Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Seen
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
seen
nie bo dopiero wtedy bedzie zaimportowany.Zaczałem robic baltic arene ale łatwiej by mi bylo wyciagnac z da luz biggrin.gif
E 9
Brawo :] .Jak będziesz miał czas to pokaż potem jakiegoś screena z Baltic.POzdówka

BRAWO SEEN

PS:Co nie komentujecie mojego stadionu tongue.gif
seen
Wie ktos jak wyciagnac trybuny z innych stadionów ??
seen
http://patrz.pl/?109152 pierwsz screen z Baltic Arena
E 9
otworz plik stad1_main w programie picture decoder exporyuj BMP( ta z texturami trybun) i w photoshoipie wytnij sobie potrzebna ci texture
To napisał Teofiliowak wiec spróbuj.Moze szybciej zagram wtedy na BAltic.Pozdro
tsw.michal
QUOTE(E 9 @ Dec 9 2006, 21:42:28) [snapback]102496[/snapback]

Własnie bedzie czytaj troszq strony mad.gif .Pisało,podpisali umowę nawet jak nie bedzie Euro w Polsce to stadion będzie.ehhhh.Czekam seen na Bałtyk Arene.POzdrowka

ja nie czytam, ja ogladam TV i wyciagam wnioski, poprostu to co podpisali to był chwy przed wyborami, tak samo bylo w warszawie Marcinkiewicz podpisuje i obiecuje, ale nie wygral wiec lipa bedzie... to tyle. dziekuje:-)

Levis17
QUOTE(tsw.michal @ Dec 10 2006, 21:12:40) [snapback]102696[/snapback]

ja nie czytam, ja ogladam TV i wyciagam wnioski, poprostu to co podpisali to był chwy przed wyborami, tak samo bylo w warszawie Marcinkiewicz podpisuje i obiecuje, ale nie wygral wiec lipa bedzie... to tyle. dziekuje:-)

Popieram biggrin.gif
E 9
Jak sobie chcesz mysl co chcesz. dry.gif .Dla mnie podpisana umowa to cos konkretngo.Dobrze,że seen go robi bo dobrze bedzie zagrać euro 2012 w Pesie.Tyle.

Ps:Levis teraz ja mogę ci nawytykać.Zrób stadion tongue.gif.
Levis17
QUOTE(E 9 @ Dec 10 2006, 21:43:46) [snapback]102708[/snapback]

Jak sobie chcesz mysl co chcesz. dry.gif .Dla mnie podpisana umowa to cos konkretngo.Dobrze,że seen go robi bo dobrze bedzie zagrać euro 2012 w Pesie.Tyle.
Ps:Levis teraz ja mogę ci nawytykać.Zrób stadion tongue.gif.

To nie jest miejsce na klotnie...mozesz sobie robic takie glupie prowokacje gdzie indziej...a pozatym z tego co wiem to Seen robi ten stadion a nie ty... wink.gif dodam jeszcze ze nie jestem stadiummakerem wiec ku twojej uciesze nie zrobie zadnego...
E 9
ok tematu nie było myśl co chcesz.A stadion robimy razem więc co ty możesz wiedziec wink.gif.NIe musisz odpowiadac nie śmiećmy seenowi.Cya
Levis17
To sie chwali ze pomagasz Seenowi biggrin.gif cos bym ci jeszcze powiedzial ale zachowam to do siebie zeby znowu nie wywolywac kolejnej klotni
POZDRAWIAM
E 9
QUOTE(Levis17 @ Dec 10 2006, 20:14:19) [snapback]102724[/snapback]

To sie chwali ze pomagasz Seenowi biggrin.gif

Seen zaproponował pomoc mi panie Levis rolleyes.gif.Dobra nie klóćmy się, zgoda buduje sukces.POzdro
Zakonczmy te kłótnie.
Levis17
I wszyscy maja ci zazdroscic huh.gif sunku opanuj sie... bez odbioru..
dj_ibutti
Levis, mam wrażenie, że masz jakiś problem; chłopak normalnie pisze, a ty znowu, za przeproszeniem, z pyskiem. Chill out, fellow smile.gif

I jak, udało się coś zrobić z tym dachem??
T-Mac
stadion juz dostalem ale sa problemy z jego importem do gry;/
seen
Poradzimy sobie z problemami biggrin.gif i nie kłóccie sie bo to nie ma sensu
iss
QUOTE(seen @ Dec 11 2006, 17:00:03) [snapback]102874[/snapback]

Poradzimy sobie z problemami biggrin.gif i nie kłóccie sie bo to nie ma sensu

seen kiedy bedzie stadionik naszej wisełki bo juz w srode graja z feyenoordem i bymsy chcieli zagrac w pes przed meczykiem
pozdro dla seen levisa17,vadima E 9 itp...
z gory dziekuje:)
seen
nie wiem kiedy bedzie bo to juz nie odemnie zalezy
T-Mac
troszke ruszylem z miejsca ale naprawde mowie wam jest kuuupa roboty jeszcze w modelu !!

http://img299.imageshack.us/img299/6691/snap1vu8.jpg
seen
coz jestem poczatkujacy//.biggrin.gif
seen
Dobra stadion bedzie za niedlugo !!!!!
Ofsajd
Co kryje sie pod pojeciem niedlugo ?? ;]
seen
kryje sie to ze wszystko zalezy od T-maca biggrin.gif
jc2006_TS
postarajcie sie wydac stadion dziś albo jutro wszyscy chcą na weekend pograc na R22 smile.gif
T-Mac
podobne posty beda nagradzane karami

stadion jak wyjdzie to wyjdzie CZEKAC
seen
a kiedy wyjdzie to sie zobaczy/.
seen
Z racji na prace nad stadionem Jagielloni Bialystok import sie nieco opoznia ale wersja finanla bez kibiców niemal gotowa.Obiecuje na 100% wersje na Wigilie jako prezent świąteczny dla wszystkich kibiców Wisły .Pzdr
Ofsajd
No to trzymamy za słowo biggrin.gif
Enzo
Wiem że to nie odpowiedni temat itp. Ale podrzuć ktoś spolszczenie do rinho , szukałem ale nie znalazłem nigdzie
ComeBack
Seen czekamy na stadion, cos cicho ostatnio w tym temacie
POZDRAWIAM;)
seen
Właśnie ide importowac:D
Ofsajd
Czyli jest szansa że dzisiaj będzie ?? wink.gif
seen
tak ale nic nie obiecuje
)RaVeN(
To jest najbardziej oczekiwany przezemnie stadion smile.gif
seen
No wiec po wszystkich problemach , przezyciach zwiazanych z tym stadionem........... oto JEST !!
Wersja pod PES6 bez kibiców , moze byc pare bugów ale to nikomu w grze nie powinno przeszkadzac biggrin.gif
Jutro dam wersje pod PES5 biggrin.gif biggrin.gif
WERSJA POD PES6:

http://files.filefront.com//;6409693;;/

Autorzy:
-Seen
-Levis 17 (tekstury)
-Mati (tekstury)

Pomocnicy :
-T-Mac (import)
-Michał TSW (porady).......
dziekuje WSZYSTKIM KTORZY MI POMOGLI!!
WESOŁYCH ŚWIAT ŻYCZE WSZYSTKIM, A W SZCZEGÓLNOŚCI WIŚLACKIEJ BRACI!!POZDRO!!
Dominoz
A czemu bez kibicow? :|
seen
Bo sa problemy z importem. Ale bedzie i z kibicami:D
Vadim06
brawo .. wkoncu wink.gif

Szkoda, ze narazie wersja bez kibicow.

Czekam na tę z fanami smile.gif
ComeBack
Fajny fajny smile.gif pare rzeczy trzeba dopracowac, pare zmienic i bedzie super biggrin.gif
POZDRAWIAM;)
)RaVeN(
Ja jednak poczekam na wersje z kibicami smile.gif
Vadim06
Kiedy można się spodziewać wersjii z kibicami ?

Fajnie jak byś dodal oświetlenie na stadion ;P

Kijowo bo na każdej strefie pogodwej (day/fine etc) na murawie jest widoczny efekt "kałuż" takie jak by plamy przypominające wlasnie kaluze..

Trza to poprawic ..
kostek
Pokazcie jakieś skriny huh.gif...
kroczek
No to zapodaj wersje do pes5!!!

maku1988
Jeśli chodzi o stadion to nie jest aż taki zły denerwują mnie tylko kibice którzy podczas meczu pojawiają się w narożnikach. Chciałbym się także zapytać czy któryś z was posiada lub potrafi wykonać numery umbro takie jak ma Wisła i reprezentacja szwecji, w kolorach czarnym lub navy, czerwonym i białym.
Vadim06
QUOTE(kostek @ Dec 24 2006, 02:00:53) [snapback]106381[/snapback]

Pokazcie jakieś skriny huh.gif...

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Uwagi..

- Przydały by się jakieś budynki w narożnikach (nie ladnie wygląda to puste miejsce - niebo, na wysokości trybuny E.

- To o czym już mówilem. Usunięcie efektu "kałuży" na murawie w porze DAY/Fine, Night / Fine.
E 9
Według mnie stadion ogólnie bomba tylko trzeba kilka rzeczy poprawić a dokladniej to:
-usunąć kałuże z pogody DAY/Fine, Night / Fine,czyli to co mówił Vadim.
-usunąć światło w pogodzie Day/fine bo wygląda jkby w dzień reflektory świeciły.
-dodac budynki w narożnikach.
-światło prosto z reflektorow dodać.
-kibice :].
Z mojej strony tyle ogólnie stadion git.

Wesłych świąt Seen.

FORZA JAGA
kostek

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

No musze powiedzieć, ze fajnie to wygląda. Największy bug jaki się rzuca w oczy to bardzo słabej jakości teksturki... Jak będziesz robił jakiś update, czy coś, to mozesz napisać na PW to ewentualnie mogę Ci pomóc przy teksturach krzesełek, dachu, reklam itd...
pozdro,
kostek.
tsw.michal
No stadion git! zaszokowało mnie ten sektor odzielony dla przyjezdnych biggrin.gif nie spodziewałem sie tego... Wesołych Świąt i szcześliwego nowego roku!!!!!! Oby dla nas Wiślaków był lepszy niż stary, by Wisła była znów na najwyrzszym podium i żebyśmy godnie rywalizowali o Champions League!!! aha i by na nowym sektorze D bylo zajebiście chodzi o doping:D
seen
no z tą kałużą to sobie poradzę biggrin.gif update zrobie heh nie bojcie żaby biggrin.gif WESOŁYCH ŚWIAT!!
seen
Mogłby ktoś napisać gdzie sie ustawia w SS to z kałużami?? biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.