Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Orange_91
QUOTE(czarek @ Apr 4 2007, 23:51:56) [snapback]136172[/snapback]

tylko żeby nie było wielkiego szumu o nic tak jak było z patchem do pes 5, przetestuję zarówno tą wersje jak i wersję patchamakerów z pewnego francuskiego forum, gdzie tez ma byc oe patch wink.gif

Z t-maciem juz ogladalismy tych speców z francji biggrin.gif . Po co oni sie ze to biora jesli nawet nie maja pojecia jak wygladaja stroje polskich klubow pozatym te stroje co tam pokazywali sa slabe twarzy tez pewnie bedzie niewiele.Z tego ich patcha mozna sie spodziewac tego samego jak kiedys niemcy zrobili wisle i legie to bylo wiecej czarnych niz bialych tongue.gif .
Voytec
Patch zapowiada się genialnie! Jak tylko wyjdzie to zaczne grać OE ;DDDDDDDDDDDDD
voytazz13
QUOTE(Orange_91 @ Apr 5 2007, 07:12:54) [snapback]136187[/snapback]

Z t-maciem juz ogladalismy tych speców z francji biggrin.gif . Po co oni sie ze to biora jesli nawet nie maja pojecia jak wygladaja stroje polskich klubow pozatym te stroje co tam pokazywali sa slabe twarzy tez pewnie bedzie niewiele.Z tego ich patcha mozna sie spodziewac tego samego jak kiedys niemcy zrobili wisle i legie to bylo wiecej czarnych niz bialych tongue.gif .

a co to za patch tych kolesi z francji, moze ktos jakies linki podeslac, bo chce to zobaczyc ich wypociny:D sadze ze napewno nie sa lepsi od was biggrin.gif
matthew
wątpie, żeby ludzie z Francji mogli zrobić dobry patch OE..
a szkoda, bo już bym sobie pograł w OE. smile.gif
Mooner
A po co oni wogóle sie za to biorą? xD Ci to nie mają co robić.. Chciąło by się wam robić lige kazachtańską lub chociazby grecką lub belgijską? omg...
bahni
Ale ten wasz patchyk to chyba szybko nie ujży światła dziennego...
Ja osobiście zwątpiłem...
A te częste zmienianie menusów to po co?
kukson
Po to, że poprzednie się większości nie podobały a patch wyjdzie gdzieś w połowie kwietnia
eye63
QUOTE(Mooner @ Apr 5 2007, 22:46:22) [snapback]136486[/snapback]

A po co oni wogóle sie za to biorą? xD Ci to nie mają co robić.. Chciąło by się wam robić lige kazachtańską lub chociazby grecką lub belgijską? omg...

Wiesz, przynajmniej liga francuska w tym patchu byłaby doskonale odwzorowana wink.gif
Damianero
są jakieś dokładniejsze terminy zakonczenia patcha? polowa kwietnia juz jest teoretycznie... unsure.gif
Orange_91
Cytat(Damianero @ Apr 10 2007, 17:19:31) [snapback]138209[/snapback]
s? jakie? dok?adniejsze terminy zakonczenia patcha? polowa kwietnia juz jest teoretycznie... unsure.gif

TAK jest znana data wydania ktora jest w 100% pewna mianowicie wtedy kiedy go skonczymy.
Mooner
Czy składy drużyn, a raczej taktyka, będzie jakoś dokładniej poustawiana, obmyślona czy od razu przyporządkujecie podstawowe ustawienia itd?
zyciu
Hejka. Widziałem na jednym ze skrinów że Wawrzyniak z Widzewa ma obronę na 56 tylko i jest wrzucony do formacji pomocy. Przecież Wawrzyniak został powołany do reprezentacji Polski więc jak może miec takie cienkie noty? No i w dodatku w reprezentacji grał na lewej obronie. Mam nadzieje że to poprawicie smile.gif pozdrawiam twórców. Paczyk sie zapowiada fenomenalnie smile.gif
AdamSzmulki
hehe chyba najdłużej robiony patch w historii ale pracujcie chłopaki smile.gif czekamy na finala!
T-Mac
Cytat(AdamSzmulki @ Apr 11 2007, 00:23:24) [snapback]138336[/snapback]
hehe chyba najdłużej robiony patch w historii ale pracujcie chłopaki smile.gif czekamy na finala!

Power Patch byl tworzony pol roku i co ty na to
jeszcze raz cierpliwosci, czlowiek przeciez ma tez inne zajecia procz robienia patchy
tsw.michal
Może rzczywiście twórcy patcha by podali ile w procentach jest juz skonczony OE Patch, przynajmniej Ci którzy na niego czekają bedą wiedzieć na czym stoją i czy się napalać laugh.gif bardzo bym Prosił jednego z twórców o podanie %
baski18
99% pewnie jest już zrobione miałą być połowa Kwietnia, to będzie !! Jeśli coś się zmieni to nas o tym poinformują...

Pozdro
olo
mozecie podac linka do stronki gdzie francuzi robia nasza oe? biggrin.gif biggrin.gif
Orange_91
Cytat(tsw.michal @ Apr 12 2007, 10:16:19) [snapback]138653[/snapback]
Może rzczywiście twórcy patcha by podali ile w procentach jest juz skonczony OE Patch, przynajmniej Ci którzy na niego czekają bedą wiedzieć na czym stoją i czy się napalać laugh.gif bardzo bym Prosił jednego z twórców o podanie %

W jaki sposob mamy ci podac w ilu procentach to nie matematyka.
T-Mac
Orange matematycznie to najlepiej bylo napisac 40% ;p
zostalo nam do zrobienia
faceserver
dokonczyc bundeslige, orange ekstraklase oraz others team
zlozyc calosc do "kupy" i wstawic na serwer
Orange_91
Cytat(T-Mac @ Apr 12 2007, 13:38:37) [snapback]138679[/snapback]
Orange matematycznie to najlepiej bylo napisac 40% ;p
zostalo nam do zrobienia
faceserver
dokonczyc bundeslige, orange ekstraklase oraz others team
zlozyc calosc do "kupy" i wstawic na serwer

Oraz skonczyc P-text w ktorym zostalo jeszcze pare teł do zrobienia:p. Teraz jak wiecie mozecie sobie na % przeliczać laugh.gif .
E 9
Mam malutką prośbe:może ktos z ekipy tworzącej pokazać screena z Mariuszem Mężykiem z Polonii Bytom???plisss POZDRo
tsw.michal
40%? to chyba zaniżone troszke, mam nadzieje rolleyes.gif

Damianero
to grubo... bundeslige zostawic i zajac sie polska liga tongue.gif dzis jest 12, wiec skoro macie zrobic na 15 to troche zanizyliscie ten % tongue.gif albo jestescie tacy niesłowni tongue.gif(zartuje oczywiscie)
Orange_91
Cytat(E 9 @ Apr 12 2007, 14:37:18) [snapback]138690[/snapback]
Mam malutką prośbe:może ktos z ekipy tworzącej pokazać screena z Mariuszem Mężykiem z Polonii Bytom???plisss POZDRo

Nie mamy jego mordy z PS wiec co mialbym ci pokazac morde z edytora?
Mooner
Cytat(Mooner @ Apr 10 2007, 19:58:47) [snapback]138285[/snapback]
Czy składy drużyn, a raczej taktyka, będzie jakoś dokładniej poustawiana, obmyślona czy od razu przyporządkujecie podstawowe ustawienia itd?

Czy ktos odpowie na moje pytanie?
E 9
Cytat(Orange_91 @ Apr 12 2007, 14:57:47) [snapback]138743[/snapback]
Nie mamy jego mordy z PS wiec co mialbym ci pokazac morde z edytora?

Nom o to mi chodzi wink.gif wink.gif.No i chcialbym zobaczyc jego staty jak wyglądaja.pozdro i czekam na screena rolleyes.gif
Bakel
Cytat(tsw.michal @ Apr 12 2007, 15:09:38) [snapback]138703[/snapback]
40%? to chyba zaniżone troszke, mam nadzieje rolleyes.gif

40% to się chłopaki wspomagają przy tworzeniu wink.gif
stQ
Ja mam takie pytanie bo wszystkiego nie czytalem. Beda nowe stroje, twarze i nowy of? albo jak? thx z gory za odp
baski18
Nie OF będzie z 99 roku, stroje z lat 70, a zawodnicy będą wszyscy jakby mieli 17 lat, a Ci którzy mają normalnie 16 to będą wyglądać na 30. Co to za pytania ?

Pozdro
stQ
Cytat(baski18 @ Apr 14 2007, 01:20:00) [snapback]139141[/snapback]
Nie OF będzie z 99 roku, stroje z lat 70, a zawodnicy będą wszyscy jakby mieli 17 lat, a Ci którzy mają normalnie 16 to będą wyglądać na 30. Co to za pytania ?

Pozdro

normalne pytanie nie widac?
baski18
Jeżeli ktoś robi patcha to robi, aby był jak najbardziej aktualny.

Pozdro
Orange_91
Screnny

Dj_Dario
Zapowiada się konkretnie, tylko trzeba czekać jeszcze trochę unsure.gif Mam nadzieję, że wyjdzie przed końcem sezonu rolleyes.gif Pozdrawiam twórców i życzę powodzenia i wytrwałej pracy!!!
JustMe1987
Ciekawie prezentuja sie staty ogolne druzyn (chodzi mi o nasza reprezentacje na tle niemieckiej) Ciekawe czy my w tym patchu jestesmy tacy dobrzy czy oni tacy slabi wink.gif Oczywiscie nie krytykuje tylko tak o mnie to troszke zdziwilo. Cala reszta scoreboardow bardzo mi sie podoba. Trzymam kciuki za team tworzacy i zycze jak najszybszego ukonczenia pracy rolleyes.gif
szolpas
No no patch zapowiada sie bardzo ciekawie chyba najlepszy patch jaki wyjdzie w dziejach pesa biggrin.gif tongue.gifP
MAT92
Tylko dajcie w OE patchu najnowszą wersje kitservera smile.gif
elotto
czy w tym patchu sędziowie będą mieć prawdziwe twarze?
Orange_91
Cytat(przemeo9 @ Apr 14 2007, 15:41:19) [snapback]139256[/snapback]
czy w tym patchu s?dziowie b?d? mie? prawdziwe twarze?

A czy na czystym pesie sedziowie nie majo prawdziwych twarzy? Z 10 sedziow w grze bedzie 9 nowych. A co do kitserverat to nie bedzie on wrzucony z patchem bo wszytko bedzie w linkach rozlozone osobno.
don rxf
Cytat(Orange_91 @ Apr 14 2007, 14:16:32) [snapback]139234[/snapback]
Screnny

całkiem fpytke wink.gif
pozdro
Damian.
Jeśli dobrze mi sie wydaje to w totenhamie gra Zokora a nie Zakora
http://img172.imageshack.us/my.php?image=beztytuu4as9.jpg
Teco
Na moje lepiej by skróty pasowały niż loga ale to moje skromne zdanie:). udanego patcha życzęsmile.gif
Kubus91
Cytat(Damianinho @ Apr 14 2007, 20:21:52) [snapback]139301[/snapback]
Jeśli dobrze mi sie wydaje to w totenhamie gra Zokora a nie Zakora
http://img172.imageshack.us/my.php?image=beztytuu4as9.jpg

Tez mi sie tak wydaje ze jest ZOKORA biggrin.gif.
Poprawcie to szybko smile.gif
Damianero
pieknie to wygląda a można prosić screena z meczu Cracovii?? chcialbym zobaczyć rożne rzeczy i flagi Cracovii na płotach tongue.gif trochę głupia prośba ale liczę na waszą wyrozumiałość tongue.gif
Pozdro
Damianero
Orange_91
Cytat(Damianero @ Apr 15 2007, 10:29:19) [snapback]139407[/snapback]
pieknie to wygląda a można prosić screena z meczu Cracovii?? chcialbym zobaczyć rożne rzeczy i flagi Cracovii na płotach tongue.gif trochę głupia prośba ale liczę na waszą wyrozumiałość tongue.gif
Pozdro
Damianero

Przejrzyj temat to znajdziesz.
MAT92
No chłopaki już połowa kwietnia tongue.gif w ilu %% skończyliście patcha ??
Orange_91
Cytat(MAT92 @ Apr 15 2007, 10:38:22) [snapback]139412[/snapback]
No chłopaki już połowa kwietnia tongue.gif w ilu %% skończyliście patcha ??

Mamy 1890% patcha. Dziekuje ci bardzo ze poinformowales wszytkich ze jest juz polowa kwietnia poniewaz nie posiadamy kalendarza.
eye63
Cytat(Orange_91 @ Apr 15 2007, 10:40:07) [snapback]139413[/snapback]
Mamy 1890% patcha. Dziekuje ci bardzo ze poinformowales wszytkich ze jest juz polowa kwietnia poniewaz nie posiadamy kalendarza.

No, skoro kolega Wam pomógł, to wypuszczajcie Patcha biggrin.gif. Orange, nie denerwuj się, współtworzysz to dzieło, więc nawet nie wiesz jak wielkie są oczekiwania na jego wyjście. Przypomnij sobie co np. czujesz, gdy ma wyjść nowy PES, ludziom po prostu się udziela ta atmosfera, ja sam od paru dni już tylko wchodzę w PES-a, gram meczyk i narzekam jaki to jest nudny bez OE Patcha. Z drugiej strony wiem jednak, że chcecie aby wszystko było dopięte na ostatni guzik, więc troszkę to czasu zajmuje. Zatem apel do miłych użytkowników pytających o patcha, aby przystopowali, ja się łudzę tym, że patch wyjdzie naprawdę niedługo - bo u Timaka można znaleźć większą aktywność w jego face-temacie, stąd wnioskuję, że wmontowane już są twarze itd. do kitservera, więc Orange dogrywa już szczegóły. Pozdrawiam ekipę tworzących i czekających wink.gif.
Damianero
perzeszukalem forum kilka krtoni i nie znalazlem, czy to naprawde taki [prblem screena dac gdzie widac w czasie meczu flagi na plotach?
Mooner
Luudkii.. Gdyby twórcą chodziło o połowę kwietnia w sensie 15 kwiecień, to by napisali wyraźnie, że wydadzą go właśnie wtedy. Połowa kwietnia to ulitowanie się nad nami i dziękujmy im, że przynajmniej tyle nam chcieli powiedzieć.. Mniej więcej! Czyli na pewno nie połowa maja, zapewniam cię...
Portowiec_29
Jak chcecie, to moge Wam udostępnić mój stadion Pogoni Szczecin (robiony do FIFA ale to chyba nie problem?). Wiecej info pod gg:7389581
http://img392.imageshack.us/my.php?image=scrniskavxrw5.png
http://img412.imageshack.us/my.php?image=scr2vxsy2.png
Czekam z niecierpliwością na patcha... Pozdro dla Was smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.