Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Seen
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Dominoz
A po co nam bez kibicow...?
Kiedy wreszcie zrobisz finala...?
malas2
juz sciagam...zaraz zobaczymy:D
rufi15
seen, czym on sie rózni od wczesniej zapodanej wersji ?? bo i tu i tu bez kibiców ...
seen
Sciagnij to zobaczysz laugh.gif
Bez kibiców ale dach itd poprawione. Co wam poradze jak GWidon jeszcze ich nie zaimportowal
rufi15
dzieki za wyczerpującą wypowiedz biggrin.gif:D no wez no powiedz biggrin.gif:D myslisz ze tak wyczaje w grze biggrin.gif
seen
Dach , drzewa , siatki ......... Kibice bedą jak ich Gwidon zaimportuje. Jak Ci nie pasi to nie pobieraj Dominoz mad.gif i nie zasmiecaj tematu głupimi postami mad.gif
ComeBack
Dach bardzo fajny..ale musisz poprawic jego texture
POZDRAWIAM;)
tsw.michal
Stadion wypas!!!! normalnie miód i czekolada jestem pod wielki wrażeniem! ale... zawsze to "ale" tongue.gif jak chodzi o sektor C to chyba jest zablisko murawy, ale mi to nie przeszkadza i pewnie innym też. druga sprawa to ogrodzenie sektora gości chyba nie powinno być zielone dry.gif kolejna sprawa to reklamy, szkoda że sa tam reklamy uefa.com. drażni mnie strasznie ta federacja ze względów oczywistych... mad.gif no i czwarte "ale" to niestety kibice, jestem pewny ze w najbliższym czasie zawitaja na Reymonta, trzybam mocno kciuki za Gwizdonia. Aha jeszcze jedno można jakoś popracować nad tymi czarnymi paseczkami w tle. choć to nie piorytetowa sprawa mnie to nie wiadzi biggrin.gif Jak chodzi o wersje final to nie zapomnijcie o zegarze, może tam być napisane (Wisła - Cracovia 3-0) tongue.gif pozdrawiam i oby za kilka dni byl final wersja!

a teraz pytanie czy może ktoś z was wie czemu mnie wyrzuca do windowsa jak chce zagrać na stadionie Widzewa? na tym który jest na forum budowany...
kroczek
Daj wersje do piątki.Bardzo bym prosił.
kostek
Seen, dodaj jakieś skriny dry.gif Chętnie bym zobaczył coś tam zmajstrował (zmajstrowali).

ComeBack
QUOTE(kostek @ Jan 27 2007, 23:30:43) [snapback]117135[/snapback]

Seen, dodaj jakieś skriny dry.gif Chętnie bym zobaczył coś tam zmajstrował (zmajstrowali).

Chlopie przynudzasz z tymi screenami...jestes ciekawy?to sciagni i zobacz- proste
POZDRAWIAM;)
wali-góra
no z tego co widze to stadion sie tworzy jestem kibicem cracovii ale jak stadion wyjdzie to napewno se pobiore bo wiślakow też lubie... tongue.gif powodzenia Pzdr;)
tsw.michal
QUOTE(ComeBack @ Jan 28 2007, 15:04:55) [snapback]117267[/snapback]

Chlopie przynudzasz z tymi screenami...jestes ciekawy?to sciagni i zobacz- proste
POZDRAWIAM;)

No właśnie... wykup sobie w PES-shop prezentacje stadionów i sobie oglądnij z każdej strony a nie nudz że chcesz screeny dry.gif. Ehhh chciałbym już pożadny Orange Ekstraklasa Patch by grać na Reymonta 22. Pozdrawiam.
seen
Powiem tak : Ciesze sie ze sie wam w miare podoba. Odpisze Michałowi TSW na to co chce zebym poprawił :

ak chodzi o sektor C to chyba jest zablisko murawy, ale mi to nie przeszkadza i pewnie innym też

Da sie zrobic , choc tak Sektor C jest w grze tak ustawiony , abo go było lepiej widac podczas meczu na zwykłej kamerze

ruga sprawa to ogrodzenie sektora gości chyba nie powinno być zielone

Wiem mój bład ale to sie da poprawic

kolejna sprawa to reklamy, szkoda że sa tam reklamy uefa.com. drażni mnie strasznie ta federacja ze względów oczywistych...

Nie mam innych band niz te do LM

no i czwarte "ale" to niestety kibice, jestem pewny ze w najbliższym czasie zawitaja na Reymonta, trzybam mocno kciuki za Gwizdonia.

Czekamy na GWIDONA a nie "Gwizdonia" tongue.gif

Aha jeszcze jedno można jakoś popracować nad tymi czarnymi paseczkami w tle. choć to nie piorytetowa sprawa mnie to nie wiadzi

O ktore Ci chodzi??

można jakoś popracować nad tymi czarnymi paseczkami w tle. choć to nie piorytetowa sprawa mnie to nie wiadzi . Jak chodzi o wersje final to nie zapomnijcie o zegarze, może tam być napisane (Wisła - Cracovia 3-0)

Zegar jest heh tylko nie pisze co prawda WIsła Cracovia ale jest i sobie zobacz na niego tongue.gif

A z Widzewem to Ci juz nic nie poradze....... cool.gif
czarek
noi co z tymi kibolami??
Macio1916
Kiedy bedzie ten stadion ale juz z kibolami??
tsw.michal
dzieki seen za wyczerpujące odpowiedzi na moje "ale" chyba się nie złościsz że tak caly czas sie czepiam... Jak chodzi o sektor C to obojętne mi to już... też domyśliłem sie że chodziło o to by była widoczna w kamerze. Co do ogrodzenia dla gości to dzieki że sie tym zajmiesz biggrin.gif Co do reklam to może ktoś ma takie reklamy jak naprawde są na R22? co do Gwizdona to przepraszam że przekręciłem tongue.gif co do pasków czarnych to chodzi mi dokładnie np nad sektorem ce te drzewa które są tam, są z obróbką czarną i jest to widoczne napewno zauwarzyłeś to tylko ja źle tłumacze biggrin.gif tak samo jest na stadionie Śląskim (tym wypaśnym). A co do zegara to hmmm chyba jestem ślepy ale lukne za chwilke smile.gif

Może da sie takie ogrodzenie zrobić biggrin.gif
IPB Image

Chodzi o taki zegar, szkoda że nie może takiego być hehe
IPB Image

Pozdrawiam!
ComeBack

Chodzi o taki zegar, szkoda że nie może takiego być hehe

Jest bardzo podobny;]
POZDRAWIAM;)

seen
Dajcie sobie kurwa spokój z tymi kibicami bo jak mnie dalej bedziecie wkurwiac to wersja z kibicami bedzie TYLKO DLA WYBRANYCH. Jak beda to beda i juz.Ja z kibicami nic do gadania nie mam.Czekam na Gwidona i juz mad.gif mad.gif

Sektor gosci oczywiscie sie da taki zrobic postaram sie biggrin.gif A zegar powinien byc chyba ze źle dałem strzałki analyze direction to wtedy sie nie wyswietli ale ja to poprawie cool.gif

ps jakies takie zoo jest po prawej stronie tego ogrodzenia na pierwszej fotce biggrin.gif Pozdro
Wislak
mógłby ktos wrzucic na inny serwer to nie moge sciagnąc z fileFront;/ Proszzeee
seen
Moze byc Sendspace??
kroczek
A co z wersja do PES5????????????????
seen
http://www.sendspace.com/file/xi9w56 wersja sendspace
Wersja z PES6 powinna działac pod 5 cool.gif cool.gif
kroczek
Ta wersja nie dziala w 5.Kiedys juz zrobiles wersje do PES5 tego pierwszego stadionu.
seen
Ale teraz nie mam wersji pod PES5 sad.gif Niestety...... Ale oficjalna wersja stadionu z kibicami oczywiscie zawita pod PES5 cool.gif
kroczek
Dzieki za nadzieje biggrin.gif
Wislak
Seen Dziękuje bardzo ! respect !czekam na Finala

Ps. Mam pytanko czy tylko u mnie kibice siedzą na łukach których niema ?? strasznie głupio to wyglada;/ jakas rada??
E 9
QUOTE(Wislak @ Jan 29 2007, 19:53:19) [snapback]117731[/snapback]

Seen Dziękuje bardzo ! respect !czekam na Finala

Ps. Mam pytanko czy tylko u mnie kibice siedzą na łukach których niema ?? strasznie głupio to wyglada;/ jakas rada??

Wyłacz kibiców wink.gif i będzie gitara.POzdro
Wislak
QUOTE(E 9 @ Jan 29 2007, 20:34:14) [snapback]117739[/snapback]

Wyłacz kibiców wink.gif i będzie gitara.POzdro

Dzieki <pozdro> Wisła & Jaga ....20 lat.....
seen
Kibice nie sa zaimportowani wiec nie dziw sie ze siedza głupio... w finalu bedzie wszystko ok cool.gif
seen
Dobra kibiców mam i pracuje nad konczeniem stadionu.
czarek
no nareszcie biggrin.gif
Dominoz
Moze jakies screeny z kibicami,co...?
Kiedy wydasz do w wersji ostatecznej...?
Juz dlugo czekamy wink.gif
seen
Jutro na 99% koncze. cool.gif cool.gif
tsw.michal
QUOTE(seen @ Feb 2 2007, 22:09:49) [snapback]119016[/snapback]

Jutro na 99% koncze. cool.gif cool.gif

siuper! nie zapomnij o zegarze i o ogrodzeniach kibicow! hehe ale bedzie wypas szkoda ze na stadionie nie moze byc zadym ph34r.gif tongue.gif biggrin.gif laugh.gif
Gwidon
QUOTE(tsw.michal @ Feb 2 2007, 23:08:53) [snapback]119039[/snapback]

siuper! nie zapomnij o zegarze i o ogrodzeniach kibicow! hehe ale bedzie wypas szkoda ze na stadionie nie moze byc zadym ph34r.gif tongue.gif biggrin.gif laugh.gif

ph34r.gif ale może być dym z rac, hehe biggrin.gif ( na wisle nie bedzie)
kroczek
Tylko nie zapomnij o wersji do pes5.
E 9
No to czekam na wersję oficjalną biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif POZdrówka

PS:Gwidon a ty planujesz wydanie jakiegoś stadionu?No i czy cos wiesz o tym Wembley(pisałem w twoim temacie).Z góry thx za odpowiedz
seen
http://www.speedyshare.com/965918253.html
Pełna oficjalna wersja stadionu Wisły.

Pomocnicy:
-Comeback(Levis17) (tekstury)
-Tsuyoshi (troszke jego pomysłów)
-Mati (tekstury)
-Gwidon (import)
-T-mac (wiele wiele rad.)

To jest wersja do PES5 ale jest tam konwerter do 6.
Dziekuje wszystkim za pomoc przy stadionie.Pozdro
Dominoz
No nareszcie xD
Dzieki, zaraz zagram sobie meczyk Polska na nim smile.gif
Pozdro!
tsw.michal
Wszystko pięknie ładnie, dzieki wielkie ze wkońcu zostal stadion Wisly skończony w 100% ale... mam nadzieje że powstanie wersja do PES6 gdyż konwertowany stadion z PES5 to nie to samo gdyż pz wejściu piłkarzy jest szary obraz i nic nie widać... ale ogolnie wszystko OK widze zegar więc jest dobrze biggrin.gif
Dominoz
No to przekonwertuj...wsadzil nawet konwerter tam biggrin.gif
tsw.michal
QUOTE(Dominoz @ Feb 3 2007, 22:28:18) [snapback]119369[/snapback]

No to przekonwertuj...wsadzil nawet konwerter tam biggrin.gif

aha no tak glupi jestem cool.gif pozdro
czarek
a mi nie czyta band sad.gif
kolo
IPB Image

Tak na szybko postanowiłem wykonać preview tego stadioniku. Nie jest to jakaś rewelacja, ale jest przynajmniej większy niż ten co był w folderze ze stadionem.
ComeBack
Ty ty...ten co jest w folderze z gra jest zajebisty... sam robilem nie przeginaj.. wink.gif
POZDRAWIAM;)
czarek
działaja wam bandy, bo mi nie, jak komuś działa, niech wrzuci na jakiś server
kolo
QUOTE(ComeBack @ Feb 3 2007, 23:41:20) [snapback]119399[/snapback]

Ty ty...ten co jest w folderze z gra jest zajebisty... sam robilem nie przeginaj.. wink.gif
POZDRAWIAM;)

Nie mówie, że jest zły biggrin.gif Jednak jest mały i zrobiłem troche większy.
Pozdrawiam i dzięki za świetny stadionik.
Simon
ej no. calkiem niezle ci ten stadionik wyszedl. mam nadzieje ze nie poprzestaniesz na jednym
ComeBack
No bardzo fajnie Ci to wyszlo Seen smile.gif tylko niewiem czemu nie mam oryginalnych flag wiślackich dry.gif moze dlatego ze pod 6 go wrzucilem...
POZDRAWIAM;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.