Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Seen
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
seen
Szlag mnie trafi z tym sektorem A.... ale kombinuje biggrin.gif
A ukonczony...beta moze jutro biggrin.gif nie obiecuje ./.......
E 9
Ej a planujesz zrobić tą trybunę z gwizdą białą?To chyba sektor D jak sie nie myle?Popróbuj.A noi mam wielka nadzieje ze dzis pojawi sie wersja beta.POzdórwka.
tsw.michal
QUOTE(E 9 @ Nov 22 2006, 15:07:48) [snapback]99388[/snapback]

Ej a planujesz zrobić tą trybunę z gwizdą białą?To chyba sektor D jak sie nie myle?Popróbuj.A noi mam wielka nadzieje ze dzis pojawi sie wersja beta.POzdórwka.

tak to jest sektor D który teraz jest aktualnie budowany, z tego co wiem to seen nie ma tekstury zeby zrobic ta gwiazde na sektorze, może trzeba by bylo zapytac sie gwizdon albo któregos innego z stadiumsmakerów
Levis17
No fajne jak by dzis beta wyszla...moglibysmy wyprobowac stadion i przekazac cenne info co zmienic zeby lepiej bylo biggrin.gif
POZDRAWIAM
pablo TS
Hej będzie dziś ta wersja beta? Czekam na odpowiedź.
seen
skonwertowalem biggrin.gif tylko jak podmienic pliki?? jakim programem??
E 9
DKZ Stadio wink.gif.
Ale wiesz co zrób ten stadionik pod Stadium Serwer bo mało osób go sprawdzi.POzdórwka napisz do mnie na gg
seen
ale który plik?? nie umiem pod SS
Sonic
zmieniasz nazwę .bin który wsadziłeś modele teksturki itd na stad1_main.bin
i wsadzasz to do jakiegoś stadionu w stadium server i w jakąś pogode np 1_day_fine
E 9
Sonic kiedy wydasz Bełchatów?Napisz do mnie na gg albo podaj swoje.POzdówka

A jak nie chcesz to wal tutaj. wink.gif.

Gadu - 8760548
seen
SoniC dziekiiii biggrin.gif:D ale jeszcze mi wywala do windy jak tak robie.Jak zrobic z tym dokladnie??
Jak utworzyc pliki stad2_entrance.bin i stad3_adboards.bin??
jano
Zdecydowanie !! Najlepiej by bylo jakby wrzucic go na stadium server bo jest tak najszybciej i najlepiej.
Czekam na jakies screeny.. smile.gif
Sonic
QUOTE(seen @ Nov 23 2006, 15:58:12) [snapback]99635[/snapback]

SoniC dziekiiii biggrin.gif:D ale jeszcze mi wywala do windy jak tak robie.Jak zrobic z tym dokladnie??
Jak utworzyc pliki stad2_entrance.bin i stad3_adboards.bin??

obie pliki zostawiasz,nic w tych plikach których wymieniłeś
seen
Dalej mnie do windowsa wywala cholera juz nie wiem czy zle robie pli bin czy co
GregorTS
no,no ja też dopinguje kolege do ukonczenia pracy i rozwiazywania problemow. cudnie bedzie grac na nowym stadionie Wisełki
seen
Jak tylko rozwiaze problem to bedzie beta.Prosze o poradnik w sprawie stadium servera albo automatyczny konwerter , bo slyszalem ze taki jest.jakby go ktos mial to niech da linka....
seen
Dobra robie jeszcze raz z tym importem . Moze sie uda w koncu - jest nowy sektor D i E biggrin.gif podobne jak u tshyoushiego
Levis17
No dawaj dawaj chłopie z tym stadionem bo wszyscy juz czekaja biggrin.gif
POZDRAWIAM
seen
MAM WIELKI PROBLEM : GDY WYBIERAM STADION W PES5 , ZATWIERDZAM I PRZECHODZE DO MENU WYBORU SKłADóW , WTEDY GRA SIE ZAWIESZA.CO MOZE BYC TEGO PRZYCZYNA??
Levis17
Tez tak kiedys mialem....ja wziolem i usunolem wszystkie powtorki i save i pomoglo, spróbuj moze to jest przyczyna
POZDRAWIAM
seen
tylko problem w tym ze tak sie dzieje tylko z moim stadionem....a jak sie robi z roofem??ile powinien wazyc (srednio) plik bin?? prosze o pomoc (praca w toku)
Sonic
ok. 400-800kb
seen
a moj zajmuje 1,27 mb nie wiem dlaczego. A co z roofem zrobic??roof to cos z murawa ??
PRZEKONWERTOWALBY MI GO KTOS??
tsw.michal
QUOTE(seen @ Nov 25 2006, 18:41:20) [snapback]100140[/snapback]

a moj zajmuje 1,27 mb nie wiem dlaczego. A co z roofem zrobic??roof to cos z murawa ??
PRZEKONWERTOWALBY MI GO KTOS??

moze gwizdon lub sonic, moze bedzie ktos taki dobry i uprzejmy i pomoże koledze, ja jak bym mial jakies pojecie o co chowi w tym wszystkim to odrazu bym pomógl ale niestety... prosze was pomuszcie mu...
seen
dzieki za wsparcie michal.tsw .... oto screen ze stadionu

trybunka

mam teksture trybuny z biala gwiazda biggrin.gif zobacze jak to bedzie wygladac i wam napisze

Bial gwiazda na trybunie

informuje ze biale gwiazdy na trybunie w wersji beta NIE BEDZIE
Teofilowiak1908
dokladnie nie znam sie na tym iportowaniu i roziwazywaniu problemow z nim zwiazanych( sam nie radze sobie z imporotowaniem kibicow na moj stadion)
ale z tego co gdzies czytalem stadion budujesz tylko z "mesh" w rhino a wszystkie inne sposoby budowania czesci stadionow (jak np u ciebie te filary dzwigajace dach trybun) moga powodowac jakies bledy przy importowaiu i chyba w ogole inaczej trzeba je importowac
dokladnie nie pamietam ale tak mnie sie kojarzy ze bylo cos o tym wspominane na jakims forum

EDIT roof to dach a murawa to field
seen
Ja nie wiem jak je zaimportowac dlatego juz napisalem do sonica. moze mi pomoze
Levis17
Super sie prezentuje, szczegolnie ta trybuna z Biała Gwiazda ale wydaje mi sie ze te "uchwyty" trzymajace dach sa za duze i za strome... wink.gif
POZDRAWIAM
tsw.michal
hmmm co mam powiedziec, nie jest to oddane w 100% jak w rzeczywistości ale juz tyle kłopotow z tym importowanie itp masz ze juz niech zostanie jak jest.
seen
tsw.michal Napisano Wczoraj, 22:56:38
hmmm co mam powiedziec, nie jest to oddane w 100% jak w rzeczywistości ale juz tyle kłopotow z tym importowanie itp masz ze juz niech zostanie jak jest.

Zycze szczescia zebys ty to zrobil w 100% oddane jak w rzeczywistosci cool.gif
Levis17
Seen jak prace?versja beta miala byc w zeszla niedziele wink.gif a tu nic unsure.gif
POZDRAWIAM
seen
Coz konwertowac nie umiem ale stadion jest juz prawie skonczony biggrin.gif
JESLI KTOS UMIE KONWERTOWAC NIECH DA ZNAC NA PRIVA biggrin.gif
tsw.michal
QUOTE(seen @ Nov 26 2006, 11:34:27) [snapback]100311[/snapback]

Zycze szczescia zebys ty to zrobil w 100% oddane jak w rzeczywistosci cool.gif

to nie oto chodzi. Ja nie umiem robić tego wiec sie nawet nie zabieram, ale np zobacz sobie na stadion widzewa, jak wyglada robiony przez kolesia z forum a jak w rzeczywistosci. prawie tak samo, nie wiem czy wogule patrzysz na zdjecia stadiuonu, bo wydaje sie ze robisz z pamieci stadion, ale OK niech bedzie taki jak jest teraz, trzymam kciuki zebys skonczyl go i dalo sie na nim grac... Pozdr
seen
Sonic przekonwertowal bys??Sorry ale sie nie skaplem ze juz odpisales.Wyslalem ci linka do tekstur i plików 3ds
Wszyscy czekaja na wyniki konwersji biggrin.gif najpierw daj mi linka na priva jakbys mogl do przekonwertowanego stadionu biggrin.gif
Sonic
Muszę zmartwić,skonwertowałem ten stadion ale nie działa,też mi przy ładowaniu stadionu wywala się do windowsa ;( pewnie dlatego wywala,bo albo niema nałożonych tekstur na poszczególne meshy alboseen nie tylko używał single mesh
seen
No bo tam są też te kolumny podtrzymujące Trybunkę wiec moze dlatego
Jednynie Gwidon moglby chyba przekonwertowac jak nie jest z single meshy . Gwidon pomoz please

http://patrz.pl/?103396 tu macie screena z oswietleniem z pojedynczych meshów biggrin.gif
seen
Oto wersja Alfa stadionu Wisły po SS :

http://files.filefront.com//;6255912;;/

ale to wersja AlFa wiec wiedzcie ze sie jeszcze tu duzo zmieni.....Pzdr
Levis17
No teraz to bedzie juz tylko lepiej biggrin.gif ale widac ze jest duuuuuuzo do poprawienia i zrobienia
POZDRAWIAM
E 9
Dużo do poprawy
1.Dach trybun
2.Wielkość trybunek bocznych bez dachu.
3.Oswietlenie.
4.Super bwizda na trybunie brawo.

Czekamy na final kiedy mozna sie spdoziewać?
Dorin
Nie wiem ale jak wybieram ten stadion to w meczu mam orginalny z pesa a nie wiselki
seen
Teraz to juz tylko z góry biggrin.gif jakos damy rade biggrin.gif pzdr
Nie wiem ale jak wybieram ten stadion to w meczu mam orginalny z pesa a nie wiselki
Dorin jak grasz w PesA 6 to nieraz tak bywa... ja tez tak mam ale to jest wersja narazie do PES5 biggrin.gif
Dorin
No nic poczekam na wersje finalną....owocnej pracy życzę.
seen
Jak zaimportowac dach i poręcze do gry?? jak ktos wie niech napisze

http://files.filefront.com//;6267336;;/ ulepszona wesja stadionu do PES6 biggrin.gif
tsw.michal
QUOTE(seen @ Nov 29 2006, 12:31:43) [snapback]100891[/snapback]

Jak zaimportowac dach i poręcze do gry?? jak ktos wie niech napisze

http://files.filefront.com//;6267336;;/ ulepszona wesja stadionu do PES6 biggrin.gif

ja mam caly czas nałorzony stadion Wisły na jakiś inny...
seen
Sprawdz w map.txt numery i daj RANDOM w wyborze stadionów z gry
Ofsajd
Po pierwsze gratuluje pierwszego w całości zrobionego stadionu Wisełki !!

Wszystko jest OK tylko mam jeden problem z kibicami a mianowicie kibice znajduja sie wszedzie ale nie na trybunach...
Ogólnie stadion jest OK! Jest kilka niedoróbek ale naprawde wielki szacunek!! Wiem jak to trudno zrobic stadion... sam probowalem zrobic stadion Wisły ale brakowało mi wytrwalości bo po zrobieniu sektorów C i E zaczely sie problemy polaczone z brakiem czasu...

Pozdrawiam !

Levis17
Masz wszedzie kibicow? kibice jeszcze nie sa wgrani wiec w menu sobie wylacz kibicow cool.gif i bedzie ok
POZDRAWIAM
Ofsajd
wyglada to mniej wiecej tak:

IPB Image
seen
Kibiców sie zaimportuje na końcu.................. biggrin.gif bez obaw biggrin.gif Ale narazie nierozwiązana zostaje kwesta importu dachu sad.gif
E 9
Seen jak tam pracę nad stadionem?Udało ci się cuś zrobić z dachem?Kurde jesli ktoś z was potrafi niech pomoże,podpowie czy cus czy to tak ciężko pomóc?POzdro seen czekam na efekt końcowy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.