Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Seen
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Orange_91
QUOTE(seen @ Feb 23 2007, 18:23:44) [snapback]125060[/snapback]

Pytanie - jaki robic nastepny stadion?

np:Górnik Łęczna albo Wisła Płock.
DZIKU
QUOTE(seen @ Feb 23 2007, 18:23:44) [snapback]125060[/snapback]

Pytanie - jaki robic nastepny stadion?

Łęczna smile.gif
MAT92
może zrobiłbyś zagłębie lubin ??
seen
Dobra decyzja podjęta - Unia Tarnów i razem z Malasem2 robimy Baltic Arene biggrin.gif
Wislak
Dobra Decyzja Seen !! z checia popykam Wisełką na Stadionie Jaskółek
rufi15
spoko biggrin.gif a następnie lechie gdańsk smile.gif
MAT92
Lechie gdańsk robi tsuyoshi wink.gif
trojan.exe
: o Zaglebie wkoncu jest w patchu i to czolowa druzyna 2 ligi !
Szarzan
Sorry ze sie wtrące ale juz niedługo wyjdzie wersja finalna stadionu Pogoni. Ja tez chętnie sprobowałbym swoich sił przy zrobieniu kolejnego stadionu. Propozycje składajcie do mojego tematu. Pozdro.

P.S Sorry seen za zaśmiecanie smile.gif
czarek
to może Heysel?? a z polskich to proponuje zagłębia Lubin
seen
Jakos tak mysle ze Zagłebie to szkoda robic tongue.gif Ten stadion jest juz antykiem! Jak bedzie nowy to jak najbardziej!

PS. Podhale : Cracovia 4:0 na lodowisku w Krakowie biggrin.gif biggrin.gif
AdamSzmulki
Unii Tarnów ?? huh.gif nie lepiej zrobic zagłebia lubin albo widzewa łódz?? te drużyny sie bardziej liczą no i beda w paczu a unia tongue.gif tongue.gif

a co do baltic arena tongue.gif tongue.gif tongue.gif to raczej mało kto wieży że powstanie w rzeczywistości tongue.gif tongue.gif
seen
TAAK UNII TARNÓW. Jak nie pasuje stadion Unii Tarnów to nic Ci nie poradze biggrin.gif Gówno mnie obchodzi czy Unia bedzie w patchu czy tez nie tongue.gif Widzew ma robiony stadion , a na Zagłebie , Arke , Górnik to nie mam zamiaru sie wysilac biggrin.gif Mysle ze Kostek zrobi Zagłebie jak go poprosicie biggrin.gif Ale nie uwazasz ze fajnie by było zagrac na Balticu chocby w grze?
trojan.exe
QUOTE(seen @ Feb 23 2007, 21:39:39) [snapback]125145[/snapback]

I tak nasze Zaglebie Najlepsze w polsce jest . gdyby nie ostatnie 20sek meczu z Podhalem to kto wie kto by gral z Cracovia biggrin.gif
E 9
QUOTE(seen @ Feb 23 2007, 22:00:17) [snapback]125154[/snapback]

TAAK UNII TARNÓW. Jak nie pasuje stadion Unii Tarnów to nic Ci nie poradze biggrin.gif Gówno mnie obchodzi czy Unia bedzie w patchu czy tez nie tongue.gif Widzew ma robiony stadion , a na Zagłebie , Arke , Górnik to nie mam zamiaru sie wysilac biggrin.gif Mysle ze Kostek zrobi Zagłebie jak go poprosicie biggrin.gif Ale nie uwazasz ze fajnie by było zagrac na Balticu chocby w grze?

A nie czytałeś informacji trojan.exe??Baltic Arena powstanie nawet jeśli nie zorganizujemy Euro wink.gif.Więc seen razem z melasem:nie zniechęcajcie sie i bardzo milo będzie zagrać na Balticu wink.gif wink.gif nie tylko ja tak myśle wink.gif
rufi15
ja Wam powiem tak - zróbcie cokolwiek, byle by było Polskie i ładnie wykonane smile.gif smile.gif
seen
trojan.exe Napisano Wczoraj, 22:55:07

QUOTE(seen @ Feb 23 2007, 21:39:39) *

I tak nasze Zaglebie Najlepsze w polsce jest . gdyby nie ostatnie 20sek meczu z Podhalem to kto wie kto by gral z Cracovia biggrin.gif

Pogdybac sobie mozesz. 9-0 w pierwszym meczu - nic Ci to nie mówi laugh.gif ? Podhale Mistrzem!!
Juz mam pierwsza wersje Unii biggrin.gif
seen
http://www.speedyshare.com/184923866.html Poprawka Jagi tongue.gif jeszcze są dwa małe błedy ale to kwestia chwilki biggrin.gif
edzio-e2
Seen czy mógłbym wykorzystać twój stadion Jagi do patcha??Byłbym wdzięczny.Pozdro
seen
Mysle ze tak biggrin.gif Ale o zgode zapytaj sie tez E9 gdyz to jest tez jego stadion biggrin.gif
E 9
QUOTE(seen @ Feb 24 2007, 20:25:45) [snapback]125516[/snapback]

Mysle ze tak biggrin.gif Ale o zgode zapytaj sie tez E9 gdyz to jest tez jego stadion biggrin.gif

Ja też nie mam nic przeciewko smile.gif
edzio-e2
Wielkie dzięki.Pozdrawiam
seen
IPB Image

TAk sie bawie biggrin.gif Uwaga! to jest bardzo wczesna wersja ! biggrin.gif
Carmin
super to wyglada jak bys to skonczyl to swietnie bylo by ale watpie ze takie cos znajdzie swuj final rolleyes.gif
Varies.
QUOTE(Carmin @ Feb 28 2007, 15:47:44) [snapback]126561[/snapback]

super to wyglada jak bys to skonczyl to swietnie bylo by ale watpie ze takie cos znajdzie swuj final rolleyes.gif

Czemu wątpisz?Seen zrobił już śietny stadion Wisły Kraków.Mała przeróbka i już Final tongue.gif
Szarzan
Nie to zebym sie czepiał, bo wyglada to super tylko ze jak ktos gra z kamerą z góry to nie bedzie za bardzo widac tych krzeselek bo nie maja one tylu.

P.S Da sie takie cos wogóle zaimportowac ? tongue.gif
Carmin
QUOTE(CRISS123 @ Feb 28 2007, 15:50:13) [snapback]126563[/snapback]

Czemu wątpisz?Seen zrobił już śietny stadion Wisły Kraków.Mała przeróbka i już Final tongue.gif

bo widzialem juz wiele tak zaczetych stadionow (sposobem mini 3D - krzeselka) ale oczywiscie nie skonczonych. Aaa i ten stadion Wisly od seena nie jest swietny bo jest poprostu slaby.
rufi15
łoooooooo, rewelka biggrin.gif:D na początku myślałem ze to zdjęcie biggrin.gif super mega extra wypas biggrin.gif masz tak wszystkie trybuny zrobione czy tylko tą ?
seen
bo widzialem juz wiele tak zaczetych stadionow (sposobem mini 3D - krzeselka) ale oczywiscie nie skonczonych. Aaa i ten stadion Wisly od seena nie jest swietny bo jest poprostu slaby.

Znalazl sie specjalista z trzema postami laugh.gif laugh.gif laugh.gif zrob lepszy cwaniaku laugh.gif laugh.gif
Co do tych krzesełek to taki eksperyment biggrin.gif nie obiecuje ze cos z tego bedzie......
torin
Uznalem za stosowne wyrazic swoja opinie...jako fan Wiselki oczywiscie. Cieszy mnie ze udalo sie w koncu komus skonczyc stadion i za to wielkie brawa. Mam troche zastrzezen do jakosci tekstur, moglyby byc lepiej wykonane...Jesli potrzebowalbys jakies pomocy odnosnie grafiki wal smialo do mnie wink.gif Dodatkowo zrobilem juz bandy do tego stadionu tongue.gif Pozdrawiam.
seen
Jasne Torin!! nowe teksturki by sie przydały biggrin.gif Napisze Ci na priva moje gg to pogadamy !
Varies.
QUOTE(seen @ Feb 28 2007, 15:31:32) [snapback]126548[/snapback]

IPB Image

TAk sie bawie biggrin.gif Uwaga! to jest bardzo wczesna wersja ! biggrin.gif

Ja mam jedno zastrzeżenie.Weź popraw,zmień kolor pod krzesełkami na tych schodkach tak jak jest naprawdę.Jak poprawisz to super.Pozdro
seen
Pisałem ze to eksperyment . wiem wiem poprawie ale najpier musze jeszcze wiele innych rzeczy wjebac biggrin.gif
Dorin
i jeszcze moja mała sugestia popracuj nad dachem bo jest chyba najsłabszym punktem twojego estadio smile.gif ale to tylko tak mówię bo stadion i tak jest bardzo dobry....
seen
Chodzi Ci o te podpórki pod dach??
Carmin
QUOTE(seen @ Feb 28 2007, 15:57:28) [snapback]126568[/snapback]

Znalazl sie specjalista z trzema postami laugh.gif laugh.gif laugh.gif zrob lepszy cwaniaku laugh.gif laugh.gif

Ja nie jestem od robienia stadionow. Jako fan Pro Evolution Soccer mam prawo do wyraznia jakiej kolwiek opini. Poprostu nie podoba mi sie stadion w Twoim wykonaniu. Brzydkie textury, calkowicie slabo odwzorowana trybuna B (naprzeciwko C) a na dodatek te fatalne drzewa, ktore calemu stadionowi odbieraja urok.
A Ty jako autor stadionu masz prawo przyjac krytyke odpowiadajac na nia troche bardziej normalnie, bo skoro twierdzisz, ze jestem trzypostowym cwaniakiem, to gratuluje toku myslenia. Moge miec nawet 1 post a robic stadiony na poziomie mIGUELA. Ty mozesz miec 50000 postów a stadionow robic extra nie musisz. W tym przypadku liczba posttow nie ma znaczenia, stwierdzilem, ze stadion mi sie nie podoba i tyle. Zapewne jest wiele innych ludzii, ktorym ten stadion nie przypadl do gustu. Chodz wiadome, lepsze to niz nic, ale mysle, ze mozna bylo by bardziej nad nim popracowac. Ale skoro słowa krytyki lataja Ci kolo dupy i twierdzisz, ze kazdy ten, który nie pochwali Twojej pracy jest cwaniakiem, to wybacz, ale swiadczy to o Tobie.

Poradz sie fachowej reki, zaktualizuj stadio, daj lepszej jakosci textury, byc moze popracuj wlasnie nad tym co tworzysz teraz (3D Krzesełka) popracuj z kims, kto ma wieksze obeznanie, poradz sie kogos, wtedy byc moze stadion Wisly bedzie taki jak chodzby nawet jest do FIFY. Robilem przez bardzo dlugi czas obiekty 3D do gier sportowych i uwierz mi, ze wiem co to znaczy kapitalnie odwzorowany stadion.

A zeby ocenic stadion czy jest dobry czy nie, nie trzeba byc specjalista. Wystarczy przypatrzyc sie temu, ktory jest prawdziwy (np w TV) jak i temu, ktory zostal stworzony do gry.
Pozdrawiam
seen
QUOTE(seen @ Feb 28 2007, 15:57:28) *

Ja nie jestem od robienia stadionow. Jako fan Pro Evolution Soccer mam prawo do wyraznia jakiej kolwiek opini. Poprostu nie podoba mi sie stadion w Twoim wykonaniu. Brzydkie textury, calkowicie slabo odwzorowana trybuna B (naprzeciwko C) a na dodatek te fatalne drzewa, ktore calemu stadionowi odbieraja urok.
A Ty jako autor stadionu masz prawo przyjac krytyke odpowiadajac na nia troche bardziej normalnie, bo skoro twierdzisz, ze jestem trzypostowym cwaniakiem, to gratuluje toku myslenia. Moge miec nawet 1 post a robic stadiony na poziomie mIGUELA. Ty mozesz miec 50000 postów a stadionow robic extra nie musisz. W tym przypadku liczba posttow nie ma znaczenia, stwierdzilem, ze stadion mi sie nie podoba i tyle. Zapewne jest wiele innych ludzii, ktorym ten stadion nie przypadl do gustu. Chodz wiadome, lepsze to niz nic, ale mysle, ze mozna bylo by bardziej nad nim popracowac. Ale skoro słowa krytyki lataja Ci kolo dupy i twierdzisz, ze kazdy ten, który nie pochwali Twojej pracy jest cwaniakiem, to wybacz, ale swiadczy to o Tobie.

Poradz sie fachowej reki, zaktualizuj stadio, daj lepszej jakosci textury, byc moze popracuj wlasnie nad tym co tworzysz teraz (3D Krzesełka) popracuj z kims, kto ma wieksze obeznanie, poradz sie kogos, wtedy byc moze stadion Wisly bedzie taki jak chodzby nawet jest do FIFY. Robilem przez bardzo dlugi czas obiekty 3D do gier sportowych i uwierz mi, ze wiem co to znaczy kapitalnie odwzorowany stadion.

A zeby ocenic stadion czy jest dobry czy nie, nie trzeba byc specjalista. Wystarczy przypatrzyc sie temu, ktory jest prawdziwy (np w TV) jak i temu, ktory zostal stworzony do gry.
Pozdrawiam

Zwracam honor tongue.gif fakt faktem masz prawo do własnej opinii. Teraz sie zrobi updacik biggrin.gif
kostek
Seen a meshy ci starczy?
Kiedys chyba ktoś juz próbował takiego przedsięwzięcia i się nie udało.
seen
mysle Kostek ze wystarczy bo narazie zajmuje to ok 2500 meshy ( krzesełka sa inaczej zrobione biggrin.gif ale tez 3D tongue.gif Jutro dam screena biggrin.gif Limit jest ok 8000 czy 9000 meshy tongue.gif trzymajcie kciuki biggrin.gif
seen
IPB Image

Robie update stadionu Wisełki biggrin.gif Prosze sie nie sugerowac błędami gdyz to faza projektu biggrin.gif
tsw.michal
Wyglada to bardzo fajnie, widze ze poprawione wierze no super super, trzymamy kciuki
Dorin
QUOTE(seen @ Feb 28 2007, 16:46:18) [snapback]126586[/snapback]

Chodzi Ci o te podpórki pod dach??

podpurki są jeszcze jako tako... ale to "szkło" na froncie dachu :/ szare jak z painta...
)RaVeN(
O jak juz robisz seen update to nie zapomnij zrobic tego oświetlenia nocnego oki ?
artysta germanista
seen wymiatasz MASZ ZAMIAR ROBIC JESZCZE INNE ARENKI biggrin.gif biggrin.gif ?/
gavi
Jako kibic Legii muszę przyznać,że "gniazdo" na X to bardzo dobry pomysł smile.gif
seen
gavi Napisano Dzisiaj, 10:42:47
Jako kibic Legii muszę przyznać,że "gniazdo" na X to bardzo dobry pomysł smile.gif

Dzieki biggrin.gif Z inicjatywa gniazda X wystapił niejaki Comback (Levis) i tez mysle ze miał swietny pomysł z tym biggrin.gif
Dzis postaram sie skonczyc sektor C bo mi juz niewiele zostało biggrin.gif
gavi
A mam takie pytanie,nie wiece może jak przekonwertować ten stadion na ps2?
seen
Niestety nie mam pojęcia jak go skonwertowac pod PS2 sad.gif
seen
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Sektor C done!! nastepnie zrobie A i B i Vip biggrin.gif
rufi15
a nie da się czegoś zrobić z tym tłem ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.