Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Seen
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
seen
Pomoze ktos z tym dachem??
tsw.michal
QUOTE(seen @ Dec 4 2006, 19:01:57) [snapback]101507[/snapback]

Pomoze ktos z tym dachem??

sa dwie warianty czemu tak drudno o pomoc:
1 - nikt nie chce sie podzielic swoim warsztatem pracy
2 - niekt nie umie.

ja nie umiem, ale chętnie bym pomógł.
Ps: temat powoli umiera (jak wszystkie dotyczase stadionu R22)
Levis17
QUOTE(tsw.michal @ Dec 4 2006, 23:08:22) [snapback]101558[/snapback]

sa dwie warianty czemu tak drudno o pomoc:
1 - nikt nie chce sie podzielic swoim warsztatem pracy
2 - niekt nie umie.

ja nie umiem, ale chętnie bym pomógł.
Ps: temat powoli umiera (jak wszystkie dotyczase stadionu R22)

Polać mu bo dobrze mowi biggrin.gif faktem jest ze temat zamiera a co sie z tym wiaze stadion z R22 znowu pozostanie tylko marzeniem w PES...(choc mam nadzieje z nie)
na forum jest pelno osob ktore wiedza jak to zrobic ale nie powiedza bo mysla ze sa najlepsi i po co sie maja dzielic z kims swoimi umiejetnosciami...n/c
POZDRAWIAM
E 9
Święta racja cieżko kur** pomóc bladź. mad.gif .Wiele osób umie a nie pomaga....A wiec czekamy aż kogoś porusy to co piszemy i pomoże.Niiech pisze wiecej osób a może to też pomoże.POzdro
tsw.michal
Nie chca się podzielić, a sami nie zrobia stadionu tylko zajmuja sie 5 razy robieniem korony, lecha itp. no tak juz bywa i nic na to nie poradzimy...
seen
Moze jednak Gwidon albo Sonic albo ktos pomoga...
tsw.michal
QUOTE(seen @ Dec 5 2006, 18:41:28) [snapback]101738[/snapback]

Moze jednak Gwidon albo Sonic albo ktos pomoga...

pożyjemy zobaczymy... mam nadzieje ze ktoś pomoże, bo nie wierze że nikt nie wie co jest problemem w twoim stadionie...
Bratankow dwoch Apator i Ruch
Pomóżcie. Ktoś napisał i ma racje, że stadion Wisły powiniem być. Chłopak potrzebuje pomocy to pomóżcie. Ja też się dziwie po co robić 5 razy Lecha, 3 razy Korone a już całkowicie nie rozumiem jak ronaldinho jest robiony 48 razy a nie ma wielu porządnych twarzy piłkarzy z kadry i z OE.
tsw.michal
QUOTE(Bratankow dwoch Apator i Ruch @ Dec 6 2006, 18:31:49) [snapback]101924[/snapback]

Pomóżcie. Ktoś napisał i ma racje, że stadion Wisły powiniem być. Chłopak potrzebuje pomocy to pomóżcie. Ja też się dziwie po co robić 5 razy Lecha, 3 razy Korone a już całkowicie nie rozumiem jak ronaldinho jest robiony 48 razy a nie ma wielu porządnych twarzy piłkarzy z kadry i z OE.

tyle razy te same stadiony byly robione ze można by było juz zrobic 16 z OE i z 5 z II ligi!!! No ale takim gadaniem to nic nie zdziałamy poprostu trzeba sie pogodzić z tym ze jesteśmy uzależnieni od stadiumsmakerów, to oni rozdaja karty. dziwi mnie tylko jedno jak można np zacząć budować jakiś stadion i go nie kończyć, jak ktoś się chwalii jaką to trybune zrobił to niech go kończy, moderatorzy narzekaja ze Ci co sa nowymi na forum to najwiekszy bałagan robia zakładaja bezsensowne tematy, a mi sie wydaje ze najwiecej bałagadu robia Ci co zaczynają coś obiecuja gruszki na wierzbie i za 2 tygodnie bedzie koniec budowy i po tygodniu temat w odstawke. Nie kieruje tych słów do seen'a bo chłopak stara się chce dobrze, chce zeby niektórzy cieszyli się stadionem ale nikt nie chce nawet pomóc. Nie wiem czym to jest spowodowane niechęcia, nie chca zdradzać swojego warsztatu, czy może nie mają czasu. Mam nadzieje ze to trzecie rozwiązanie. Chłopak chce pomocy to może ktoś się ugnie i mu pomoże bo chyba po to jest forum zeby rozwiązywać problemy, a nie zaczynać podniecać ludzi że bedzie nowy stadion polski a po dwóch tygodniach popieprzyć wszystko!!!
Young_KSC
Chłopaki moze poprostu nie lubią klubu z policyjnymi korzeniami ... tyle...
mibats

OT:

Korzeniami? biggrin.gif
Historyk to z Ciebie nie jest cool.gif

Może sprobuj privy posłać do stadiumsmakerow,mh?
Young_KSC
Zapoznaj sie z historią Twojego klubu a potem cos napisz wielki historyku hehe GTS GTS ...
Ofsajd
QUOTE(Young_KSC @ Dec 6 2006, 22:25:12) [snapback]101968[/snapback]

Zapoznaj sie z historią Twojego klubu a potem cos napisz wielki historyku hehe GTS GTS ...

Kurwa wy wszyscy jestescie tacy sami ??!!
Nie potraficie zrozumiec ze jestcie gorsi, ciagle sie plujecie o wszystko i staracie sie wyleczyc swoje kompleksy. To nie jest forum historyczne ani kibicowskie i jak checesz sobie popluc na innych to wejdz sobie na jakis czat tam jest duzo ludzi na twoim poziomie...
Żal mi cie i jak chcesz kontynuowac ten temat to kontynuuj go sobie sam ze soba a chore kompleksy i ambicje lecz w waszej kaluzy bo malo was tam na meczach...

Zawsze nad wami...

Co do stadionu to szkoda ze nie ma osoby ktora chciala/umiala by pomoc bo jak wszystkie projekty stadionu Wisły skoncza sie w srodku realizacji... sad.gif
seen
Young KSC nie rób smietnika z tematu bo "Cracovia" ma juz swoj stadion w pesie, ale wiem ze jest paskudny bo na nim probowalem grac ale sie nie dalo bo to paskudztwo tongue.gif Wiem ze Gwidon staral sie zrobic ladny stadion craxy , ale on jest taki paskudny ze sie poprostu nie da. Pomoze mi Ktos??
T-Mac
moze ja cos pomoge smile.gif
nr gg w dziale redakcji issonline
tsw.michal
czemu ja dostałem ostrzeżenie, a on nie?

Nareszcie ktoś chce pomóc... seen działaj pytaj i kończ stadion!
seen
No wiec stadion juz jest dopieszczany w szczegółach biggrin.gif za niedlugo R22 zawita w PESiE!!!
E 9
Jjjjjjjeeeeeeeesssssssssst :].A mógłbys rzucic jakims screenem no i kiedy zamierzasz wypuscic ten prezencik na swięta wink.gif ?ODp
seen
Ciesze sie z owacji biggrin.gif:D:D:D Moze wydamy go dopiero na gwiazdke?? żarcik hehe najprawdopodobniej w ten weekend
E 9
Jutro jutro jutro jutro chcemy jutro tongue.gif.Czekamy seen na jakiś screen i w weekend na stadion!POZdro
glowa891
Co prawda jestem fanem Legii to niezmiernie sie ciesze że ktoś zrobił stadion Wisły... Ciekawe tylko jak sie prezentuje! e(L)o
Levis17
e(L)o huh.gif
Naprawde macie kompleksy.....
Dominoz
QUOTE(Levis17 @ Dec 9 2006, 08:26:38) [snapback]102336[/snapback]

e(L)o huh.gif
Naprawde macie kompleksy.....

Nie dziw sie, jakbym byl fanem Leegii tez bym mial kompleksy biggrin.gif
Zobacz lepiej na ich obsikany stadion tongue.gif
E 9
NO to dzis rozpoczyna sie weekend ;] wiec może dzis juz zagram na R22.Czekamy seen.

PS:Może zawcześnie ale zapytam: JAki stadion będzie następny rolleyes.gif ?POzdrówka
Teofilowiak1908
dzwini z Was ludzie koles z Legii pisze tylko ze jest ciekaw jak bedzie sie prezentowal stadion w grze a wy ze ma kompleksy ? to chyba na odwrot a Ty Dominoz twierdzisz ze stadion Legii jest obsikany
Wy akurat mozecie sie cieszyc ze Wam stadon miasto modernizuje ale jeszcze kilka lat temu misliscie rdze na jupiterach i to raczej wasz stadion bardziej przypominal oszczany
Ludzie ogarnijta sie
Levis17
QUOTE(E 9 @ Dec 9 2006, 15:53:25) [snapback]102386[/snapback]

NO to dzis rozpoczyna sie weekend ;] wiec może dzis juz zagram na R22.Czekamy seen.

PS:Może zawcześnie ale zapytam: JAki stadion będzie następny rolleyes.gif ?POzdrówka

A moze Ty zrobisz jakis stadion?
PS. Niewiem jak dla ciebie ale dla mnie weekend rozpoczyna sie w piatek huh.gif moze sie nieznam...niewiem
POZDRAWIAM

Co do wypowiedzi pana teofilowiaka1908 to kolejny pan z kompleksami sie znalazl... do mnie np. nie przemawia slowo "e(L)o", dla mnie to prostackie jest zeby wszedzie ty(L)ko (L)... legiunia kurwa...maja goscie kompleksy i koniec...
Teofilowiak1908
QUOTE(Levis17 @ Dec 9 2006, 14:20:17) [snapback]102390[/snapback]

A moze Ty zrobisz jakis stadion?
PS. Niewiem jak dla ciebie ale dla mnie weekend rozpoczyna sie w piatek huh.gif moze sie nieznam...niewiem
POZDRAWIAM
Co do wypowiedzi pana teofilowiaka1908 to kolejny pan z kompleksami sie znalazl... do mnie np. nie przemawia slowo "e(L)o", dla mnie to prostackie jest zeby wszedzie ty(L)ko (L)... legiunia kurwa...maja goscie kompleksy i koniec...

człowieku ty chyba nie wiesz co oznacza slowo kompleks wez sie ogarnij i poszukaj w slowniku a dopiero potem uzywaj na forach
Levis17
pierdol sie, co ty mozesz o mnie wiedziec?wielki intelektualista sie znalazl...pewno neostrada tak cie wyszkolila...n/c
reS
Zastanawiam się czy kolega wyżej wie, co to znaczy "kompleks" i czy czasem nie nadużywa tego słowa..

Fajnie,że ilość polskich aren w pes-ie powoli się powiększa..Ostatnio udało się wydać (chociaż nie do końca) stadion eŁKSy..Wszystko wskazuje na to, ze stadion Wisły również zostanie wydany.Przydałby się jeszcze tylko jakiś patch z ligą polską. biggrin.gif

Pozdro
Levis17
Nie no juz drugi z łodzi mnie uczyl bedzie...widze ze w łodzi wiedza co to kompleks.... biggrin.gif
Teofilowiak1908
pierdolic to ty sie mozesz z psem -zalozycielem wisly
nie jestem intelektualista i za takiego sie nie uwazam ale nie robie z siebie barana tak jak ty uzywajac slow ktorych znaczenia nie znam
Levis17
Oj synku synku poczytaj sobie histore Wisły to co nieco moze zrozumiesz,chociaz niewiem bo widze ze na twoj intelekt nie mozna liczyc... wink.gif
POZDRAWIAM kumatych cool.gif
Teofilowiak1908
QUOTE(Levis17 @ Dec 9 2006, 14:50:33) [snapback]102399[/snapback]

Oj synku synku poczytaj sobie histore Wisły to co nieco moze zrozumiesz,chociaz niewiem bo widze ze na twoj intelekt nie mozna liczyc... wink.gif
POZDRAWIAM kumatych cool.gif

juz ci kiedys pisalem nie mow do mnie synku pajacu
POZDRO dla kumatych laugh.gif widze ze mamy do czynienia z jednym z sharksow unsure.gif
GTS GTS GTS blink.gif
dobra z mojej strony koniec nie bede rozmywal tematu seena i zycze ukocnczenia stadionu a tobie levis zycze ukonczenia podstawowki ph34r.gif
Levis17
Synku jak ja konczylem podstawowke to ty sobie w wozku gile z noska ciagles unsure.gif czasy byly jakie byly ale teraz jest inaczej;wiem ze boli ta przegrana na R22 ale spoko moze kiedys urwiecie Nam remis...a narazie to biegiem do czytanek bo mama nie pozwoli na neo za dlugo siedziec...a tak apropo to kto rzadzi w łodzi rts?rts? co to kurwa jest!!??
POZDRAWIAM
Teofilowiak1908
QUOTE(Levis17 @ Dec 9 2006, 15:02:02) [snapback]102401[/snapback]

Synku jak ja konczylem podstawowke to ty sobie w wozku gile z noska ciagles unsure.gif czasy byly jakie byly ale teraz jest inaczej;wiem ze boli ta przegrana na R22 ale spoko moze kiedys urwiecie Nam remis...a narazie to biegiem do czytanek bo mama nie pozwoli na neo za dlugo siedziec...a tak apropo to kto rzadzi w łodzi rts?rts? co to kurwa jest!!??
POZDRAWIAM

o moj Boze ale przypadek
"ciagles" to ty se mame za kiecke zeby ci dala posiedziec na necie
widac czasy byly ciezkie bo pisac po polsku nie potrafisz
tak boli przegrana na R22 ale kogo laugh.gif jak bys nie pamietal to twoja Wisełka w tej rundzie grala u Nas na ŁKS i dostala po dupie 2;1 wiec chyba z wrazenia pomyliles sie w pisaniu biggrin.gif
Tak w Łodzi rzadzi RTS Nas tu nie ma
co ty mozesz wiedziec o tym jak jest w Łodzi skoro jestes kibicem Wisly z rybnika swoja droga to czemu nie ROW Rybnik czyzbys byl kibicem sukcesu rolleyes.gif
E 9
KURWA SPOKÓJ mad.gif .SPOTKACIE SIE KIEDYS DACIE SOBIE W MORDE I BĘDZIE SPOKÓJ cool.gif .NIe wiem po co te aluzje ja zrobilem stadion ale nie umiem importować wiec ty zrób LEvis.NIe zasmiecajmy seenowi tematu.Czekamy pozdrówka.
dj_ibutti
Więc po kolei:
Kibicuje Wiśle smile.gif
i po pierwsze:
-kolega po szalu (Levis) faktycznie nie wie, co oznacza słowo kompleks lub go nadużywa;
-Teofilowiak1908: poczytaj jednak o historii Wisły, jeżeli już coś musisz o niej mówić. GTS został nam narzucony w czasach komuny, a jak pewnie wiesz Wisła istnieje trochę dłużej (1906), ponieważ kibice Wisły byli zbyt "antykomunistyczni", a klub odnosił pewne sukcesy. Partia musiała mieć więc jakieś swoje w tym wkłady i tak powstało parę klubów Wojskowych (WKS), parę Gwardyjnych (GTS), bardzo wspierane były kluby śląskie, jak Górnik Zabrze. Kibice Wisły od początku się sprzeciwili tej decyzji i dlatego m.in. zostały odwrócone barwy klubu (nieb.-biał.-czerw, a nie, tak jak te które do dzisiaj ma klub SSA - czerw.-biało-niebieskie);
Popytaj może starszych kibiców z waszej "prawie"zgody KSC, którzy pamiętają może jeszcze czas, gdy kibice obu tych klubów, choć tu z przewagą Wiślaków walczyli z MO i ZOMO na ulicach, zapytaj ich też o przeszłość Filipiaka i obecność członków PZPR w zarządzie. Może dodam też coś o patriotycznej historii Wisły, większość naszych piłkarzy walczyła w legionach Piłsudskiego, do drużyny przyjmowani byli tylko Katolicy i Polacy, w przeciwieństwie do koleżanki z drugiej strony Błoń, która była założona przez Żyda, Austriaka i Polaka; która przyjmowała wszystkich i się bardzo tym chełpiła.
-no i jeszcze odnośnie kolegi z poprzedniej strony: YoungKSC, który napisał:
Chłopaki moze poprostu nie lubią klubu z policyjnymi korzeniami ... tyle...

Wyjaśniłem już jakie mamy "korzenie", a jeżeli nie wiesz o co chodziło mibats, to proponuję sięgnąć do słownika i sprawdzić słowo "korzenie".

Ps.Pozdro miba wink.gif

Seen -czekam z niecierpliwością; zajebista robota!!
Teofilowiak1908
dobra wiecej nie rozmywam a ty levis jesli chcesz mnie jeszcze cos napisac to na PW
heja
Kurna co poniektórzy to tu naprawdę mają kompleksy. Sam jestem kibicem Wisełki, ale co poniektórzy to tu naprawdę numery odwalają. Koleś napisał sobie E(L)O, pozdrawia was, pisze, że czeka na stadion Wisełki a co niektórzy go tak traktują. Poza tym co to znaczy że czyjś stadion wygląda jak obsikany. Ktoś kto tak mówi ma kompleksy. Ludzie !!! Trochę szacunku dla innych klubów, dla innych kibiców. Teraz się jest na górze, innym razem na dole. Nie ma co się napinać. Szacunek przede wszystkim. Dlatego zgadzam się z Teofiliakiem. Wiem, wiem, że teraz remontują stadion i nam (Wisełce) i Lechowi ale to nie powód by się naśmiewać z kibiców innych klubów tym bardziej jeśli nas pozdrawiają. Trochę dystansu do samych siebie życzę co poniektórym. PEACE

A Seenowi życzę by wszystko się udało i by nowa Krakau Arena dołączyła do PEESA smile.gif
Levis17
E 9: ty mnie uspokajac nie bedziesz, widze ze jestes dobry w rozkazywaniu, jak miales pomoc mi w szukanieu(vel wyciaganiu) textur do stadionu seena to nagle nieumiales i niemiales czasu-spoko, rozumiem niemusisz nikomu pomagac ale powiedz po co do mnie pislaes i wytykales bledy w stadionie?krytykowales ze to zle to niedobrze?? po co jak sam nic nie zrobiles?
Pozartm panowie doskonale wiem co to kompleksy i poprostu denerwuje mnie jak jakis legionista pikazuje swoja przynaleznsc poprzez "(L)".. to bez sensu wszystkim pokazuje ze jest (L) to kompleks jest...
PS pochwalcie sie ktory z was pomogl w czyms Seenowi?chociaz jedna mala texture...?wszyscy dobrzy rzadzic rozkazywac
tyle z mojej strony
Sorry seen za ta klotnie ktora ja zaczalem, pogadamy na gg
POZDRAWIAM
seen
Dobra KURWA SPOKÓJ I KONIEC TEGO zasrawania mi tematu "wojnami" kibców przeciwnych druzyn.Stadion juz tylko lekko poprawiam i dzis go wysle do importu do niejakiego T-maca biggrin.gif Pzdr
seen
Dobra !! Poszlo !! teraz czekamy az szanowny kolega T-mac go przekonwertuje biggrin.gif
Nastepnie mam zamiar sie wziac za Baltic Arene , a potem za stad. Wisły na euro 2012 (kumaci wiedza o co chodzi ) pzdr
E 9
Ale zajebiscie BAltic Arena czekałem na ten stadion.JAk trzeba to wrzucam tu fotki

http://stadiony.net/project.php?p=57 tu są fotki.
Ty kiedyś gdzies czytąłem jak zrobić BAltic i wiesz co pisali?Wziąść trybuny z Da Luz, zmienic kolor krzeselek, no i nowy dach.A jak ty zamierzasz go zrobic od podstaw?Czekamy na wisle pozdro
seen
Nie wiem jeszcze zobacze ale sie postaram cos fajnego zrobic biggrin.gif
E 9
Dla mnie moze byc od podstaw moze byc tak jak ja ci napisale byle to była BAltic Arena wink.gif.Czekam na nią i na Wiselke.Pozdro
tsw.michal
po co robić bałticArene jak jej nigdy nie bedzie...
E 9
QUOTE(tsw.michal @ Dec 9 2006, 21:35:31) [snapback]102493[/snapback]

po co robić bałticArene jak jej nigdy nie bedzie...

Własnie bedzie czytaj troszq strony mad.gif .Pisało,podpisali umowę nawet jak nie bedzie Euro w Polsce to stadion będzie.ehhhh.Czekam seen na Bałtyk Arene.POzdrowka
kroczek
A ten stadion to wyjdzie jeszcze dzisiaj?
seen
Tylko wie ktos jak wyciagac trybuny z gotowych stadionów?
Stadion Wisły na poczatku tygodnia.Pzdr
E 9
Hmmmm nie wiem ;( tongue.gif.A co zaczynasz Baltic?Jesli tak to prosze o pomoc stadium makerow ktorzy to potrafia.pozdro

ps:Dlaczego początek tygodnia cos sie stao?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.