krecha126
Jan 10 2010, 09:22
Już wiem w czym był błąd ale już jest git a tak mnie korci żeby dodać linka xD z moimi bramkami z PESA 6:D
http://www.youtube.com/watch?v=8PX7Gngc7Rs
Wie ktoś jaki jest tytuł piosenki która gra w museum???
Mam jeszcze jedno pytanie...
Czy można gdzieś pobrać jakieś nowe piłki m.in piłka którą będą grać na MŚ 2010?
Z góry dziękuję.
popolupo
Jan 11 2010, 19:16
Mam jeszcze jedno pytanie...
Czy można gdzieś pobrać jakieś nowe piłki m.in piłka którą będą grać na MŚ 2010?
Z góry dziękuję.
poszukaj w dziale "szukam pilki"
panowie tworcy mala prosba - moze wydacie w update'ie scoreboard Eurosportu dla pucharu Afryki taki jak jest teraz
Mickel96
Jan 11 2010, 19:39
witam świetna produkcja panowie pozdro
MaTTiX
Jan 12 2010, 16:11
witam. Patch świetny! Gratulacje panowie

mam natomiast jeden problem... ściągnąłem 11 partów 0_sound otworzyłem je 7zip tak jak inne wypakowałem archiwum jakie było w środku.. i ... no właśnie z tym archiwum nic się nie da zrobić. Próbowałem je otworzyć Winrarem wyskakuje błąd, 7zip także ( nie mogę otworzyć tego pliku jako archiwum).. Miał ktoś z was taki problem ?
dodam tylko ,że reszta patcha wypakowała się normalnie..
a jak ci sie to wypakowało jako afs ?? czy co daj screena jak mozesz
MaTTiX
Jan 12 2010, 17:25
dymex92
Jan 12 2010, 19:19
Świtna robota !
nie masz wszystkich partów
kajoj20
Jan 12 2010, 20:29
Nie wiem czy ktos zwrocil uwage na to ze Jest ALGERIA a powinno być ALGIERIA
sry z ang bylo pisane a powino byc z pol

jakby nie patrzec i tak jest poprawnie
MaTTiX
Jan 13 2010, 16:13
ściągnąłem ten brakujący part i to rozwiązało ten problem

lecz niestety pojawił się następny...
przy wypakowywaniu 0_sound.asf wyskakuje błąd pliku "plik sound 0_sound.asf jest prawdopodobnie uszkodzony"
screen
http://i46.tinypic.com/2z5m9aa.jpg;/ ...
wilu1924
Jan 13 2010, 18:32
CYTAT(krecha126 @ Jan 9 2010, 12:12)

A ja mam taki problem sciagnelem pliki p_sound najpierw wypakowałem programem 7-zip a jak chce wypakować potem dalej winrarem to wyskakuje błąd ze brak archiwów czym to morze być spowodowane?
Mógłbyś powiedziec w czym problem skoro juz wiesz bo ja dalej sie z tym męcze i nie wiem co mam zrobic.. ten sam problem mam z wypakowaniem Kitserwera...
cos z partami zle jest wypakoj od poczatku wszystkie do jednego folderu i jak wszystkioe sciągniesz to wypakuj i powinno byc ok
grzybu_1922
Jan 14 2010, 11:57
Poradziłem sobie ze stadionem Arki. Ale dalej mam problem z radością kibiców po golach. T-mac, albo ktokolwiek inny - mógłby ktoś wrzucić (o ile jeszcze ma) plik dźwiękowy z radością kibiców po bramce z ostatniej wersji patcha? Ta radość była zdecydowanie żywsza, głośniejsza, stąd moja prośba. Bo zwykłe ustawienia dźwięku tutaj nic nie dadzą. No i jakie nazwy plików odpowiadają za tą radość po bramkach?
Byłbym wdzięczny za pomoc,
pozdrowienia.
Matron
Jan 14 2010, 15:15
Takie pytanko do twórców patcha zrobicie na czasie jakas aktualizacje do składów

?
Mickel96
Jan 14 2010, 17:21
pomocy gdy ładuje mi się mecz to nagle wyłącza się gra i pojawia się pulpit ktoś tak miał? pomóżcie mi
bielik131
Jan 14 2010, 21:16
Witam mam małe pytanko, w tej wersji murawa stadionu Lechii jest beznadziejna, w poprzedniej edycji patcha była w dobrym stanie, mógłby ktoś podrzucić tą wersję z dobrą murawą tego stadionu? Będę wdzięczny. Pozdrawiam. Świetna robota chłopaki, winszuję!
lolwut
Jan 15 2010, 18:38
Problem z kitserver. Ściągnęło się, ok. Nawet powstał rar który zajmuję 363 mb. Chce wypakować, a tu Archiwum jest uszkodzone O_O. Trzeba pobierać od początku ?
Pytanie : czy ktoś może podać, ile mają zajmować poszczególne części patcha? Mowa o tych text itp.
Tak btw : pomyliły mi się tematy i pisałem w złym miejscu :facepalm:
Witam u mnie wszystko jest prawie okej , ale po całej instalacji mam tylko jedna pilke adidasa ktora moge tylko grać.Pomoże ktoś ?z przyśiewkami dałem sobie rade
Mickel96
Jan 16 2010, 09:32
CYTAT(Mickel96 @ Jan 14 2010, 17:25)

pomocy gdy ładuje mi się mecz to nagle wyłącza się gra i pojawia się pulpit ktoś tak miał? pomóżcie mi
już sobie poradziłem, ale możecie powiedzieć jak zrobić żeby mieć wszystkie stadiony, gdzie mam "wetknąć to co ściągnąłem
Mickel96
Jan 16 2010, 12:55
dzięki
czyli nikt nie wie czemu mogę grać tylko jedną piłką ? wszystko zrobiłem i lipa nie mogę grać tymi piłkami co są w pachu.
a masz właczony kit server?? Wybrałęs piłke tam gdzie sie strohje wybiera ??
Mickel96
Jan 16 2010, 19:21
no właśnie musisz nacisnąć zależnie jak masz ustawione przycisk "dalej". u mnie jest F1. i później wybierasz piłkę stadion pogodę itd.
wybieram i nic dalej jest ta sama ...
Najlepsze jest to że gram jakaś terapasa espania a jak wchodzę do ustawien np meczu to mam standardowe piłki pesa które jak ustawiam to ciągle jest ta sama.
macie ss
http://img687.imageshack.us/i/98793229.jpg/http://img163.imageshack.us/i/33740820.jpg/
perONE
Jan 16 2010, 21:40
Bo tu sie nie ustawia piłek. Piłki wybiera się gdy jeseś tutaj
http://img687.imageshack.us/img687/2586/98793229.jpg
Okej ale jak ustawić bo nie wiem jak ? klawiszami od 1-4 bo jak wciskam 1-2 to zmieniaja mi się stroje a 3-4 to nic .
wybierasz stroje naciskasz F1 dopoki na dole nie pokaze sie balls jak sie pokaze to klawiszem E wybieerasz sobie piłkwe
Czy mógł by ktoś z twórców patcha udostępnić szablon np. w psd tych trzy literowych skrótów drużyn klubowych? Chciałbym sobie zrobić takie trzy literowe skróty do drużyn narodowych zamiast flag. Jeśli to niemożliwe to proszę chociaż o informację jaką czcionką itp są pisane. Z góry dziękuję.
TryGummer
Jan 17 2010, 13:05
Sluchajcie mam problem z PES' em. :/
formatowalem kompa i musialem instalowac gre i patcha na nowo, po zainstalowaniu ustawilem na parametry jakie mialem wczesniej, ale gdy wchodze w gre to napisy sa lekko zamazane, bardzo mnie to denerwuje, wybieram druzyne i gram - jest nie wyraznie, wszystko jest zamazane.

da sie grac ale strasznie jest wszystko zamazane..
nie weim co sie stalo

pomocy.!
powtarzam ze dzialalo wczesniej normalnie.. ;/
jakies screeny dasz ?? Bo nie rozumiem problemu
TryGummer
Jan 17 2010, 16:56
No zamazane wszystko nie da sie grac,wszystko jest takie dziwne

na screenie nic nie widac..;/
zrób wszystko od poczatku ekram przeczysc ;P Nigdy z takim problemem sie nie spotkałem
Mickel96
Jan 17 2010, 18:40
już pytanie nie odnośnie patcha. jak zrobić żeby grać w sieci?
TryGummer
Jan 17 2010, 19:14
Juz poradzilem sobie z problemem.!
dzieki za checi. xD
Wykonałem najnowszy scoreboard TVP1, taki jaki był podczas ostatniego meczu Polska - Dania.
Dostosowany pod Ekstraklasa Patch.
Zapraszam do oglądania
klik
lechita
Jan 19 2010, 13:27
Mam pytanie czy komuś też niedziałają linki czy tylko mi? I ewentualnie czy ktoś znalazłby czas i chęci żeby zrobić reup na inny serwer (tylko nie rapid

) ?
Matron
Jan 19 2010, 15:44
Drodzy patch makery ,czy zdołacie zrobić drobne aktualizacje ?? Np Kriwiec w Lechu...

Pozdrawiam
ktualka bedzie ale dopiero pod koniec okienka transferowego
Mam prosbe czy mogł by mi ktos podac linka do stadionow arki legi i zagłebia Lubin ?? Chce linki do konkretnych stadionow a nie do paczek
lolwut
Jan 19 2010, 21:54
Witam, mam problem a mianowicie nie słyszę śpiewających kibiców! Kopiowałem wszystkie te pliczki, komentarz jest ale kibice nie śpiewają. Jak to naprawić ?
masz ustawione w ustawieniach dzwiekow głosnosc efektów dzwiekowych ???? Screen :
Kamilbialego
Jan 20 2010, 19:06
Mi często na tym patchu wywala. Wiecie w czym problem? Bo zainstalowałem jak pisało.
a masz zainstalowanego patcha na Czystego PES-a????
lechita
Jan 20 2010, 21:39
Ponawiam prośbę czy dałby rade żeby wrzucić linki bezpośrednio na megaupload lub inny serwer bez limitów ponieważ nie wiedzieć czemu strona multiupload za cholerke nie chce mi się załadować i nie umiem sobie z tym poradzić
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.