Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 09/10
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
CR9
CYTAT(czarus32 @ Jan 2 2010, 12:23) *
rozwiązałem swój problem z p_text ale nie do końca jeden błąd został mianowszy niema napisów w edycji kiedy chce coś edytować to oddrazu wyrzuca mnie z gry????

musiaales cos zle sciągnąć tak sądze i pewnie tak jest sciągnij jeszcze raz o text bo to chyba o o_text chodzi

CYTAT(Matron @ Jan 2 2010, 12:16) *
Drodzy gracze mam juz ost problem, a wiec wszystko trybi że,aż miło tylko nie mam tablicy wyników i ikony np TVP sport.. wkleiłem wszystko zgodnie z instrukcja czyli plik p_text ktory odpowiada za tablice wyników ,ale i tak nie mam tej tablicy prosił bym o pomoc pozdrawiam.

a sciągnąłes o text bo ja ten sam problem miałem a wczesniej nie sciągnąłem o textu teraz mam i mi szystko smiga jeszcze tylko stadiony i jupi gram ML Rubinem w pierwszym sezonie w 2 L 5 miejsce na czempionie i bardzi trudnym trybem kariery czy cos takiego ;p Pozdro smile.gif
Kamiloxx
Sorka za OT, ale ma ktoś mapa z stadionów? Bo bardzo mi potrzebny, a stadionów nie ściągam, bo mam ich bardzo dużo.
CR9
CYTAT(Kamiloxx @ Jan 2 2010, 13:39) *
Sorka za OT, ale ma ktoś mapa z stadionów? Bo bardzo mi potrzebny, a stadionów nie ściągam, bo mam ich bardzo dużo.

ja bez mapa tylko wklejam i są wink.gif ej nie wie ktos czy wyszły jakies stadiony polskie z euro 2012 do pes 6 ??
KnightRider
jak kitservera wypakować??
KnightRider
plis pomozcie ja chce sobie zagrac z nowymi kitsami a nie moge tego wypakowac sad.gif
czarus32
CYTAT(KnightRider @ Jan 2 2010, 19:26) *
plis pomozcie ja chce sobie zagrac z nowymi kitsami a nie moge tego wypakowac sad.gif
wypakój programem 7 zip download: http://www.7-zip.org/
KnightRider
dało radę. Thanks wielkie rolleyes.gif
WidzewV
Mam pytanie do adminów, czy da się jakoś stworzyć swoją drużynę nie kasując jednej z obecnych?>>
T-Mac
eh gdyby to bylo mozliwe smile.gif niestety nie
Matron
Polecam tego patcha bardzo miło mozna spedzic przynim czas a wiecie co jutro za dzien niedziela dzień cwela wiec nic tylko grac hehe pozdrawiam:)
Abu17
Patch jest świetny naprawdę super pozdrawiam twórców, wszystkich graczy i użytkowników forum smile.gif
Matron
Chciałbym serdecznie podziekowac Abu17 za cierpiliwosc w pomocy ,wszystkim ciemnym masom z patchowaniem pesa polecam tego goscia:)
m.e.t.h.o.d. man
Wielki podziw dla twórców! Zanim ściągnąłem tego patcha, grałem na Ekstraklasa Patch 2010 robiony przez ekipe pesleague.pl, ale po zagraniu na tym patchu, stwierdzam, że tamten nawet nie umywa się do tego! W tym są przyzwoite statystyki, a nie jak na tamtym, po 1 sezonie, Wisła walczy o utrzymanie, Widzew z Odrą walczy o mistrza, a cała LE jest w takich potęgach jak Wisła Płock czy inne świetne drużyny.
Jeszcze raz szacunek dla Was, że chcieliście poświęcić swój czas. wink.gif
Pingwin137
Ej jak włączam to mi sie pokazuje czarne tło. Tzn. po wczytaniu OF czarne tło i lipa ;/ Pomocy plisss..
Mahi
narazie, nie mam żadnych problemów. patch zapowiada się świetnie, już kończe ściągać. biggrin.gif
mam pytanie.. czy musze odinstalowywać PES-a i ponownie go instalować? ;/ i czy musze usunąć wszystkie aktualne zapisy?
Mahi
CYTAT(Matron @ Jan 3 2010, 10:41) *
Chciałbym serdecznie podziekowac Abu17 za cierpiliwosc w pomocy ,wszystkim ciemnym masom z patchowaniem pesa polecam tego goscia:)

taa. wink.gif
ale nie przesadzajmy z tą "ciemną masą". xd
Matron
CYTAT(Mahi @ Jan 3 2010, 15:16) *
narazie, nie mam żadnych problemów. patch zapowiada się świetnie, już kończe ściągać. biggrin.gif
mam pytanie.. czy musze odinstalowywać PES-a i ponownie go instalować? ;/ i czy musze usunąć wszystkie aktualne zapisy?

Jezeli miałes przed tym patchem innego patcha do najlepiej jak odinstalujesz pesa i wtedy all na nowo i bedzie cacy ; ]
olek7881
Witam. Właśnie dzisiaj zainstalowałem patcha. Zauważyłem błąd. Nie pobierałem stadionów i to chyba przez to sad.gif

patrzcie:

Wybralem mecz towarzyski, bandy z liga 2 bodajze i stadion realu madryt. Jak pisałem wyżej nie pobrałem stadionów. Kiserver zainstalowany. Nie mam innych patchy. Co jest przyczyną?

EDIT://

Odpalilem od nowa ten mecz i wybralem tylko inny stadion i na poczatku meczu sa ludzie.trybuny itd ale jak gram to nie ma.

Gram, tez mecz mAnchester United na innch stadionie vs Barca i juz troche ,bandy mecz towarzyski lepiej bo widac schodki z trybonow ,ale podczas gry brak kibicow/ tzn na powtorkach sa/

HELP ME
Pingwin137
Ej już wyczaiłem czemu jest to czarne tło. Jak nie skopiowałem OF to gra normalnie działa wszystko komentarz itd. ale OF wiadomo składy itp. jest jakaś możliwość żeby to zrobić... Pomocy serio nie wiem co robić już robiłem wszystko co możliwe... ;(
reksio74
CYTAT(Pingwin137 @ Jan 3 2010, 16:36) *
Ej już wyczaiłem czemu jest to czarne tło. Jak nie skopiowałem OF to gra normalnie działa wszystko komentarz itd. ale OF wiadomo składy itp. jest jakaś możliwość żeby to zrobić... Pomocy serio nie wiem co robić już robiłem wszystko co możliwe... ;(

spróbuj usunąć intro to jest plik w folderze dat\opmow.
CR9
CYTAT(olek7881 @ Jan 3 2010, 16:17) *
Witam. Właśnie dzisiaj zainstalowałem patcha. Zauważyłem błąd. Nie pobierałem stadionów i to chyba przez to sad.gif

patrzcie:

Wybralem mecz towarzyski, bandy z liga 2 bodajze i stadion realu madryt. Jak pisałem wyżej nie pobrałem stadionów. Kiserver zainstalowany. Nie mam innych patchy. Co jest przyczyną?

EDIT://

Odpalilem od nowa ten mecz i wybralem tylko inny stadion i na poczatku meczu sa ludzie.trybuny itd ale jak gram to nie ma.

Gram, tez mecz mAnchester United na innch stadionie vs Barca i juz troche ,bandy mecz towarzyski lepiej bo widac schodki z trybonow ,ale podczas gry brak kibicow/ tzn na powtorkach sa/

HELP ME

sciągnij stadiony i graj na stadionach z kitserwera i bedzie ok wink.gif
Pingwin137
CYTAT(reksio74 @ Jan 3 2010, 17:06) *
spróbuj usunąć intro to jest plik w folderze dat\opmow.

Spoko już mam ;] to nie było przez intro tylko przez OF. Programem PES 6 FAN EDITOR sobie zaaktualizowałem tamten i mam wszystko git ;] Oprócz punktów w PES SHOP sad.gif closedeyes.gif
patryk90
Witam!
Zainstalowałem sobie tego patcha i mam taki problem, wchodze w master league tworze ekipe i sobie gram. póxniej zapisuje i gdy chce później wczytać wypieprza mnie z gry i odwołuje się do folderu z grą. O co chodzi
Wyskakuje komunikat Microsoft Visual C++ Runtime Library.
Program:D:\GRY\PES 2010\Ekstraklasa patch 2010.exe
itd...
Prosze o pomoc, pozdrawiam!
olek7881
CYTAT(patryk90 @ Jan 3 2010, 21:53) *
Witam!
Zainstalowałem sobie tego patcha i mam taki problem, wchodze w master league tworze ekipe i sobie gram. póxniej zapisuje i gdy chce później wczytać wypieprza mnie z gry i odwołuje się do folderu z grą. O co chodzi
Wyskakuje komunikat Microsoft Visual C++ Runtime Library.
Program:D:\GRY\PES 2010\Ekstraklasa patch 2010.exe
itd...
Prosze o pomoc, pozdrawiam!

A patrzales na pierwsza strone?

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16849

no dobra dam jeszcze screena !

Już wiesz ,że ten patch jest do PES-a 2006 a nie 2010?! Jaaa.... laugh.gif

EP do 2010 masz np tutaj:>>

http://chomikuj.pl/olek7881/EKSTRAKLASA+PA...LSZCZENIE+DO+EP
patryk90
heh, dzięki... Nie zauważyłem, my bad! tongue.gif
RoNN!E
CYTAT(Wiktor1713 @ Dec 31 2009, 08:59) *
Witam często się nie udzielam gdyż się nie loguję ale często tu jestem. Każdy ma problem z wypakowaniem patcha itp. MAM na to radę!
1 Krok- ściągacie ten program nie całe 1mb ----> http://www.programosy.pl/program,dzielenie-plikow.html
2 Krok- Jak jest zainstalowany klikacie 2 razy Lewym przyciskiem myszy na 1 part każdego pliku czyli np. Stadiums.7z.001 i wyskakuje wam okno... do zainstalowanego programu jest to program który dzieli i łączy pliki smile.gif w ten sposób połączycie archiwa w jedno wielkie archiwmum .7z
3 Krok- kiedy już się połączy plik w 1 całość należy normalnie wypakować np. do folderu jakiegoś i teraz tylko podmienić pliki w grze smile.gif

Pozdro i myślę że pomogłem.

dzieki stary biggrin.gif

mialem ten problem i to go rozwiazalo wink.gif
Orkus
Mam pytanie da się ustawić tak pesa że przed meczem automatycznie dobiera mi stadion drużyny u której gram? Rzecz jasna że jak u siebie gram to mój stadion smile.gif
olek7881
Pobralem stadiony lecz nie wiej gdzie je wkleic:(

Po wypakowaniu mam pliki w folderach bez instarukcji. pomozcie
popolupo
CYTAT(olek7881 @ Jan 4 2010, 16:49) *
Pobralem stadiony lecz nie wiej gdzie je wkleic:(
Po wypakowaniu mam pliki w folderach bez instarukcji. pomozcie

wklejasz folder "stadiums" do kitservera do folderu GDB

zeby automatycznie grac na wlasnym stadionie to przed meczem, gdy wybierasz stroje wcisnij PageDown az pojawi sie opcja "stadiums" potem wcisnij "7" az pojawi sie "Home stadium" z nazwa stadionu i preview - warunek jest jeden - musisz miec plik "map.txt" w folderze "stadiums"
olek7881
Tak zrobiłem, ale nadal ten sam błąd sad.gif Brak kibiców podczas gry ;[ Na filmikach startowych, powtórkach są , a podczas gry nie ma. Co robić? Nie mam innych patchy itd tylko ten. Proszę o pomoc.

EDIT// Naprawiłem smile.gif

W pliku lodcfg.exe miałem wyłączone te 2 opcje smile.gif
kamil_legia
CYTAT(grzybu_1922 @ Dec 24 2009, 15:23) *
Dzięki WIELKIE !!! W końcu! Trochę się naczekałem od wakacji wink.gif Mam tylko pytanie, czy potrzebna jest "czysta" wersja gry? Czy może być wersja z wgraną poprzednią wersją Patcha?

CZy ktos moze mi podac tytul i wykonawce utworu w intro
mentor
Witam! Czy mógłby ktoś udostępnić Patcha na chomikuj.pl oraz ewentualnie podać link?? BARDZO PROSZĘ!! POZDRAWIAM!!!
pawlik0
DOWNLOAD jest na 1 stronie smile.gif
Matron
Pytanie Do Patch'makerów Bedzie jakas aktualizacja składów:)?
CR9
aktualizacje mozesz sam sobie zrobic ale ja moze wypuszcze mojego ofa ze składami bedzie pasował do EP 2010 do pes 6
T-Mac
Matron bedzie pewnie po zamknieciu okna

CR9 czytaj 1 post tematu i tekst na czerwono
grzybu_1922
Witam!

Mam kilka pytań odnośnie patcha.

1) Stadion Arki Gdynia - czy też świeci u Was pustkami? Stadion jest wykonany świetnie, ale niestety... nie ma na nim kibiców. Doping śmiga jak należy, ale... gram przy pustych trybunach. Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś pomógł mi ten problem zażegnać.

2) Dźwięki: radość po zdobytym golu - mógłby ktoś podać mi nazwy plików, które odpowiadają za radość po zdobytej bramce? No i tym samym kolejne pytanie, ma może ktoś plik z "radością po golu" z poprzedniej wersji patcha? Chodzi mi o ten bardziej głośną, żywiołową radość? Niestety wersja domyślna z PESa mi nie pasuje, a wybuch radości po golu z poprzedniej wersji patcha dużo bardziej do mnie przemawiał smile.gif

Z góry dzięki za odpowiedź

Pozdrawiam smile.gif
WidzewV
Gdzieś wczesniej jest stadionie arki, do pobrania, jakis nowy, dobrze zrobiony a radość to zmieniasz w edit (edycja ) ustawienia podstawowe, i radość po golu sobie ustawiasz
karol1119
Moze ktoś napisać za co dokładnie odpowiadają:
LOD1
LOD2
LOD3
LOD4
LOD5 ?

Bo mój komp nie jest za dobry i niestety nie moge miec wszytskiego na full a chciałbym aby twarze były normalne.

I jeszce jedno pytanie co zrobic aby w prawym górnu\ym rogu mieć też inne nazwy kanałów np Orange Sport bo mam tylko +SPORT ???
CR9
ustaw sobie lod 1 i lod 2 na veryHigh a reszte na High a jak nie pomoze to pokombinuj wink.gif Jak grasz w towarzyski mecz to mozes sobie zmienic tam gdzie masz czas itd to zmieniasz obramowania na 2 str W master Leangue 1 L jesc C+ w 2L orange sport LM N-ka LE TV 4 miedzy narodowe to TVP 2 chyba

Do t-maca Ja robie oddzielnego ofa tzn uaktualniam mojego ofa ktorego juz kiedys na forum dałem i ktory tylo pasuje do EP
TryGummer
ja mam pytanie co do logo w karierze..
mianowicie gram kariere i chce zeby co mecz zmienialy mi sie te logo gdzie jest napisana nazwa klubu itp np: tvp.
ustawilem to w towarzyskim, ale w karierze sie nie zmienia ciagle jest to samo.. da sie cos zrobic? wink.gif
CR9
musiał bys pliki w p_texcie podmienic biggrin.gif
PiotrArci
Mam pytanko... tak jak w 0_sound przyspiewki są np. pod 370-375 to muzyka w menu pod jakimi numerami jest?
Prosze o odpowiedz.!! wink.gif) z góry dzięki
reksio74
CYTAT(PiotrArci @ Jan 8 2010, 16:53) *
Mam pytanko... tak jak w 0_sound przyspiewki są np. pod 370-375 to muzyka w menu pod jakimi numerami jest?
Prosze o odpowiedz.!! wink.gif) z góry dzięki

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=8121
PiotrArci
Dzieki.!
CR9
wszystko mam super wgrane i nie mam intra co sie mogło stac ??
perONE
Nie wiem dlaczemu ale mam problem z kibicami. Raz są a raz ich nie ma. Niby wszytko ustawione prawidłowo ale co ktorys mecz nie mam kibicow tzn. częściej nie mam niż mam dry.gif. Co może być przyczyną?
CR9
CYTAT(perONE @ Jan 8 2010, 20:13) *
Nie wiem dlaczemu ale mam problem z kibicami. Raz są a raz ich nie ma. Niby wszytko ustawione prawidłowo ale co ktorys mecz nie mam kibicow tzn. częściej nie mam niż mam dry.gif. Co może być przyczyną?

Ja miałem taki problem w poprzedniej czesci patcha grałem real -villareal przy pełnym santiago bernabeu a real barca przy pustym troche głupie naszczescie teraz wszystko ok jest i zawsze mam peółny wink.gif nie wiem co mogło byc nie tak moze jeszcse raz o text wgraj
krecha126
A ja mam taki problem sciagnelem pliki p_sound najpierw wypakowałem programem 7-zip a jak chce wypakować potem dalej winrarem to wyskakuje błąd ze brak archiwów czym to morze być spowodowane?
reksio74
CYTAT(krecha126 @ Jan 9 2010, 12:12) *
A ja mam taki problem sciagnelem pliki p_sound najpierw wypakowałem programem 7-zip a jak chce wypakować potem dalej winrarem to wyskakuje błąd ze brak archiwów czym to morze być spowodowane?

a po co chcesz wypakowywać winrarem jak wypakowałeś już 7-zipem? po rozpakowaniu 7-zipem plik p_sound powinien mieć 1.62 GB (1 708 288 kb), na stronie 8 w posćie T-maca (148)są pokazane pliki po rozpakowaniu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.