Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Seen
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
T-Mac
swietnie sie prezentuje stadion wisly
bravo
Damian.
Cytat(seen @ Jun 14 2007, 15:49:06) [snapback]154364[/snapback]
i co by?o ?le ze wywala?o do Windy?

Zmniejsylem jasnosc w grze i wyczyscilem rejestr z bledow. Niewywala?o mnie nawet do windy , bo jak wlaczalem gre to mi wyskakiwalo okienko ze blad w pliku pes6.exe
Dorin
,też to miałem wystarczy zdeinstalować i zainstalować ponownie kitservera smile.gif
artysta germanista
no faaajnie ta Wisła wyszła,czekam na LKS i na import mojego stadionu pozdro
mazgaj1
Ja bym na Wiśle poprawił te siatki za bramkami jeszcze. Zrobił je czarne z mniejszymi dziurami i dał zmniejszył je po obu stronach - tak mniej wiecej o jeden sektor, moze troche wiecej.
AdamSzmulki
stadion fenomenalny biggrin.gif co tu dużo gadać wink.gif
seen
Co do ŁKS - straciłem pliki z trybuna główną sad.gif .Ale sie nie martwcie wziąłem sie za galere i jescze mi tylko krzesła zostały biggrin.gif
screeny poźniej smile.gif
Teofilowiak1908
gdzie ten screen ??biggrin.gif
seen
Bedzie jak nałoze krzeselka ;p
krolu
no to seen'ie czekamy z niecierpliwością wink.gif ...
seen
Postaram sie abyscie czekali jak najkrocej biggrin.gif
seen
Oto 2 Screeny ze stadionu ŁKSy biggrin.gif

I teraz tak : prosze o flagi ŁKSu oraz o jakies screeny trybuny głownej jeszcze biggrin.gif
krolu
Mówisz i masz. W środku sa 2 flagi i piekna fotka tr. głównej, jupitera i zegara. Na bank sie przedadza wink.gif
a wszystko tutaj
ogolnie to coraz ciekawiej to wszystko wygląda wink.gif oby tak dalej a piknie nam stadion na al.Uni 2 odwzorujesz wink.gif
Teofilowiak1908
http://rapidshare.com/files/38375523/Nowy_folder.rar.html fotki na ktorych widac flagi oraz trybune
jeszcze odnosnie galery to po srodku na schodkach miedzy tymi 2 czesciami galery zrob takie zolte porecze jak na trybunie (po srodku 4 sektorow z bialo czerwono bialymi krzeselkami)
i sektor z prawej strony z tunelem tam na gorze sa takie same czerwone krzeselka tylko ze do wysokosci gory tunelu a dalej beton

edit
krolu
i jeszcze sugestia zebys zrobił te czerwone krzesełka jasniejsze. i jeszcze na samym koncu powinien byc biały napis ŁKS
Teofilowiak1908
i jak postepy na estadio de la gruz biggrin.gif??
seen
Narazie stoją z powodu turnieju w PES. Jutro mnie nie ma, ale w poniedziałek wykanczam Galere i biore sie za główną biggrin.gif
seen
No stadion wygląda coraz lepiej :

Teofilowiak1908
wszystkie porecze na stadionie sa koloru zoltego
na luku na gorze poreczy nie ma
seen
przyjąłem. poprawi sie . kolor poręczy tez dopasuje. jakis błąd jeszcze>?<
Teofilowiak1908
jesli udalo by ci sie podzielic te sektory na luku tak zeby kazdy byl takiej samej wielkosci to bedzie bajka
ten 1 od sektora z tunelem jest troche za maly
edit
jeszcze mozesz zrobic porecze po srodku galery na czerwonych krzeselkach przez cala jej dlugosc
i porecz na srodowych schodkach galery
seen
Cytat(Teofilowiak1908 @ Jun 26 2007, 23:19:26) [snapback]157968[/snapback]
jesli udalo by ci sie podzielic te sektory na luku tak zeby kazdy byl takiej samej wielkosci to bedzie bajka
ten 1 od sektora z tunelem jest troche za maly
edit
jeszcze mozesz zrobic porecze po srodku galery na czerwonych krzeselkach przez cala jej dlugosc
i porecz na srodowych schodkach galery

Zrobi sie wink.gif zadne problem biggrin.gif
seen
Stadion ukonczony w 3/4:

Damian.
Wygląda to bardzo okazale. Kolejny super stadion IMO
Teofilowiak1908
troche za duzo tych wiezowcow biggrin.gif
ogolenie wyglada lepiej niz w rzeczywistosci blink.gif laugh.gif
pare szczegolow by przydalo sie poprawic ale i tak jest dobrze
seen
Co poprawic? pisz wink.gif
Teofilowiak1908
porecze po srodku galery ida srodkiem schodow do samego dolu i tylko 1 nie dwie
za bramkami wszedie trawa tutaj widze zostala ci jeszcze ta ziemiana bieznia od strony luku z czerwonymi krzeselkami
nie widze daleszej czesci stadionu wiec nie wiem jak to wyglada asz juz zrobiony caly luk z zegarem i ten z sektorem gosci ?
a tutaj masz screena z otoczeniem za galera bo te wiezowce nie pasuja troche tongue.gif

ARASS
seen jak byś mógł to wrzuc flage Bydgoskich Chuliganów na płot gdyż nasza grupa często wspomaga braci z ŁKS - u i zawsze wywiesza swoją "szmate" . Zauważyłem ze sa tam flagi GKS - u Tychy to Zetki też by sie przydala wink.gif Wrazie co to moge podrzucic ci jej foty smile.gif

Po[Z]dro
seen
Jesli tylko podrzucisz mi tą flage to ją wrzuce. Nie mogłem znalezc nigdzie flag Zawiszy, a Tychów znalazłem dwie wiec wrzuciłem. Trybua główna jeszcze nie gotowa. Zaraz Ci wrzuce reszte screenów biggrin.gif
ARASS
Oto zdj?cie tej flagi . Je?eli chcesz jeszcze pare fot to moge ci zarzucic .

http://www.zawiszafans.com/galeria/Zawisza..._d/CIMG1256.JPG
http://www.zawiszafans.com/galeria/Zawisza..._D/CIMG1188.JPG

Jak masz gdzie? jeszcze miejsce na p?ocie to flage Street Fighters te? mo?esz wrzucic gdyz tez jest cz?sto wywieszana wink.gif A jak chcesz jakies foty to tutaj ich troche znajdziesz http://www.zawiszafans.com/galeria,21.html

Po[Z]dro
seen
Móg?bys wrzucic w wiekszej rozdzielczosci i na tinypic lub imageshack?

Screeny ?uków
Kaco17
tu masz następne flagi

seen
Wielkie dzięki biggrin.gif Wywale jedną Tych biggrin.gif i czekam na Zawiszy flage biggrin.gif
Varies.
Seen umiesz robic elek. scoreboard?biggrin.gif
Smakowicie wyglada stadion ?KS'U
seen
Cytat(CRISS123 @ Jun 28 2007, 14:16:38) [snapback]158687[/snapback]
Seen umiesz robic elek. scoreboard?biggrin.gif
Smakowicie wyglada stadion ?KS'U

Niestety nie umiem .
Vadiim
No ładnie ładnie seen smile.gif
Smakowicie wyglada stadion, ale wlasnie te otoczenie w formie wieżowców trochu psuje efekt..
Za dużo troche ich nawalone (fajnie jak bys zrobil tlo na wzor pokazanaego zdjecia przez Teo.)
Po za tym te wiezowce wygladaja jak z papieru (cieniutka ich warstwa) trochu rozsmiesza smile.gif

Mam nadzieje, ze ze stadionem szybko sie wygrzebiesz (wkoncu ktos wzial obiekt pod dobre rece) . I juz nie dlugo bedzie okazja pograc na stadionie Łódzkiego Klubu Sportowego.

Brawo!
ARASS
Wyczailem coś takiego ale to syfnie wygląda ;/

Jakby co to tutaj --> [img=http://img171.imageshack.us/img171/9376/63l6lo6df4.th.jpg] masz podróbe zrobioną przez jednego z naszych kibiców tongue.gif Jakby Ci z tą pierwszą oryginalną coś nie szło to tutaj masz podróbe tongue.gif

Po[Z]drawiam i czekam na stadionik smile.gif
Teofilowiak1908
no stadion good biggrin.gif
tylko ten telebim na luku byl u nas moze na 2-3 meczach wiec nie wiem czy oplaca sie go robic na stale
no i wrzuc koniecznie flage sovia & elksa i bydgoscy chuligani
w ogole to flagi zrob na calym plocie na luku i galerze bo przewaznie jest caly plot zapelniony
jak znajde jeszcze jakeis dobre zdjecia naszych fan to wrzuce
aha i jeszcze jedno jesli mialbys jakies lepsze trxtury plotu to zmien te ktore sa teraz bo pamietam ze w grze lipnie jakos wygladaly
Tomek23
Ciezko ocenic po tych screanach ale wydaje mi sie ze trybuny powinny byc troche wyższe, poza tym ciesze sie bardzo ze ktos w koncu sie wzial za moje estadio. Pozdrawiam i zycze powodzenia!
Teofilowiak1908

ARASS
Zarzucam jeszcze jedną fote :

A tutaj druga flaga z ktora jezdzimy na wyjazdy :
Hal
Hej, seen kiedy można się spodziewać tego obiektu? smile.gif
seen
Nie wiem tongue.gif Ale mysle ze Beta w nastepny tygodniu.
seen
Dzięki wszystkim wam za flagi. Napewno sie znajdą w grze tongue.gif
A teraz screeny z głównej i pytanie - czy dalej tam są ten niebieskie krzesła co na screenie? Jak nie to co tam jest . Pozdro dla forumowiczów .

krolu
stadion prezętuje sie zajebiście, tak jak Teofilowiak powiedział lepiej niz naprawde laugh.gif
Tak pod tym daszkiem pod trubuną są niebieskie krzesełka, tylko troszke jaśniejsze niz u Ciebie.
zycze owocnej pracy przy tym obiekcie i pozdrawiam.
VIVA ŁKS!
seen
Witajcie ! Dzis albo jutro ukaze sie BETA stadionu , która dostępna będzie dla uzytkowników : Krolu , Teofilowiak , ARRAS.
Ufam w ich pomoc gdyz znają ten stadion świetnie. Pozdro
seen
Mam prosbe : czy mógłby ktos powycinac same flagi ze zdjęc? bo juz mnie wkurwia Photoshop. A tam na rogach gdzie jest np. zielone albo płot wstawic czarny , tak aby była sama flaga a obok niej czarny biggrin.gif
seen
Nudziło mi sie ( odpoczywam od ŁKS tongue.gif do jutra ) to sie pobawiłem stadioenm Wisły :

Sory ze niewyrenderowane screeny ale by mnie trafiło przy renderze biggrin.gif
Zagłębiak
Seen kiedy można spodziewać się finala.
kacper_
Czekamy z niecierpliwością na finała
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.