Jacmen
Jan 28 2008, 15:16
Zrobiłbyś lepszy stadion Widzewa?? Bardzo bym cię o to prosił ;p;p;p
Moje 3 propozycje ;]]]] :
Narodowy Kanady (budowany specjalnie na MŚ U-20 ) myśle, że ladny i łatwy stadion
http://stadiony.net/stadium.php?s=721albo Olympijski w Montrealu:
http://stadiony.net/stadium.php?s=559a jak nie to coś z polskiej ligi...może Arka albo Znicz?? NIE WIEM ;P
Dla mnie najlepszym wyborem byłby ten narodowy Kanady ;D
pzdR przyjacielu
MaTi10
Jan 28 2008, 15:38
Seen Edson ma racje zrob ten narodowy Kanady z WC u-20 pzdr
elo seen
Może spróbujesz zaimportować stadion Stali (zrobiony przez zembiego)?
wiem, że już cos przy tym robiłeś, ale wtedy nie wyszło.
pozdrawiam
ComeBack
Jan 28 2008, 18:31
Tam bedziesz robil jaskies stadiony amerykanskie czy kanadyjskie...zrob/przerob stadion z R22 ale wg projektu:) fajny okraglak zrob itp
POZDRAWIAM;)
Krzysiu12
Jan 28 2008, 22:16
zrób stadion Lechii Gdańsk
albo jakiś z tych co są na nich rozgrywane mecze PNA 2008, albo EURO 2008
pozdr! fajnie że bd stadiony znów robił
paweł90
Jan 28 2008, 22:40
Moje propozycje to Groclin, Polonia Bytom, Zagłębie Sosnowiec, Arka Gdynia albo jakis na Euro 2008
Vadiim
Jan 28 2008, 22:45
Mam nadzieje, ze tym razem na samych "planach " sie nie skonczy ..
Bylo tak wiele takich przypadkow, ze ciezko uwierzyc, ze jaki kolwiek pomysl zostanie wykonany.
Pozdrawiam
ronaldo_9
Jan 28 2008, 23:47
Moje propozycje: Sosnowiec, Bytom lub jakiś Szwajcar albo Austriak

, pozdro.
Może stadion dla jednej z narodówek z Afryki ??? Dla Wybrzeża Kości Słoniowej albo Ghany ???
Cytat(arm @ Jan 29 2008, 00:45:50)

Może stadion dla jednej z narodówek z Afryki ??? Dla Wybrzeża Kości Słoniowej albo Ghany ???
Jestem za. Mało mamy stadionów z czarnego lądu.
WKS
ronaldo_9
Jan 29 2008, 06:34
IMO lepiej zrobić jakiś stadion na euro bo będzie bardziej przydatny, jak wiecie na chwile obecną są tylko 2 stadiony z euro a nowych jakoś nie widać, obstawiałbym jednak za EURO 2008!
Cytat(ronaldo_9 @ Jan 29 2008, 06:38:17)

obstawiałbym jednak za EURO 2008!
Podbijam! Tutaj masz kilka propozycji:
St. Jakob - Park Hypo Group Arena (Wörtherseestadion) Franz-Horr-StadionCytat(alter Napisano Dzisiaj @ 01:03:16)
Cytat(arm @ Jan 29 2008 @ 00:45:50 )
Jestem za. Mało mamy stadionów z czarnego lądu.
WKS smile.gif
Wątpię czy komukolwiek chciałoby się robić stadiony z Afryki (mało zdjęć jest

). Ale jeżeli Seen'owi będzie się chciało zrobić jakiś stadion z Ghany to jestem za!
heh znów ruch w temacie

Myślę, że wezme się za jakiś stadion z Polski. Zadnych murzyńskich,izraelskich czy amerykańskich raczej robić sensu nie ma.
Comeback => Stadionu przy Reymonta chyba nie ma sensu przerabiać, bo dodanie tylko okrąglaka to nonsens jak na tak duży wkład pracy

Poczekajmy aż niejaki pan O. da nam ostatnią koncepcje naszego pięknego stadionu

Pozatym "C" będzie zburzone, więc wiesz...
Znając mnie wiedzcie, iż myślę że chyba czas aby wziąść sie na poważnie za stadion Śląska Wrocław. Pomajstruje przy projekcie Kostka, i wyjdzie dobry stadion.
Potem się zobaczy jak z czasem itp.
ComeBack
Jan 29 2008, 19:31
Cytat(seen @ Jan 29 2008, 16:40:48)

heh znów ruch w temacie

Myślę, że wezme się za jakiś stadion z Polski. Zadnych murzyńskich,izraelskich czy amerykańskich raczej robić sensu nie ma.
Comeback => Stadionu przy Reymonta chyba nie ma sensu przerabiać, bo dodanie tylko okrąglaka to nonsens jak na tak duży wkład pracy

Poczekajmy aż niejaki pan O. da nam ostatnią koncepcje naszego pięknego stadionu

Pozatym "C" będzie zburzone, więc wiesz...
Znając mnie wiedzcie, iż myślę że chyba czas aby wziąść sie na poważnie za stadion Śląska Wrocław. Pomajstruje przy projekcie Kostka, i wyjdzie dobry stadion.
Potem się zobaczy jak z czasem itp.

Dupczysz fleki.... nie mowie tylko o okraglaku ale o dokonczeniu stadionu tak jak jest w projekcie, ktory sie raczej nie zmieni...wkoncu bylby stadion na euro...
POZDRAWIAM;)
Ja tam nic nie wiem czy się ten projekt niezmieni. Ten Obtułowicz jest nieprzewidywalny, więc... wiesz.

Poczekam.
mcraczek
Feb 1 2008, 18:57
Ja po raz kolejny już z rzędu proponuję stadion Groclinu bo ten który jest woła o pomstę do nieba.
artysta germanista
Feb 1 2008, 19:03
Cytat(seen @ Jan 29 2008, 20:06:35)

Ja tam nic nie wiem czy się ten projekt niezmieni. Ten Obtułowicz jest nieprzewidywalny, więc... wiesz.

Poczekam.
a kolejna zgoda Wisły? Unia Tarnów? może WKS Sląsk Wrocław? Zagłębie Sosnowiec? lub coś z 2ligi?
Sorki, ale mam małe pytanie a nie chce zakładać osobnego tematu. "Nie siedze" w budowie stadionów do pes'a, lecz czy jest możliwe "przeżucenie" TYLKO murawy z jednego stadiony do drugiego...?
No tak , taka opcja istnieje.
ComeBack
Feb 5 2008, 17:08
Zapowiedzi byly interesujace...wielka ankieta jaki stadion wybudowac...a sytuacja podobna jak z EURO...skonczy sie na tym ze nic nowego nie powstanie...
POZDRAWIAM;)
dupinho
Feb 9 2008, 11:15
A ja mam taką propozycje... Nowy Stadion Legii Warszawa na Euro 2012 tzn. to jest projekt i na pewno go widzieliście. Stadion może mieć bandy z OE lub LM jest to obojętne, dobrze jak by miał elementy Klubowe jak flagi i herb gdzieś umieszczony, i najlepiej jakby miał jakąś świetną zieloną murawke;) Gdybym umiał to bym sam go zrobił ale niestety. Podaje Kilka zdjęć:
http://img516.imageshack.us/my.php?image=projekt2wp1.jpghttp://img516.imageshack.us/my.php?image=projekt4rf2.jpghttp://img87.imageshack.us/my.php?image=projekt3eq8.jpgProponuje jeszcze przyszły "Baltic Arena" Arki Gdynia, zdjęć niestety nie mam. Jeżeli ktoś się podejmie wyzwaniu niech pisze lub skończony stadion wystawi do ściągnięcia;) Dziękuje i Pozdrawiam.
Cytat(Duchu @ Feb 9 2008, 18:24:41)

A ja mam taką propozycje... Nowy Stadion Legii Warszawa na Euro 2012 tzn. to jest projekt i na pewno go widzieliście. Stadion może mieć bandy z OE lub LM jest to obojętne, dobrze jak by miał elementy Klubowe jak flagi i herb gdzieś umieszczony, i najlepiej jakby miał jakąś świetną zieloną murawke;) Gdybym umiał to bym sam go zrobił ale niestety. Podaje Kilka zdjęć:
http://img516.imageshack.us/my.php?image=projekt2wp1.jpghttp://img516.imageshack.us/my.php?image=projekt4rf2.jpghttp://img87.imageshack.us/my.php?image=projekt3eq8.jpgProponuje jeszcze przyszły "Baltic Arena" Arki Gdynia, zdjęć niestety nie mam. Jeżeli ktoś się podejmie wyzwaniu niech pisze lub skończony stadion wystawi do ściągnięcia;) Dziękuje i Pozdrawiam.
Od kiedy Baltic Arena ma być Arki ? Koleś przejechałes na całej linii
I tak tego nie zrobię...
Taaaaa co ty nie powiesz.... wiesz że nie o to mi chodziło

Widze pełna profeska z twojej strony<ok> Myslałem że się postarasz i zrobisz coś w końcu fajnego xD
Jeśli jakiś problem, to tu nie pisz. Nikt Cię o to nie prosi. Będe robił co mi sie żywnie podoba i gówno Cie to obchodzi. Bez pozdrowień.
dupinho
Feb 12 2008, 13:16
To jak z tym stadionem narodowym powyzej co napisałem ??
POZDR.
ComeBack
Feb 12 2008, 15:12
Nie bedzie stadionu...chcial tylko ozywic swoj zapomniany temat...ferie sie skonczyly i zludzenia tez:)
No niestety.... chłopak wie że nie da razy podołać żadnemu pomysłowi a mówi że mu sie nie chce. Znam wielu innych twórców, nie ma co sobie nim zawracać głowy... powiedz mi jaki chociaż jeden dobry, dokończony stadion zrobiłeś, oprócz stadionu Wisły? Chyba jedyny twój stadion xD
Cytat(Duchu @ Feb 12 2008, 22:01:51)

No niestety.... chłopak wie że nie da razy podołać żadnemu pomysłowi a mówi że mu sie nie chce. Znam wielu innych twórców, nie ma co sobie nim zawracać głowy... powiedz mi jaki chociaż jeden dobry, dokończony stadion zrobiłeś? xD
I po ©H*J ta napinka?? A ty zrobiłeś jakiś stadion?? A seen w przeciwieństwie do ciebie wydał fantastyczny stadion Wisły i zrobił ogromny update stadionu ŁKS'u Łódź. Poprawiał także mój stadion, który również sam importował. Małoo ?? Zrób wiecej...
KONIEC OFFTOP'A.
dupinho
Feb 14 2008, 18:11
jak z tym stadionem narodowym ?? :/
Coś zrobię , serio Comeback. Muszę wkońcu. Zmotywowałeś mnie. A co do Ciebie, niejaki "dupinho". Nie wiesz o czym mówisz, to nie pisz. Specjalnie dla Ciebie nie zrobię tego stadionu. Żegnam.
heh CB zobaczysz. Coś powstanie. Zdziwisz się

PS dzięki E9 za pochwały

)
dupinho
Feb 16 2008, 14:12
NO to żal,czekasz na propozycje jak ktos ci przedstawia ciekawą to nie no to nie,nie specjalnie dla mnie bo na pewno wszyscy chca ten stadion ale jak nie to zrob unii dupiszewo czy jakies gó.@!#no!! inne
artysta germanista
Feb 16 2008, 14:28
seen to co w koncu robisz? jakis z pl?
Cytat(dupinho @ Feb 16 2008, 14:16:18)

NO to żal,czekasz na propozycje jak ktos ci przedstawia ciekawą to nie no to nie,nie specjalnie dla mnie bo na pewno wszyscy chca ten stadion ale jak nie to zrob unii dupiszewo czy jakies gó.@!#no!! inne
Jeśli mienisz się jako "ktos" to jesteś w grubym błędzie.
Mam prośbe : nie pisz już tutaj nic.
Myślę że zrobie z tym stadionem Śląska, który mam od Kostka. Zrobie zeby sie nadał do gry
Stadion Śląska! Czekam na niego od dobrych paru miesięcy:P Fajnie by było jakby w końcu wyszedł

Pzdr
kostek
Feb 17 2008, 20:20
I pan kostek również by się ucieszył.
Myślę, że szkoda zaprzepaścić godziny pracy, jakie w niego włożyłem.
//Ale wystarczy już offtopu. Skoro seen ma już jakiś pomysł to następnym postem niech będzie efekt jego pracy.
Zagłębiak
Feb 19 2008, 11:27
A ja ciągle proponuje STADION LUDOWY W SOSNOWCU -.-
Cytat(Zagłębiak @ Feb 19 2008, 11:31:55)

A ja ciągle proponuje STADION LUDOWY W SOSNOWCU -.-
Najpierw Śląsk. Potem się zobaczy
Kurt C.
Feb 25 2008, 00:34
A ja tak jeszcze luźno rzucę tylko hasło, że może jak będziesz po Widzewie zobaczysz co i jak to lekko z edytujesz nasz stadionik

tzn. takie pierdółki dla Fantyków Gniazdo dorzucisz, może Flagi przerzucisz

, może z okrąglakiem po kombinujesz, zegar się zmienił

. Jeżeli nie to spoko

Stadion dla WKS-u też super sprawa.
Cytat(Kurt C. @ Feb 25 2008, 00:38:40)

A ja tak jeszcze luźno rzucę tylko hasło, że może jak będziesz po Widzewie zobaczysz co i jak to lekko z edytujesz nasz stadionik

tzn. takie pierdółki dla Fantyków Gniazdo dorzucisz, może Flagi przerzucisz

, może z okrąglakiem po kombinujesz, zegar się zmienił

. Jeżeli nie to spoko

Stadion dla WKS-u też super sprawa.
Oj chyba trzeba będzie. Ale to po meczu z Widzewem...

Wiadmomo dlaczego.
szuszu
Feb 27 2008, 12:33
Witam.Mam prośbe...Jestem tutaj nowy i chcialbym sciągnąć stadion ŁKSu ale niestety link juz wygasł..Pomożecie coś?? Pozdrawiam
MaTi10
Feb 27 2008, 17:34
Po pierwsze to chyba nie ten temat ale
ŁKS ŁÓDZ a Seen to jaki stadion robisz wkoncu??pzdr
Sam już nie wiem. NArazie to musze na to czas znalezc :/
szuszu
Feb 28 2008, 11:32
Dzięki i przepraszam:)
Seen to moze podjąłbys się zrobic stadion jakis na Euro 2008 albo z tych planow co na euro 2012(tak jak Walczu do fify;/) pzdr
ComeBack
Mar 22 2008, 12:22
No zajebisty ten nowy stadion...
POZDRAWIAM;)
Cytat(ComeBack @ Mar 22 2008, 12:26:19)

No zajebisty ten nowy stadion...
POZDRAWIAM;)

Wiem że zajebisty

Brawo CB
Czas...
kostek
Mar 22 2008, 13:47
Każdy następny post nie związany ze stadionami seen'a będzie odpowiednio nagrodzony a temat zostanie zamknięty.
Seen od pół roku nie zrobił żadnego stadionu a topic kwitnie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.