Nie ma wiślackich flag , gdzy nie bylo juz miejsca na bmp. do dodania ich.
Jeśli ktos chce flagi , musi miec Wisłe Kraków w grze i daoac jej flagi za pomoca poradnika Torina.Band nie dawalem daltego sa białe.Jesli ktos chce to jest masa band na pro-evo.pl jak i na iss.Wystarczy pobrac bandy , zmienic ich nazwy na default i wklejic do folderu adboards_tex w pliku ze stadionem . Pozdro
to chociaż podaj jakiś link do band z iss, bo nie mogę znalezc,
tsw.michal
Feb 4 2007, 10:32
A gdzie ten poradnik Torina znajde...
na issonline.pl >> tutoriale
Bandy : pro-evo.pl >> download > pes6 > bandy
przepraszam za of'a ale chciałbym zadać pytanie.

jak daleko od linii bocznych tym templacie moge umieszczać obiekty, trybuny itd? te linie na obrazku oznaczają miejsce band, czy linii bocznych? bo wydaje mi sie że to boisko po konwertacji bedzie mniejsze a trybuny okaża sie bardzo daleko od linii. pomóżcie.
AdamSzmulki
Feb 5 2007, 13:33
No i gitara w końcu doczekaliśmy się tego stadionu
)RaVeN(
Feb 5 2007, 19:53
Stadionik naprawde wyrąbisty, wilekie dzieki seen, ale mam pewien problem... mianowicie jak właczam gre w nocy to owszem niebo jest czarne ale oświetlenie stadionu jest taki jak w dzien czyli światło sloneczne od boku a ni te swiatlo z jupiterów...
tez tak macie czy tylko u mnie tak jest?
GregorTS
Feb 5 2007, 22:58
)RaVeN(
Feb 6 2007, 10:22
GregorTS na głownej stronie masz pewnie taki dział jak Tutoriale i to tam napsisz swoja prośbe, nie zaśmiecaj tematu :!:
kurcze .. hehe ...

bo teraz tych kibiców jest tyle, że ... aż za dużo ...

nie widać tej białej gwiazdy na sektorze za bramką bo kibice na niej siedzą ...
To sobie zmniejsz w kitservie ilosc kibiców , nie jest to problem
tsw.michal
Feb 7 2007, 16:05
QUOTE(rufi15 @ Feb 6 2007, 13:43:30) [snapback]120110[/snapback]
kurcze .. hehe ...

bo teraz tych kibiców jest tyle, że ... aż za dużo ...

nie widać tej białej gwiazdy na sektorze za bramką bo kibice na niej siedzą ...
nie martw się w rzeczywistości też jej nie bedzie widać bo ja i reszta ultras bedziemy tam zasiadać, jak nie w tej to w nastepnej rundzie.
nie martw się w rzeczywistości też jej nie bedzie widać bo ja i reszta ultras bedziemy tam zasiadać, jak nie w tej to w nastepnej rundzie.
a no tak, kurcze, nie wpadłem na to

:D:D ja niestety mam do Krakowa ponad 200km więc nie zapełnie jej razem z wami

To sobie zmniejsz w kitservie ilosc kibiców , nie jest to problem
ale jak ? nigdy się tym nie bawiłem

pozdro
W opcjach kitserva dajesz kibiców na medium
)RaVeN(
Feb 8 2007, 11:44
no tak stadion naprawde wspaniały ale jest jeden bug, oświetlenie stadionu w dzień jest takie same jak w nocy... czyli światło słoneczne
Niebardzo wiem jak temu zaradzic ...... :/ Ale sie dowiem
tsw.michal
Feb 8 2007, 14:29
QUOTE()RaVeN( @ Feb 8 2007, 11:48:04) [snapback]120608[/snapback]
no tak stadion naprawde wspaniały ale jest jeden bug, oświetlenie stadionu w dzień jest takie same jak w nocy... czyli światło słoneczne

No tak masz absolutną racje, ale czy to jest tak bardzo istotne? ...chyba nie

Wiec cieszmy się że stadion jest jaki jest, a jest wypaśny!
No tak masz absolutną racje, ale czy to jest tak bardzo istotne? ...chyba nie smile.gif Wiec cieszmy się że stadion jest jaki jest, a jest wypaśny!
Dzieki

A z oswietleniem to sie jeszcze zobaczy
no tak stadion naprawde wspaniały ale jest jeden bug, oświetlenie stadionu w dzień jest takie same jak w nocy... czyli światło słoneczne sad.gif
to nie światło słoneczne, to blask Białej Gwiazdy

a serio to ja tam nawet uwagi nie zwracam o jakiej porze dnia i roku gram ... ważne, żę przy R22
Noi przydałyby się jeszcze przyśpiewki do stadionu np: "Tylko Wisła Kraków nasz TS" albo "Wczoraj obiecałaś mi na pewno" albo oczywiście obowiązkowo "Jazda, Jazda". Moznaby też wstawić krzyk pewnego gościa co zawsze chodzi na sektor C i krzyczy "I na nich !!!". Super, że w końcu ktoś się zabrał profesjonalinie za ten stadion od początku do końca. Pozdro dla Seena
Dzieki

A z przyspiewkami to musisz czekac na patcha albo dac do gry sam

Wisła Pany! neeext - stadium Jagi
Dzięki wszycho spoko

jest jeden element ale nie będe się czepiel chyba że chcesz hehe xD.Czekam na wersje z kibicami ;D POzdro
Seen

czemu ja tego nie rozumiem ... hmm ... Prace nad stadionem Wisły (przynajmniej oficjalne) zacząłeś 16 listopada ... pierwsza wersja stadionu, ta 99% bez kibiców wyszła 27 stycznia ... czyli ponad 2 miesiące od zaczęcia prac ... a o stadionie Jagi wspomniałeś dzisiaj, tj. 9 lutego o 16, a już 2 godzinki później stadion Jagi do zassania ... chyba, że prace nad stadionem Jagi zacząłeś dużo, dużo wcześniej ... pokręcone
pozdrawiam
PS. a co do stadionu Jagi, to zamist tej jednej trybuny wzdłóż boiska są jeszcze za bramką i z drugiej strony ... da sie je wywalić ?
PRzegladaj troszq forum rufi...
A stadion Jagi robilem ja z kumplem a seen go dokonczyl i zaimportowal...więc dlatego tak szybko.
A co do popr.stadionu JAgi to mysle że wszycho jest ok bo sam nie raz na nim gram i widze chyba co jest dobrze a co nie(dałoby się chyba tylko tunel popr.do wychodzenia zawodników ale to tyle)POzdro
PS:Jesli chcesz seen to popr.to ci napisze ocb ;].NA górze masz wejscie dla kibiców a na dole robiles tunel.Chodzi o to,żeby popr ten tunel zaczynal się tam gdzie jest wejsice dla zawodników a konczył przy samej ziemi.Taki dlugi tunel przez cała trybune

.A no i ten tunel jest z niebieskiej siatki

POzdro
Czekam na kibicow Gwidon
No prace nad Jaga zaczeły sie duzo wczesniej

a na stadionie Wisły opanowywałem sztuke tworzenia stadionów

Co zrobic aby temat był przypiety ?? pozdro
jak ktoś moze to niech zapoda screena za bramką i po obu bokach, może u mnie ejst coś nie tak
pzdr
issonline
Feb 10 2007, 09:11
Hej jak umieściłeś kibiców, ochronę, trawę i drzewa na swoim stadionie senn??
Popierwsze seen a nie senn
A po 2 primo to przestan pisać takie glupie posty, które są bez sensu a na dodatek zasmiecasz mu temat.
PPooglądaj tutoriale i będziesz wiedział jak to się robi przecież są specjalne do takich spraw tematy no nie

.
przemo14
Feb 10 2007, 13:34
Stadion Jagi jest dobry. Poprawcie troche tekstury krzesełek na Ultrze i dodajcie zegar za bramką i będzie git.
Hej jak umieściłeś kibiców, ochronę, trawę i drzewa na swoim stadionie senn??
Ukrodłech ich

Stadion Jagi jest dobry. Poprawcie troche tekstury krzesełek na Ultrze i dodajcie zegar za bramką i będzie git.
Zegar na Jadze dawałem , moze go poprostu nie zauwazyłes albo jakis błąd w wyswietleniu
Zegar jest

tylko nie mieliśmy teksturki odpowiedniej więc daliśmy podobną taka nasza decyzja byla ;p.
przemo14
Feb 10 2007, 16:28
Sorki zegar jest nie zauważyłem go.
p.s Kiedy będzie wersja z kibicami?
Jak Gwidon zaimportuje
rufi15
Feb 10 2007, 22:02
ponawiam prośbę o screena po obu bokach boiska i za bramką
kroczek
Feb 10 2007, 22:33
Zajebisty stadionik czekam z niecierpliwoscia na finala!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hej jak umiescic kibiców w Stadium Server /? Bo jak mam plik bin wg. tutorialu PESmakera ( Turkey ) to jak zamienic to pod SS>>??<<
Varies.
Feb 13 2007, 13:04
Seen mam jedną sprawę...Buduję stadion Gks Bełchatów (możesz zobaczyć w moim temacie) jak zrobić zaokrąglony dach taki jaki jest na stadionie GKS

pomóż.Pozdro
Pomyśl. Musisz zrobic elementy tak aby jeden kolo drugiego tak skrecony zeby to wygladalo na półkole
DonFredek
Feb 15 2007, 21:46
QUOTE(seen @ Feb 3 2007, 20:50:46) [snapback]119332[/snapback]
http://www.speedyshare.com/965918253.html Pełna oficjalna wersja stadionu Wisły.
Pomocnicy:
-Comeback(Levis17) (tekstury)
-Tsuyoshi (troszke jego pomysłów)
-Mati (tekstury)
-Gwidon (import)
-T-mac (wiele wiele rad.)
To jest wersja do PES5 ale jest tam konwerter do 6.
Dziekuje wszystkim za pomoc przy stadionie.Pozdro
salve.ladny stadion.ale prosilbym zeby ktos wrzucil na filefront lub megaupload,poniewaz u mnie inne nie dzialac.pozdrawiam
pawka20
Feb 18 2007, 22:57
Siemka mogłby ktoś stadion wisły gdziues wrzucic bo ja niemoge zassać z gory dzieki
trojan.exe
Feb 19 2007, 18:54
jak skonczysz Lechie to prosze cie o Stadion Zaglebia Sosnowiec Z gory THX
trojan.exe Napisano Wczoraj, 18:58:08
jak skonczysz Lechie to prosze cie o Stadion Zaglebia Sosnowiec Z gory THX biggrin.gif
Raczej wątpie abym zrobił stadion Zagłebia.
rufi15
Feb 21 2007, 14:39
Seen, a mógłbyś wrzucić paczke wszystkich swoich stadionów do PESa ?
Tylko dwa to są
rufi15
Feb 21 2007, 17:02
aha

no to musisz się zmobilizować i zrobić więcej żeby taką paczke wydać
trojan.exe
Feb 21 2007, 18:53
A dlaczego miałbys nie zrobic ?? Stadion nie jest trudny chyba
Kiedys sam probowalem zrobic ale nie nadaje sie do tego
A dlaczego miałbys nie zrobic ?? Stadion nie jest trudny chyba
Kiedys sam probowalem zrobic ale nie nadaje sie do tego smile.gif
Zapytam sie Ciebie tak - a dlaczego mialbym zrobic?
Pytanie - jaki robic nastepny stadion?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.