swietnie sie prezentuje stadion wisly
bravo
Damian.
Jun 14 2007, 15:24
Cytat(seen @ Jun 14 2007, 15:49:06) [snapback]154364[/snapback]
i co by?o ?le ze wywala?o do Windy?
Zmniejsylem jasnosc w grze i wyczyscilem rejestr z bledow. Niewywala?o mnie nawet do windy , bo jak wlaczalem gre to mi wyskakiwalo okienko ze blad w pliku pes6.exe
,też to miałem wystarczy zdeinstalować i zainstalować ponownie kitservera
artysta germanista
Jun 15 2007, 17:44
no faaajnie ta Wisła wyszła,czekam na LKS i na import mojego stadionu pozdro
mazgaj1
Jun 15 2007, 19:27
Ja bym na Wiśle poprawił te siatki za bramkami jeszcze. Zrobił je czarne z mniejszymi dziurami i dał zmniejszył je po obu stronach - tak mniej wiecej o jeden sektor, moze troche wiecej.
AdamSzmulki
Jun 15 2007, 21:12
stadion fenomenalny

co tu dużo gadać
Co do ŁKS - straciłem pliki z trybuna główną

.Ale sie nie martwcie wziąłem sie za galere i jescze mi tylko krzesła zostały
screeny poźniej
Teofilowiak1908
Jun 18 2007, 17:45
gdzie ten screen ??
Bedzie jak nałoze krzeselka ;p
no to seen'ie czekamy z niecierpliwością

...
Postaram sie abyscie czekali jak najkrocej
Mówisz i masz. W środku sa 2 flagi i piekna fotka tr. głównej, jupitera i zegara. Na bank sie przedadza

a wszystko
tutajogolnie to coraz ciekawiej to wszystko wygląda

oby tak dalej a piknie nam stadion na al.Uni 2 odwzorujesz
Teofilowiak1908
Jun 20 2007, 19:53
http://rapidshare.com/files/38375523/Nowy_folder.rar.html fotki na ktorych widac flagi oraz trybune
jeszcze odnosnie galery to po srodku na schodkach miedzy tymi 2 czesciami galery zrob takie zolte porecze jak na trybunie (po srodku 4 sektorow z bialo czerwono bialymi krzeselkami)
i sektor z prawej strony z tunelem tam na gorze sa takie same czerwone krzeselka tylko ze do wysokosci gory tunelu a dalej beton
edit
i jeszcze sugestia zebys zrobił te czerwone krzesełka jasniejsze. i jeszcze na samym koncu powinien byc biały napis ŁKS
Teofilowiak1908
Jun 23 2007, 19:03
i jak postepy na estadio de la gruz

??
Narazie stoją z powodu turnieju w PES. Jutro mnie nie ma, ale w poniedziałek wykanczam Galere i biore sie za główną
No stadion wygląda coraz lepiej :

Teofilowiak1908
Jun 26 2007, 21:52
wszystkie porecze na stadionie sa koloru zoltego
na luku na gorze poreczy nie ma
przyjąłem. poprawi sie . kolor poręczy tez dopasuje. jakis błąd jeszcze>?<
Teofilowiak1908
Jun 26 2007, 22:15
jesli udalo by ci sie podzielic te sektory na luku tak zeby kazdy byl takiej samej wielkosci to bedzie bajka
ten 1 od sektora z tunelem jest troche za maly
edit
jeszcze mozesz zrobic porecze po srodku galery na czerwonych krzeselkach przez cala jej dlugosc
i porecz na srodowych schodkach galery
Cytat(Teofilowiak1908 @ Jun 26 2007, 23:19:26) [snapback]157968[/snapback]
jesli udalo by ci sie podzielic te sektory na luku tak zeby kazdy byl takiej samej wielkosci to bedzie bajka
ten 1 od sektora z tunelem jest troche za maly
edit
jeszcze mozesz zrobic porecze po srodku galery na czerwonych krzeselkach przez cala jej dlugosc
i porecz na srodowych schodkach galery
Zrobi sie

zadne problem
Damian.
Jun 27 2007, 16:29
Wygląda to bardzo okazale. Kolejny super stadion IMO
Teofilowiak1908
Jun 27 2007, 21:59
troche za duzo tych wiezowcow

ogolenie wyglada lepiej niz w rzeczywistosci
pare szczegolow by przydalo sie poprawic ale i tak jest dobrze
Co poprawic? pisz
Teofilowiak1908
Jun 28 2007, 09:09
porecze po srodku galery ida srodkiem schodow do samego dolu i tylko 1 nie dwie
za bramkami wszedie trawa tutaj widze zostala ci jeszcze ta ziemiana bieznia od strony luku z czerwonymi krzeselkami
nie widze daleszej czesci stadionu wiec nie wiem jak to wyglada asz juz zrobiony caly luk z zegarem i ten z sektorem gosci ?
a tutaj masz screena z otoczeniem za galera bo te wiezowce nie pasuja troche

seen jak byś mógł to wrzuc flage Bydgoskich Chuliganów na płot gdyż nasza grupa często wspomaga braci z ŁKS - u i zawsze wywiesza swoją "szmate" . Zauważyłem ze sa tam flagi GKS - u Tychy to Zetki też by sie przydala

Wrazie co to moge podrzucic ci jej foty
Po[Z]dro
Jesli tylko podrzucisz mi tą flage to ją wrzuce. Nie mogłem znalezc nigdzie flag Zawiszy, a Tychów znalazłem dwie wiec wrzuciłem. Trybua główna jeszcze nie gotowa. Zaraz Ci wrzuce reszte screenów
Oto zdj?cie tej flagi . Je?eli chcesz jeszcze pare fot to moge ci zarzucic .
http://www.zawiszafans.com/galeria/Zawisza..._d/CIMG1256.JPGhttp://www.zawiszafans.com/galeria/Zawisza..._D/CIMG1188.JPGJak masz gdzie? jeszcze miejsce na p?ocie to flage Street Fighters te? mo?esz wrzucic gdyz tez jest cz?sto wywieszana

A jak chcesz jakies foty to tutaj ich troche znajdziesz
http://www.zawiszafans.com/galeria,21.html Po[Z]dro
Móg?bys wrzucic w wiekszej rozdzielczosci i na tinypic lub imageshack?

Screeny ?uków
Kaco17
Jun 28 2007, 13:08
Wielkie dzięki

Wywale jedną Tych

i czekam na Zawiszy flage
Varies.
Jun 28 2007, 13:12
Seen umiesz robic elek. scoreboard?

Smakowicie wyglada stadion ?KS'U
Cytat(CRISS123 @ Jun 28 2007, 14:16:38) [snapback]158687[/snapback]
Seen umiesz robic elek. scoreboard?

Smakowicie wyglada stadion ?KS'U
Niestety nie umiem .
Vadiim
Jun 28 2007, 14:20
No ładnie ładnie seen
Smakowicie wyglada stadion, ale wlasnie te otoczenie w formie wieżowców trochu psuje efekt..
Za dużo troche ich nawalone (fajnie jak bys zrobil tlo na wzor pokazanaego zdjecia przez Teo.)
Po za tym te wiezowce wygladaja jak z papieru (cieniutka ich warstwa) trochu rozsmiesza
Mam nadzieje, ze ze stadionem szybko sie wygrzebiesz (wkoncu ktos wzial obiekt pod dobre rece) . I juz nie dlugo bedzie okazja pograc na stadionie Łódzkiego Klubu Sportowego.
Brawo!
Wyczailem coś takiego ale to syfnie wygląda ;/

Jakby co to tutaj -->
[img=http://img171.imageshack.us/img171/9376/63l6lo6df4.th.jpg] masz podróbe zrobioną przez jednego z naszych kibiców

Jakby Ci z tą pierwszą oryginalną coś nie szło to tutaj masz podróbe
Po[Z]drawiam i czekam na stadionik
Teofilowiak1908
Jun 28 2007, 18:42
no stadion good

tylko ten telebim na luku byl u nas moze na 2-3 meczach wiec nie wiem czy oplaca sie go robic na stale
no i wrzuc koniecznie flage sovia & elksa i bydgoscy chuligani
w ogole to flagi zrob na calym plocie na luku i galerze bo przewaznie jest caly plot zapelniony
jak znajde jeszcze jakeis dobre zdjecia naszych fan to wrzuce
aha i jeszcze jedno jesli mialbys jakies lepsze trxtury plotu to zmien te ktore sa teraz bo pamietam ze w grze lipnie jakos wygladaly
Tomek23
Jun 28 2007, 18:56
Ciezko ocenic po tych screanach ale wydaje mi sie ze trybuny powinny byc troche wyższe, poza tym ciesze sie bardzo ze ktos w koncu sie wzial za moje estadio. Pozdrawiam i zycze powodzenia!
Teofilowiak1908
Jun 28 2007, 19:09
Zarzucam jeszcze jedną fote :

A tutaj druga flaga z ktora jezdzimy na wyjazdy :
Hej, seen kiedy można się spodziewać tego obiektu?
Nie wiem

Ale mysle ze Beta w nastepny tygodniu.
Dzięki wszystkim wam za flagi. Napewno sie znajdą w grze
A teraz screeny z głównej i pytanie - czy dalej tam są ten niebieskie krzesła co na screenie? Jak nie to co tam jest . Pozdro dla forumowiczów .

stadion prezętuje sie zajebiście, tak jak Teofilowiak powiedział lepiej niz naprawde
Tak pod tym daszkiem pod trubuną są niebieskie krzesełka, tylko troszke jaśniejsze niz u Ciebie.
zycze owocnej pracy przy tym obiekcie i pozdrawiam.
VIVA ŁKS!
Witajcie ! Dzis albo jutro ukaze sie BETA stadionu , która dostępna będzie dla uzytkowników : Krolu , Teofilowiak , ARRAS.
Ufam w ich pomoc gdyz znają ten stadion świetnie. Pozdro
Mam prosbe : czy mógłby ktos powycinac same flagi ze zdjęc? bo juz mnie wkurwia Photoshop. A tam na rogach gdzie jest np. zielone albo płot wstawic czarny , tak aby była sama flaga a obok niej czarny
Nudziło mi sie ( odpoczywam od ŁKS

do jutra ) to sie pobawiłem stadioenm Wisły :

Sory ze niewyrenderowane screeny ale by mnie trafiło przy renderze
Zagłębiak
Jul 3 2007, 15:06
Seen kiedy można spodziewać się finala.
kacper_
Jul 4 2007, 10:20
Czekamy z niecierpliwością na finała
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.