Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Seen
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Teofilowiak1908
w programie picture decoder musisz podmienic texturki (nie pamietam numerow chyba 5,6,7) z innego stadionu (jakiegos kompletnego)
seen
Dzieki biggrin.gif TU MACIE WERSJE POD PES5 Z JEDNA TYLKO MURAWĄ tą zasnieżoną biggrin.gif Upgrade zrobie poźniej :B

http://files.filefront.com//;6413644;;/
Riki101
Stadion prezentuje się bardzo ładnie ale ma kilka niedociągnięc:
-dodaj jakieś otoczenie za stadionem a głównie za narożnikami
-tektury nie są najlepsze ale ujdą w tłoku

ps. Wesołych Świąt
dj_ibutti
Witajcie, mam problem, postanowiłem Wam pomóc i pozmieniałem za pomocą GGS teksturki i...D mi działa, ale zamiast C i E mam "czarno", nie wiem dlaczego, bo robiłem je tak samo...

dwa:kibice wystający tam, gdzie ich być nie powinno - da się zmienić??

trzy:bandy reklamowe? Czemu są białe?? Da się to podmienić...

Powiedzcie jak, a się pobawię smile.gif
seen
z kibicami to Ja muszę zrobić ty nic nie poradzisz biggrin.gif
do folderu adboards wklejasz plik z bandami o nazwie default
nie podmieniaj teksturek trybun bo one są specjalnie zrobione biggrin.gif
WESOŁYCH ŚWIAT!!
Vadim06
Dobrze by bylo sen jak bys dopicowal ten stadion maxymalnie smile.gif Wiem, ze to nie latwa sprawa, ale taki obiekt przydał by się nie ziemsko w Pro smile.gif

Dokladniej chcialbym ujrzeć poprawki takie :

- Wykonane jupitery

- Polepszenie textur (reklamy nad C, etc)

- Usunięcie efektu "kaluży" z boiska - oprocz oczywiscie pogody RAIN.

- Wykonanie białej gwiazdy na nowej trybunie z krzesełek. Dokładniej chodzi mi o to, aby ta gwiazda wykonana na nev trubynie wygladala jak wykonana z krzesełek, a nie z betonu. Mistrzem w wykonaniu takiego efektu jest nie jaki Fretz. Wygląda to nie ziemsko i bardzo estetycznie.
Jeżeli sie nie uda zrobic takich pojedynczych slotow gwiazdy (z krzeselek) to daj chociaz mniejsze krycie na te gwiazde, aby byly widoczne chodz troche krzeselka. W obecnej wersjii gwiazda wyglada jak z betonu smile.gif

- Dodanie budynków w narożnych częściach stadionu.

- Dodanie belek do bramki biggrin.gif

- i Raczej tyle ?

Pozdrawiam
ComeBack
QUOTE(Vadim06 @ Dec 26 2006, 09:56:32) [snapback]107007[/snapback]

Dobrze by bylo sen jak bys dopicowal ten stadion maxymalnie smile.gif Wiem, ze to nie latwa sprawa, ale taki obiekt przydał by się nie ziemsko w Pro smile.gif

Dokladniej chcialbym ujrzeć poprawki takie :
- Wykonane jupitery

- Polepszenie textur (reklamy nad C, etc)

- Usunięcie efektu "kaluży" z boiska - oprocz oczywiscie pogody RAIN.

- Wykonanie białej gwiazdy na nowej trybunie z krzesełek. Dokładniej chodzi mi o to, aby ta gwiazda wykonana na nev trubynie wygladala jak wykonana z krzesełek, a nie z betonu. Mistrzem w wykonaniu takiego efektu jest nie jaki Fretz. Wygląda to nie ziemsko i bardzo estetycznie.
Jeżeli sie nie uda zrobic takich pojedynczych slotow gwiazdy (z krzeselek) to daj chociaz mniejsze krycie na te gwiazde, aby byly widoczne chodz troche krzeselka. W obecnej wersjii gwiazda wyglada jak z betonu smile.gif

- Dodanie budynków w narożnych częściach stadionu.

- Dodanie belek do bramki biggrin.gif

- i Raczej tyle ?

Pozdrawiam

Co do tych textur to postaram sie wyslac seenowi pare lepszych smile.gif a co do Białej gwiazdy to zmniejszenie krycia nic nie da,bo chodzi o to zeby Gwiazda byla Biała a nie rózowa wink.gif ale tez nad typ popracuje
POZDRAWIAM;)
Vadim06
QUOTE(ComeBack @ Dec 26 2006, 12:08:45) [snapback]107010[/snapback]

Co do tych textur to postaram sie wyslac seenowi pare lepszych smile.gif a co do Białej gwiazdy to zmniejszenie krycia nic nie da,bo chodzi o to zeby Gwiazda byla Biała a nie rózowa wink.gif ale tez nad typ popracuje
POZDRAWIAM;)

Najlepiej by było jak by krzesełka na tej trybunie gdzie jest B.Gwiazda jak rownież i na E, uległy zmianie.. Przyglądajać sie jakosci textur (krzesełkom) moze człowieka wchycic hmm zeby nie powiedziec brzydko .. "obrzydzenie" smile.gif

Postarajcie sie guys jakos polepszyc ten obiekt;)
seen
jakosc tekstur nie jest najogorsza biggrin.gif jak macie lepsze to podsyłajcie
ComeBack
Poprawiona textura na trybunie D http://patrz.pl?117274 moim zdaniem prezentuje sie o niebo lepiej biggrin.gif
POZDRAWIAM
E 9
QUOTE(ComeBack @ Dec 28 2006, 08:37:14) [snapback]107868[/snapback]

Poprawiona textura na trybunie D http://patrz.pl?117274 moim zdaniem prezentuje sie o niebo lepiej biggrin.gif
POZDRAWIAM

Nom bardzo ładnie teraz :].Jeśli Levis to twoja robota to brawo rolleyes.gif
rufi15
wie ktoś, kiedy mniej wiecej będzie finalna wersja ??? a czy prosiliście Gwidona o pomoc w tej sprawie ??

pozdrawiam
Vadim06
Teraz wyglada znacznie lepiej smile.gif
Wkoncu w miare widac pojedyncze "krzesełka"
Czekamy z niecierpliowscia na final z kibicami .
seen
Kibiców niestety sam nie dam rady zaimportować sad.gif
do GWIDONA :
Zaimportowalbys samych kibiców?? Bo stadion juz gotowy w 100%
Wislak
to kiedy wydasz ten stadion ???
Dominoz
jak Gwidon zaimportuje kibicow...
InOx
QUOTE(seen @ Dec 31 2006, 16:29:58) [snapback]108886[/snapback]

Bo stadion juz gotowy w 100%

Zapodalbys gotowy stadion bez kibiców tongue.gif Chce rozwalic dzisiaj kumpla za Hutnikiem na estadio R22 biggrin.gif
rufi15
do GWIDONA :
Zaimportowalbys samych kibiców?? Bo stadion juz gotowy w 100%

napisz do niego PM bo tak to troszeczke poczekamy smile.gif aaaa, i wstaw narazie stadion bez kibiców smile.gif
seen
Cos sie jebie z wszystkim importem............. sproboje kiedy indziej
seen
Weźcie sie nie napalacjcie na stadion - jak bedzie to bedzie czyli prawdopodobnie dzis z kibcami - wszystko juz zalezy od Gwidona(pozdro) biggrin.gif
rufi15
jak sie mamy nie napalać, jak my siedzimy 24h na dobe i odświeżamy temat , czy już jest stadion biggrin.gif czekamy czekamy biggrin.gif
Gwidon
QUOTE(seen @ Jan 4 2007, 17:23:27) [snapback]109896[/snapback]

Weźcie sie nie napalacjcie na stadion - jak bedzie to bedzie czyli prawdopodobnie dzis z kibcami - wszystko juz zalezy od Gwidona(pozdro) biggrin.gif

Tmac mial mi wyslac pliki bo dziś miałem czasu troche- nie wysłal bo go nie ma wiec niz z tego dziś nie bedzie, pozdro
seen
No to lipa.................. sad.gif .Ale Gwidon kiedy bys mial czas to najwyzej jakby co to ci linki na priva podeśle
seen
Wiec tak po raz kolejny pisze ze musze poprawiac duzoo rzeczy i stadion ukaze sie najwczesniej w niedziele a najpoźniej za 2 tygodni .Sory za przerwy ale czasu brak tak niestety biggrin.gif PoZDRO!! cool.gif cool.gif cool.gif
kulig
i jak juz sa jakies wiesci co do stadionuku wielki???? czy ie uda teraz w niedziele czy za kilka dni????
tsw.michal
Dzień Dobry! Mamy dziś Niedziele, więc prosiły o orędzie do narodu dotyczątą naszego stadionu R22
seen
No wiec model jest juz ukonczony, sproboje zaimportowac go juz dzis a z kibicami dopiero wtedy , gdy Gwidon bedzie mial czas wolny
kulig
hej to postaraj sie jak najszybciej zaladowac go tutaj i jak najszybciej sie postara porac z kibicami:)
ComeBack
Seen czekamy!!
POZDRAWIAM;)
kulig
Seen trzymam kciuki ze na dzisiaj Ci sieudago zaladowac:)Pozdrawiam:)
grubinho
Witam mam pytanie jak zainstalowac Stadion do pes6 bo nie jeststem zanbardzo w tym rozeznany, ściągłem patha OE i tam było 10 stadionów które trzeba było wkleić znaczy podmienić folder stadiums tak zrobiłem po włoączeniu gry niemiałem żadnego nowego staionu co zrobic żebym miał te stadiony .Bo niemam pojecia jak to sie robi prosze o pomoc.
seen
Podczas wyboru kitsów naciskasz page down az trafisz na stadium change i tam klaiwszami 8 i 9 wybierasz biggrin.gif nie zasmiecac tematu cool.gif
grubinho
ej ale jeszcze jedno pytanko co to są te kitsy i gdzie to sie wybiera bo jestesem zielony w tym temacie???
seen
mad.gif NIE ZASMIECAJ MI KURWA TEMATU!!

Ps. Podhale Cracovia 4:2!! smile.gif smile.gif smile.gif biggrin.gif biggrin.gif
seen
http://files.filefront.com//;6550002;;
Do pobrania biggrin.gif niestety kibiców brak , a śniegu z murawy nie umiem usunac cool.gif
kostek
Daj jakieś skriny dry.gif
seen
Informuje ze Gwidon ma juz stadion i kibice będa za niedługo biggrin.gif Oby biggrin.gif cool.gif
seen
Juz koncze stadion w wersji super deluxe limited edition cool.gif
IPB Image
TAK NA OSŁODE ZYCIA cool.gif
)RaVeN(
Już się nie mogę doczekać, mam nadzieję że będzie dopracowany nie tak jak ten Z OE patch...
Strasznie na Ciebie licze seen wink.gif smile.gif
Dominoz
Nie wiem ile mozna czekac...
Juz z 2 miesiace go robisz i nie mozesz wyeksportowac xD
seen
Cierpliwosc to wazna cecha
Ja nie robie z nim na okraglo czasem tydzien nic z nim nie robie
robie z nim tylko jak mi sie chce cool.gif
Fenol88
Seen naprawde stadion Wiselki bedzie piekny biggrin.gif juz nie moge sie doczekac biggrin.gif ale lepiej wolniej i dokladniej. pozdro
Fenol88
Seen mam pytanko jakim programem robisz stadiony?? biggrin.gif pytam tak z ciekawości bo moze kiedys bym sie pobawil w architekta biggrin.gif
seen
rhinoceros 3.0 cool.gif Juz koncze stadionek tylko jeszcze robie z małymi błedeami cool.gif
Macio1916
Seen jest szansa ze wyjdzie dzisiaj??
Chetnie bym sobie na nim posmigal
seen
No szansa zawsze jest cool.gif Ale jak to powiadają : nadziej matka głupich <lol> .Oczywiscie sie postaram ale nie obiecuje
Macio1916
Przynajmiej jest jakakolwiek:)
PS.A tak miejwiecej kiedy mozna liczyc ze sie pojawi na 100%??W najblizszym tygodniu??
seen
Ciezko bedzie bo juz mam end of ferie ale zobaczymy.
Ps. własnie importuje cool.gif
Macio1916
Spoko
seen
http://files.filefront.com//;6627410;;/

Stadion Wisły ver 0.99 bez kibiców jeszcze biggrin.gif Oczywiscie pomoc Tsuyoshiego przy tej wersji jest bardzo duza!! biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.