QUOTE(seen @ Feb 28 2007, 15:57:28) [snapback]126568[/snapback]
Ja nie jestem od robienia stadionow. Jako fan Pro Evolution Soccer mam prawo do wyraznia jakiej kolwiek opini. Poprostu nie podoba mi sie stadion w Twoim wykonaniu. Brzydkie textury, calkowicie slabo odwzorowana trybuna B (naprzeciwko C) a na dodatek te fatalne drzewa, ktore calemu stadionowi odbieraja urok.
A Ty jako autor stadionu masz prawo przyjac krytyke odpowiadajac na nia troche bardziej normalnie, bo skoro twierdzisz, ze jestem trzypostowym cwaniakiem, to gratuluje toku myslenia. Moge miec nawet 1 post a robic stadiony na poziomie mIGUELA. Ty mozesz miec 50000 postów a stadionow robic extra nie musisz. W tym przypadku liczba posttow nie ma znaczenia, stwierdzilem, ze stadion mi sie nie podoba i tyle. Zapewne jest wiele innych ludzii, ktorym ten stadion nie przypadl do gustu. Chodz wiadome, lepsze to niz nic, ale mysle, ze mozna bylo by bardziej nad nim popracowac. Ale skoro słowa krytyki lataja Ci kolo dupy i twierdzisz, ze kazdy ten, który nie pochwali Twojej pracy jest cwaniakiem, to wybacz, ale swiadczy to o Tobie.
Poradz sie fachowej reki, zaktualizuj stadio, daj lepszej jakosci textury, byc moze popracuj wlasnie nad tym co tworzysz teraz (3D Krzesełka) popracuj z kims, kto ma wieksze obeznanie, poradz sie kogos, wtedy byc moze stadion Wisly bedzie taki jak chodzby nawet jest do FIFY. Robilem przez bardzo dlugi czas obiekty 3D do gier sportowych i uwierz mi, ze wiem co to znaczy kapitalnie odwzorowany stadion.
A zeby ocenic stadion czy jest dobry czy nie, nie trzeba byc specjalista. Wystarczy przypatrzyc sie temu, ktory jest prawdziwy (np w TV) jak i temu, ktory zostal stworzony do gry.
Pozdrawiam