Karol Johnn
May 12 2007, 09:56
Jeszcze nie sciagnalem do konca ale trzeba wam sie podlizac i pochwalic za trud wlozony w prace nad patchem, podziekowac ze komus sie chce to robic a nastepnie udostepnic. Dobra robota
pzdr
gargula jak i caly belchatów mają ciut za niskie statystyki.jak na lidera mogły by one byc lepsze.zdaje mi sie ze wszystkie staty zostały z ostatniego patcha orange.
pozdro, ogolnie praca genialna
jak na moje oko staty zostaly podciagniete w znacznym stopniu nie wiem czemu sadzisz ze zostaly z tamtej wersji
JustMe1987
May 12 2007, 11:36
Swietny patch! Bardzo wam dziekuje za prace jaka wykonaliscie
Jesli dobrze sie zapoznalem z ta lista wyzej to BOT nie ma przyspiewek? Jesli ma to prosilbym o podanie numerow ich slotow.
Orange_91
May 12 2007, 12:06
Cytat(JustMe1987 @ May 12 2007, 12:40:08) [snapback]146897[/snapback]
Swietny patch! Bardzo wam dziekuje za prace jaka wykonaliscie
Jesli dobrze sie zapoznalem z ta lista wyzej to BOT nie ma przyspiewek? Jesli ma to prosilbym o podanie numerow ich slotow.
Wszystkie polskie druzyny majo przyspiewki wiec musisz dokladniej poszukac albo sprawdzic sobie w DKZ. Ja tez nie wiem co nie pasuje w tych statach przeciez w sosunku do poprzedniej wersji zostaly mocno podciagniete.
dla mnie powinniscie obnizyc statsy legi i wisły.no i smieszy mnie że np:pogoń czy g.Łeczna ma lepsze statsy od ŁKSu czy widzewa...No ale wiem ze najłatwiejszym i najszybszym sposobem był convert statsów z fm'a...
moim zdaniem jak Ci sie nie podoba zawsze latwo mozna zmienic.tlye ode mnie
Dajcie juz spokoj z tymi dyskusjami na temat statystyk. FM to w tej chwili najepszy symulator/manager i wg mnie wiernie oddaje statystyki na ta chwile gdy zostal wydany. Teraz wszyscy z was patrza na ostatnie mecze i domagaja sie zmiany statystyk. Nie widzi wam sie, zmiencie sobie.
Orange_91
May 12 2007, 13:29
Cytat(krolu @ May 12 2007, 13:16:54) [snapback]146905[/snapback]
dla mnie powinniscie obnizyc statsy legi i wis?y.no i smieszy mnie ?e np:pogo? czy g.?eczna ma lepsze statsy od ?KSu czy widzewa...No ale wiem ze naj?atwiejszym i najszybszym sposobem by? convert statsów z fm'a...
Zapewnie ty patrzysz na ten wykres podczas wyboru druzyn ale nie nalezy nim sie tak bardzo sugerowac poniewaz on uwzglednia tylko 5 statystyk atak,obrone,szybkosc,technike i team work.
jestin
May 12 2007, 13:45
Cytat(torin @ May 12 2007, 14:09:09) [snapback]146915[/snapback]
Dajcie juz spokoj z tymi dyskusjami na temat statystyk. FM to w tej chwili najepszy symulator/manager i wg mnie wiernie oddaje statystyki na ta chwile gdy zostal wydany. Teraz wszyscy z was patrza na ostatnie mecze i domagaja sie zmiany statystyk. Nie widzi wam sie, zmiencie sobie.
zgadzam sie a jak komus cos nie pasuje to niech sobie sam poprawi statystyki Legi czy wisły bo jak poprawia je tworcy to zas beda protestowac kibice np Zaglebia a tak kazdy sobie sam poprawi i po krzyku
chervee
May 12 2007, 14:16
Patch jest rewelacyjny,dzieki tworcom za to ze im sie chcialo! To jest genialne! p!
dajenda
May 12 2007, 16:26
No ja gram Wisla Krakow ML , podmienilem przyspiewki dla druzyny ML na Wisly i rzeczywiscie teraz jest wszystko oki .
Rafal USSJ
May 12 2007, 16:48
Mam podobny problem co kolega powyżej. Aczkolwiek ja gram drużyną Lecha Poznań i słyszę przyśpiewki HSV ( chyba ), czy ktoś mógłby mi podać jakie sloty ma drużyną Lecha i jakie pliki mam podmienić za jakie, z góry dziękuje za pomoc.
JustMe1987
May 12 2007, 16:50
Cytat(Rafal USSJ @ May 12 2007, 17:52:03) [snapback]146983[/snapback]
Mam podobny problem co kolega powyżej. Aczkolwiek ja gram drużyną Lecha Poznań i słyszę przyśpiewki HSV ( chyba ), czy ktoś mógłby mi podać jakie sloty ma drużyną Lecha i jakie pliki mam podmienić za jakie, z góry dziękuje za pomoc.
Szkoda ze Ci sie nie chce na poprzednia strone w temcie zerknac...
295-299 Lech
Rafal USSJ
May 12 2007, 16:52
Cytat(JustMe1987 @ May 12 2007, 17:54:13) [snapback]146984[/snapback]
Szkoda ze Ci sie nie chce na poprzednia strone w temcie zerknac...
295-299 Lech
Dzięki bardzo, wiesz faktycznie mogłem przeszukać temat, ale poszedłem na łatwiznę. Dzięki jeszcze raz.
Arek1974
May 12 2007, 21:16
QUOTE(wisla1906 @ May 11 2007, 16:26:31) [snapback]146667[/snapback]
Dupa jasiowata

Podmienilem tak samo, bo też gram Wisłą karierę i nic to nie dało. Przyśpiewki w Master League dalej są inne... Nawet sprawdziłem dwa razy i naprawdę nic nie pochrzaniłem, bo mam od 00310 - 00314 ustawione przyśpiewki Białej Gwiazdy, ale mnie to np. kompletnie nie pomogło niestety ~~
P!
Dziwne. Nie mam wgranego OE Patcha, gram MU w Master Ligue, zamieniłem pliki od 310 do 314 na przyśpiewki MU i wszystko jest OK, w każdym meczu oprócz normalneych odgłosów dopingu mam te przyśpiewki. Może w patchu jest inaczej (w zestawieniu w jednej z wypowiedzi jest, że pliki od 310 do 314 ma Hamburger SV).
matthew
May 12 2007, 22:10
Zainstalwoałem patcha, jest wyśmienity! Gra "odzyła".
Zna się znacznie ciekawiej, grafika wydaje sie lepsza, swietna robota.
Jest tylko jeden mały blad, a mianowicie to:

Białe scoreboard i logo w czasie meczu, dlaczego?

nie da sie
z tym grac, dzieki za pomoc z góry!
Wgraj scoreboardy jeszcze raz
o ile wiem nic nei pomoze wgranie socerboardow z patcha jeszcze raz.Po prostu jeden z dostepnych w patchu jest skopany ale wystepuje to tylko w meczu towarzyskim weźmiesz restart i jest dobrze.
matthew
May 13 2007, 11:28
Cytat(Peras @ May 13 2007, 09:01:12) [snapback]147125[/snapback]
o ile wiem nic nei pomoze wgranie socerboardow z patcha jeszcze raz.Po prostu jeden z dostepnych w patchu jest skopany ale wystepuje to tylko w meczu towarzyskim weźmiesz restart i jest dobrze.
rzeczywiscie, dzieki
Wicker
May 13 2007, 11:33
Siemka, Mam Taki Sam Problem, Potrzebuje Plikow Ze Scoreboardami [0_Text i x_text] bo usunalem patcha ale blad gry jest wciaz...wiec jak ktos moglby to prosze gg: 510365

z gory dziekuje

dziwna sprawa gdy gram z meczu na mecz gra traci plynnosc i mecz jest strasznie spowolniony .
jak narazie gralem w trybie mecz towarzyski (tu problem ten nie wystepuje ) oraz trybie liga gdzie pierwszy mecz zawsze dziala super plynnie , w nastepnym mozna zauwazyc juz pewna roznice ale da sie jakos to zniesc ale juz w trzecim meczu gra dziala jeszce wolniej co przeszkadza w grze (jedynym rozwiazaniem jest wyjscie z gry i wlaczenie jej na nowo , wczytanie meczu i ponowna gra )
nawet format systemu i zainstalowanie wszystkiego na nowo nic nie pomoglo , ustawienia lod mixera ustawione sa na defaults , kilka razy zmniejszalem w nim jakosc na gorszą , grafika podczas meczu byla wyraznie gorsza ale problem mulenia w meczu pozostal
na poprzednim paczu OE gra dzialala mi bez zarzutu
czy ktos wie czym to jest spowodowane !!!!!!!!?????
Może spróbuj ściągnąć nowy kitserver 6.5.1 ? z tego co wiem poprawia błąd związany z niezbyt szybką rozgrywką, ale nie wiem czy w Twoim przypadku akurat to pomoże
Cytat(Osc @ May 13 2007, 19:49:53) [snapback]147316[/snapback]
Może spróbuj ściągnąć nowy kitserver 6.5.1 ? z tego co wiem poprawia błąd związany z niezbyt szybką rozgrywką, ale nie wiem czy w Twoim przypadku akurat to pomoże

zrobilem jak radziles , wrzucilem kitserver 6.5.1 i jak ręką odjął , problem rozwiazany
Wielka dziękóweczka za dobrą rade i szybką odpowiedz
werbatin
May 14 2007, 15:07
Ludzie, mam taki problem. Gram sobie na karierze meczyk i gram i gram i wygrałem, po meczu dodaje mi sie kasa i skille. Wchodzi do menu kariery i zdążam tylko zobaczyć że mam następny mecz z Borusią i wywala do win i error, i tak cały czas nawet jak zaczne kariere od innego sejvu to ZAWSZE przy Borusi mi ywala... wiecie co zrboić z tą Borusią?
Orange_91
May 14 2007, 16:26
Cytat(werbatin @ May 14 2007, 16:11:23) [snapback]147471[/snapback]
Ludzie, mam taki problem. Gram sobie na karierze meczyk i gram i gram i wygrałem, po meczu dodaje mi sie kasa i skille. Wchodzi do menu kariery i zdążam tylko zobaczyć że mam następny mecz z Borusią i wywala do win i error, i tak cały czas nawet jak zaczne kariere od innego sejvu to ZAWSZE przy Borusi mi ywala... wiecie co zrboić z tą Borusią?
Zagraj ten 1 mecz z odinstalowanym kitserverem pewnie cos w map ze strojem albo twarzami jest zjebane postaramy sie naprawic.
nie chcia?em dla takiej pierdo?y zak?ada? nowego topica wi?c pisze tutaj.... mam taki problem ?e zawsze kiedy chce sobie zagra? mecz towarzyski to musz? gra? dwumecz... nie wiem jak to zmieni? wiecie mo?e co zrobi? z tym fantem ?
Damian.
May 14 2007, 16:57
NIejestem pewien ale jak zaczynasz mecz to R.K. ustaw na nie
barman_2000
May 14 2007, 17:03
Cytat(Damianinho @ May 14 2007, 18:01:28) [snapback]147495[/snapback]
NIejestem pewien ale jak zaczynasz mecz to R.K. ustaw na nie
RK to są rzuty karne i to nie pomoże NIE musisz mieć włączone przy opcji gospodarz i gość
dzięki szefie... teraz jest good
chatek
May 14 2007, 17:18
Może ktoś podać ustawienia w lod mixerze takie jakie były na początku w OE patchu ?? bo ja pozmnieniałem i coś mi się gra popsuła :\ może być nawet screen z góry dzieki
dajenda
May 14 2007, 18:19
Co trzeba ustawic i gdzie zeby bylo tak ze jak gospodarze strzela gola to jest wzawa na trybunach a jak strzela goscie to wtedy jest ciszej? Bo u mnie obojetnie czy strzela gospodarze czy goscie to kibole tak samo glosna mordy dra .
Kilka pytań:
Czemu na stadionie Widzewa siedzą kibice w barwach bialo-czerwono-białych a wiec w barwach ŁKSu ?
Mi to baaardzo przeszkadza. Da sie to jakosc zmienic?
No i czy moge wgrac swoje przyspiewki ktore mam na kompie do Widzewa?
Bo te , ktore daliscie sa troszke przestarzale w stosunku do tego co aktualnie spiewamy na meczach.
Czy w ML da sie grac tylko z polskimi zespolami ?
Cytat(Kiera @ May 14 2007, 22:43:27) [snapback]147599[/snapback]
Kilka pytań:
Czemu na stadionie Widzewa siedzą kibice w barwach bialo-czerwono-białych a wiec w barwach ŁKSu ?
Mi to baaardzo przeszkadza. Da sie to jakosc zmienic?
No i czy moge wgrac swoje przyspiewki ktore mam na kompie do Widzewa?
Bo te , ktore daliscie sa troszke przestarzale w stosunku do tego co aktualnie spiewamy na meczach.
Czy w ML da sie grac tylko z polskimi zespolami ?
Przyśpiewki faktycznie dla Widzewa są beznadziejne..Robienie przyśpiewek to nie taka banalna sprawa więc do czasu wydania update do oe patch wrzuć sobie
te 
Jeśli nie wiesz jak, to postaram się mniej więcej wytłumaczyć

:
Włączasz program DKZ Studio, otwierasz za jego pomocą plik 0_sound. Następnie wyszukujesz pliki od numeru 390 do 394 i podmieniasz je klikając prawym klawiszem i wybierając z listy import. Dalej to już chyba wiadomo, wybierasz ściągnięte przyśpiewki.
Przed rozpoczęciem ML wybierasz jakie zespoły mają być w lidze i potem z nimi grasz. Nie muszą być z Polski.
pzdr.
kostek
May 15 2007, 15:30
Które numerki w 0_sound są przyporządkowane dla przyśpiewek Zagłębia Lubin a które dla ML? Bo mi w ML fani West Hamu śpiewają chyba.
Orange_91
May 15 2007, 16:24
Cytat(kostek @ May 15 2007, 16:34:58) [snapback]147665[/snapback]
Które numerki w 0_sound są przyporządkowane dla przyśpiewek Zagłębia Lubin a które dla ML? Bo mi w ML fani West Hamu śpiewają chyba.

Strona 43.
LeszaKSD
May 15 2007, 16:46
jakie sa dla Dyskobolii sloty ??
barman_2000
May 15 2007, 19:02
Cytat(LeszaKSD @ May 15 2007, 17:50:57) [snapback]147681[/snapback]
jakie sa dla Dyskobolii sloty ??
patrz wyżej
Tomo93
May 15 2007, 21:32
Ja zamienilem pliki odpowiadajace przyspiewkom wisly plock za te pliki ML w 0_sound. Wszystko ok jak gram u siebie, ale jak na wyjezdzie to nie ma przyspiewek wislt.
Dzieki za odpowiedzi.
Arek1974
May 16 2007, 12:34
QUOTE(Tomo93 @ May 15 2007, 22:36:20) [snapback]147782[/snapback]
Ja zamienilem pliki odpowiadajace przyspiewkom wisly plock za te pliki ML w 0_sound. Wszystko ok jak gram u siebie, ale jak na wyjezdzie to nie ma przyspiewek wislt.
Dzieki za odpowiedzi.
Nie mam wgranego patcha OE, gram na Superpatchu MU w ML (ale to ogólnie nie ma znaczenia). Też mam tak, że jak gram na wyjeździe to moje przyśpiewki są rzadko, a czasem bardzo rzadko, w przeciwieństwie do meczy rozgrywanych na Old Trafford. W każdym razie tak jak pisałem kilka stron wcześniej, za przyśpiewki w ML odpwiadają pliki unknow od 310 do 314 w 0_sound.
gelo17
May 16 2007, 16:33
Witam wszystkich prosilbym o pomoc co do przyspiewek w ML w OE patch.

Gram sobie kariere Wisla i sa jakies dziwne przyspiewki napewno nie mojego klubu. Podmienialem sloty tak jak ktos poradzil ale niestety w karierze jes wciaz ten sam problem

moze jest na to jakas rada, bardzo zalezy mi na przyspiewkach w tym patchu i byloby fajnie gdyby udalo sie cos zrobic. Z gory dzieki

pozdrawiam i dzieki za patcha
Cytat(Osc @ May 15 2007, 15:25:15) [snapback]147657[/snapback]
Przyśpiewki faktycznie dla Widzewa są beznadziejne..Robienie przyśpiewek to nie taka banalna sprawa więc do czasu wydania update do oe patch wrzuć sobie
te 
Jeśli nie wiesz jak, to postaram się mniej więcej wytłumaczyć

:
Włączasz program DKZ Studio, otwierasz za jego pomocą plik 0_sound. Następnie wyszukujesz pliki od numeru 390 do 394 i podmieniasz je klikając prawym klawiszem i wybierając z listy import. Dalej to już chyba wiadomo, wybierasz ściągnięte przyśpiewki.
Przed rozpoczęciem ML wybierasz jakie zespoły mają być w lidze i potem z nimi grasz. Nie muszą być z Polski.
pzdr.
Dzieki za odpowiedz.
Dzis cos mi sie zjebalo z patchem (nic poki co jeszcze nie zmienialem od instalacji patcha) . Zaczalem grac lige i w pierwszym meczu bylo OK. Byly moje przyspiewski tak jak trzeba. Ale od 6 kolejek slysze TE SAME francuskie przyspieki. Nie wiem co jest grane.
michalek1985
May 16 2007, 23:09
panowie mam problem, strasznie spoznia mi sie dzwiek w menu i w meczu, gdzie szukasz przyczyny?
Tomo93
May 17 2007, 14:38
Wszytsko z przyspiewkami ok, ale jak gram u siebie. Jak gram na wyjezdzie to slysze te przyspiewki co przed zamiana przyspiewek wisly w pliku 0_sound. Dzieki za pomoc.
Juz wszystko ok. Problem nieaktualny.
michalek1985
May 18 2007, 01:39
a wiecie co moze byc ze jak gram zwykly sezon wislą i po 1-2 meczach zamiast dopingu wisly sa jakies 2 rozne okrzyki i tak non stop.
Shared
May 20 2007, 19:03
Ja mam podobny problem, gdy gram Legią nie słysze ich przyśpiewek, natomiast grając mecz Argentyna - Stany Zjednoczone owszem ...

Jak temu zaradzić?
czamian
May 22 2007, 10:57
Cytat(gelo17 @ May 16 2007, 16:37:54) [snapback]147931[/snapback]
Witam wszystkich prosilbym o pomoc co do przyspiewek w ML w OE patch.

Gram sobie kariere Wisla i sa jakies dziwne przyspiewki napewno nie mojego klubu. Podmienialem sloty tak jak ktos poradzil ale niestety w karierze jes wciaz ten sam problem

moze jest na to jakas rada, bardzo zalezy mi na przyspiewkach w tym patchu i byloby fajnie gdyby udalo sie cos zrobic. Z gory dzieki

pozdrawiam i dzieki za patcha

tez mam podobny problem. Jak gram mecz towarzyski wszystko jest ok z przyśpiewkami ale jak już gram ligę to po dwóch kolejkach słyszę tylko jakieś włoskie okrzyki. Dzieje sie tak w meczach u siebie i na wyjeździe . Podmieniałem już pliki i nic nie daje cały czas jest tak samo .
baski18
May 22 2007, 14:25
Ponieważ musisz zacząć ML od nowa !!
Pozdro
czamian
May 22 2007, 14:42
Cytat(baski18 @ May 22 2007, 13:29:59) [snapback]149140[/snapback]
Ponieważ musisz zacząć ML od nowa !!
Pozdro
Jak to od nowa ? Przecież gram od nowa(wywaliłem wszystkie save-y, wgrałem patcha i zacząłem od nowa) na początku było ok ale dopiero po paru kolejkach sie coś skopało. W lidze i ML. Jeszcze sprobuje z komentarzem (gdzieś tu czytałem ze może to) może musi być polski ?
tsw.michal
May 22 2007, 15:48
Cytat(czamian @ May 22 2007, 15:46:02) [snapback]149144[/snapback]
Jak to od nowa ? Przecież gram od nowa(wywaliłem wszystkie save-y, wgrałem patcha i zacząłem od nowa) na początku było ok ale dopiero po paru kolejkach sie coś skopało. W lidze i ML. Jeszcze sprobuje z komentarzem (gdzieś tu czytałem ze może to) może musi być polski ?
no a ja czytalem gdzies w tych tematach ze temu nie da sie zaradzic, pytanie moje jest takie czy ktoś w forumowiczów ma dobrze i w każdym meczu ma dobre przyspiewki bo jak chodzi o towarzystke mecze to ja mam OK ale gdy zaczynam Kariere lub Lige dzieje mi sie tak samo jak wam. A z tym komentarzem Polskim to mi osobiście nie pomogło. Ale zauwarzyłem jedno ze gdy zagram mecz np w Kareirze i jes on pierwszy po włączeniu kompa to przyśpiewki są dobre, natomiast jak gram drugi lub trzeci mecz kibice śpiewaja przeważnie po włosku. Ponowne włączenie kompa i pierwszy mecz znów jest ok. Dziwna sprawa hmmm
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.