Forza Parma
Dec 25 2009, 13:50
CYTAT
Weź może pod uwagę, że patch wyszedł dopiero wczoraj. Ściągnięcie go całego zajęło mi może jakies 40 minut (bez przyśpiewek), więc nie jest źle. Co do torrenta. To weź pod uwagę, że ktoś musi całość ściągnąć, jeszcze raz spakować w jedną paczkę i wstawić na torrenta a to trwa i nie wszystkim chce się to robić w święta.
Zdaje sobie sprawe ale napisalem gdyby ktos byl z dobrym sercem.... tyle..
Andy2413
Dec 25 2009, 13:51
CYTAT(mateo3212 @ Dec 25 2009, 13:51)

patcha udalo mi sie jakos wlaczyc
odrazu wszedlem w edycje i w ekstraklasie mam polskie druzyny herb itp ale zamiast zawodnikow wisly mam np ajaxu(jednym slowem mam zamieniona ekstraklase z eridivison czy jakos tak)
jak chce wlaczyc jakis mecz to mnie wyzuca do wina to tyle.
andy2413 napisales ze niemam dkz studio. powiesz mi co mam tam zrobic??
do poprawnego zainstalowania patcha nie potzreba DKZ studio
Nagroda dla tego cikul21 plis

U mnie wszystko chodzi jesli ktos by chcial jakies screeny to na PW ;] , Jeszcze raz dzieki ;] . Ide karierke grac ;D
reksio74
Dec 25 2009, 13:54
CYTAT(mateo3212 @ Dec 25 2009, 13:51)

patcha udalo mi sie jakos wlaczyc
odrazu wszedlem w edycje i w ekstraklasie mam polskie druzyny herb itp ale zamiast zawodnikow wisly mam np ajaxu(jednym slowem mam zamieniona ekstraklase z eridivison czy jakos tak)
jak chce wlaczyc jakis mecz to mnie wyzuca do wina to tyle.
andy2413 napisales ze niemam dkz studio. powiesz mi co mam tam zrobic??
plik save-konami win32oes6ot (ten plik jest w folderze exe,of intro)wklej do moje dokumenty-konami-pes6-save-folder1
cikul21
Dec 25 2009, 13:55
Nie wiecie czemu mi sie nie zgadzaja te przyspiewki ???
Co moze byc przyczyną tego ?
cikul21
Dec 25 2009, 13:56
Jaka moze byc przyczyna ze u mnie sie nie zgadzaja gram np . Wisła i mam jakies inne przyspiewki ???
cikul21
Dec 25 2009, 13:57
??? CO ?? Odpowie mi ktoŚ ???
mateo3212
Dec 25 2009, 14:00
reksio wkleilem to i teraz wszystko jest ok ze skladami itp
ale dalej wywala mnie do wina przy rozpoczeciu meczu

?
a nie jednak nie wszystko jest ok-sklady sa ale koszulki sa popieprzone
WidzewV
Dec 25 2009, 14:03
mateo ja tez własnie mam taki kłopot ale to chyba dlatego ze usunołem dkz_studio ten program ;/ chyba go musze od nowa pobrac...
mateo3212
Dec 25 2009, 14:08
jak bym jeszcze wiedzial jak sie uzywa te dkz studio.
ale najbardziej mnie martwi to ze wywala mi do wina- jest na to jakis sposob?
WidzewV
Dec 25 2009, 14:13
ale nie musisz dkz uzywac pobierz go tylko to powinno wystarczyc...chyba, a jak nie to napisz powiem ci co dalej...
mateo3212
Dec 25 2009, 14:21
widzew moj problem polega na tym ze wywala mi do wina i koszulki wiekszosci zespolow ekstraklasy sa zamienione na koszulki ligi holenderskiej.. chuba tylko wisla ma ok.Ale np wisla gra na anfield polonia warszawa na amsterdam arena(polonia ma tez koszulki ajaxu).Ale najbardziej martwi mnie to wywalanie do windows-a.
Po zainstalowaniu DKZ mam to samo niestety
WidzewV
Dec 25 2009, 14:25
a zrobiłes juz wszystko, z kitserverem i wgl całego patcha masz??
pawlik0
Dec 25 2009, 14:27
będą sloty do przyśpiewek?
mateo3212
Dec 25 2009, 14:29
kitserwer wypakowalem i wkleilem do folderu z gra ale nic tam nie instalowalem (ale chyba nie trzeba?)
ten plik win32... skopiowalem do moje dokumenty pes6 saves folder 1
to chyba wszystko
a wyglada to prawie tak samo jak tutaj
http://img38.imageshack.us/img38/15/beztytuuidu.pngtylko w folderze z gra niemam tego wpisu ,,D3DW.dll'' a w folderze ,,data'' niemam folderow ,,new'' i ,,old''
WidzewV
Dec 25 2009, 14:39
No kurde ja własnie mam taki sam kłopot bo mnie cały czas wywala do wina, jak sie mecz zaczyna, co prawda jeszcze prawie nic nie mam ale, kolega mateo ma wszystko i ma to samo, wczoraj usunołem dkz studio i z tego co to pisza wnioskuje ze to własnie przez to ten problem, teraz znowu ściągnołem dkz studio ale nadal mnie wywala nie wiem co robić help!!!
mateo3212
Dec 25 2009, 14:49
dobra odinstaluje wszystko w ch.. i zrobie wszystko od poczatku
a ty widzew grales juz wczesniej czy dopiero dzisiaj wlaczyles i zobaczzles ze wywala?
Kamilbialego
Dec 25 2009, 15:12
mam taki sam problem jak kolega np. kadra ma dobre przyśpiewki ale kluby ,naszej nligi nie. Nie wiem jak z zagranicznymi. Proszę o odezwę w tej sprawie.
CYTAT(cikul21 @ Dec 25 2009, 14:00)

Jaka moze byc przyczyna ze u mnie sie nie zgadzaja gram np . Wisła i mam jakies inne przyspiewki ???
mateo3212
Dec 25 2009, 15:33
no niestety dalej jest to samo wywala i ligi popieprzone
Może ja czegos nie robie?:
Pobrałem wszystkie party, pozniej wypakowalem pliki ,,p_text'' , p_sound, 0_text, 0_sound ktore podmieniłem na te co są w folderze ,,data'.Następnie podmieniłem plik ,,opmov'' w folderze ,,data''.Następnie skopiowałem cały kitserwer do folderu z grą i zainstalowałem go(nie zmieniałem w nim zadnych opcji).Na koniec skopiowałem plik KONAMI-WIN32PES6OPT.
Ja tak zrobiłem, moj problem to ze podczas ładowania meczu gra wywala do windowsa, w grze jest tylko 37 stadionow(np wisla gra na anfield), wiekszosc klubów ekstraklasy ma zamienione koszulki z klubami ligi holenderskiej(np. polonia warszawa- ajax, lechia-vittese)
MOZE KTORYS Z WAS COS WYMYSLI, JA JUZ POWOLI TRACE NADZIEJE
acm2108
Dec 25 2009, 15:58
A plik PES6.exe podmieniłeś?
CYTAT(mateo3212 @ Dec 25 2009, 15:37)

no niestety dalej jest to samo wywala i ligi popieprzone
Może ja czegos nie robie?:
Pobrałem wszystkie party, pozniej wypakowalem pliki ,,p_text'' , p_sound, 0_text, 0_sound ktore podmieniłem na te co są w folderze ,,data'.Następnie podmieniłem plik ,,opmov'' w folderze ,,data''.Następnie skopiowałem cały kitserwer do folderu z grą i zainstalowałem go(nie zmieniałem w nim zadnych opcji).Na koniec skopiowałem plik KONAMI-WIN32PES6OPT.
Ja tak zrobiłem, moj problem to ze podczas ładowania meczu gra wywala do windowsa, w grze jest tylko 37 stadionow(np wisla gra na anfield), wiekszosc klubów ekstraklasy ma zamienione koszulki z klubami ligi holenderskiej(np. polonia warszawa- ajax, lechia-vittese)
MOZE KTORYS Z WAS COS WYMYSLI, JA JUZ POWOLI TRACE NADZIEJE

Może zostały Ci jakieś pozostałości po starym kitserverze?
T-Mac jedno czym się "zawiodłem" to to, że wydałeś patch na starszej wersji kitservera, która nie obsługuje modułu afs. Wiem, że można sobie ściągnąć i wkleić nowy kitserwer, ale byłem zdziwiony jak chcąc grać w sieci miałem zły patch
mateo3212
Dec 25 2009, 16:04
pes.exe tez wgralem a starszego kitserwera nie mialem to jest moj pierwszy sciagniety patch do pesa6
A plik pes6.exe skopiowałeś po czy przed zainstalowaniem Kitservera?
Tvardy
Dec 25 2009, 16:10
Ja mam jedną bolączkę. Wszystko wydaje się być cacy (poza tym że nie chodzi mi intro, ale bez tego można przecież żyć), jednak po wgraniu tego patcha zniknął zupełnie komentarz w grze. To jest: śmigają ładnie wszystkie przyśpiewki, stadionowe 'odgłosy', ale brak komentarza. W opcjach dźwięku wszystko jest w porządku. Głośność komentarza na maksa.
Dodam tylko, że komentarz pojawia się w przerwie meczu, po gwizdku kończącym pierwszą połowę. Pojawia się jedynie na moment. Później druga część meczu jest bez niego.
Co może być tego przyczyną?
Kolejność kopiowania tych 0_ i p_soundów czy to nie ma znaczenia?
Byłbym bardzo rad z czyjejś porady

Pozdro i Wesołych!
mateo3212
Dec 25 2009, 16:12
CYTAT(tomaj @ Dec 25 2009, 16:12)

A plik pes6.exe skopiowałeś po czy przed zainstalowaniem Kitservera?
chyba po, a ma to jakies znaczenie?
unikat
Dec 25 2009, 16:48
Patch wymiata

grafika miazga

zauważyłem brak Beckhama w Milanie
troszeczkę others słabe ale przeżyjemy ;D
no i boots sobie aktualizuje bo trza grac na aktualnych bo tak to nie chlujnie wygląda ;D
ktoś chętny żeby pomóc mi przy aktualizowaniu boots ? najlepiej tacy co znają się ..
Andy2413
Dec 25 2009, 16:57
mam pytanie do użytkowników którzy pobrali juz całego patcha i zdołali w niego już zagrać.
Otóż :Grał ktoś Wisłą i moze mi powiedziec kogo szpaku nie komentuje?
TryGummer
Dec 25 2009, 16:59
Ja mam jedna uwage co do komentarza...
zamiast Hajto mowi Diloretto czy cos takiego.
ale ogolnie praca dobra.!
Andy a w wisle nie mowi Jirsaka i kirma chyba tylko..
Andy2413
Dec 25 2009, 17:04
thx za info TryGummer a Wisła gra na Sosnowcu mam rozumiec?
TryGummer
Dec 25 2009, 17:05
Nioestety Nie.;/
Andy2413
Dec 25 2009, 17:06
czyli na swoim starem no nic trudno sie mówi
TryGummer
Dec 25 2009, 17:08
Moze z czasem dojada do nas nowe stadiony.
ja myslalem ze chociaz Zaglebie Lubin bedzie na nowym obiekcie a tu lipa.;/
Andy2413
Dec 25 2009, 17:13
no szkoda
TryGummer
Dec 25 2009, 17:20
Aaa i jak bedziecie pobierac stadiony to uwazajcie bo sa troche pomieszane party...
Part 1 to 6
itd.
ale jest duzo zagranicznych np. APOELU,Narodowy w Hondurasie itp;P
pozdrawai mwszystkich i wesolych swiat .!
CYTAT(mateo3212 @ Dec 25 2009, 16:16)

chyba po, a ma to jakies znaczenie?
Tak, duże. Wpierw skopiuj plik exe potem zainstaluj kitserver
Kamiloxx
Dec 25 2009, 17:39
Nie wiem, gdzie napisać więc piszę tu. Mam wielką prośbę do wszystkich. Czy nie byłby ktoś w stanie nagrać patcha zrarowanego na płytę DVD (bez stadionów, bo mam z innego patcha stadiony i mi wystarczają) ? Bardzo byłbym wdzięczny, bo z moim downloadem nie jestem w stanie ściągnąć patcha.
mam problem. zainstalowałem sobie 7Zip i jak klikam jakikolwiek part to mam okno z napisem "Nieokreślony błąd" a w winrarze że format damaged czy jakoś tak. Ściągam już 2 raz 0_text. Pomóżcie! Aha. I czy będą jakies reuploady na nielimitowane serwisy? Pls pomozcie...
mateo3212
Dec 25 2009, 18:00
mam pytanie gdzie wkleic ten folder ze stadionami?
Kamiloxx
Dec 25 2009, 18:01
Co do błędu z 7Zipem, to najlepiej ściągaj jakimś flashgetem albo JDownloaderem.

Sorry za offtopic. A co do patcha, to transfery takie "starsze" typu Cleber do Wisły są?
czyli jakimś managerem? dzieki
troche potrwa...
TryGummer
Dec 25 2009, 18:19
Clebera nie ma...
Swiezego transferu lecha tez.
ale nienarzekajmy
pawlik0
Dec 25 2009, 18:34
ile zajmuje po wypakowaniu p_sound?
TryGummer
Dec 25 2009, 18:41
1 708 288 KB
Jamnik
Dec 25 2009, 18:42
1.62 GB (1 708 288 kb)
wlasnie wrocil ja z pracy i czytam sobie temat a wiec na poczatek cikul21 zegna sie z forum
jak ktos ma problem z patchem najpierw niech wszystko pobierze i dobrze wrzuci a pozniej pisze

transferow z okna styczniowego nie ma i koniec w tym temacie
mateo3212
Dec 25 2009, 18:54
T-Mac wlasnie 3 raz juz dzisiaj instalowalem patcha ale tym razem krok po kroku tzn. po podmienieniu kazdego pliku wlaczalem gre zeby sprawdzic czy wszysko jest ok.Wszystko bylo ok do momentu podmienienia pliku ,,p_text''.
Wlaczam gre , mecz i wywala do wina.Przy wczesniejszych instalacjach nie wiedzialem dlaczego mi wywala a teraz juz wiem ze jest to efekt podmienienia p_text
Moze T-Mac wiesz o co chodzi?
Napisze jeszcze ze przed podmianka p_text skopiowalem pes.exe, opmov, podmienilem p_sound, O_sound, 0_text, i zainstalowalem kitserwer
perONE
Dec 25 2009, 18:59
CYTAT(T-Mac @ Dec 25 2009, 18:48)

transferow z okna styczniowego nie ma i koniec w tym temacie
To normalne, że nie ma bo precięz okno przed nami. Poza tym nie będzie za wiele transferow wieć każdy na własną rękę sobie zrobi.
wypakowujemy i kopiujemy
folder dat
zobacz czy sie rozmar zgadza pliku

exe i kitserver

kitserver tak musi byc wrzucony ze po klikneciu na setup musi widziec pes6.exe

i na koniec of, najlepiej wywalic stary i wrzucic nowy tak samo mozna z exe
wojtas241
Dec 25 2009, 19:14
moglby ktos OF'a wrzucic ???
I Plik exe jak by ktos mógł jeszcze
mateo3212
Dec 25 2009, 19:15
T-Mac mozesz mi wierzyc lub nie ale wszystko zrobilem tak jak jest na tych screenach
i wywala do wina
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.