Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Seen
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
seen
Raczej nie bede robił stadionu Gieksy Bełchatów. Mi sie robota Gwidona podoba biggrin.gif
ARASS
Belchatowski stadion wyglada calkiem dobrze , szkoda tylko ze nie ma tam belek w bramkach i tych fajnych lin bocznych ktore dla mnie normalnie miazdza biggrin.gif Stadion Groclinu jest fatalny , bodajze Gwidon mial sie za niego wziasc ale teraz go dlugo nie bedzie przy kompie czy cos i sprawa upadla .
Slovak
Cytat(seen @ Jul 21 2007, 14:11:25) [snapback]165969[/snapback]
Sorry but i dont have time in this week becuse i go to the holiday on Sunday

hmm okey and when you go back to Poland?
seen
I`ll back in August , first weekend probably
Teofilowiak1908
stadion elegancki ci wyszedl nawet ladniejszy niz w rzeczywistosci lol
seen
Witajcie! Wróciłem wreszcie biggrin.gif Dzięki za przypięcie tematu biggrin.gif - i teraz pytanie - jaki zrobic nowy stadion? Ja myśle o Baltic Arenie ale czekam na Wasze sugestie biggrin.gif
Wlodson
ja proponuje łks Łomże ..... albo zadaszony slaski smile.gif po remoncie ... albo nowa legiunie smile.gif
RBK
A może Stadion Amiki Wronki? Jest bardzo ładnie zrobiony, a poza tym tę arenę będzie użytkował Lech Poznań w ramach Młodej Ekstraklasy. Co ty na to? tongue.gif
seen
Sam nie wiem poczekam na więcej propozycji biggrin.gif
pkar
Ja proponuje stadion BKS-u w Bielsko Białej (tam gra teraz Podbeskidzie)
http://stadiony.net/stadium.php?s=436

Albo Odry Opole smile.gif
http://stadiony.net/stadium.php?s=20

Albo ŁKS-u Łomża tongue.gif
http://stadiony.net/stadium.php?s=710

Ja jeśli miałbym wybierać to wybrałbym stadion Odry
szołpas
Może teraz jakis z zagranicy stadion smile.gif np. Boavisty albo ten Baltic Arena biggrin.gif
mcraczek
Ja po raz tysięczny proponuję stadion Groclinu.
Hal
Cytat(mcraczek @ Aug 8 2007, 14:19:29) [snapback]171865[/snapback]
Ja po raz tysięczny proponuję stadion Groclinu.

Podbijam rolleyes.gif
seen
Dobra walne Bałtycką Arenę biggrin.gif
Albo nowy Stadion przy Reymonta bądz we Wrocku biggrin.gif
El_Magic
Cytat(seen @ Aug 8 2007, 14:35:48) [snapback]171874[/snapback]
Dobra walne Bałtycką Arenę biggrin.gif
Albo nowy Stadion przy Reymonta bądz we Wrocku biggrin.gif

O to to, Arena Bałtycka, dawaj.
Slovak
welcome back seen,can you import tehelne pole to pes6? smile.gif
ARASS
Uda Ci sie wykonac ? Nie ma za duzo fot , a nawet nie wiadomo czy ten stadion powstanie wink.gif Ale juz zrobiles cuda min. ŁKS biggrin.gif więc wierze w Ciebie choc osobiscie bym wolal stadion w Grodzisku.

Po[Z]dro
seen
o Bałtycką jestem raczej spokojny - mam pare super zdjęc, pozatym widziałem jej projekt na własne oczy w Gdansku wink.gif Trójwymiarowy wink.gif
ScOuT
Cytat(seen @ Aug 9 2007, 17:01:04) [snapback]172319[/snapback]
o Bałtycką jestem raczej spokojny - mam pare super zdjęc, pozatym widziałem jej projekt na własne oczy w Gdansku wink.gif Trójwymiarowy wink.gif

To by bylo cos rolleyes.gif
BJS
Miałbym prośbe do obojętnie kogo, mógłby ktoś zrobić miniaturke dla stadionu ŁKS bo tamta co jest jest taka brzydka i różni się od innych. Więc proszę.
Denilson1
Seen może zrób stadion KSZO???
seen
Raczej nie bede robił stadionu 3-ligowca.
seen
Nowe info - robie jeden ze stadionów na E.2012 - wtajemniczeni wiedzą jaki wink.gif
eye63
Cytat(seen @ Aug 15 2007, 10:51:11) [snapback]174266[/snapback]
Nowe info - robie jeden ze stadionów na E.2012 - wtajemniczeni wiedzą jaki wink.gif

Czyżby wspominane wyżej Baltic Arena ?
Słabo być niewtajemniczonym... wink.gif
ComeBack
Mniesie tam wydaje ze Stadion Wisły Krakow z wszystkimi nowymi trybunami;>
POZDRAWIAM;)
michal1994
jest jakis dobry stadion groclinu? jak tak to poprosze. wink.gif
seen
Cytat(michal1994 @ Aug 16 2007, 21:47:11) [snapback]174857[/snapback]
jest jakis dobry stadion groclinu? jak tak to poprosze. wink.gif

Mam wrazenie ze to nie jest temat poszukuje stadionu tongue.gif
Comeback ma racje wink.gif robie go po to iz na Bałtycką będę miał gotowe narozniki biggrin.gif
heja
Brawo Seen

Jestem dumny z Twojej decyzji. Po cichutku się jej spodziewałem, bo dawno już nie robiłeś żadnej Wiślackiej areny LOL laugh.gif . Tak tak Wisła Arena na 34 000 kibiców to jest to co na pewno ubarwi PESa. Stadiony robisz naprawdę fachowe tak więc jestem pewien, że w pełni ukończony stadion Wisełki będzie się prezentował super. Najfajniejszy chyba będzie okrąglak laugh.gif

Jeśli chodzi o te narożniki to stadion Lechii będzie je chyba miał inne, bo tam stadion będzie chyba w kształcie opony, na R22 będzie kwadratowy. No ale ty to jusz tam wiesz lepiej rolleyes.gif
seen

Na okrąglaka jeszcze nie nałożyłem tekstur , bo ich nie mam. Zastanawiam sie także nad oświetleniem tongue.gif
Jacmen
Stadion wygląda jak na razie bardzo dobrze niezła robota mam nadzieje ze go jeszcze poprawisz wink.gif
seen
Proste ze go poprawie tongue.gif Jeszcze musze dodac wiele rzeczy, chocby oswietlenie itp. To jest narazie wersja demo biggrin.gif
mazgaj1
Co do oświetlenia to jest planowane, że będzie się znajdowało na dachach AB i C.
seen
Cytat(mazgaj1 @ Aug 17 2007, 22:21:12) [snapback]175196[/snapback]
Co do oświetlenia to jest planowane, że będzie się znajdowało na dachach AB i C.

Wiem o tym , tylko zastanawiam sie w jakiej to będzie formie. Czy cos takiego jak na stadionie Korony, czy moze tak jak na stadionie Chelsea wink.gif
dj_adriano
poprostu genialny pomysł (jak i wykonanie) ze stadionem ukochanej Wisełki z sektorami które jeszcze nie powstały biggrin.gif
pzdr..
Windziak
Nie będę tu wyrażał swoich odczuć bo ktoś mógłby se o mnie źle pomyśleć dry.gif Powiem tylko że stadion Wisły prezentuje się imponująco biggrin.gif
seen
Cytat(Windziak @ Aug 19 2007, 23:29:45) [snapback]175755[/snapback]
Nie będę tu wyrażał swoich odczuć bo ktoś mógłby se o mnie źle pomyśleć dry.gif Powiem tylko że stadion Wisły prezentuje się imponująco biggrin.gif

Dzięki wink.gif Mam nadzieje ze mój komp wytrzyma jak stadion jeszcze troszke przerobie wink.gif biggrin.gif
seen
Mam do Was pytanko którą wersje stadionu WIsły macie ;P czy tą ze starymi oknami z boku trybun czy tez tą z wymodelowanymi oknami (3.0) . Jak cos to juz przed OE 3.0 udostepnie 3 wersje stadionu Wisły.pozdrawiam biggrin.gif
Windziak
Ja nawet nie wiem którą mam biggrin.gif W każdym razie jest bardzo fajna biggrin.gif

Tak na marginesie nie musisz dziękować za te komplementy... biggrin.gif

Ps. Wybierasz się na mecz do Bełchatowa ?? biggrin.gif
seen
Niestety sie nie wybieram tongue.gif ale sie wybieram na mecz z Lechem biggrin.gif:D:D:D
PS. dzis sie biore za import stadionów smile.gif
Kowalek
Ładne Stadioniki smile.gif
11A
Kowalek slabo szukales http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=8267

pozdro
Windziak
Cytat(seen @ Aug 23 2007, 11:58:20) [snapback]176980[/snapback]
Niestety sie nie wybieram tongue.gif ale sie wybieram na mecz z Lechem biggrin.gif:D:D:D
PS. dzis sie biore za import stadionów smile.gif

Hoho biggrin.gif To znaczy że stadioniki niedługo będą!! JUPI biggrin.gif

Ps. To być może do zobaczenia na nowo otwartej trybunie D tongue.gif
seen
Cytat(Windziak @ Aug 25 2007, 00:33:08) [snapback]177822[/snapback]
Hoho biggrin.gif To znaczy że stadioniki niedługo będą!! JUPI biggrin.gif

Ps. To być może do zobaczenia na nowo otwartej trybunie D tongue.gif

raczej narazie sie na D nie zobaczymy, jak cos to na C.
Co do stadionów- narazie lipa z czasem , następny tydzien bedzie juz lepiej ;D
Kurt C.
nie chciałbym martwić, ale projekt staidonu Wisły na Euro 2012 sie ostatnio zmienił i to nawet dwa razy...
co może być pewną przeszkodą w budowaniu twojego stadionu.
Jakbyś nie dotarł jeszcze do tego źródła to podaje link do artykułu na gazeta.pl ze zdjęciami.
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,4467047.html pozdrawiam i mam nadzieje że mimo wszystko wybudujesz nam jakąś wiślacką arene na Euro 2012 o ile oczywiście ci czas na to pozwoli...
seen
Cytat(Kurt C. @ Sep 8 2007, 15:59:49) [snapback]182445[/snapback]
nie chciałbym martwić, ale projekt staidonu Wisły na Euro 2012 sie ostatnio zmienił i to nawet dwa razy...
co może być pewną przeszkodą w budowaniu twojego stadionu.
Jakbyś nie dotarł jeszcze do tego źródła to podaje link do artykułu na gazeta.pl ze zdjęciami.
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,4467047.html pozdrawiam i mam nadzieje że mimo wszystko wybudujesz nam jakąś wiślacką arene na Euro 2012 o ile oczywiście ci czas na to pozwoli...

Wiem od tym od dawien dawna, ale czekam az pan O. da ostateczną wersje.
seen
Panowie! ( i Panie tongue.gif )
Najmocniej przepraszam wszystkich za wszystko, ale nie mam wogóle czasu na zabawe ze stadionami sad.gif
Ale na pocieszenie dla Was piszę, ze nie koncze zabawy z tym i jak tylko bd miał czas to sie zaczne znów w to bawić.
Z wyrazami szacunku
Seen

PS. Jutro Lechia wygra z Arką! A My swoje Lechia Gdańsk! tongue.gif
seen
Witam! Mamy jakże piękny okres Świąt, a więc i czas wolny!
Więc razem z E9 bierzemy sie do roboty i kończymy oficjalny projekt stadionu Jagielloni biggrin.gif

//Mod:
Edytuj posty!
Ostatnie ostrzeżenie!
artysta germanista
no to spoko kolejny stadion polski

seen
Soory za OT, ale do moda:
Popatrz kiedy był pisany ostatni post, a potem coś mów o edycji.
Druga rzecz: Stadion narazie nie wygląda jak bym tego chciał razem z E9, ale to kwestia czasu biggrin.gif
seen
Witam zaś po przerwie! Teraz mam troszkę czasu wolnego, więc prosze o podawanie mi jakiś propozycji.
Załóżmy, iż czekam jutro do godziny 12.00, potem podejmę decyzje. biggrin.gif
Pozdrawiam, Seen
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.