nie bo dopiero wtedy bedzie zaimportowany.Zaczałem robic baltic arene ale łatwiej by mi bylo wyciagnac z da luz
Brawo :] .Jak będziesz miał czas to pokaż potem jakiegoś screena z Baltic.POzdówka
BRAWO SEEN
PS:Co nie komentujecie mojego stadionu
Wie ktos jak wyciagnac trybuny z innych stadionów ??
http://patrz.pl/?109152 pierwsz screen z Baltic Arena
otworz plik stad1_main w programie picture decoder exporyuj BMP( ta z texturami trybun) i w photoshoipie wytnij sobie potrzebna ci texture
To napisał Teofiliowak wiec spróbuj.Moze szybciej zagram wtedy na BAltic.Pozdro
tsw.michal
Dec 10 2006, 19:08
QUOTE(E 9 @ Dec 9 2006, 21:42:28) [snapback]102496[/snapback]
Własnie bedzie czytaj troszq strony

.Pisało,podpisali umowę nawet jak nie bedzie Euro w Polsce to stadion będzie.ehhhh.Czekam seen na Bałtyk Arene.POzdrowka
ja nie czytam, ja ogladam TV i wyciagam wnioski, poprostu to co podpisali to był chwy przed wyborami, tak samo bylo w warszawie Marcinkiewicz podpisuje i obiecuje, ale nie wygral wiec lipa bedzie... to tyle. dziekuje:-)
Levis17
Dec 10 2006, 19:20
QUOTE(tsw.michal @ Dec 10 2006, 21:12:40) [snapback]102696[/snapback]
ja nie czytam, ja ogladam TV i wyciagam wnioski, poprostu to co podpisali to był chwy przed wyborami, tak samo bylo w warszawie Marcinkiewicz podpisuje i obiecuje, ale nie wygral wiec lipa bedzie... to tyle. dziekuje:-)
Popieram
Jak sobie chcesz mysl co chcesz.

.Dla mnie podpisana umowa to cos konkretngo.Dobrze,że seen go robi bo dobrze bedzie zagrać euro 2012 w Pesie.Tyle.
Ps:Levis teraz ja mogę ci nawytykać.Zrób stadion

.
Levis17
Dec 10 2006, 19:55
QUOTE(E 9 @ Dec 10 2006, 21:43:46) [snapback]102708[/snapback]
Jak sobie chcesz mysl co chcesz.

.Dla mnie podpisana umowa to cos konkretngo.Dobrze,że seen go robi bo dobrze bedzie zagrać euro 2012 w Pesie.Tyle.
Ps:Levis teraz ja mogę ci nawytykać.Zrób stadion

.
To nie jest miejsce na klotnie...mozesz sobie robic takie glupie prowokacje gdzie indziej...a pozatym z tego co wiem to Seen robi ten stadion a nie ty...

dodam jeszcze ze nie jestem stadiummakerem wiec ku twojej uciesze nie zrobie zadnego...
ok tematu nie było myśl co chcesz.A stadion robimy razem więc co ty możesz wiedziec

.NIe musisz odpowiadac nie śmiećmy seenowi.Cya
Levis17
Dec 10 2006, 20:10
To sie chwali ze pomagasz Seenowi

cos bym ci jeszcze powiedzial ale zachowam to do siebie zeby znowu nie wywolywac kolejnej klotni
POZDRAWIAM
QUOTE(Levis17 @ Dec 10 2006, 20:14:19) [snapback]102724[/snapback]
To sie chwali ze pomagasz Seenowi

Seen zaproponował pomoc mi panie Levis

.Dobra nie klóćmy się, zgoda buduje sukces.POzdro
Zakonczmy te kłótnie.
Levis17
Dec 10 2006, 20:25
I wszyscy maja ci zazdroscic

sunku opanuj sie... bez odbioru..
dj_ibutti
Dec 11 2006, 15:30
Levis, mam wrażenie, że masz jakiś problem; chłopak normalnie pisze, a ty znowu, za przeproszeniem, z pyskiem. Chill out, fellow

I jak, udało się coś zrobić z tym dachem??
stadion juz dostalem ale sa problemy z jego importem do gry;/
Poradzimy sobie z problemami

i nie kłóccie sie bo to nie ma sensu
QUOTE(seen @ Dec 11 2006, 17:00:03) [snapback]102874[/snapback]
Poradzimy sobie z problemami

i nie kłóccie sie bo to nie ma sensu
seen kiedy bedzie stadionik naszej wisełki bo juz w srode graja z feyenoordem i bymsy chcieli zagrac w pes przed meczykiem
pozdro dla seen levisa17,vadima E 9 itp...
z gory dziekuje:)
nie wiem kiedy bedzie bo to juz nie odemnie zalezy
troszke ruszylem z miejsca ale naprawde mowie wam jest kuuupa roboty jeszcze w modelu !!
http://img299.imageshack.us/img299/6691/snap1vu8.jpg
coz jestem poczatkujacy//.
Dobra stadion bedzie za niedlugo !!!!!
Ofsajd
Dec 13 2006, 20:35
Co kryje sie pod pojeciem niedlugo ?? ;]
kryje sie to ze wszystko zalezy od T-maca
jc2006_TS
Dec 15 2006, 17:14
postarajcie sie wydac stadion dziś albo jutro wszyscy chcą na weekend pograc na R22
podobne posty beda nagradzane karami
stadion jak wyjdzie to wyjdzie CZEKAC
a kiedy wyjdzie to sie zobaczy/.
Z racji na prace nad stadionem Jagielloni Bialystok import sie nieco opoznia ale wersja finanla bez kibiców niemal gotowa.Obiecuje na 100% wersje na Wigilie jako prezent świąteczny dla wszystkich kibiców Wisły .Pzdr
Ofsajd
Dec 17 2006, 21:45
No to trzymamy za słowo
Wiem że to nie odpowiedni temat itp. Ale podrzuć ktoś spolszczenie do rinho , szukałem ale nie znalazłem nigdzie
ComeBack
Dec 23 2006, 15:45
Seen czekamy na stadion, cos cicho ostatnio w tym temacie
POZDRAWIAM;)
Ofsajd
Dec 23 2006, 18:50
Czyli jest szansa że dzisiaj będzie ??
)RaVeN(
Dec 23 2006, 21:51
To jest najbardziej oczekiwany przezemnie stadion
No wiec po wszystkich problemach , przezyciach zwiazanych z tym stadionem...........
oto JEST !!Wersja pod PES6 bez kibiców , moze byc pare bugów ale to nikomu w grze nie powinno przeszkadzac
Jutro dam wersje pod PES5

WERSJA POD PES6:
http://files.filefront.com//;6409693;;/ Autorzy:
-Seen
-Levis 17 (tekstury)
-Mati (tekstury)
Pomocnicy :
-T-Mac (import)
-Michał TSW (porady).......
dziekuje WSZYSTKIM KTORZY MI POMOGLI!!
WESOŁYCH ŚWIAT ŻYCZE WSZYSTKIM, A W SZCZEGÓLNOŚCI WIŚLACKIEJ BRACI!!POZDRO!!
Dominoz
Dec 23 2006, 22:00
A czemu bez kibicow? :|
Bo sa problemy z importem. Ale bedzie i z kibicami:D
Vadim06
Dec 23 2006, 22:07
brawo .. wkoncu
Szkoda, ze narazie wersja bez kibicow.
Czekam na tę z fanami
ComeBack
Dec 23 2006, 22:17
Fajny fajny

pare rzeczy trzeba dopracowac, pare zmienic i bedzie super
POZDRAWIAM;)
)RaVeN(
Dec 23 2006, 22:29
Ja jednak poczekam na wersje z kibicami
Vadim06
Dec 23 2006, 22:32
Kiedy można się spodziewać wersjii z kibicami ?
Fajnie jak byś dodal oświetlenie na stadion ;P
Kijowo bo na każdej strefie pogodwej (day/fine etc) na murawie jest widoczny efekt "kałuż" takie jak by plamy przypominające wlasnie kaluze..
Trza to poprawic ..
kostek
Dec 23 2006, 23:56
Pokazcie jakieś skriny

...
kroczek
Dec 24 2006, 08:03
No to zapodaj wersje do pes5!!!
maku1988
Dec 24 2006, 09:56
Jeśli chodzi o stadion to nie jest aż taki zły denerwują mnie tylko kibice którzy podczas meczu pojawiają się w narożnikach. Chciałbym się także zapytać czy któryś z was posiada lub potrafi wykonać numery umbro takie jak ma Wisła i reprezentacja szwecji, w kolorach czarnym lub navy, czerwonym i białym.
Vadim06
Dec 24 2006, 10:06
QUOTE(kostek @ Dec 24 2006, 02:00:53) [snapback]106381[/snapback]
Pokazcie jakieś skriny

...

Uwagi..
- Przydały by się jakieś budynki w narożnikach (nie ladnie wygląda to puste miejsce - niebo, na wysokości trybuny E.
- To o czym już mówilem. Usunięcie efektu "kałuży" na murawie w porze DAY/Fine, Night / Fine.
Według mnie stadion ogólnie bomba tylko trzeba kilka rzeczy poprawić a dokladniej to:
-usunąć kałuże z pogody DAY/Fine, Night / Fine,czyli to co mówił Vadim.
-usunąć światło w pogodzie Day/fine bo wygląda jkby w dzień reflektory świeciły.
-dodac budynki w narożnikach.
-światło prosto z reflektorow dodać.
-kibice :].
Z mojej strony tyle ogólnie stadion git.
Wesłych świąt Seen.
FORZA JAGA
kostek
Dec 24 2006, 12:27
No musze powiedzieć, ze fajnie to wygląda. Największy bug jaki się rzuca w oczy to bardzo słabej jakości teksturki... Jak będziesz robił jakiś update, czy coś, to mozesz napisać na PW to ewentualnie mogę Ci pomóc przy teksturach krzesełek, dachu, reklam itd...
pozdro,
kostek.
tsw.michal
Dec 24 2006, 14:59
No stadion git! zaszokowało mnie ten sektor odzielony dla przyjezdnych

nie spodziewałem sie tego... Wesołych Świąt i szcześliwego nowego roku!!!!!! Oby dla nas Wiślaków był lepszy niż stary, by Wisła była znów na najwyrzszym podium i żebyśmy godnie rywalizowali o Champions League!!! aha i by na nowym sektorze D bylo zajebiście chodzi o doping:D
no z tą kałużą to sobie poradzę

update zrobie heh nie bojcie żaby

WESOŁYCH ŚWIAT!!
Mogłby ktoś napisać gdzie sie ustawia w SS to z kałużami??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.