Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 09/10
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Vega
ruzyn
co to jest? biggrin.gif
CR9
sory przerywa mi klawiatura miało byc zmiana druzyn trybu kariery wink.gif
T-Mac
jezeli ktos jest zainteresowany updatem naszej pracy - zezwalamy dzialajcie smile.gif
starosc nie radosc trzeba sie wycofac
wiecej patchy z pod naszej reki nie bedzie
pozdrawiamy
hej
Jamnik
CYTAT(T-Mac @ Feb 6 2010, 11:43) *
jezeli ktos jest zainteresowany updatem naszej pracy - zezwalamy dzialajcie smile.gif
starość nie radosc trzeba sie wycofac
pozdrawiamy
hej

Bardzo przykra wiadomość. Ale wielkie dzięki za te wszystkie lata umilania gry smile.gif
Pozdrowienia serdeczne dla całej ekipy
CR9
A update do EP2010 nie bedzie ??

Kurde szkoda bo z roku na rok patche były coraz lepsze ;( a mam pytanie czy jest EP2010 do PES2009 a i czy patche z Pes 10 beda pod 09 chodziły z gory dzieki za odp biggrin.gif

POZDROO wink.gif
Tolox11
Wielka szkoda wiadomosci, ale dziekuje za caly pracy to all team who made possible, since Orange Ekstraklasa ten patch byl najlepsze patch na swiecie. 

Hope other people continue with one of the best patch za Pes 6. 

I offer help to make OF i chants and get some new polish stadiums.

unikat
Wielka strata na Polskim rynku Pes6 ale cóż wkońcu kiedyś trzeba odejść w wielkim stylu.
pozdrawiam całe polEvo i dla tych którzy są zainteresowani patchem z EP prawdopodobnie kolejne update ujrzą z pod nowego szyldu na razie zostaje czekać wink.gif
WKS
Niestety ;/ , teraz czy za 5 lat to musialo nastapic wielka szkoda ;/ , Powinni objac forum czarna wstazka a Kaczor dac załobe narodowa biggrin.gif
JustMe1987
CYTAT(T-Mac @ Feb 6 2010, 11:43) *
starosc nie radosc trzeba sie wycofac
pozdrawiamy
hej

Szkoda.. Dziekuje za ogrom fanatycznej pracy ktora z uporem maniaka odwalaliscie co runde. Pol Evo i patche z ekstraklasa to juz legenda. closedeyes.gif
CR9
sory ze sie narzucam ale moze odpowie ktos na moje pytanie ?? smile.gif
perONE
Update prawdopodobnie powstanie bo zebraliśmy ekipe. zobaczymy co z tego wyniknie, nic jeszcze nie jest pewne, na razie to tylko wstępne plany.
Mahi
W sumie fajnie będzie zobaczyć update w wykonaniu innych. wink.gif

http://www.youtube.com/watch?v=KO7faLd6qhA
PES 6 z dodatkiem najnowszego patcha - Kawałek meczu - Legia - Wisła. wink.gif)
lew77
Na wstepie to dzieki calej ekipie za prace ktora wlozyli w tego patcha.Pisze bo mam wielki problem z plikiem komentarza z tego patcha.Nie pisal bym gdygym znalazl odpowiedz w tym temacie na forum.Przetrzasnalem caly temat tego patcha i nie tylko ja mam problem z tym plikiem p sounds a rozwiazania nie znalazlem.Problem jest taki ze ogolnie caly patch sciagal sie fajnie dzieki tworcom-3,4 serwery.Sciagalem z megaupload calosc i wszystko ladnie sie sciagnelo problem pojawil sie przy wypakowaniu tego nieszczesnego p sounds.Widzialem na forum screny i ten plik powinien miec prawie 1,5 GB i oczywiscie format Afs file u mnie po rozpakowaniu ma 585 mb i format Win RAR ktorego dalej nie da sie wypakowac.Probowalem roznych sztuczek z ponownym sciaganiem nawet i caly czas to samo, wszystkie pozostale pliki rozpakowaly sie swietnie i mialy tak jak trzeba format AFS FILE.

PROSZE O SPAKOWANIE TEGO PLIKU JESZCZE RAZ I WYSLANIE GO NAJLEPIEJ NA MEGAUPLOAD BO JEST BEZ LIMITU I BEZPLATNY A JA JESTEM PUSTY JAK BEBEN ROLINGSTONSOW.BEZ TEGO PLIKU TEN PATCH JEST JAK PIES BEZ NOGI ZNACZY LAPY.PROSZE KOGOS O POMOC-NIEWIEM TWORCOW LUB KOGOS KTO MA CHWILE CZASU I NIE BEDZIE TO DLA NIEGO PROBLEMEM
lukasz17
Ej mam pytanie ... czy ktos może wystawić na jakis serwer tylko polskie przyspiewki.? bo nie chce mi sie tyle pobierać ;]
a i czy ktos mógłby zrobić instrukcje instalacji tego patcha bo czytałem tutaj cały temat i tak nie wiem jak zainstalowac a mianowice ten kitserwer ;]
z góry dzięki wink.gif
lew77
Musisz kitserwer skopiowac do glownego folderu pes 6 na dysku c tam gdzie zainstalowales gre.Potem otworzyc ten kitserwer i w nim masz setup klikasz zatwierdzasz instalacje i tyle.PAMIETAJ;nie wszystkie pliki z tego patcha ida do kitserwera bodajze tylko stadiony.RESZTE plikow podmieniasz glownie w folderze dat czyli te pliki co sciagnales znajdz po nazwach w folderze na c/Pro Evolution Soccer 6/dat i tam je skopiuj.
CYTAT(lukasz17 @ Feb 10 2010, 23:39) *
Ej mam pytanie ... czy ktos może wystawić na jakis serwer tylko polskie przyspiewki.? bo nie chce mi sie tyle pobierać ;]
a i czy ktos mógłby zrobić instrukcje instalacji tego patcha bo czytałem tutaj cały temat i tak nie wiem jak zainstalowac a mianowice ten kitserwer ;]
z góry dzięki wink.gif

lukasz17
ok dzięki wink.gif
ej jeszcze jedno pytaie czy folder stadiums wkleić do kitserwera do folderu GDB.? smile.gif
Mosiek18
CYTAT(lukasz17 @ Feb 11 2010, 19:12) *
ok dzięki wink.gif
ej jeszcze jedno pytaie czy folder stadiums wkleić do kitserwera do folderu GDB.? smile.gif

Tak ^^

A teraz mój problem tongue.gif powie mi ktoś dlaczego działają mi wszystkie przyśpiewki kibiców PRÓCZ tych z Ekstraklasy??
Bardzo proszę o pomoc. A co do patcha to świetna robota panowie biggrin.gif
damainek1910
Witam mam problem z KONAMI-WIN32PES6OPT gdy właczam gre jest czarny obraz jak usuwam to są tylko stroje itp. proszę o szybką pomoc
lukasz17
Witam mam problem z KONAMI-WIN32PES6OPT gdy właczam gre jest czarny obraz jak usuwam to są tylko stroje itp. proszę o szybką pomoc

teraz mam tak sam problem plus to ze jak jest bez tego pliku to przy ładowaniu meczu wywala mnie do wina... prosze o szybką pomoc bo już wątpie ze zagram na tym patchu sad.gif. . .
Vega
U mnie problem jest taki, otóż w czasie połowy, mam czarny ekran nic nie da się zrobić, prosiłbym o pomoc tongue.gif
Michcio89
Mam pytanie. Żeby mieć same polskie kluby to trzeba wszystko pobierać?
lukasz17
chyba tylko stadionów i plików p_sound 0_sound NIE musisz pobierać ale CHYBA smile.gif

Pomoże mi ktos.??
Michcio89
Dzięki lukasz17.Jak zainstalować kitserver
lukasz17
ponawiam pytanie. :
"Witam mam problem z KONAMI-WIN32PES6OPT gdy właczam gre jest czarny obraz jak usuwam to są tylko stroje itp. proszę o szybką pomoc

teraz mam tak sam problem plus to ze jak jest bez tego pliku to przy ładowaniu meczu wywala mnie do wina... prosze o szybką pomoc bo już wątpie ze zagram na tym patchu . . . pomoże mi ktos.??"

.??
Michcio89
Co mam zrobić z kitserverem? Bo już pobrałem i nic. Zaczynam wątpić że zagram na tym patchu.
perONE
Wklej go do folderu z grą. pozniej setup->install
TryGummer
Kto Bedzie robic najnowszy OF? wink.gif
Michcio89
CYTAT(perONE @ Feb 18 2010, 12:47) *
Wklej go do folderu z grą. pozniej setup->install

A trzeba do tego jakiś program? Bo mi pisze żebym wybrał program z listy.
Michcio89
Chyba że trzeba połaczyć te pliki ale jak?
popolupo
CYTAT(Michcio89 @ Feb 19 2010, 09:43) *

wejdz do kitservera do folderu "doc" i obejrzyj sobie obrazki: install, setup i setup2
- na "install" masz pokazane na pasku adresu gdzie wkleic kitserver i jak powinien wygladac folder z gra
- na "setup" - po wklejeniu kitservera wchodzisz do niego i odpalasz plik "setup" i pojawia sie takie wlasnie okienko - wciskasz w nim przycisk "Install"
- na setup2 widac okienko po zainstalowaniu kitservera...

troche samodzielnosci...
lukasz17
CYTAT(Michcio89 @ Feb 19 2010, 09:43) *

jesli sciagneles wszystkie pliki to powinienies miec je w partach. A więc na początek sciagnij program 7 - zip. Zainstaluj go.Pozniej na pierwszym parcie klikasz prawym przyciskiem myszy dajesz 7 - zip i " extract here" jesli masz polską wersje powinnienies miec " wypakuj tutaj".jak Ci sie wypakuje to powinienies otrzymac folder Kitserwer który wklejasz do folderu KONAMI\Pro Evolution soccer 6 czyli do głównego folderu gry.Następnie dajesz stetup i masz zainstalowany Kitserwer. Mysle ze podałem dokładną instalacje Kitserwera i nie powinienies miec problemów z instalacją.

no a teraz pomoże mi ktos.?
"Witam mam problem z KONAMI-WIN32PES6OPT gdy właczam gre jest czarny obraz jak usuwam to są tylko stroje itp. proszę o szybką pomoc

teraz mam tak sam problem plus to ze jak jest bez tego pliku to przy ładowaniu meczu wywala mnie do wina... prosze o szybką pomoc bo już wątpie ze zagram na tym patchu . . . "
kto mi pomoże .??
Michcio89
CYTAT(lukasz17 @ Feb 19 2010, 11:47) *
jesli sciagneles wszystkie pliki to powinienies miec je w partach. A więc na początek sciagnij program 7 - zip. Zainstaluj go.Pozniej na pierwszym parcie klikasz prawym przyciskiem myszy dajesz 7 - zip i " extract here" jesli masz polską wersje powinnienies miec " wypakuj tutaj".jak Ci sie wypakuje to powinienies otrzymac folder Kitserwer który wklejasz do folderu KONAMI\Pro Evolution soccer 6 czyli do głównego folderu gry.Następnie dajesz stetup i masz zainstalowany Kitserwer. Mysle ze podałem dokładną instalacje Kitserwera i nie powinienies miec problemów z instalacją.

Mi pisze Parametr niepoprawny
lukasz17
Nie wiem co moze byc przyczyną .

Pytam paraz kolejny.
Czy ktos mi pomoże.??
Vega
Najlepszym sposobem odinstaluj PESa , zainstaluj ponownie i wgraj jeszcze raz wszystko według instrukcji.
Michcio89
CYTAT(Vega @ Feb 20 2010, 09:47) *
Najlepszym sposobem odinstaluj PESa , zainstaluj ponownie i wgraj jeszcze raz wszystko według instrukcji.

Co to ma do wypakowywania?
Michcio89
Ponowne dziękuje lukasz17 już sobie poradziłem biggrin.gif
nike
siemka ;] mam pytanie czy komentarz szpaka i szarana zawiera nazwiska polskich druzyn ekstraklasy ?? chyba nie ale wole zapytać ;] bo mam pesa z komentarzem borka i kołtonia i tylko w opcjach odznaczyłem czytanie nazwisk w komentarzu i gram ;] i jeszcze jedno mam pytanie na jakiej bazie dzialaja stadiony czy trzeba je jakims programem wlaczac czy wrzucamy do folderu w grze i zamiast tych stadionow co sa w grze wybieramy np stadion Legi ? pozdrawiam i czekam na odp ;]
Jamnik
Czyta część nazwisk z PL ligi
Kamilbialego
Stadiony są do kitservera.
nike
czyli stadiony wybiera sie podczas gry ??
franczesko23
a ja mam takie pytanko. przeinstalowałem wina a co za tym idzie i pesa6. po instalacji gry, zainsatlowałem dodatek uaktualnienie, a dalej wszystko standardowo -podmiana pes6.exe, podmiana plików z dat no i kitserver. i teraz głowne danie - czy trzeba te uaktualnienie instalować? nie wiem gdzie leży problem,ale po tej reinstalce wszystko działa ,tyle ze mecz sam w sobie jest sporo wolniejszy,akcje wolniejsze,tempo gry spadło o połowę!!!moze to placebo....sam nie wiem :/
blink.gif
nike
mam jeszcze jedno pytanie dlaczego nie działają mi przyśpiewki sciaglem teraz plik 0_sound włączyłem gre mecz towarzyski i nawet lige sprawdzałem Górnikiem Zabrze i nie ... nie wiem czy ma coś do tego plik p_sound ale sprawdzałem ten plik przez dkz studio i on odpowiada za komentarz. prosze o pomoc
Matron
Pytanie będzie jakas aktualizacja składów np taka "http://ekstraklasa.net/transfery.html"
Mr Adach
Dałby ktoś cały soundtrack? Najlepiej numerami jak jest w opcje->muzeum PES->muzyka w tle
Z góry dzięki pozdro wink.gif
kubinho9
Mam problem panowie. Nie mogę wypakować 0_text :| Nie wiem dlaczego bo po rozpakowaniu 4 partów waży 289 mb a tyle zdaje się ma ważyć. Cała reszta wypakowała się bez problemu. Jakieś rady?
Mr Adach
a co dokładnie wyskakuje?
kubinho9
Nie mogę otworzyć pliku 0_text jako archiwum :|
Mr Adach
Nie masz może czegoś takiego jak ten koleś? http://i47.tinypic.com/2u5fe5y.jpg To znaczy tej jedynki w nawiasie przy 10 parcie? Jak masz to ją usuń
kubinho9
Nic takiego nie mam. Po za tym on miał to w p_sound a mi się nie chce wypakować 0_text. :/

Kurczę nie wiem co robić. ;/ Wszystko się super wypakowało prócz tego. ;/
Mr Adach
To nie ma różnicy przy czym tak mogło być... Poza tym mi po wypakowaniu 0_text waży 450 mb... Więc lepiej pobierz jeszcze raz smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.