ludzi, którzy co 5 minut pytają sie kiedy wyjdzie...jak wyjdzie, to wyjdzie- co płaczecie?
Wasze jęki, stęki i ponaglania nie przyspieszą wydania patcha.

Na każdej stronie połowa postów to coś w stylu: "kiedy będzie patch".
Odpowiedź jest jedna: Jak będzie, to będzie.

Przestańcie płakać w końcu.
barman_2000
Cytat(lukaldinho @ Sep 23 2007, 14:52:38) [snapback]186075[/snapback]
to o ktorej wyjdzie

matma się kłania, dodaj sobie 4 godziny do obecnej, którą wskazuje zegarek na kompie i będziesz wiedział
seseba
to o ktorej wyjdzie

Prośba do moderatora dla takich ludzi co piszą takie posty Dożywotni BAN !!
michalek1985
Cytat(seseba @ Sep 23 2007, 12:57:17) [snapback]186080[/snapback]
Prośba do moderatora dla takich ludzi co piszą takie posty Dożywotni BAN !!

a jeszcze lepiej nie dawac im linkow do patcha laugh.gif
Dominoz
Cytat(michalek1985 @ Sep 23 2007, 14:59:44) [snapback]186081[/snapback]
a jeszcze lepiej nie dawac im linkow do patcha laugh.gif

Linki będą na stronie głównej zapewne i na forum, więc ciężko będzie to zrobić wink.gif
Fakt, faktem- nie mogę sie doczekać...ale to nie znaczy, żeby co 5 minut pytać o to samo...
michalek1985
mnie martwi bardziej jak to sciagne przez ta glupia sferie unsure.gif
Hal
to o ktorej wyjdzie

eheheh... ph34r.gif
Wyjdzie wtedy kiedy przetsaniesz zadawać debilne pytania, kiedy wyjdzie.
Ludzie, było powiedziane - "Wyjdzie dzisiaj" - To powinno starczyć.
Orange_91
Screnny z Face & Hair Server

Kormoran
Co tu dodać... twarze - klasa sama w sobie. Chociaż tak porównuję statystyki zawodników i nic nie zmieniliście w porównaniu z wersją 2.0. tongue.gif Myślałem też, że poprawicie polski font u Pawla Brożka, ale to już takie delikatnie czepialstwo. wink.gif Chyba, że by się Wam chciało jeszcze...
Damian.
Fajny przedsmak przed Patchem. Fajnie że są mordy Piechny i Janoszki.
Pozdr
michalek1985
jakie zmiany zmiany sa w pliku DKZ w porownaniu z wersja 2.0? poza komentarzem?
Orange_91
Cytat(michalek1985 @ Sep 23 2007, 15:32:46) [snapback]186101[/snapback]
jakie zmiany zmiany sa w pliku DKZ w porownaniu z wersja 2.0? poza komentarzem?

Post 327.
http://board.issonline.pl/index.php?showto...8592&st=320
Dominoz
Na pewno przyśpiewki są zmienione...
Tzn mam taką nadzieje xD

Co do faceservera- twarz Radka Mynara fatalna...i nie te włosy raczej tongue.gif
michalek1985
widzialem to wczesniej, ale przeciez stroje i mordy sa w KS, a dlatego pytam od DKZ ze wzgledu na moje lacze bo to zajmuje ponad 1gb tam zawarta jest muza? menu itd?
Orange_91
Cytat(michalek1985 @ Sep 23 2007, 15:40:30) [snapback]186107[/snapback]
widzialem to wczesniej, ale przeciez stroje i mordy sa w KS, a dlatego pytam od DKZ ze wzgledu na moje lacze bo to zajmuje ponad 1gb tam zawarta jest muza? menu itd?

Bedzie stare z v2.0 + nowe z 3.0 czyli wszystko razem.
michalek1985
dzieki za wyjasnienie bo bym nie zgadl laugh.gif
bartek-brt
a twarzy z zagranicznych lig bedzie duzo wiecej? Niby to jest oep ale w rózne ligi każdy by z chęcią pograł.
Scooby-Doo
A twarzy graczy z lig europejskich jest tak sporo czy raczej mniej niż sporo biggrin.gif ?

Edit: Ua sorry ale kapnąłem się za późno że jest podobny komentarz i wziąłem zatrzymaj ale post i tak sie wbił ...
MATT2012
a pytanie co do komentarza . mam nadzieje ze nie bedzie takiej sytuacji w grze ze gdy się zaczyna mecz szpaku z szaranem powiedzą witamy w grze fifa 07
Rovix
Spokojnie hojrak takich błędów nie robi smile.gif)
Kenny
xD minely juz 4 godziny biggrin.gif
MaTiX89
Cytat(Kenny @ Sep 23 2007, 18:45:16) [snapback]186171[/snapback]

No i co z tego? Poczekasz następne 4! Do końca niedzieli zostało 5h i 15 min smile.gif
Dominoz
Cytat(Kenny @ Sep 23 2007, 18:45:16) [snapback]186171[/snapback]

No i co w związku z tym?
Zabijesz twórców?

Uspokójcie sie, bo rzygać sie chce na to, co piszą co poniektórzy...
Domelx
Ja stwierdzam jedno !! Jeśli tyle daliśmy rade wytrzymać czekając za patchem to nic się niestanie jeśli wyjdzie nawet jutro rolleyes.gif
matthew
Niektórzy już naprawdę na nerwy działają .. Dajcie w SPOKOJU wydać ten patch. Pytania "za ile?" lub "kiedy wyjdzie?"
są tragiczne .. Trzeba było samemu sobie patch zrobić i nie męczyć innych! Mam nadzieje, że moje INTRO też uploadowaliście smile.gif
Domelx
JUŻ JEST!!! OE PATCH v 3.0 laugh.gif Skończa się głupie pytania kiedy wyjdzie rolleyes.gif
Dominoz
Teraz sie zaczną pytania: "kiedy wyjdzie torrent" xDDD
Domelx
Cytat(Dominoz @ Sep 23 2007, 19:28:12) [snapback]186198[/snapback]
Teraz sie zaczną pytania: "kiedy wyjdzie torrent" xDDD

O tym to nie pomyślałem laugh.gif Ale z pewnością się tacy znajdą dry.gif
emes
Cytat(Orange_91 @ Sep 8 2007, 12:45:31) [snapback]182368[/snapback]
Piszesz ze obserwujesz forum i tematy a z tego co wyliczyles to po prostu zal czyta gdybys czytal i przegladal wszystko o OEP to takich bledow bys nie spotkal badz wiedzialbys z czego wynikaja.
Ano po pierwsze co do scorebordow to blad bialego kwadratu wystepuje tylko przy meczu towarzyskim a to ze wzgledu ze grajac towarzysko ustawiasz na scorebord losowy a scorebordow w grze jest 14 i czasem wylosuje tak ze scorebordu nie ma(sam nie wiem czemu sie tak dzieje ale to wystepuje w kazdej paczce ze scorebordami) jesli przed meczem wybierzesz sobie jeden ze scorebordow w menu ten blad nie wystapi.
Po drugie to ze zawodnicy sa lysi to nie nasza wina tylko kitservera aby nie bylo tego bledu trzeba wszystko w Lodmixerze ustwaic na VH. Jak widac pisesz ze przegladasz forum a nawet nie wiesz z czego wynika tak podstawowy problem.
Po 3 ja mam patcha inni maja i jakos im nie wywala po prostu trzeba go dobrze zainstalowac mi osobiscie ani razu nie wywalilo gry.
Co do przyspiewek to moze niektore sa slabej jakosci ale to zmieni juz v3.0. I jesli mozesz nie przyepisuj nam tego ze w ML sa pomieszana bo to do holery nie nasza wina tylko KONAMI ile mozna to powtarzac a i tak co troche to samo.

piszac ze sledze forum od czasu do czasu mialem na mysli, ze najpierw szukam zanim zadam jakies debilne pytanie. nie chodzilo mi o to ze siedze tu codziennie i czytam nowe komentarze, bo prawde mowiac prawie mnie tu nie ma, to po pierwsze.
po drugie wyczytalem, ze bialy kwadrat jest tylko w meczu towarzyskim, jednak u mnie bylo to w kazdym meczu i niezaleznie czy wybralem jakis w menu czy nie.
co do lysych to moze faktycznie wystarczylo cos pozmieniac, w to sie nie zaglebialem.
po trzecie dziwi mnie ten wasz atak. zaznaczylem wyraznie, ze nie pisze tego, zeby was zjechac i pogratulowalem ogolnie patcha i napisalem, ze jest sporym dzielem. jednak widze, ze jak sie przy okazji napisze cokolwiek innego niz wychwalanie was pod niebiosa to zaraz plujecie jadem.
jeszcze jak czytam tu odpowiedzi w stylu "to sam zrob lepszy" to nie wiem, czy sie smiac czy plakac. zalosne po prostu.
widze, ze forum to w duzej mierze sie dzieli na tworzacych, ktorzy nie znosza krytyki i lizacych im tyłki małolatów, ktorzy tylko czekają na kolejne pliki.
demeko
mam pytanie: Wiem że nie ktorym wyda to sie moze smieszne, ale gdzie jest ten patch do sciagniecia?? prosze o dokadny adres
KubixDublin
Proszę tutaj o pomoc. Ściągnąłem wszystkie części patcha (konkretnie wersji 3.0) I jak chce wypakować WinRAR-em to mi wyskakuje zaraz po starcie wypakowywania: Wystąpił Błąd --> Nieoczekiwany koniec archiwum albo coś takiego. Byłbym wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.