Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 09/10
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
diablo1996
sluchajcie, obojetnie z jaiego serwera nbym sciagal, zawsze wyskakuje mi blad.
a poza tym nie dalo by sie tego wszystkiego wsrzucic do jednego pluiku, nptorrent? prosze o szybka odp.
adziksts
mam takie małe pytanie o przyśpiewki.Jak już mówiłem w modowaniu PESa jestem zielony wink.gif Mam pomieszane przyśpiewki np. Polska ma Hiszpańskie,Śląsk ma Besiktasu,Ekwador USA itd.Czy to samemu trzeba poprzemieniać je czy coś mam źle wgrane?
Orange_91
CYTAT(adziksts @ Aug 6 2010, 13:14) *
mam takie małe pytanie o przyśpiewki.Jak już mówiłem w modowaniu PESa jestem zielony wink.gif Mam pomieszane przyśpiewki np. Polska ma Hiszpańskie,Śląsk ma Besiktasu,Ekwador USA itd.Czy to samemu trzeba poprzemieniać je czy coś mam źle wgrane?

A plik exe podmieniłeś?
adziksts
oczywiście smile.gif
mateusz972
mam pytanie gdzie mam wrzucic exe_intro_of i jeszce nie sciagnelem 0_sound i p_sound wrzucilem 0_text do dat i mi sie spieprzylo coś bo jak patrze na wisłe to pisze FC Utrecht i ich zawodnicy a stroje sa i herby co zrobic ? a i ejszce jedno jak gram to powinienem miec canal+ a mam biale ;/
mateusz972
dobra sciagam teraz te soudy jak by co nr. gg 8125735 prosze o pomoc
mateusz972
A o to screeny:
http://img15.imageshack.us/i/pes6ekstraklasa.jpg/
to jest ekstraklasa która jest eradivision a team A itp. to bundesliga niby a druga liga to Boca juniors itp.
http://img714.imageshack.us/i/pes6ekstraklasa2.jpg/
A tutaj mamy screen który powinien byc w canal + a jest bialy obraz ciekawe.
Prosze o pomoc
Orange_91
Ściągnij najpierw cały patch a potem pisz, że coś Ci nie działa. Instalacja jest bardzo prosta i polega tylko na podmianie plików w głównym katalogu z grą. Ofa wrzucasz do folderu: C:\Documents and Settings\nazwa użytkownika\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1

Naucz się poza tym edytować posty!
mateusz972
Sorki za kłopot już mi dziaa juhu a patch jest zaje***,tylko dalej nie mam tego canal + prosze o pomoc.
Szlak grałem master league pierwsza połowe zagrałem a w drugiej miałem czarne okno ;/ prosze o pomoc. !!!
U mnie to tak wygląda w folderze dat:
http://img341.imageshack.us/i/datv.jpg/
adziksts
Ok działają przyśpiewki.Nie ten exe wkleiłem.Miałem też taki jakby to powiedzieć "z wyższej półki" i ten przez przypadek wkleiłem zamiast ten z patcha.Dzięki za pomoc.
zizka
witam bedzie jakaś kontynulacja patcha czy moze ma ktos of jakis?
mejuto gonzalez
Witam. Czy planuje ktoś wykonanie jakiegoś ofa na zakonczenie okienka transferowego zawierającego nowych zawodników i ew. nowe zespoły ( z tym pewnie trudniej)?
B@rt
Witam! Czy mógłby mi ktoś wstawić na jakiś serwer folder ze strojami ekstraklasy i pierwszej ligi, ponieważ mam słaby internet i nie mam czasu ściągać wszystkich plików. Pozdrawiam
Flacco
Witam smile.gif

Po zainstalowaniu tego patcha przy włączaniu meczu wywala mnie do windowsa. Jak temu zaradzić? Pobrałem p_text, 0_text, intro_of, i kitserwer i podmieniłem wszystkie pliki, później włączyłem grę i po wejściu w mecz od razu wywala mnie do windowsa. Może to być przez to że nie pobrałem wszystkich elementów (czyt. 0_sound, p_sound)? Czemu patch nie działa? Pomóżcie proszę smile.gif
Leon 8
Flacco, a kitserver zainstalowałeś?

Ja parę dni temu tez sobie instalowałem tego patcha i wszystko ładnie hula. wink.gif
Instrukcję według której to robiłem dołączam w załączniku.
Flacco
CYTAT(Leon 8 @ Aug 16 2010, 12:49) *
Flacco, a kitserver zainstalowałeś?

Ja parę dni temu tez sobie instalowałem tego patcha i wszystko ładnie hula. wink.gif
Instrukcję według której to robiłem dołączam w załączniku.

Tak zainstalowałem kitservr. Jedynie nie pobrałem 0_sound i p_sound, miałem zostawić je sobie na później. Nie wiem czy to przez to. Dzięki za instrukcje tongue.gif
Windziak
Chłopaki szykujecie aktualkę na 2010/11? Sezon pomimo odpadnięcia naszych klubów z pucharów szykuje się ciekawy.. :>
Orange_91
CYTAT(Windziak @ Aug 16 2010, 15:53) *
Chłopaki szykujecie aktualkę na 2010/11? Sezon pomimo odpadnięcia naszych klubów z pucharów szykuje się ciekawy.. :>

Było napisane gdzieś na początku tematu, że aktualizacji EP od PolEvo nie będzie.
Flacco
Pomoże ktoś? Muszę pobierać p_sound i 0_sound od razu żeby wszystko działało i nie wywalało do windowsa, czy po prostu jest to przyczyna czegoś innego? Mam słabego neta i nie wiem, czy jest sens pobierać te pliki sound, czy to coś pomoże. Bardzo proszę o pomoc smile.gif
mateusz972
to pomożecie mi ? mnie coś wywala do windowsa ;/ ale patch dziala i nie mam tego +sport
Orange_91
CYTAT(Flacco @ Aug 17 2010, 12:42) *
Pomoże ktoś? Muszę pobierać p_sound i 0_sound od razu żeby wszystko działało i nie wywalało do windowsa, czy po prostu jest to przyczyna czegoś innego? Mam słabego neta i nie wiem, czy jest sens pobierać te pliki sound, czy to coś pomoże. Bardzo proszę o pomoc smile.gif

Najlepiej pobierz całego patcha, wtedy musi zadziałać.
mateusz972
sorki że pisze jeszcze raz mnie nie wywala już ale nie mam tego menu ekstraklasy mam taki co zawsze no i nie mam tego +sport lub tvp sport pobrałem całego patcha prosze o pomoc
pas
Mogl by mi ktoś pomoc sciaglem dzisiaj tego patha ale podczas wypakowywaniu 7zip wywala mi blad : blad danych (crc) co mam zrobic?? Mam sciagniete wszystkie party..;/

Już sobie poradzilem ;D ale znow mam problem z grom .. nie chce mi sie uruchamiac... wyskkuje tylko puste onko z pesa 6 i gra nie odpowiada...;/
grubsii
BLAGAM POMOZCIE, sciagnolem wszystko oprocz stadionow i zrobilem tak jak w insttrukcji i jak wlaczam gre to mam wczytywanie danych a potem czarny obraz... co moge zrobic pomozcie mi prosbaaa
__SaNd1__
CYTAT(grubsii @ Aug 30 2010, 00:07) *
BLAGAM POMOZCIE, sciagnolem wszystko oprocz stadionow i zrobilem tak jak w insttrukcji i jak wlaczam gre to mam wczytywanie danych a potem czarny obraz... co moge zrobic pomozcie mi prosbaaa

Sciagnii i stadiony i zrob calkiem reinstalacie gry i patcha i muszi zadzialac mam nadzjeje ze pomoglem smile.gif rolleyes.gif
CeBool
hej mam problem ściagnąłem wszystkie części kitservera i nie moge go rozpakować (mam już 7 zip) próbuje rozpakowac i pisze nieokreślony błąd pomóżcie
Czarny_ZKS
Witam. Mam pytanie, czemu nie działają mi stadiony? Ściągnałem całe "stadiums" i wkleiłem do folderu "kitserver" ale dalej np. Wisła Kraków gra na stadionie Liverpoolu. Co mam zrobić, żeby to działało poprawnie?
pes6gracz
ja zrobię torrenta oczywiscie za zgodą T-mac:)
Czarny_ZKS
CYTAT
Witam. Mam pytanie, czemu nie działają mi stadiony? Ściągnałem całe "stadiums" i wkleiłem do folderu "kitserver" ale dalej np. Wisła Kraków gra na stadionie Liverpoolu. Co mam zrobić, żeby to działało poprawnie?

Podbijam.
Czarny_ZKS
Dobra, przeinstalowałem PESa i poradziłem sobie z tym problemem, więc powyższy post jest do usunięcia.

Aha, i jakby ktoś mógł, to niech zreuploaduje 1 part i 9 part p_sound na megaupload, bo ściągnąłem już od 2 do 10 parta i nie będę miał czasu w najbliższym czasie ściągać.
karol1119
ma ktos moze zrobionego Ofa na sezon 2010/2011??
wicuNNN
Kurde mam problem, być może banalny. Gdy włączam Setup w kitserver to nie moge wybrać PEs.exe . Nic nie moge kliknąć poza " Help " . Kto wie w czym problem?
Situs
Mam problem. Podczas konczenia wypakowania pliku 0_text w 7zipie pojawia się taki komunikat:"Bład CRC w 0_text.afs Plik jest uszkodzony" Co zrobic?
jarek
DEL
adriano91
Przydało by się troszki odświeżyc

Uh Rudnevs przewrotka spojenie

"Czibamba"

Kiełb nowy

Gameplay Czibamby

Rudnevs
jarek
jest dostępny jakiś OF na ten sezon ? może ktoś zrobił tak owy ?
adriano91
Nie ma, sam robiłem : (
(L)ukash
Znacie może jakąś stronkę, gdzie można pograć online w PESa 6 na Ekstraklasa Patch 09/10? Jakas liga czy coś? I w ogóle czy jest taka możliwość? Proszę o odp i z góry dzięki
zlatek
Soundsy, Kitserver, OF-a, wszystko 7-zipem wypakowałem, ale 0_text mimo trzykrotnego ściągania z różnych źródeł, za każdym razem wykazuje błędy w archiwum :< Liczę więc na jakiegoś człowieka dobrej woli, który przypadkowo posiada zuploadowany plik 0_text.afs, lub wrzuci go, będę niezmiernie wdzięczny smile.gif
essence
Patch jest dobry calkowicie inny pes nawet pod wzgledem fizyki gry (inne statsy pilkarzy) oraz strzelania wolnych i strzalow z pierwszej pilki i dobitek. Ale dosc denerwujace jest wywalanie do windy co jakis mecz. Na tyle wnerwiajace bo nie mozna zapisac ale zdarza sie to sporadycznie . Nie moglibyscie sprawdzic tego ? Nie ma mowy tu o zle wrzuconym patchu bo nie jestem noobem w tym. ps to wystepuje jak dotad tylko w trybie kariery.
popolupo
pytanie do tworcow OF 09/10
zabralem sie za drobne aktualizacje i znalazlem w klubach francuskich wielu pilkarzy z Francji i Arfyki, ktorzy maja narodowosc polska. Nie sadze by bylo to wasze przeoczenie - czemu wiec tak jest? Co sie stanie, gdy zmienie im narodowosc na prawidlową?
tomogok14
ej to będzie ekstraklasa patch 2010/2011 do pes 6 a jak będzie to kiedy
tomogok14
Czy będzie do pes 6 ekstraklasa patch 2010/2011 a jak będzie to kiedy
parafianin
mam problem a mianowcie po pobraniu part2,part3,part4 nie moge ich wypakowac chodiz o pliki 0_text
dostaje komunikat nie mozna otworzyc pliku jako archiwum
co robic?
Abu17
Będzie jakiś of na sezon 2010/2011?
popolupo
mega prosba do tworcow patchy OE:
czy moze ktos zapodac pliki 535 i 536 z flagami z wszysciusienkich wersji patcha - sciaganie ponad 1G archiwow tylko dla flag mija sie z celem
z gory dzieki
T-Mac
pozniej ci wrzuce
sama ekstraklase dalo by jeszcze zaktualizowac na wiecej raczej brak czasu
jak ktos cos ma zaktualizowane niech zapoda przyda sie
For3st06
przydal by sie patch ekstraklasy na ten sezon albo na nastepny biggrin.gif pogralo by sie polska lige. Jak ktos by mogl to wrzuci OFa z transferami.
Jason Bourne
Mam pytanie czy wyjdzie jakiś oficjalny of na ten sezon ekstraklasy? Chociaż samą ekstraklasę bo to sama przyjemność grać ojczystą druzyna
B@rt
Witam! :] Wrzuciłby ktoś paczkę ze stadionami, ale tylko ekstraklasy(słabe łącze mam a nie chce całego dnia przy komputerze siedzieć)?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.