Zapodam w wersji finalowej flagi

Jest pare małych błedów ale sie je poprawi

Słaba jakosc screenów
kostek
Mar 30 2007, 17:41
No no, ładnie to wygląda.
Wszystko jest prawie ok, poza kilkoma bardzo małymi błędami.
Dlaczego prawie? Bo fatalne otoczenie wokół stadionu jest. Wiem, że ciężko jest to zrobić, ale gdyby ci się udało to było by zajebiście.
(Te drzewa, które są obecnie - paskudne)
i ja tez mam ten trybuny takie jakies w kropki jakby troche przeswitujace.(tu dobrze widac
http://img160.imageshack.us/img160/9818/wislaivfj1.jpg)To tez by wypadalo poprawic chyba ze to ja mam cos nie tak
Bardzo ładnie i realistycznie to wygląda. Jakieś tam drobne poprawki i będzie wypas.
kroczek
Mar 31 2007, 05:32
D dasz wersje do PES5 albo napisz tylko jak przekonwertowac,bardzo Cie o to prosze
Powiem tak wYje**** ten stadion. Te drzewka do poprawki i bedzie 10/10 jaki będzie twój następny wytwór ?? Może takiego którego nie ma
Propozycja Widzew Łódź
.:KUNA:.
Mar 31 2007, 09:47
a pogon zrobisz??finalna versie???
QUOTE(kroczek @ Mar 31 2007, 06:36:00) [snapback]135004[/snapback]
D dasz wersje do PES5 albo napisz tylko jak przekonwertowac,bardzo Cie o to prosze

To jest wersja do PES5 ale tam jest konwerter.
A co nastepnego stadionu to powiem szczerze ze sie jeszcze nad tym nie zastanawiałem.
Te prześwitujące to poprawie nie ma problemu, natomiast co do otoczenia to cos postaram sie zrobic. a jak jupitrey sie wam podobają /?
Carmin
Mar 31 2007, 10:07
QUOTE(seen @ Mar 31 2007, 10:57:32) [snapback]135029[/snapback]
To jest wersja do PES5 ale tam jest konwerter.
A co nastepnego stadionu to powiem szczerze ze sie jeszcze nad tym nie zastanawiałem.
Te prześwitujące to poprawie nie ma problemu, natomiast co do otoczenia to cos postaram sie zrobic. a jak jupitrey sie wam podobają /?

jupitery slabe. slabiutko swieca. zrob tak zeby az w oczy razily bo te co sa teraz too slabiutkie i wyglada jak zarowki dwudziestki.
QUOTE(Carmin @ Mar 31 2007, 11:11:10) [snapback]135034[/snapback]
jupitery slabe. slabiutko swieca. zrob tak zeby az w oczy razily bo te co sa teraz too slabiutkie i wyglada jak zarowki dwudziestki.
jeju jeju mi chodziło o ich wygląd. Wiem ze swieca słabo ale nie jest swiatlo ustawione.
extra ten stadion białej gwiazdy

czekam na finala
kroczek
Mar 31 2007, 16:20
Nie mam skoro to nie dziala pod 5. Final napewno bedzie pod 5 i 6
Stadion prezentuje sie solidnie, wkurzają mnie tylko cienie. Gram w nocy a tu od zawodników pada cień jakby grali w dzień
Wracam po przerwie ktora sobie urzadziłem w budowie stadionu. Prosze o jakies fajne drzewka

Ukonczony sektor C . Zwróccie uwage na nowe drzewa a pozatym kosmetyczne poprawki
Coś mi się nie chce ten screen powiększyć, ale tak czy siak wygląda kozacko. Teksturki drzew w porównaniu z poprzednimi są boskie. Ogólnie jakoś ładniej ta trybuna się prezentuje. Najgorzej chyba wypadają te dwie wieżyczki, ale może w grze będzie to lepiej widać. (Chodzi mi o okna głównie, ja wiem, że ciężko o dobrą teksturkę, ale może jednak czegoś poszukać?) Inna sprawa to - na tej pierwszej wieżyczce od lewej - chyba jest jakaś reklama Telefoniki. Na słupach oświetleniowych, są reklamy TYSKIE - ale to takie pierdoły, nie wiem czy da się w ogóle to zamieścić, natomiast widziałem to piszę, a nuż coś Ci pomoże). Reasumując - stadionik się zapowiada naprawdę świetny, póki co miodzik, oby tak dalej i jak najszybciej dotrzeć do finala

. Pozdrawiam!
Naprawdę bardzo ładnie wygląda sektor C. Fajne drzewka wstawiłeś i one tworzą ten specyficzny klimat który jest jak patrzysz w kierunku C z A i B, widać te wszystkie drzewka które prześwitują z parku Jordana. I oto chodzi!! Też się przyłączam do uwag wcześniejszego kolegi jeśli chodzi o jakość tekstur okien. Nie pamiętam screenów, ale chyba okna trybun D i E (tych bliźniaczych) okna okalające dach (te zagięte do dołu na dachu) chyba nie były najfajniesze u Ciebie? A może mi się wydaje. Wszystko super, ale jakbyś poszukał innych tekstur to byłoby bosko. Pozdro dla Ciebie Seen. Gratulacje za postępy w stadionie. W sumie to od Ciebie zależy jak bardzo dopieścisz ten stadion, ale jeśli jest możliwość to warto szukać na tyle boskich tekstur na ile się tylko da. A tak poza tym stadion pierwsza klasa. Czekam na niegoi na OE patcha v2.0
dobra z oknami poprobóje znalezc jakies tekstury . Aha i jedna wazna rzecz - otoz stadion napewno nie ukaze sie razem z Oe patchem 2.0 gdzy nie zdaze go zrobic z powodów szkolnych :/ Prawdopodobnie skoncze go w długi majowy weekend
Dobra ! Zaczynam konczyc stadion po przerwie
Bardzo ładnie to wyglada,przyda sie update tego stadionku

PS:Kiedy zaimportujesz kibiców na Jage bo przydałoby sie dopicowac w rhino do perfektu Jage i dodać kibicow.Nam sie przyda ale i bedzie nowym elementem do OE Patch na którego wszyscy czekają
Zagadaj o 20 30 na gadu to obgadamy wszyko albo napisz tu
Wiec na Jage mysle ze nied?ugo wrzuce kibiców o ile osta?y mi sie pliki od Gwidona
To jeszcze nie koniec niespodzianek je?li chodzi o stadion Wis?y Kraków. Sami zreszta zobaczycie

EDIT : osta?y si?
Seen
Czapki z głów. Wygląda to niesamowicie. Czekam na ten Twój stadionik i na patcha OE

Brawo Już czuję klimat Reymonta jak patrzę na te screeny.
No tylko pochwalić Pana, naprawdę zapowiada się bardzo ładny stadionik. Ciekaw jestem swoją drogą co to za niespodzianki będą

.
Dobra chłopaki! Z powodu wad modelu 3ds musiałem sie troszke wstrzymac z importem , by poprawic te wady. Inforumje takze ze mam juz gotowe pliki oif. Reszta to juz tylko czysta formalnosc

pozdro:D
Taki małe co nieco :
super się prezentuje,czekam na download

P.S Od kiedy Ćwielong gra w wiśle <lol>
Juz przeprowadziłem transfer:D
mcraczek
Apr 30 2007, 21:14
Cytat(seen @ Apr 30 2007, 19:22:12) [snapback]142853[/snapback]
Taki małe co nieco :

Ja pierdole zajebista robota!! A OE Patch to bedzie cos niesamowitego!!
Dominoz
May 1 2007, 09:06
Wygląda imponująco...
Nic, tylko gratulować i podziwiać
http://www.speedyshare.com/888653148.html Nowa wersja stadionu JAgielloni Białystok z kibicami tak jak live są ;D pozdro
O dzięki !!!!
juz pobieram
ComeBack
May 1 2007, 18:35
Dajcie skriny jakies!!
POZDRAWIAM;)
Prosze bardzo:
przemo14
May 1 2007, 19:28
Świetny stadion Seen i na dodatek z zaimportowanymi kibicami. Świetna robota
Hehe nareszcie wydalismy wersje z kibolami

.Ale jak dla mnie to ten stadion wyszedl paskudnie.Wyglada według mnie tak sztucznie,obskurnie,bleee..;/ NIe wiem piszcie tu albo u mnie w temacie co do poprawki bo ja juz nie wiem sam a wyglada to strasznie

PLISS POMOZCIE.
przemo14
May 1 2007, 20:35
Flaga Ultra Jagiellonia według mnie jest zbyt duża. Teraz zegar jest zasłonięty flagą z herbem Białegostoku.
Super juz sie nie moge doczekac tego calego OE Patch !!
Przemoo90
May 1 2007, 23:23
Dla mnie też wygląda obskurnie.
Czyli jednym słowem tak jak w rzeczywistosci
mcraczek
May 2 2007, 10:30
Seen, a kiedy wydasz stadion wisly? Bedzie dopiero razem z patchem czy moze luzem na dniach?
Zdecydowanie luzem na dniach

Bo kibiców juz mam zaimportowanych więc juz tylko poprawiam stadion
No rzeczywiście jakościowo nie wygląda najlepiej. Jak dla mnie krzesełka trochę za duże, no i drzewa za trybuną nieładnie wyglądają. Ważne jednak, że jeden działający polski stadion więcej

pzdr
DObra racja poprawie JAge

nalezy sie w koncu wsztstym fajny stadion - ale to dopiero jutro .

Dzis Wisła!
PS 500 post
Stadion bedzie kiedy b?dzie ca?y czas mam jakies b??dy zwi?zane z importem wogole nie wiem dlaczego :/
Cos sie jebie

Juz wam nie obiecuje kiedy go wydam. Poprostu kiedys to zrobie
mcraczek
May 2 2007, 21:46
Cytat(seen @ May 2 2007, 15:25:35) [snapback]143616[/snapback]
Stadion bedzie kiedy b?dzie ca?y czas mam jakies b??dy zwi?zane z importem wogole nie wiem dlaczego :/
Cos sie jebie

Juz wam nie obiecuje kiedy go wydam. Poprostu kiedys to zrobie
To zes mnie teraz zmartwil konkretnie
ComeBack
May 3 2007, 07:55
Na moj gust to Seen sie obrazil, ze stadion Adriano K7 wywolal takie eocje...Popatrzcie od kiedy Seen robi stadion przy Reymonta...naprawde sie nad nim napracowal... a tu nagle przychodzi kolo z Fifki i pokazuje swoj...
POZDRAWIAM;)
Cytat(ComeBack @ May 3 2007, 08:59:29) [snapback]143753[/snapback]
Na moj gust to Seen sie obrazil, ze stadion Adriano K7 wywolal takie eocje...Popatrzcie od kiedy Seen robi stadion przy Reymonta...naprawde sie nad nim napracowal... a tu nagle przychodzi kolo z Fifki i pokazuje swoj...
POZDRAWIAM;)
zas Comeback nie przeszadzaj

W koncu wydam stadion jak znajde czas wreszcie. A uwierzcie z tym nie jest łatwo:D
PS. Powodzenia na maturce
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.