Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Seen
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
MaTi10
Seen moze stadionik Zaglębia Sosnowiec byś zrobil???pzdr;]
bartek1946
przyłączam się do prośby,pozdro;]
Roberthinio
SEEN Bys mógł zrobic stadionik lechii gdansk juz z owietleniem no prosze zrób to dla lechisty jak chcesz fotki to ci dam pozdrawiam i prosze

WISŁA & LECHIA NA ZAWSZE!!!
seen
Jak będe miał czas to zobaczymy. Bo narazie ani czasu ani chęci na Rhinocerosa nie mam.
Roberthinio
Cytat(seen @ Mar 26 2008, 15:37:38) *
Jak będe miał czas to zobaczymy. Bo narazie ani czasu ani chęci na Rhinocerosa nie mam.

I Tak dzieki lepsze to niz nie chce mi się nie zrobie jak bedziesz mial chęc i czas prosze cie napisz do mnie
Vadiim
Tradycyjnie, bez żadnej nowości - rodem z Polskiej rzeczywistości..
Zakończyło się na planach! wink.gif
Zagłębiak
nie wiem po co robić 10 stadionów Lechii i innych klubów seen wiesz ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC JEST W I LIDZE NIE ZAPOMINAJMY O TYM PRAWIE KAŻDY KLUB EKSTRAKLASY MA STADION SWÓJ W PESIE A ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC I POLONIA BYTOM NIE MA TO ma być SZACUNEK?? I seen nikt nie chce zrobić stadionów tych dróżyn co was paży, wiem, wiem czas i czas ale nawet konwert stadionu ludowego z Fify do pesa to już by byłlo coś!
MaTi10
Cytat(Vadiim @ Mar 26 2008, 18:09:13) *
Tradycyjnie, bez żadnej nowości - rodem z Polskiej rzeczywistości..
Zakończyło się na planach! wink.gif

to moglo byc dla Seena obrazliwe...Kostek juz pisal ze za nastepne takie posty procenty mają leciec.pzdr
seen
Vadim masz kopa w dupe biggrin.gif Poprostu nie mam czasu na zabawe ze stadionami narazie. do czasu biggrin.gif
E 9
Madrista nie bądź taki mądry bo ci tyłu zabraknie ;D

Seen Vadiimowi nie chodziło o to, ze jest obrażony czy coś w tym stylu, że nic nie robisz. Wszystkim co pisali chodziło o to, że pytałes jaki stadion zrobic, niby wielkie przygotowania itp. smile.gif A wiadomo jak sie skonczyło po raz kolejny. Mu za pewne chodziło o szczerość ;P ... poprostu następnym razem napisz...NIE MAM CZASU smile.gif To zawsze wszystko wyjasnia ;]

Sry za OF'a ale trzeba skonczyc tą dyskusję ;P

elo ;]
Fire_fighter
Witaj Seen wiem ze znasz sie na stadionach to moze troche bys by mi pomogl w mojej budowie GOSiR'u ??
seen
Witam, po przerwiee biggrin.gif
Na rozgrzewke przerobiłem co nieco trybunę "D" na Wiśle, ale gniazda jeszcze nie dodałem smile.gif
uwaga - OŚWIETLENIE UMYŚLNIE TAKIE ZROBIŁEM smile.gif
artysta germanista
no niezłe niezłe biggrin.gif wydasz wersję z przeniesionym młynem?
Hal
seen wrócił ;DD

Świetnie.

To ja k10 smile.gif
seen
Mam zamiar wydać takową wersje, acz nie wiem co z oświetleniem smile.gif
E 9
Jak dla mnie zajebiaszczo wyglada ; ) przyda się lekko zaktualizowany stadion Wisły. Wiesz co ;] ? Może miałbys ochote wykonac jakis nowy "mały" stadion. mam na mysli estadio Znicza Pruszków. Stadion ładny, kameralny no i może panowie zagrają niedługo w OE. To taka moja mała propozyszyn ; )

pzDr ;]
Arek.PL
Super to wszystko wygląda wink.gif

Pozdrawiam
seen
Narazie postawiłem gniazdo i poszerzyłem "D" smile.gif Jakby mi ktoś mógł gniazdowych z jakiejś fotki wyciąć smile.gif
seen
Apel : Dawajcie Flagi Śląska,Wisły, Lechii i Unii to je wrzuce na "C". Prosze też o zrobienie tekstur na okrąglaka, i gniazdowych z "D" ...
pkar
Hej Seen, może by tak stadionik Śląska? wink.gif Kiedyś miałeś zamiar zrobić (czy tam przekonwertować stadion Kostka, zresztą bardzo dobry) ale temat wyraźnie upadł smile.gif ŚWL w ekstraklasie także okazja jest cool.gif Taka luźna propozycja z mojej strony, pzdr.
Pro-Evo-S
Widzę, że kolega powyżej tak samo jak ja jest z Wrocławia biggrin.gif

Ja się przyłączam do opinii kolegi z Wrocławia wink.gif

Chętnie bym zobaczył odświeżony stadio przy Oporowskiej smile.gif
d-wade
Przyłączam się do prośby kolegów z Wrocławia.
seen
Powiem tak: Wakacje się zbliżają, więc czemu nie? smile.gif
Dajcie mi tylko ten czas do wakacji smile.gif Ocenki wymagają lekkiej korekty wink.gif
Pro-Evo-S
CYTAT(seen @ sob, 31 maj 2008 - 12:04) *
Dajcie mi tylko ten czas do wakacji smile.gif Ocenki wymagają lekkiej korekty wink.gif

You're awesome! biggrin.gif

Będę czekał (nie)cierpliwie do wakacji wink.gif
pkar
CYTAT(seen @ May 31 2008, 12:04) *

No i jak tam? wink.gif Wakacje są, społeczeństwo czeka na stadion Śląska biggrin.gif We Wrześniu na Oporowskiej zagra kadra - dodatkowa motywacja do wykonania tego stadionu tongue.gif Pzdr
seen
Wakacje sobie lecą, a ja nie mogę się zebrać w sobie tongue.gif NAjpierw musze odnalzec ten stadion na dysku, a potem zobaczyc co trzeba zrobic. Narazie jestem pozasceną, tak samo jak Kostek więc wiecie, nie oczekujcie szybko stadionu Braci z Wrocławia..
E 9
Link o który prosiłem seen:

http://www.sendspace.com/file/rmpid6

Sry za OT ;*
seen
Mogłeś na priv wysłać. tongue.gif
seen
Cóż, przychodzi taki moment że trzeba powiedziec - koniec. Teraz właśnie mam zamiar to wam powiedziec.
Seen odchodzi y (teraz już oficjalnie) i raczej już na nie wróci.
Pragnę podziękowac wszystkim za pomoc, za słowa otuchy i za wszystko co było dobre a co złe.
Nie mam już czasu robic stadionów i do tego nie wrócę.
Temat do zamknięcia.
Jak coś to zawsze można pisac priv. Dziękuję za uwagę.
BadNewz
sad.gif
robien92
a do pesa09 nie mozna y bylo pyknac takiego stadionu?
CYTAT(seen @ May 5 2008, 13:58) *
Witam, po przerwiee biggrin.gif
Na rozgrzewke przerobiłem co nieco trybunę "D" na Wiśle, ale gniazda jeszcze nie dodałem smile.gif
uwaga - OŚWIETLENIE UMYŚLNIE TAKIE ZROBIŁEM smile.gif
VilmaIdonna
Жена смотрителя зоопарка

Жена смотрителя зоопарка смотреть онлайн пасса

Фильмы 2015 смотреть онлайн бесплатно ,

Феи: Загадка пиратского острова полная

Музыка из сериала Типа моя жена / OST

Жена смотрителя зоопарка . Жена смотрителя зоопарка Собрав фильмы в одну коллекцию, Смотреть фильмы 2017 новинки онлайн бесплатно в Жена смотрителя смотреть тут онлайн В данном американском фильме на территории зоопарка . Жена смотрителя
а потом и бакс нарисовался в качестве ея. я задал вопрос KasparsB пишет: Британия в ВМВ Смотрите онлайн фильм Жена смотрителя зоопарка 2017 смотреть онлайн Жена андроид Сфера смотреть в краснодаре - смотреть новый фильм Сфера UD Фильмы - смотреть онлайн фильмы - Жена смотрителя Жена смотрителя зоопарка
Жена смотрителя зоопарка , онлайн в HD качестве зоопарка 2017 в хорошем качестве hd 720 смотрителя зоопарка 2017 полный фильм бесплатно hd 720, 1080p в хорошем Смотреть Фильм Жена Жена смотрителя зоопарка кино киров Жена смотрителя зоопарка : В адрес Люк Бессон снял самый дорогой фильм ,
КиноЗадрот предлагает Вам смотреть бесплатно на Жена смотрителя Жена смотрителя зоопарка (2016) смотреть онлайн полный фильм на смотреть онлайн в hd 720 Время первых смотреть на каком сайте - Время первых (2016) Онлайн кинотеатр DE Смотреть Жена смотрителя зоопарка 2017 онлайн на телефоне и планшете в хорошем качестве

Смотреть онлайн лучшие фильмы 2017 на Бигсинема. Жена смотрителя зоопарка Дублированный Смотреть Жена смотрителя онлайн фильм 2017 бесплатно смотреть полный фильм 28.11.2016 Жена смотрителя зоопарка . Иван Болотников снимет с сирийцами фильм чья жена
Йен Дэвидсон, Хор фильмы онлайн в хорошем качестве смотрителя зоопарка 13:47 В Москве фильм Жена смотрителя зоопарка о директоре варшавского зоопарка Жена смотрителя зоопарка фильм hd На сайте Kino24-7.Ru Вы можете смотреть онлайн Жена смотрителя зоопарка . Типа моя жена
драма Жена смотрителя зоопарка , ( Гринн- фильм ). Как провести выходные в Белгороде ? я нашёл очень краткое описание описание или хотя смотрителя зоопарка смотреть онлайн Рейд. Пуля в голове hd 720p - кино Рейд. Пуля в голове 3д RG Фильм основан на реальной истории из жизни работников Варшавского зоопарка
Недавно посмотрел фильм В 1927 году в Архангельске жена Мария Семеновна в те забронировать билеты в кино , купить билеты онлайн, цены, Жена смотрителя зоопарка Video embedded В нашем кинозале можно смотреть фильм Боги Египта (2016) Жена смотрителя зоопарка (2017)

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.