Vlod@r
Apr 15 2007, 13:05
Ja mam małe pytanie. Pod względem wgrywania różnych rzeczy do wszelkich gier jestem laikiem

. Czy trzeba bedzie tego patcha wgrywac przez jakies programy czy bedzie to jedna instalka? Kurde jezeli nie instalka to chyba sobie nie pogram w OE.
Damianero
Apr 15 2007, 15:58
powinna byc instalka

Orange odpowiesz mi na moje wczesniejsze pytanie?
Vlod@r
Apr 15 2007, 16:47

To super ze instalka bo bym sie pogubil w tych wszytskich pliczkach

Mam 1 prosbe. Dajcie screen z kapitanem Lecha Pń. (Reiss) i jakis screen stadionu Lecha. Plz (w temacie znalazlem tylko fotki Murawskiego i Kotorowskiego)
Fajnie by bylo gdybyscie zamiescili w nim równiez caly map to potem z biegiem czasu kazdy móglby sobie "banalnie" wrzucac face
Pozdrawiam
Cytat(Vlod@r @ Apr 15 2007, 14:09:01) [snapback]139498[/snapback]
Ja mam małe pytanie. Pod względem wgrywania różnych rzeczy do wszelkich gier jestem laikiem

. Czy trzeba bedzie tego patcha wgrywac przez jakies programy czy bedzie to jedna instalka? Kurde jezeli nie instalka to chyba sobie nie pogram w OE.

patch bedzie sie instalowalo na tej samej zasadzie co patch z LP do PES5 czyli DKZ_studio oraz przekopiowac pare plikow (oczywiscie bedzie tutorial jak zainstalowac)
Cytat(TyMiN @ Apr 15 2007, 18:25:41) [snapback]139593[/snapback]
Fajnie by bylo gdybyscie zamiescili w nim równiez caly map to potem z biegiem czasu kazdy móglby sobie "banalnie" wrzucac face
Pozdrawiam

oczywiscie ze bedzie, przeciez musi byc
No tak wystarczy "wymapować of" gdb managerem
Cytat(T-Mac @ Apr 15 2007, 18:31:38) [snapback]139594[/snapback]
patch bedzie sie instalowalo na tej samej zasadzie co patch z LP do PES5 czyli DKZ_studio oraz przekopiowac pare plikow (oczywiscie bedzie tutorial jak zainstalowac)
T-Mac, mam jeszcze małe pytanie. Z tego co wiem, Ty się zajmowałeś kitserverem - jak wygląda sprawa z butami, bo dla naszej ligi myślę, że będą odwzorowane w 100%, natomiast jak to będzie z zagranicznymi ligami? Opieracie się na jakimś dodatku, czy w ogóle tej sprawy nie ruszacie ?
Vlod@r
Apr 15 2007, 19:53
Kurde.... nawet nie wiem co to kitrserver xD To ja poprosze taki tutorial jak dla inwalidow. Ze wszystkim opisanym:P
Cytat(T-Mac @ Apr 15 2007, 17:31:38) [snapback]139594[/snapback]
a ja mam jeszcze takie pytanko czy bedzie taki programik by miec oddzielnie OE i swojego Pesa z patchem?tak było rok tenu w tamtejszym OE.wiesz chyba o co mi chodzi..
Orange_91
Apr 16 2007, 11:47
Cytat(eye63 @ Apr 15 2007, 20:50:07) [snapback]139653[/snapback]
T-Mac, mam jeszcze małe pytanie. Z tego co wiem, Ty się zajmowałeś kitserverem - jak wygląda sprawa z butami, bo dla naszej ligi myślę, że będą odwzorowane w 100%, natomiast jak to będzie z zagranicznymi ligami? Opieracie się na jakimś dodatku, czy w ogóle tej sprawy nie ruszacie ?
Czyli źle wiesz T-Mac w kitserverze dodaje mordy i wlosy. Buty robi rosiaktoti1 i bedzie wszystki odwzorowane tak jak byc powinno.Cytat(Vlod@r @ Apr 15 2007, 20:57:07) [snapback]139654[/snapback]
Kurde.... nawet nie wiem co to kitrserver xD To ja poprosze taki tutorial jak dla inwalidow. Ze wszystkim opisanym:P
Poszukaj na forum a nie zasmiecasz tutaj. Bedziesz miec tutorial jak zainstalowac to sobie poradzisz.Cytat(krolu @ Apr 15 2007, 21:31:15) [snapback]139667[/snapback]
a ja mam jeszcze takie pytanko czy bedzie taki programik by miec oddzielnie OE i swojego Pesa z patchem?tak było rok tenu w tamtejszym OE.wiesz chyba o co mi chodzi..
Raczej nie bo Torin nie ma czasu.
Grzegrzool
Apr 16 2007, 12:05
Orange_91 Wspominales cos kiedys o klasycznej Polsce. Czy istnieje mozliwosc ze w tym OE Path v2.0 bedzie taka druzyna ? Jesli cos takiego sie znajdzie mysle ze patch bylby totalna rozwalka
Orange_91
Apr 16 2007, 12:38
Nie ma bardzo takiej mozliwosci z ta Classic Poland bo flagi klasycznych druzyn czytaja z tej samej flagi co normalne wiec jak zmienie np klasycznej angli na polske to i normalna repra angli bedzie miec flage polski. Mozna tez zamienic miejscami polskie z francja ale wtedy bedzie jeszcze gorzej bo trzeba by grzebac we wszytkich pilkarzach z francji i polski i zmieniac narodowasc. A wiec ten pomysl raczej nie ma szans.
Grzegrzool
Apr 16 2007, 13:01
Szkoda, ale kąsek bylby zjadliwy bardzo

NO nic czekamy na OE jako ze caly czas gram na wczesniejszej wersji to nie moge sie doczekac

Pozdr
a jakie beda fany z Ruchu? nie musicie dawac linkow tylok nazwe
Orange_91
Apr 18 2007, 14:54
Cytat(stQ @ Apr 18 2007, 01:38:03) [snapback]140050[/snapback]
a jakie beda fany z Ruchu? nie musicie dawac linkow tylok nazwe

Fany? Chodzi ci chyba o to co sie bedzie wiazac w patchu z ruchem to bedo aktualne stroje pod KS, flagi klubu, przyspiewki a co do mord to raczej nikt z ruchu nie bedzie miec z PS.
fany to flagi o to mu chodziło
Terry26
Apr 18 2007, 15:04
Mam pytanie czy beda jakies nowe polskie stadiony?? chodzi mi np. o Belchatow i Gornik Leczna bo widzialem ze byly robione ale nie wiem czy zostaly skonczone, i czy beda poprawione stadiony ŁKS-u, Widzewa i Pogoni??
Damianero
Apr 18 2007, 15:05
a jakie są dflagi Cracovii ??
i kiedy mniejw ieej bediz epatch bo data w ktorej mial wyjsc juz minela ;/
Cytat(Damianero @ Apr 18 2007, 16:09:26) [snapback]140122[/snapback]
A co kogo obchodza fany Craxy?! Beda napewno takie jak w patchu pod 5. Lepiej sie zadeklarujcie na kiedy zrobic stadion zeby byl w OE patchu. Zaczne dopiero w nast. tygodniu w srode ze wzgledu na bude ;D
SZykuje się niesamowity patch. Sam cały czas pykam na poprzedniej wersji v1.0 i musze powiedzieć, że gra się zarąbiście.To już widze jak wyjdzie v2.0. Na sam widok screenów moje serce szybciej bije. Popracujcie i zróbcie go do perfekcji (dopracujcie inne ligi) ,a na tym patchu będzie grał cały świat. Dziękuję twórcą i życzę miłej pracy.Powodzenia.
Orange_91
Apr 18 2007, 17:25
Cytat(Terry26 @ Apr 18 2007, 16:08:55) [snapback]140121[/snapback]
Mam pytanie czy beda jakies nowe polskie stadiony?? chodzi mi np. o Belchatow i Gornik Leczna bo widzialem ze byly robione ale nie wiem czy zostaly skonczone, i czy beda poprawione stadiony ŁKS-u, Widzewa i Pogoni??
Takie stadiony znajda sie w OE patch v2.0 Cracovia,GKS Katowice,Groclin,Korona,Lech,Legia,Piast,Slaski,Wisla,GKS BelchatowCytat(Damianero @ Apr 18 2007, 16:09:26) [snapback]140122[/snapback]
Moglbys juz nie truć z tą Cracovią?? Jakto minela ani ja ani T-Mac nigdy nie pisalismy dokladnej daty wydania patcha.Cytat(seen @ Apr 18 2007, 16:15:52) [snapback]140127[/snapback]
A co kogo obchodza fany Craxy?! Beda napewno takie jak w patchu pod 5. Lepiej sie zadeklarujcie na kiedy zrobic stadion zeby byl w OE patchu. Zaczne dopiero w nast. tygodniu w srode ze wzgledu na bude ;D
Moze na poczatek skonczyls bys stadion Jagi zeby mial kibicow albo zaimportowal do gry stadiony lecznej i pogoni szerszenia.
Móglbym prosić o screeny 2 ;p ze stadionem BOT'u i groclinu??
I czy Groclin bedzie z kibicami bo z tego co wiem narazie to światło dzienne ujżała tylko wersja beta kiczy bez kibicow reflektorow itd.??
Prosze o odpowiedz
Damianero
Apr 18 2007, 19:41
jak juz dajecie screeny stadionow to przy okazjii mzoecie da Cracovii:P zartuje
Ps.Orange napoisales ze patch wyjdzie w polowie kwietnia wiec pytam keidy wyjdzie bo uz jest polowa kwietnia nie denerwuje sie tak

seen: mnie obchodza fany Craxy ;p Ciebie nie musza
Palerinho
Apr 18 2007, 20:01
Cholera, ludzie jak patch wyjdzie, to Nam powiedzą!

Ja mam inne pytanie. Czy gdy skończycie robić Orange 2.0, to czy planmujecie wykonać stadiony z Polski, jak i Ukrainy, na ktorych odbeda sie ME 2012?
Cytat(Palerinho @ Apr 18 2007, 21:05:07) [snapback]140203[/snapback]
Cholera, ludzie jak patch wyjdzie, to Nam powiedzą!

Ja mam inne pytanie. Czy gdy skończycie robić Orange 2.0, to czy planmujecie wykonać stadiony z Polski, jak i Ukrainy, na ktorych odbeda sie ME 2012?
padlem jeszcze tych stadionow nie ma a juz maja robic :| pomysl troche...
Palerinho
Apr 18 2007, 21:55
Są już przecież ich zdjęcia z wizualizacji i projektów. A poza tym fajnie byloby juz teraz poczuc klimat Euro 2012.
polowa kwietnia minela a patcha nie ma No i co z tego ze sie nie wyrobilismy przeciez zadnej umowy nie podpisywalismy zadnej kasy za to nie bierzemy
staramy sie zeby go ukonczyc jak najszybciej niestety nie jest to latwe, obecnie walczymy z tym aby patch wyszedl jeszcze w kwietniu, mysle ze damy rade ale zobaczymy jak to bedzie z czasem
Cytat(Orange_91 @ Apr 18 2007, 18:29:05) [snapback]140162[/snapback]
Moze na poczatek skonczyls bys stadion Jagi zeby mial kibicow albo zaimportowal do gry stadiony lecznej i pogoni szerszenia.
A moze nie?? Jage skoncze spokojnie a reszty nie mam zamiaru robic ;P
wali-góra
Apr 19 2007, 15:08
jka byście chcieli przyśpiewki cracovii to macie tutaj...
http://opravcy.pl/index.php?module=subject...ge&pageid=2
zabier
Apr 20 2007, 18:15
Witam mam prośbe,potrzebuje herb Poloni Warszawa. Z góry serdeczne dzięki.Pozdrawiam
Kubus91
Apr 20 2007, 19:08
Cytat(zabier @ Apr 20 2007, 19:19:16) [snapback]140564[/snapback]
Witam mam prośbe,potrzebuje herb Poloni Warszawa. Z góry serdeczne dzięki.Pozdrawiam
TO kolego chyba tematy pomyliles. Jest wiele tematow o logach HD itp.
zabier
Apr 20 2007, 20:21
Cytat(Kubinho1916 @ Apr 20 2007, 20:12:47) [snapback]140578[/snapback]
TO kolego chyba tematy pomyliles. Jest wiele tematow o logach HD itp.
Sorry,ale szukałem a herbu Poloni nie znalazłem
Orange_91
Apr 21 2007, 09:58
don rxf
Apr 21 2007, 10:04
Te screeny tylko podsycaja apetyt
..::STING::..
Apr 21 2007, 10:04
Spadłem z krzesła

BOMBAAAAA
matthew
Apr 21 2007, 10:08
Screeny sa niesamowite! juz nie moge sie doczekac, wczoraj bylem na
(L)egia - Korona (3-0) i jeszcze dzisiaj czuje ta atmosfere, wiec juz
bardzo chcialbym pograc w OE

kiedy przewidujecie wydanie patcha?
pozdrawiam (L)
P.S. czy wydacie Kitserver, F&H Server oraz stadiony ?
no ładnie to wygląda

czekam na finał !
powodzenia !
Cytat(..::STING::.. @ Apr 21 2007, 09:08:53) [snapback]140649[/snapback]
Spadłem z krzesła

BOMBAAAAA
Ja też spadłem

.Piękne normalnie od stóp do głów.
Mam takie pytanie czy bedą drużyny z ligi mistrzów????CSKA,Szachtar?
.::Diego::.
Apr 21 2007, 10:17
Zajebiście się prezentują te screeny. Szczególnie menusowe, bo jakie mordy w grze będą to wiadome:
zrobione przez t-maca,kemocika,calwina,dona...
Strzałka
Orange_91
Apr 21 2007, 10:18
Cytat(E 9 @ Apr 21 2007, 11:18:20) [snapback]140654[/snapback]
Ja te? spad?em

.Pi?kne normalnie od stóp do g?ów.
Mam takie pytanie czy bed? dru?yny z ligi mistrzów????CSKA,Szachtar?

Aha tam jest rosenborg ale w tamtym miejscu jest shaktar tylko po prostu jeszcze trzeba cos zmienic w 0-text z herbem.
A co do tego F&H servera i stadionow to bedo przeciez to patch a nie sam of wiec bedzie wszystko.
.:KUNA:.
Apr 21 2007, 10:33
Nie wiem tylko czemu jest sieci zamiast sieć, zmiencie to.
Orange_91
Apr 21 2007, 10:35
Cytat(igor14 @ Apr 21 2007, 11:37:50) [snapback]140657[/snapback]
Nie wiem tylko czemu jest sieci zamiast sie?, zmiencie to.
Wczesniej bylo siec to komus tez nie pasowalo to zmienilsmy teraz znowu jakis problem nie bedziemy juz tego zmieniac bo to malo istotne.
Damian.
Apr 21 2007, 10:46
Ale screeny. Szykuje się wyjebisty patch.
Mooner
Apr 21 2007, 10:52
Screeny wprost przecudne!
Czekamy z niecierpliwością!
Ciekaw jestem jaka będzie muzyka w menu.. Możecie podać jakieś kawałki?
.:KUNA:.
Apr 21 2007, 10:55
Nie bede sie klocil, lecz po wgraniu do gru uaktualnienia jest sieć i to jest poprawna wersja, ale jak chccecie
no dzieki za zdjecia !!!
patch zapowiada sie bardzo smacznie
robi_4
Apr 21 2007, 10:57
Nie wiem czy takie pytanie juz bylo ale ile okolo bedzie twarzy i wlosow w kitserverze??
elotto
Apr 21 2007, 11:09
juz nie moge sie doczekac tego patcha. Tylko czekac i czekac, ale mysle ze sie oplaci
Mam do was prośbe , tam gdzie są w edycji others players zostawcie Alfonso Alvesa z Heerenven to najlepszy strzelec ligi holenderskiej
szolpas
Apr 21 2007, 12:52
No no szykuje sie zajebisty Patch :DDD najlepszy jaki powstał

)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.