Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Seen
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Xelin1908
brawo biggrin.gif jestem pod wrazeniem.... nie moge sie doczekac jak bede przemierzal wirtualne kilometry na stadionie eŁKSy biggrin.gif
ARASS
Seen jak tam idą prace z ŁKS - em ?
seen
Narazie stanęły chwilowo ale postram sie skonczyc w tym tygodniu smile.gif
artysta germanista
no dawaj dawaj bo juz sie doczekac nie mozemy a co zrobisz po łKS??
seen
Nie mam planu co bede robił dalej biggrin.gif Jak wydam ŁKS to bede czekał na propozycje , choc skłaniam sie do stadionu Unii Tarnów wink.gif
seen
Panowie mam apel - móg?by ktos obrobic te flagi co s? w temacie? tak aby zosta?y same flagi wink.gif
ps. dodam jego nick do twórców stadionu smile.gif pozdro dla kumatych wink.gif
EDIT : stadion juz prawie gotowy. Tylko te flagi wink.gif
ARASS
Ja mógłbym Ci te flagi obrobic tylko najwcześniej wrzucilbym je jutro w godzinach popoludniowych . W takich rozmiarach jakie są ? wyciac z otoczenia tylko same flagi ?

Po[Z]dro
seen
Tak same flagi. Rozmiar nie ma znaczenia - i tak sobie sam ustawie wink.gif
ARASS

o takie coś chodziło ?

Reszta flag jest już ogolona bodajże biggrin.gif

Zmieszczą Ci się wszystkie flagi jakie Ci wszyscy zarzucili czy zrobisz selekcję ?

Po[Z]drawiam
Slovak
seen can you answer my question on Privat Message? unsure.gif
seen
Cytat(ARASS @ Jul 18 2007, 13:15:12) [snapback]164883[/snapback]

o takie coś chodziło ?

Reszta flag jest już ogolona bodajże biggrin.gif

Zmieszczą Ci się wszystkie flagi jakie Ci wszyscy zarzucili czy zrobisz selekcję ?

Po[Z]drawiam

Tak chodziło mi o cos takiego smile.gif dzięki. Myśle że się powinny zmiescic wszystkie flagi biggrin.gif

Cytat
seen can you answer my question on Privat Message? unsure.gif

Yes , i will import stadium on this week biggrin.gif
seen
Sory za post pod postem ale nikt by nie przeczytał biggrin.gif

Ostatnie screeny przed importem biggrin.gif
ARASS

Jeszcze jedną flage znalazłem biggrin.gif

Gites stadion smile.gif

Po[Z]drawiam
seen
tej flagi juz umieszczał nie będe z racji na ograniczoną ilosc miejsca wink.gif
ARASS
Spoko.

Stadionik będzie jeden z lepszych polskich jaki się ukazał rolleyes.gif
reS
Fajnie się zapowiada smile.gif kolejny stadionik z OE na pewno się przyda, pzdr
Teofilowiak1908
ten wiezowiec za trybuna glowna wyjeb w pizdu tongue.gif
seen
Dobra , pozbęde sie go w trybie ekspresowym xD
seen
jest pewien duzy problem - gdy importuje w grze są takie niezidetyfikowane przedmioty jak na stadionie Zawiszy! nie wiem co Teofilowiak miał na modelu template ale jest to duzy problem!
kostek
Mogę sie mylić ale jest możliwość, iż chodzi o obiekty tworzone nie z simple mesh.
ARASS
Cytat(seen @ Jul 19 2007, 16:26:43) [snapback]165327[/snapback]
jest pewien duzy problem - gdy importuje w grze są takie niezidetyfikowane przedmioty jak na stadionie Zawiszy! nie wiem co Teofilowiak miał na modelu template ale jest to duzy problem!

Ufo ? ohmy.gif laugh.gif A tak na poważnie to da się to jakos usunac ?

P.S. Na stadionie Zawiszy prace wrza , w przyszlym roku maja sie zakonczyc wiec bedzie nowy , ladny stadion do zrobienia pod Pes`a smile.gif

Po[Z]drawiam
P1u70_WZL
To kiedy się mamy spodziewać stadionu ŁKSu?
seen
Sam nie wiem juz o co chodzi sad.gif ani w modelu 3dm , 3ds czy tez w blenderze tego nie ma :/ ale ?eby sie praca nie zmarnowa?a postaram sie do soboty zrobic stadion od nowa wink.gif
<< problem ;/
seen
Sorry za post pod postem - rozwiązałem problem. Ten problem to kibice. smile.gif jutro bedzie ŁKS biggrin.gif
P1u70_WZL
To Twoje "jutro" już jest. A stadionu ni ma biggrin.gif:D
A ze screenów widzę, że stadion staranny smile.gif
ScOuT
Cytat(P1u70_WZL @ Jul 20 2007, 09:48:06) [snapback]165512[/snapback]
To Twoje "jutro" już jest. A stadionu ni ma biggrin.gif:D
A ze screenów widzę, że stadion staranny smile.gif

Spokojnie przeciez moze dac np. o 15 tongue.gif
ARASS
Seen to gites ze sobie z tym poradziles smile.gif Tym stadionem miazdzysz ohmy.gif Co screen to lepiej wyglada.

seen
Cii. Zaraz bedzie. moze nawet oswietlenie mi sie uda zrobic. tongue.gif
P1u70_WZL
Jakie relacje z budowy? Czekam...
E 9
Spokojnie seen nie siedzi i nie pierdzi w stołek tylko stara sie zeby stadion wydac jak najszybciej ale przy okazji jak najlepiej wink.gif dla mnie tio on moze byc i jutro byle tylko byl bezblędnie wykonany rolleyes.gif
ARASS
Seen powiedzial ze stadion najprawdopodobnie wyda dzisiaj wiec moze go wydac nawet o 23:59 biggrin.gif

Czekajcie z cierpliwoscia ...
seen
No to relacja- kibiców importuje... co do oswietlenia - nie wiadomo czy bedzie smile.gif zobacze co sie da zrobic
EDIT : kibiców juz mam wink.gif zobaczymy co da sie ze swiatłem zrobic wink.gif)
P1u70_WZL
Nie wiem czy na tym stadionie jest podgrzewana murawa, jak nie ma to można zrobić boisko w śniegu całe biggrin.gif
No dobra poczekam na 23:59 tongue.gif
Po[Z]dRo!
seen
Dobra. macie stadion : już skończyłem. Tylko bez oswietlenia , no ale to nie moja wina - jeszcze nie umiem ;/

Stadion Łódzkiego Klubu Sportowego

Zbudowany - 1969
Pojemnosc - 13.000
Bandy - Torin

Kod
http://www.speedyshare.com/685438233.html

Miłego grania. Jakby cos sie jebało to wiedzcie ze to wina kibiców. Pozdro
NAstępny stadion - sam nie wiem smile.gif
BJS
Wszystko by było super jakby nie to ze kibice siedzą na łukach. W poprzednich screenach tego nie było. No i murawa dwukolorowa blink.gif na łks jest jedno.
ARASS
Seen miazdzysz ohmy.gif Gratulacje wink.gif

Po[Z]dro
P1u70_WZL
super! Jeszcze z polskich aren nie mam łęcznej, KSZO i sosnowca. Już ściągam smile.gif
reS
Ten betonowy łuk bywał pełny tylko czasem za sprawą derby wink.gif Ale pewnie i tak wiele pojedynków między ŁKS-em a Widzewem rozegram na tym właśnie stadionie więc to nie problem biggrin.gif pzdr
seen
No własnie dlatego kibice są na łuku!- razem z Teoflowiakiem doszlismy do wniosku ze atmosfera derby bedzie najlepsza wink.gif
BJS
A murawa? Wolałbym żeby była taka jak w reczywistości tzn. jedno kolorowa dry.gif

PS: W sumie tak patrze i to nie tylko moje zdanie, ale nasza murawa jest lepsza od nie jednej pierwszoligowej np.Widzewa
szołpas
Troszku chu**wo to wyglada bez oswietlenia laugh.gif tongue.gif no i przydalo by sie cos z ta murawa zrobic jak w/w wink.gif a tak to stadion kosmos ;pp
artis1990
Noi gdzie jest stadion ŁKSu do pobrania...troche dziwnie...ale nie moge sie połapac na tym forum...dziwnie jest to porobione...dlatego nie moge ogarnąc tego wszystkiego! ;] Jak jest jakis link to dajcie jeszcze raz, albo na PM ;]
ARASS
Cytat(artis1990 @ Jul 21 2007, 03:59:40) [snapback]165840[/snapback]
Noi gdzie jest stadion ŁKSu do pobrania...troche dziwnie...ale nie moge sie połapac na tym forum...dziwnie jest to porobione...dlatego nie moge ogarnąc tego wszystkiego! ;] Jak jest jakis link to dajcie jeszcze raz, albo na PM ;]

Normalnie ŻAL.PL Na poprzedniej stronie masz dry.gif wystarczy przejzec pare stron

Co do murawy to moglaby byc ta co jest na Zaglebiu L. tylko ze tam murawa sie zmienia w zaleznosci od pogody ale czasem jest taka bez zadnych paskow , kolek itp . biggrin.gif

Po[Z]drawiam

P.S. flaga Kawaleria Szatana sie powtarza biggrin.gif i znieksztalcila ci sie (jakis blad chyba) jezeli dobrze dowidze flaga Chuligani miasta sypialni GieKSy Tychy wink.gif
seen
Racja zniekształciła sie ;/ ale nie mam na to wpływu sad.gif i dlatego sie flaga powtarza no bo ta druga jest z gry wink.gif Co do murawy - sami sobie zróbcie smile.gif to nie problem smile.gif
TOMaSSon 94
Cytat(seen @ May 1 2007, 19:33:54) [snapback]143292[/snapback]
http://www.speedyshare.com/888653148.html
Nowa wersja stadionu JAgielloni Białystok z kibicami tak jak live są ;D pozdro

Czy mógłby ktoś wrzucić to na inny serwer? Bo ten link już wygasł...
seen
Wrzuce Ci jak go znajde na dysku wink.gif

http://www.sendspace.com/file/zmidb5

Łap i graj biggrin.gif
TOMaSSon 94
Cytat(seen @ Jul 21 2007, 13:28:52) [snapback]165948[/snapback]
Wrzuce Ci jak go znajde na dysku wink.gif

http://www.sendspace.com/file/zmidb5

Łap i graj biggrin.gif

Wyczepisty ten stadion biggrin.gif
Slovak
Cytat(seen @ Jul 18 2007, 15:12:13) [snapback]164922[/snapback]
Yes , i will import stadium on this week biggrin.gif
ok i wait smile.gif
seen
Cytat(Slovak @ Jul 21 2007, 13:53:11) [snapback]165958[/snapback]
ok i wait smile.gif

Sorry but i dont have time in this week becuse i go to the holiday on Sunday
Darekk89
Słuchajcie, a może teraz spróbujecie zrobić stadion GKS-u Bełchatów??, poprzedni był zrobiony ale wygląda tragicznie !!, może postaracie się go stworzyć ładniejszego??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.