Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 09/10
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
WidzewV
siema, ej ludziska, czy ktos z was nie byl by tak dobry i zrzucil by 0_sound i p_sound do jednych plików, tzn 0_sound (cały) na jednym, i p_sound (cały ) na drugim, bede baaaaardzo wdzieczny, i prosze o tego ofa od kolegi ktory mowil ze moze zrobic...
J@siek543
Dobry pomysl bo tam duzo sciagania jest tongue.gifA nie mogl by ktos jeszcze zrzucic 0_text juz caly ? bo nie moge cos zrobic go jak juz wiecie...a chce kariere prowadzic i dla mnie to wazne.
Mahi
A ja nie wiem, co sie dzieje...
Grając, PES często nagle mi się wyłącza i przechodze do pulpitu.
Jest to strasznie denerwujące
Może ktoś wie, jak temu zaradzić, albo zna przyczyne...

Pomocy ! biggrin.gif
ziomalinho
Witam.

Pobrałem jak na razie wszystkie party 0_text + p_text + 2 party kitservera. Gdy otwieram p_text wyświetla mi się normalnie w WinRarze a reszta pobranych czesci jak klikam to wyskakuje: System Windows nie może otworzyć tego pliku.
I jakieś dziwne nazwy tych plików np. 'kitserver.7z.002'.

Bardzo proszę o pomoc bo naprawdę, nie znam się na tym.

(Mam nadzieję że mi ktoś pomoże, a nie że powyzywacie) wink.gif
Orange_91
CYTAT(ziomalinho @ Apr 2 2010, 11:50) *
Witam.

Pobrałem jak na razie wszystkie party 0_text + p_text + 2 party kitservera. Gdy otwieram p_text wyświetla mi się normalnie w WinRarze a reszta pobranych czesci jak klikam to wyskakuje: System Windows nie może otworzyć tego pliku.
I jakieś dziwne nazwy tych plików np. 'kitserver.7z.002'.

Bardzo proszę o pomoc bo naprawdę, nie znam się na tym.

(Mam nadzieję że mi ktoś pomoże, a nie że powyzywacie) wink.gif

Wypakuj programem 7-zip.
Tolox11
I would help to update the patch, but i think the only 1 thing i dont know is how to edit callnames, if someone would help with that i could help. 

Does someone knows where are callnames? 0_sound albo p_sound?

Does someone has a map of callnames and commentarist?

Also i have some games related by Szpakowski that i could take some names.

Krzyma
Witam. Sciaglem p_sound oraz 0_sound, mam po 12 plikow nie do odczytu jak to rozpakowac w jeden plik ?
Cris144
Napisze tu ktoś szczegółową instalacje do do jakich plików itp
bo narazie sciągłem 0_text.7z i czy to mam wypakować czy nie

Bardzo Prosze!
tomaj
CYTAT(T-Mac @ Dec 24 2009, 15:09) *
...instalacja patcha jest prosta
wypakuj i kopiuj smile.gif....

Wystarczy przeczytać cały 1. post!
Prościej się chyba nie da tego wytłumaczyć.
Cris144
wow ;d to akurat wiedziałem
no czytałem ten post ale co trzeba zrobić np z tymi plikami z 0_text próbowałem wypakować winrarem ;/
Jamnik
7zip czy jakoś tak się nazywa ten programik
tomaj
CYTAT(Cris144 @ Apr 5 2010, 18:42) *
wow ;d to akurat wiedziałem
no czytałem ten post ale co trzeba zrobić np z tymi plikami z 0_text próbowałem wypakować winrarem ;/

Gratuluję, nie zaliczasz się na szczęście do tych co ograniczają się tylko do odnalezienia linków do patcha. W związku z tym, że forum służy do czytania a nie zaśmiecania mam 2 propozycje:
1) przeczytaj CAŁY TEMAT, bo zazwyczaj w postach są zawarte odpowiedzi na wieeele pytań. W Twoim przypadku polecam lekturę postu numer 18. Któryś z użytkowników podał w nim nawet przydatny link
2) na forum ISS jest coś takiego jak opcja SZUKAJ, którą można też wykorzystać do przeszukania konkretnego tematu, aby nie zaśmiecać forum po kilka razy jednym pytaniem.
Cris144
no wypakowuje ale chyba tego 1 0_text się nie da rady? to co z tym zrobić?
tomaj
CYTAT(Cris144 @ Apr 5 2010, 18:58) *
no wypakowuje ale chyba tego 1 0_text się nie da rady? to co z tym zrobić?

Jeżeli po lekturze mojego poprzedniego postu nadal masz problem, to jestem ciekaw czy ściągnąłeś wszystkie party?
Cris144
yyy mam problem przy p_sound skopjowałem tam do folderu gry w grze wszystko dobrze menu jest itp ale jak wchodze w mecz to wyskakuje błąd ;/
"nie wysyłaj" ;/

czy ten patch ma jakieś szczególne wymagania czy coś że nie idzie ten part poprawiający grafe itp..??
bo ja mma dośc słaby komputer Fifka 09 i 10 nie wchodzi ;/

prosze o pomoc!
WKS
CYTAT(tomaj @ Apr 5 2010, 18:57) *
Gratuluję, nie zaliczasz się na szczęście do tych co ograniczają się tylko do odnalezienia linków do patcha. W związku z tym, że forum służy do czytania a nie zaśmiecania mam 2 propozycje:
1) przeczytaj CAŁY TEMAT, bo zazwyczaj w postach są zawarte odpowiedzi na wieeele pytań. W Twoim przypadku polecam lekturę postu numer 18. Któryś z użytkowników podał w nim nawet przydatny link
2) na forum ISS jest coś takiego jak opcja SZUKAJ, którą można też wykorzystać do przeszukania konkretnego tematu, aby nie zaśmiecać forum po kilka razy jednym pytaniem.

Zalecam przeczytac punkt 1 , z błądem było tołkowane 6000 razy co robić. 

Cris144
ehh z takim błędem się tu nie spotkałem więc pisze skopjowałem 0_text a potem p_text i włańczam PES-a wchodze w edytuj to niektóre herby są poprzemieniane np zamiast herbu stoke jest herb norymbergi itp
a jak wchodze w mecz to wychodzi mi do windowsa ;/
Krzyma
p_sound rozpakowałem 7-zipem ale już o_sound jak rozpakowuje dochodzi mi do 16% i wyskakuje że plik może być uszkodzony, co zrobic ?
Orange_91
CYTAT(Krzyma @ Apr 6 2010, 15:13) *
p_sound rozpakowałem 7-zipem ale już o_sound jak rozpakowuje dochodzi mi do 16% i wyskakuje że plik może być uszkodzony, co zrobic ?

Sprawdzić czy wszystkie party dobrze się pobrały?
Cris144
Ja mam pytanie czy ten patch ma jakieś określone wymagania wszystko lux chodzi tylko jak wklejam to od grafiki to wyskakuje błąd jak wchodze w menu
mam karte 128mb Shadery 2.0
ziomalinho
Pomocy wink.gif

Wszystko łądnie pobrałem, wypakowałem, skopiowałem. Jak wlaczam PESa to wszystko ladnie:intro, menu, muzyczka, ale jak wchodze w edycje zawodnikow to wywala mnie od razu do Windowsa. Tak samo jak chcę wlaczyc mecz.
I ściągłem stadiony ale jak chce wybrac przy wyborze stroju na jakim stadionie zagrac to zadne mi sie nie wyswietlaja.

(sorry, jesli byl juz podobny problem)

Z gory dzieki
Cris144
mam to samo ale tylko przy meczach ;/
Pucek
Czytałem, że wiele osób chciało by uaktualnionego OF'a tongue.gif Najprawdopodobniej niedługo powstanie nowy, specjalny temat z OF'em tongue.gif Wszystkiego dowiecie się niebawem! wink.gif
patrykb1991
Patch jest super, ale mam zastrzeżenia. Brakuje mi sporo transferów, szczególnie w ekstraklasie, w Wiśle brakuje Ba, Hristova, Juszczyka, Clebera, w Legi Donga, Lech Krivets, czy jest jakiś of uwzględniające te transfery ??

Drugi to, że podczas meczy w karierze nie ma przyśpiewek klubu w którym gram. Gram Wisłą, jestem gospodarzem a przyśpiewki lecą gości.
WKS
Przepraszam za to co powiem ale sytuacja mnie zażenowała , czy ty jestes niepełnosprawny umysłowo przeczytaj post przed tobą . A drugi powód był milion razy tołkowany przed tobą czyli IMPORT przyspiewek do ML. Przepraszam ze sie w tracilem i za offtopic ale nie wytrzymalem.
pawlik0
wgralem OF-a w przy uruchomieniu PES-a caly czas jest czarny ekran jak to naprawic ?
deks
jestem tu nowy i to moj pierwszy post wiec prosze o wyrozumialosc. a wiec mam problem z komentarzem tzn wogole go nie ma, mam tylko komentarz na poczatku meczu i na koniec pojedyncze zdania i to wszystko zadnych nazwisk nic, wie ktos jak rozwiazac ten problem, z gory dzieki
patrykb1991
I co myślisz, że jak to napisałeś to jesteś fajny ?? Człowieku, ja nie mam czasu przeglądac setki tysięcy postów, po to by znaleźć rozwiązanie tego problemu. Jak ten problem jest tyle razy omawiany, to czemu na forum nie znajdzie się oddzielny temat w dodatku przyklejony z rozwiązaniem tego problemu?? Każdy ma szukać setki postów, żeby znaleźć rozwiązanie ?? To Wam, osobą co zrobiły tego patcha powinno zależeć na wyeliminowaniu błędów, a nie nam użytkownikom tego patcha. Mi nie zależy na to, żeby ten patch zbierał same dobre oceny, a jeśli nikomu się nie chce ruszyć tyłka i w pięć minut napisać posta jak rozwiązać ten problem, to tylko świadczy o Waszym podejściu do tej pracy, jest amatorskie.
Orange_91
CYTAT(patrykb1991 @ Apr 13 2010, 15:38) *
I co myślisz, że jak to napisałeś to jesteś fajny ?? Człowieku, ja nie mam czasu przeglądac setki tysięcy postów, po to by znaleźć rozwiązanie tego problemu. Jak ten problem jest tyle razy omawiany, to czemu na forum nie znajdzie się oddzielny temat w dodatku przyklejony z rozwiązaniem tego problemu?? Każdy ma szukać setki postów, żeby znaleźć rozwiązanie ?? To Wam, osobą co zrobiły tego patcha powinno zależeć na wyeliminowaniu błędów, a nie nam użytkownikom tego patcha. Mi nie zależy na to, żeby ten patch zbierał same dobre oceny, a jeśli nikomu się nie chce ruszyć tyłka i w pięć minut napisać posta jak rozwiązać ten problem, to tylko świadczy o Waszym podejściu do tej pracy, jest amatorskie.

Patch jest zaktualizowany na jesień sezonu 09/10, wystarczy tylko spojrzeć na datę 1 postu w tym temacie. Poza tym nie trzeba wysiłku żeby zajrzeć do tematu FAQ i poszukać odpowiedzi na najczęstsze pytania: http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16885 Tak w ogóle to istnieje na forum taki wynalazek jak wyszukiwarka.
Specu
Witam dawno nie byłem tutaj i dosłownie parę dni temu przeglądałem strony z komentarzami i zauważyłem że jednak ktoś się zajmuje ofem do ekstraklasy i mam do tego pytanie kiedy mniej więcej się można spodziewać go owszem nie popędzam tylko pytam z ciekawości bo zauważyłem że tamta ekipa już zrezygnowała ? I drugie pytanie brzmi czy nowa ekipa już jest i to kontynuuje ? pozdrawiam smile.gif
kolus93
Siema!
Sciągałem party już trzy razy i za każdym razme mam to samo
"Nie moge otworzyc pliku ................... jako archwium" i tam mam z 0_text ,p_sound
Help!
Orange_91
CYTAT(kolus93 @ Apr 25 2010, 10:23) *
Siema!
Sciągałem party już trzy razy i za każdym razme mam to samo
"Nie moge otworzyc pliku ................... jako archwium" i tam mam z 0_text ,p_sound
Help!

Do otwierania archiwum używasz programu 7-zip?
kolus93
Tak
michaX
Właśnie mam to samo ale tylko z 0_sound. "Nie można otworzyć pliku jako archiwum" i tak jest z partami od 2 do 11. Z pierwszym ok. Reszta folderów ładnie się rozpakowała. Co zrobić? Specjalnie pobrałem wszystkie pliki 0_sound jeszcze raz, ale nadal jest to samo.
tomaj
Każdy program typu 7zip czy winrar ma coś takiego jak folder na pliki tymczasowe. Sprawdźcie gdzie taki folder się znajduje i czy na dysku, na którym on jest macie wystarczająco dużo miejsca aby wypakować ten plik.
michaX
Już działa. Przez moją nieuwagę zamiast usunąć wszystkie 11 plików usunąłem 10. Teraz usunąłem ten jeden i pobrałem go od nowa. Wszystko śmiga jak należy. Pozdrawiam
kolus93
No ja juz tez ogarnelem . Mam pytanie czy jest gdzies wydana poprawka co do przyspiewek kibicow w Master LEague?? Bo tragicznie sie gra jak gram np Pogonia a sa przyspiewki LEcha i HSV ;/ Nie jestem tak ogarniety w temacie PES i nei potrafie tego sam zrobic prosil bym o pomoc.Chociaz do samej Pogoni Szczecin zeby ktos mi zrobil byl bym wdzieczny
Orange_91
CYTAT(kolus93 @ Apr 25 2010, 20:23) *
No ja juz tez ogarnelem . Mam pytanie czy jest gdzies wydana poprawka co do przyspiewek kibicow w Master LEague?? Bo tragicznie sie gra jak gram np Pogonia a sa przyspiewki LEcha i HSV ;/ Nie jestem tak ogarniety w temacie PES i nei potrafie tego sam zrobic prosil bym o pomoc.Chociaz do samej Pogoni Szczecin zeby ktos mi zrobil byl bym wdzieczny

Poprawkę musisz tak jakby sam sobie zrobić.
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16885
Wystarczyło trochę poszukać, temat jest przypięty... smile.gif
kolus93
Rozumiem tylko ja nie mam pojecia jak to zrobic zevy tego nei popsuc . Był by ktos tak mily i zrobil mi to do samej pogoni?? moje gadu 2902263 Bardzo bym prosil
muss
CYTAT(kolus93 @ Apr 26 2010, 20:12) *
Rozumiem tylko ja nie mam pojecia jak to zrobic zevy tego nei popsuc . Był by ktos tak mily i zrobil mi to do samej pogoni?? moje gadu 2902263 Bardzo bym prosil

jak ktoś ci podmieni pliki to ciężko będzie wysłać 1,5 giga ma 0_sound chyba że jako patch
invincible
Mam problem. Ogólnie patch dziala dobrze tylko po wgraniu Ofa mam czarny ekran. Bez ofa dziala dobrze tylko ze jest pomieszane. Może mi ktos jakos pomoc??
Orange_91
CYTAT(invincible @ Apr 27 2010, 13:01) *
Mam problem. Ogólnie patch dziala dobrze tylko po wgraniu Ofa mam czarny ekran. Bez ofa dziala dobrze tylko ze jest pomieszane. Może mi ktos jakos pomoc??

Spróbuj podczas włączania się gry opuścić intro. Podczas pojawiania się tych początkowych reklam wciskaj jakiś przycisk.
invincible
CYTAT(Orange_91 @ Apr 27 2010, 16:47) *
Spróbuj podczas włączania się gry opuścić intro. Podczas pojawiania się tych początkowych reklam wciskaj jakiś przycisk.

Ok juz ogarnolem wystarczylo pesa przinstalowac biggrin.gif
Hubi
Poprzedni patch z wcześniejszego sezonu wymiatał maksymalnie, miał wszystko to co potrzebuje prawdziwy fan PESA6. Teraz wszedł nowy i tak samo jestem zachwycony tym patchem !! Zrobiliście kawał świetnej roboty !!, abyśmy my gracze, mogli maksymalnie poczuć się w czasie grania jak naprawdziwych stadionach świata ! Całą grę odpucowaliście bardzo dobrze ! dziękować i uszanowanie ! Pozdrawiam całą załoge ! smile.gif
michaX
Mam pytanie. Wgrałem przyśpiewki do Master Ligi, wszystko niby ok. Ale częściej niż swoje słysze przeciwnika, mimo że gram na własnym boisku. Czym może być to spowodowane? Pozdrawiam
Michcio89
Siemanko!
Ja bardzo bym prosił o to żeby np za Pogoń Szczecin wstawić Sandecje Nowy Sącz bo sandecja jest dużo lepsza i pochodze z tamtych okolic.

Pozdro all i bardzo prosze.
kaml
mógłby ktoś wrzucić na torrenta ten patch ? dry.gif
muss
CYTAT(kaml @ May 1 2010, 17:24) *
mógłby ktoś wrzucić na torrenta ten patch ? dry.gif

http://www.megaupload.com/?d=5TOS98ML
http://www.megaupload.com/?d=OJ7QFW1Z
Qrk
witam, mam pytanie a mianowicie, czy istnieje jakiś config do lodmixera ażeby facjaty graczy zarówno z bliska jak i daleka wyglądały ładnie, a reszta nie musiała być na very high? Bardzo tego potrzebuje z racji niezbyt mocnego komputera.. Chciałem również wyrazić słowa uznania w kierunku patchmakerów, musicie się niestety zadowolić ludzkim szczęściem, ale lepsze to niż nic... Tak więc chciałem Wam podziękować, odwaliliście kawał fantastycznej roboty, pozdrawiam wink.gif
ToMaSSS
Mam laptopa z Windowsem 7 (64 bit) i chciałbym sobie ściągnąc PES-a 06 na niego. Sciagnalem sobie ripa 330 mb, ale po rozpakowaniu i zainstalowaniu przez okienko dosa, pisze mi ze ta gra nie koliduje z win 64 bit. Mógłby ktoś podrzucić linki do tej gry, ktore na pewno pojda na mojego kompa?? Chodzi mi o jakies sprawdzone linki, abym nie sciagal 2 razy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.