Cytat(Orange_91 @ Sep 8 2007, 12:45:31) [snapback]182368[/snapback]
Piszesz ze obserwujesz forum i tematy a z tego co wyliczyles to po prostu zal czyta gdybys czytal i przegladal wszystko o OEP to takich bledow bys nie spotkal badz wiedzialbys z czego wynikaja.
Ano po pierwsze co do scorebordow to blad bialego kwadratu wystepuje tylko przy meczu towarzyskim a to ze wzgledu ze grajac towarzysko ustawiasz na scorebord losowy a scorebordow w grze jest 14 i czasem wylosuje tak ze scorebordu nie ma(sam nie wiem czemu sie tak dzieje ale to wystepuje w kazdej paczce ze scorebordami) jesli przed meczem wybierzesz sobie jeden ze scorebordow w menu ten blad nie wystapi.
Po drugie to ze zawodnicy sa lysi to nie nasza wina tylko kitservera aby nie bylo tego bledu trzeba wszystko w Lodmixerze ustwaic na VH. Jak widac pisesz ze przegladasz forum a nawet nie wiesz z czego wynika tak podstawowy problem.
Po 3 ja mam patcha inni maja i jakos im nie wywala po prostu trzeba go dobrze zainstalowac mi osobiscie ani razu nie wywalilo gry.
Co do przyspiewek to moze niektore sa slabej jakosci ale to zmieni juz v3.0. I jesli mozesz nie przyepisuj nam tego ze w ML sa pomieszana bo to do holery nie nasza wina tylko KONAMI ile mozna to powtarzac a i tak co troche to samo.
piszac ze sledze forum od czasu do czasu mialem na mysli, ze najpierw szukam zanim zadam jakies debilne pytanie. nie chodzilo mi o to ze siedze tu codziennie i czytam nowe komentarze, bo prawde mowiac prawie mnie tu nie ma, to po pierwsze.
po drugie wyczytalem, ze bialy kwadrat jest tylko w meczu towarzyskim, jednak u mnie bylo to w kazdym meczu i niezaleznie czy wybralem jakis w menu czy nie.
co do lysych to moze faktycznie wystarczylo cos pozmieniac, w to sie nie zaglebialem.
po trzecie dziwi mnie ten wasz atak. zaznaczylem wyraznie, ze nie pisze tego, zeby was zjechac i pogratulowalem ogolnie patcha i napisalem, ze jest sporym dzielem. jednak widze, ze jak sie przy okazji napisze cokolwiek innego niz wychwalanie was pod niebiosa to zaraz plujecie jadem.
jeszcze jak czytam tu odpowiedzi w stylu "to sam zrob lepszy" to nie wiem, czy sie smiac czy plakac. zalosne po prostu.
widze, ze forum to w duzej mierze sie dzieli na tworzacych, ktorzy nie znosza krytyki i lizacych im tyłki małolatów, ktorzy tylko czekają na kolejne pliki.