diablo1996
Jul 26 2010, 16:28
sluchajcie, obojetnie z jaiego serwera nbym sciagal, zawsze wyskakuje mi blad.
a poza tym nie dalo by sie tego wszystkiego wsrzucic do jednego pluiku, nptorrent? prosze o szybka odp.
adziksts
Aug 6 2010, 12:10
mam takie małe pytanie o przyśpiewki.Jak już mówiłem w modowaniu PESa jestem zielony

Mam pomieszane przyśpiewki np. Polska ma Hiszpańskie,Śląsk ma Besiktasu,Ekwador USA itd.Czy to samemu trzeba poprzemieniać je czy coś mam źle wgrane?
Orange_91
Aug 6 2010, 12:12
CYTAT(adziksts @ Aug 6 2010, 13:14)

mam takie małe pytanie o przyśpiewki.Jak już mówiłem w modowaniu PESa jestem zielony

Mam pomieszane przyśpiewki np. Polska ma Hiszpańskie,Śląsk ma Besiktasu,Ekwador USA itd.Czy to samemu trzeba poprzemieniać je czy coś mam źle wgrane?
A plik exe podmieniłeś?
adziksts
Aug 6 2010, 12:13
oczywiście
mateusz972
Aug 7 2010, 11:09
mam pytanie gdzie mam wrzucic exe_intro_of i jeszce nie sciagnelem 0_sound i p_sound wrzucilem 0_text do dat i mi sie spieprzylo coś bo jak patrze na wisłe to pisze FC Utrecht i ich zawodnicy a stroje sa i herby co zrobic ? a i ejszce jedno jak gram to powinienem miec canal+ a mam biale ;/
mateusz972
Aug 7 2010, 11:23
dobra sciagam teraz te soudy jak by co nr. gg 8125735 prosze o pomoc
mateusz972
Aug 7 2010, 11:54
A o to screeny:
http://img15.imageshack.us/i/pes6ekstraklasa.jpg/to jest ekstraklasa która jest eradivision a team A itp. to bundesliga niby a druga liga to Boca juniors itp.
http://img714.imageshack.us/i/pes6ekstraklasa2.jpg/A tutaj mamy screen który powinien byc w canal + a jest bialy obraz ciekawe.
Prosze o pomoc
Orange_91
Aug 7 2010, 12:08
Ściągnij najpierw cały patch a potem pisz, że coś Ci nie działa. Instalacja jest bardzo prosta i polega tylko na podmianie plików w głównym katalogu z grą. Ofa wrzucasz do folderu: C:\Documents and Settings\nazwa użytkownika\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
Naucz się poza tym edytować posty!
mateusz972
Aug 7 2010, 12:33
Sorki za kłopot już mi dziaa juhu a patch jest zaje***,tylko dalej nie mam tego canal + prosze o pomoc.
Szlak grałem master league pierwsza połowe zagrałem a w drugiej miałem czarne okno ;/ prosze o pomoc. !!!
U mnie to tak wygląda w folderze dat:
http://img341.imageshack.us/i/datv.jpg/
adziksts
Aug 8 2010, 15:09
Ok działają przyśpiewki.Nie ten exe wkleiłem.Miałem też taki jakby to powiedzieć "z wyższej półki" i ten przez przypadek wkleiłem zamiast ten z patcha.Dzięki za pomoc.
witam bedzie jakaś kontynulacja patcha czy moze ma ktos of jakis?
mejuto gonzalez
Aug 12 2010, 12:28
Witam. Czy planuje ktoś wykonanie jakiegoś ofa na zakonczenie okienka transferowego zawierającego nowych zawodników i ew. nowe zespoły ( z tym pewnie trudniej)?
Witam! Czy mógłby mi ktoś wstawić na jakiś serwer folder ze strojami ekstraklasy i pierwszej ligi, ponieważ mam słaby internet i nie mam czasu ściągać wszystkich plików. Pozdrawiam
Flacco
Aug 16 2010, 11:04
Witam
Po zainstalowaniu tego patcha przy włączaniu meczu wywala mnie do windowsa. Jak temu zaradzić? Pobrałem p_text, 0_text, intro_of, i kitserwer i podmieniłem wszystkie pliki, później włączyłem grę i po wejściu w mecz od razu wywala mnie do windowsa. Może to być przez to że nie pobrałem wszystkich elementów (czyt. 0_sound, p_sound)? Czemu patch nie działa? Pomóżcie proszę
Leon 8
Aug 16 2010, 11:45
Flacco, a kitserver zainstalowałeś?
Ja parę dni temu tez sobie instalowałem tego patcha i wszystko ładnie hula.

Instrukcję według której to robiłem dołączam w załączniku.
Flacco
Aug 16 2010, 11:53
CYTAT(Leon 8 @ Aug 16 2010, 12:49)

Flacco, a kitserver zainstalowałeś?
Ja parę dni temu tez sobie instalowałem tego patcha i wszystko ładnie hula.

Instrukcję według której to robiłem dołączam w załączniku.
Tak zainstalowałem kitservr. Jedynie nie pobrałem 0_sound i p_sound, miałem zostawić je sobie na później. Nie wiem czy to przez to. Dzięki za instrukcje
Windziak
Aug 16 2010, 14:49
Chłopaki szykujecie aktualkę na 2010/11? Sezon pomimo odpadnięcia naszych klubów z pucharów szykuje się ciekawy.. :>
Orange_91
Aug 16 2010, 15:35
CYTAT(Windziak @ Aug 16 2010, 15:53)

Chłopaki szykujecie aktualkę na 2010/11? Sezon pomimo odpadnięcia naszych klubów z pucharów szykuje się ciekawy.. :>
Było napisane gdzieś na początku tematu, że aktualizacji EP od PolEvo nie będzie.
Flacco
Aug 17 2010, 11:38
Pomoże ktoś? Muszę pobierać p_sound i 0_sound od razu żeby wszystko działało i nie wywalało do windowsa, czy po prostu jest to przyczyna czegoś innego? Mam słabego neta i nie wiem, czy jest sens pobierać te pliki sound, czy to coś pomoże. Bardzo proszę o pomoc
mateusz972
Aug 18 2010, 14:31
to pomożecie mi ? mnie coś wywala do windowsa ;/ ale patch dziala i nie mam tego +sport
Orange_91
Aug 18 2010, 17:13
CYTAT(Flacco @ Aug 17 2010, 12:42)

Pomoże ktoś? Muszę pobierać p_sound i 0_sound od razu żeby wszystko działało i nie wywalało do windowsa, czy po prostu jest to przyczyna czegoś innego? Mam słabego neta i nie wiem, czy jest sens pobierać te pliki sound, czy to coś pomoże. Bardzo proszę o pomoc

Najlepiej pobierz całego patcha, wtedy musi zadziałać.
mateusz972
Aug 18 2010, 18:31
sorki że pisze jeszcze raz mnie nie wywala już ale nie mam tego menu ekstraklasy mam taki co zawsze no i nie mam tego +sport lub tvp sport pobrałem całego patcha prosze o pomoc
Mogl by mi ktoś pomoc sciaglem dzisiaj tego patha ale podczas wypakowywaniu 7zip wywala mi blad : blad danych (crc) co mam zrobic?? Mam sciagniete wszystkie party..;/
Już sobie poradzilem ;D ale znow mam problem z grom .. nie chce mi sie uruchamiac... wyskkuje tylko puste onko z pesa 6 i gra nie odpowiada...;/
grubsii
Aug 29 2010, 22:03
BLAGAM POMOZCIE, sciagnolem wszystko oprocz stadionow i zrobilem tak jak w insttrukcji i jak wlaczam gre to mam wczytywanie danych a potem czarny obraz... co moge zrobic pomozcie mi prosbaaa
__SaNd1__
Aug 30 2010, 20:26
CYTAT(grubsii @ Aug 30 2010, 00:07)

BLAGAM POMOZCIE, sciagnolem wszystko oprocz stadionow i zrobilem tak jak w insttrukcji i jak wlaczam gre to mam wczytywanie danych a potem czarny obraz... co moge zrobic pomozcie mi prosbaaa
Sciagnii i stadiony i zrob calkiem reinstalacie gry i patcha i muszi zadzialac mam nadzjeje ze pomoglem
CeBool
Aug 31 2010, 21:12
hej mam problem ściagnąłem wszystkie części kitservera i nie moge go rozpakować (mam już 7 zip) próbuje rozpakowac i pisze nieokreślony błąd pomóżcie
Czarny_ZKS
Sep 11 2010, 20:29
Witam. Mam pytanie, czemu nie działają mi stadiony? Ściągnałem całe "stadiums" i wkleiłem do folderu "kitserver" ale dalej np. Wisła Kraków gra na stadionie Liverpoolu. Co mam zrobić, żeby to działało poprawnie?
pes6gracz
Sep 16 2010, 19:37
ja zrobię torrenta oczywiscie za zgodą T-mac:)
Czarny_ZKS
Oct 15 2010, 19:30
CYTAT
Witam. Mam pytanie, czemu nie działają mi stadiony? Ściągnałem całe "stadiums" i wkleiłem do folderu "kitserver" ale dalej np. Wisła Kraków gra na stadionie Liverpoolu. Co mam zrobić, żeby to działało poprawnie?
Podbijam.
Czarny_ZKS
Oct 23 2010, 16:39
Dobra, przeinstalowałem PESa i poradziłem sobie z tym problemem, więc powyższy post jest do usunięcia.
Aha, i jakby ktoś mógł, to niech zreuploaduje 1 part i 9 part p_sound na megaupload, bo ściągnąłem już od 2 do 10 parta i nie będę miał czasu w najbliższym czasie ściągać.
karol1119
Oct 27 2010, 17:13
ma ktos moze zrobionego Ofa na sezon 2010/2011??
wicuNNN
Oct 28 2010, 09:03
Kurde mam problem, być może banalny. Gdy włączam Setup w kitserver to nie moge wybrać PEs.exe . Nic nie moge kliknąć poza " Help " . Kto wie w czym problem?
Mam problem. Podczas konczenia wypakowania pliku 0_text w 7zipie pojawia się taki komunikat:"Bład CRC w 0_text.afs Plik jest uszkodzony" Co zrobic?
adriano91
Nov 14 2010, 22:04
Przydało by się troszki odświeżyc
Uh Rudnevs przewrotka spojenie

"Czibamba"

Kiełb nowy

Gameplay Czibamby

Rudnevs
jest dostępny jakiś OF na ten sezon ? może ktoś zrobił tak owy ?
adriano91
Nov 15 2010, 20:35
Nie ma, sam robiłem : (
(L)ukash
Nov 20 2010, 18:57
Znacie może jakąś stronkę, gdzie można pograć online w PESa 6 na Ekstraklasa Patch 09/10? Jakas liga czy coś? I w ogóle czy jest taka możliwość? Proszę o odp i z góry dzięki
Soundsy, Kitserver, OF-a, wszystko 7-zipem wypakowałem, ale 0_text mimo trzykrotnego ściągania z różnych źródeł, za każdym razem wykazuje błędy w archiwum :< Liczę więc na jakiegoś człowieka dobrej woli, który przypadkowo posiada zuploadowany plik 0_text.afs, lub wrzuci go, będę niezmiernie wdzięczny
essence
Dec 15 2010, 15:12
Patch jest dobry calkowicie inny pes nawet pod wzgledem fizyki gry (inne statsy pilkarzy) oraz strzelania wolnych i strzalow z pierwszej pilki i dobitek. Ale dosc denerwujace jest wywalanie do windy co jakis mecz. Na tyle wnerwiajace bo nie mozna zapisac ale zdarza sie to sporadycznie . Nie moglibyscie sprawdzic tego ? Nie ma mowy tu o zle wrzuconym patchu bo nie jestem noobem w tym. ps to wystepuje jak dotad tylko w trybie kariery.
popolupo
Dec 28 2010, 23:09
pytanie do tworcow OF 09/10
zabralem sie za drobne aktualizacje i znalazlem w klubach francuskich wielu pilkarzy z Francji i Arfyki, ktorzy maja narodowosc polska. Nie sadze by bylo to wasze przeoczenie - czemu wiec tak jest? Co sie stanie, gdy zmienie im narodowosc na prawidlową?
tomogok14
Jan 3 2011, 19:38
ej to będzie ekstraklasa patch 2010/2011 do pes 6 a jak będzie to kiedy
tomogok14
Jan 3 2011, 19:39
Czy będzie do pes 6 ekstraklasa patch 2010/2011 a jak będzie to kiedy
parafianin
Jan 5 2011, 16:45
mam problem a mianowcie po pobraniu part2,part3,part4 nie moge ich wypakowac chodiz o pliki 0_text
dostaje komunikat nie mozna otworzyc pliku jako archiwum
co robic?
Będzie jakiś of na sezon 2010/2011?
popolupo
Feb 19 2011, 20:39
mega prosba do tworcow patchy OE:
czy moze ktos zapodac pliki 535 i 536 z flagami z wszysciusienkich wersji patcha - sciaganie ponad 1G archiwow tylko dla flag mija sie z celem
z gory dzieki
pozniej ci wrzuce
sama ekstraklase dalo by jeszcze zaktualizowac na wiecej raczej brak czasu
jak ktos cos ma zaktualizowane niech zapoda przyda sie
For3st06
Feb 24 2011, 23:16
przydal by sie patch ekstraklasy na ten sezon albo na nastepny

pogralo by sie polska lige. Jak ktos by mogl to wrzuci OFa z transferami.
Jason Bourne
Mar 4 2011, 16:20
Mam pytanie czy wyjdzie jakiś oficjalny of na ten sezon ekstraklasy? Chociaż samą ekstraklasę bo to sama przyjemność grać ojczystą druzyna
Witam! :] Wrzuciłby ktoś paczkę ze stadionami, ale tylko ekstraklasy(słabe łącze mam a nie chce całego dnia przy komputerze siedzieć)?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.