koko96
Dec 31 2009, 20:00
Przepraszam, pomoże mi ktoś?
CYTAT(WKSRKS @ Dec 31 2009, 14:45)

Siema , jak sie nazywa ta nuta jak sie wchodzi w opcje i odtwarzanie powtórek ? bardzo mi sie podoba ;]
Eminem - We made you
A ja mam pytanko jak się nazywa muza w czasie odtwarzania powtórek w przerwie lub na końcu meczu

Z góry thx
Piastowski
Jan 1 2010, 11:20
Tylko ja klikając w odności "Download file" zostaje wysłany na tą stronę "http://www.multiupload.com/DF_KACA3IQ9D6" na której nic nie ma, czysta karta ? Wygasła aktywność, bo nie rozumiem?
czarus32
Jan 1 2010, 11:22
Mam ten sam problem co kolega powyżej prosze o pomoc:D
Ja sobie zapisałem linki tego patcha jak chcecie to piszcie
czarus32
Jan 1 2010, 11:37
Abu możeszpodać linki do O_Sound,Kitserver,exe_intro_of z góry dzieki
czarus32
Jan 1 2010, 11:44
Masz możę z Megaupload??
Niestety nie tylko na rapidzie
czarus32
Jan 1 2010, 11:49
Trudo czeba sie przemęczyć ale dzieki:D
Drobiazg
Abu jestes bogiem

tylko skoda ze nie megaupload ;(
CYTAT(Orkus @ Dec 31 2009, 21:05)

Eminem - We made you

Dzieki ale to nie ta , ona jest jak sie wchodzi w Opcje--> Muzeum --> Odtwarzanie Powtórek i cos tam leci nawet nie zacytuje ale tam spiewa tym z pacjetka jesli by ktos wszedl i mi powiedzial to rispekt ;]
Wiecie ja zawsze ściągam z rapida tak że zapisałem sobie tylko te linki
Mam duzy problem chlopaki pomomocy ^^ podmieniłem wszystko jak trzeba (wszystkie pliki) no i jak sprawa wyglada , wlaczam pesa nie mam skórki polevo tylko jest Konami jak orginał nie ma herbow 3d tylko sa składy dobre np jest eredevisia(holendersa liga) a wniej polskie kluby pod ich herbami .Co zle zrobiłem prosił bym o pomoc bo mecze sie z tym patchem i nie moge nic zrobic moze wy mi doradzicie:)?Pozdrawiam wszystkich fanów odsłony Pro Evo 06
lukasz44
Jan 1 2010, 15:37
podmieniłeś wszystko, o-text, p-text,exe ? pewnie czegoś nie wgrałeś
Podmień sobie najpierw 0_sound, 0_text, p_sound, p_text, opmov później wklej sobie cracka skopiuj kitserver do folderu z grą odpal grę utwórz OF`a wyjdź z gry i podmień sobie OF`a
I przede wszystkim instaluj na `czystą` grę
czarus32
Jan 1 2010, 15:52
A instalowałeś Kitservera???
Witam wszystkich.
Widzę po screenach i opiniach, że jest to świetny patch - w co nie wątpię, ponieważ poprzednie wersje patcha były także świetne. Chciałbym go pobrać, ale te linki chyba wygasły, bo nie da się żadnego pliku pobrać tylko biały obraz. Mógłby ktoś mi pomóc i podać albo dobre źródło do ściągania, albo coś zrobił z tymi linkami.
Czekam na odpowiedź. Mam nadzieję, że jakoś pobiorę tego patcha, bo z pewnością jest świetny.
Pozdrawiam serdecznie.
lukasz44
Jan 1 2010, 15:56
Na poprzedniej stronie miałeś linki do patcha na rapidzie
CYTAT(Abu17 @ Jan 1 2010, 15:50)

Podmień sobie najpierw 0_sound, 0_text, p_sound, p_text, opmov później wklej sobie cracka skopiuj kitserver do folderu z grą odpal grę utwórz OF`a wyjdź z gry i podmień sobie OF`a
Po zainstalowaniu na czysto pesa miałem w folderze dat pełno tych plików AFS i je usunełem i zostawiłem sobie tylko te co sa w dowlandzie moze ,zle zrobiłem ,ze usunołem te pliki i to jest przyczyna? PS dzieki za kazda mała podpowiedz:)
CYTAT(Abu17 @ Jan 1 2010, 15:50)

'przepraszam ,za ten spam

hehe powiedz mi tylko czy kolejnosc wgywania Plików AFS ma jakies znaczenie?
Wiesz każdy patch jaki instalowałem to tak robiłem i wszystko było ok
A ja chciałbym się zapytać, czy trzeba wgrywać poprzednie patche, aby ten patch działał ?
Linki do downloadu są zamienne, tzn czy można ściągać na zmianę z rapidshare i megaupload? Z góry dzięki.
Nie żadnych innych patch`y tylko to na `czystą` grę
czarus32
Jan 1 2010, 16:09
Ja polecam odistalowanie gry później ją zaistaluj i wgraj patcha ponownie moja rada:D
to sa te same pliki wiec nie powinno byc problemow przy rozpakowywaniu
nie potrzebne wczesniejsze patche a nawet lepiej jak zainstalujesz na czysta gre
pzdr
Jeśli tylko coś chcecie piszcie na PW
Sugeruję, abyś zapisał to w pierwszym poście, że nie trzeba mieć poprzednich wersji patcha wgranych , T-mac.
Jeszcze się zapytam, ile zajmują łącznie wszystkie pliki z tego patcha ?
CYTAT(czarus32 @ Jan 1 2010, 15:56)

A instalowałeś Kitservera???
Skoro mam stroje i wszysto to tak.. Chodzi mi o wyglad gry i własnie oto zeby herby byly 3d i orginalne bo np w lidze angielskiej mam tylko MAN U i Arsenal i chcem zeby wyglad byl Ekstraklasy
CYTAT(Matron @ Jan 1 2010, 16:29)

Skoro mam stroje i wszysto to tak.. Chodzi mi o wyglad gry i własnie oto zeby herby byly 3d i orginalne bo np w lidze angielskiej mam tylko MAN U i Arsenal i chcem zeby wyglad byl Ekstraklasy
p_text 0_text
wrzuc wszystko tak jak nalezy
Teraz to ja mam problem...
Gram sobie meczyk ale bez kibiców na stadionie. Może wie ktoś co może być przyczyną tego błędu?
W ustawieniach kitserver`a dałem wszystko na defult i nie pomogło.
Forza Parma
Jan 1 2010, 17:14
WITAM! Co zrobić zeby sie przyspiewki zgadzaly z klubami...?
Zgaduję : źle zainstalowałeś sound'y te.
Forza Parma
Jan 1 2010, 17:25
Mozesz jasniej?
CYTAT(Abu17 @ Jan 1 2010, 17:01)

Teraz to ja mam problem...
Gram sobie meczyk ale bez kibiców na stadionie. Może wie ktoś co może być przyczyną tego błędu?
W ustawieniach kitserver`a dałem wszystko na defult i nie pomogło.
Ehh.. już było o tym mówione. Ja też tak miałem. Poszukaj wcześniej.
ej wrzuci mi ktos na megaupload 4 part o text plisss to tylko 3 mega ma szybko plisss
Juz nie trzeba
czarus32
Jan 1 2010, 19:09
Mam takie pytanko sciągłem pes`a rip czyli bez muzyki i komentarza wszystko inne jest jeśli wgram dodatek to będzie muza i komentarz???
Genialnie! Dzięki panowie za cudowny prezent na nowy rok. Pozdrawiam!!
CYTAT(czarus32 @ Jan 1 2010, 19:13)

Mam takie pytanko sciągłem pes`a rip czyli bez muzyki i komentarza wszystko inne jest jeśli wgram dodatek to będzie muza i komentarz???
Tak wszystko bedzie PS mam mały problemik ze skladami niby "OF" mam dobrego ale w skladzie ManU jest C.Ronaldo.. W Lechu Murawski... w dodatku jak jest tablica wynikow to nie ma rzadnego Transmininatora (np |Eurosport| ,Canal +Prosze o Pomoc !:)
Wszystko sciągnąles ??? i tego ofa co jest w tym temacie ???
Ej mam pytanie w lodcfg co za co odpowiada chodzi mi o lod1 lod 2 itd. co do czego lod 1 do twarzy o to mi chodzi
Jeszcze nie.

właśnie zasysam.
czarus32
Jan 1 2010, 23:08
Mam problemik taki to wszytko jest loga twarze stadiony muza ale niema nowego menu i innych nowch obrazów które są w patchu dopisze żeby nie było patch isntalowałem na Pes`a Rip prosze o pomoc z góry dzięki xD
P text sciągnij
czarus32
Jan 1 2010, 23:57
Mógł by ktoś być tak łaskawy i wrzucił p_text orginalne może jakieś żródła też sie przydadzą xD
Mam linki do patcha na Megaupload jak ktoś chce piszcie
Drodzy gracze mam juz ost problem, a wiec wszystko trybi że,aż miło tylko nie mam tablicy wyników i ikony np TVP sport.. wkleiłem wszystko zgodnie z instrukcja czyli plik p_text ktory odpowiada za tablice wyników ,ale i tak nie mam tej tablicy prosił bym o pomoc pozdrawiam.
czarus32
Jan 2 2010, 12:19
rozwiązałem swój problem z p_text ale nie do końca jeden błąd został mianowszy niema napisów w edycji kiedy chce coś edytować to oddrazu wyrzuca mnie z gry????
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.