Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 09/10
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
T-Mac
chyba rozgryzlem smile.gif umnie po tym byly dobre przyspiewki w lidze, luknijcie i wy
a wiec ustawcie nastawienie kibicow na GRACZ a w opcjach kitserwera crowd stance: Player
dajcie znac czy dziala poprawnie
Andy2413
u mnie wszystko jest ok poza scorebordami w miejsce których mam białe pola prosze o szybką rade
T-Mac
CYTAT(Andy2413 @ Dec 26 2009, 20:32) *
u mnie wszystko jest ok poza scorebordami w miejsce których mam białe pola prosze o szybką rade

p_text i 0_text wrzuciles ?? w p_text jest grafika tablic a w 0_text model ktoregos mogles nie dac i dlatego dupa
WKS
Jesli chodzi o Lige to mi działa ( zrobilem tak jak T-mac kazal)

Jesli ML chodzila wam po glowie to mam te hinduskie piosenki , ale sobie podmienie jak torin zrobi liste slotów wink.gif

Pozdro
T-Mac
ktos pisal ze mu zle wymawia komentator Hajto akurat popelnilem tu blad Hajto ma 4 sloty na wymowe nazwiska i jeden skopalem
podmiencie ten plik w p_sound i bedzie ok
http://www.sendspace.com/file/yp6zxz

w update sie go da smile.gif
wojtas241
CYTAT
Dzięki Jamnik z włosami zawodników jest wszystko ok, ale komentatora dalej nie ma Pojawia się tylko w co drugim trafionym golu, w przerwie meczu i na końcu meczu.

W opcjach gry czestotliwosc komentarza na 3 gwiazdki ustaw smile.gif
Orkus
CYTAT(wojtas241 @ Dec 26 2009, 21:08) *
W opcjach gry czestotliwosc komentarza na 3 gwiazdki ustaw smile.gif

Chętnie tylko że nie mogę wejść do edycji bo edycja u mnie wygląda tak sad.gif >>> http://img39.imageshack.us/img39/9105/editxb.png
wojtas241
sciągnąłeś wszystko i dobrze zainstalowałeś ??? p_text i 0_text ??
Orkus
CYTAT(wojtas241 @ Dec 26 2009, 21:15) *
sciągnąłeś wszystko i dobrze zainstalowałeś ??? p_text i 0_text ??

tak smile.gif patch na wiosnę dobrze działał
mateo3212
CYTAT(T-Mac @ Dec 26 2009, 20:32) *
chyba rozgryzlem smile.gif umnie po tym byly dobre przyspiewki w lidze, luknijcie i wy
a wiec ustawcie nastawienie kibicow na GRACZ a w opcjach kitserwera crowd stance: Player
dajcie znac czy dziala poprawnie

w kitserwerze ustawilem i przyspiewki nadal byly hiszpanskie a jak ustawilem nastawienie kibicow w ustawieniach w grze to doping byl taki jak na czystym pesie(czyli np po rozpoczeciu od srodka kibice sie dra)
co jeszcze mozna zrobic T-Mac?
Pucek
Ja w lidze mam ok w przeciwieństwie do ML, ale to jak podacie listę slotów to sobie poradzę tongue.gif
perONE
eee ale wy macie problemy. Po co komu przyspiewki i komentarz. Ja cały czas gram z wyłączonym całkowicie głosem i wlaczam sobie muzykę wink.gif
Pozostało mi jeszcze kilka partow o_sound'a więc myslę, że do jutro wieczor powinienem mieć patcha wink.gif A wtedy podzielę się opinią.
Pucek
CYTAT(perONE @ Dec 26 2009, 21:38) *
eee ale wy macie problemy. Po co komu przyspiewki i komentarz. Ja cały czas gram z wyłączonym całkowicie głosem i wlaczam sobie muzykę wink.gif
Pozostało mi jeszcze kilka partow o_sound'a więc myslę, że do jutro wieczor powinienem mieć patcha wink.gif A wtedy podzielę się opinią.

biggrin.gif Tak też można, ale ja osobiście wolę czuć choć ciut tej atmosfery smile.gif ML bez przyśpiewek mojego klubu się przemęczę, a jak zostanie podana lista, to wtedy sobie podmienię i już smile.gif
Andy2413
CYTAT(T-Mac @ Dec 26 2009, 20:39) *
p_text i 0_text wrzuciles ?? w p_text jest grafika tablic a w 0_text model ktoregos mogles nie dac i dlatego dupa

obaj mam wrzucone do filderu dat i dopiero teraz zauważyłem ze mam stare menu i nie mam teł
RogerPES
Witam,
Mam problem z zainstalowanie patcha.Jak dotąd zrobiłem następujące "operacje" tongue.gif

- Ściągnąłem wszystko co było do ściągniecia,
- podmieniłem plik "KONAMI-WIN32PES6OPT" w KONAMI/PES6/save/folder1
- podmieniłem plik PES.exe w folderze z PES6
- podmieniłem plik opmov w folderze dat
- podmieniłem pliki 0_sound, p_sound, 0_text i p_text w folderze dat
- podmieniłem kitservery
- wrzuciłem plik z stadionami do folderu GDB
- zainstalowałem kitserver

po tym wszystkim włączyłem gre i okazało się że intro i menu jest takie jak było przedtem czyli te stare do tego cały czas mam stare loga lig i drużyn np. lige polska mam w lidze holenderskiej, Legie pod herbem Utrechtu itp. grając mecz mam starą tablice wyników i stary komentarz. Czy wie ktoś może co źle zrobiłem ?
Pucek
CYTAT(RogerPES @ Dec 26 2009, 23:05) *
Witam,
Mam problem z zainstalowanie patcha.Jak dotąd zrobiłem następujące "operacje" tongue.gif

- Ściągnąłem wszystko co było do ściągniecia,
- podmieniłem plik "KONAMI-WIN32PES6OPT" w KONAMI/PES6/save/folder1
- podmieniłem plik PES.exe w folderze z PES6
- podmieniłem plik opmov w folderze dat
- podmieniłem pliki 0_sound, p_sound, 0_text i p_text w folderze dat
- podmieniłem kitservery
- wrzuciłem plik z stadionami do folderu GDB
- zainstalowałem kitserver

po tym wszystkim włączyłem gre i okazało się że intro i menu jest takie jak było przedtem czyli te stare do tego cały czas mam stare loga lig i drużyn np. lige polska mam w lidze holenderskiej, Legie pod herbem Utrechtu itp. grając mecz mam starą tablice wyników i stary komentarz. Czy wie ktoś może co źle zrobiłem ?

yy? Jak ''podmieniłeś kitserver'y''?? Patch na czystą grę, a na czystej grze nie ma kitserver'a.. Zrob reinstall, usuń wszystko i zainstaluj pes'a i na czystego pes'a wgra patch'a.
RogerPES
Dzięki Pucek teraz jest ok smile.gif tylko mam jeden problem jak gram to kibice nie siedzą na trybunach tylko nad trybunami tongue.gif w opcjam mam ustawiony stadion losowy, ale jak patrzyłem np. San siro to też jest ten sam błąd :/
Pucek
CYTAT(RogerPES @ Dec 27 2009, 00:22) *
Dzięki Pucek teraz jest ok smile.gif tylko mam jeden problem jak gram to kibice nie siedzą na trybunach tylko nad trybunami tongue.gif w opcjam mam ustawiony stadion losowy, ale jak patrzyłem np. San siro to też jest ten sam błąd :/

W tym ja Ci nie pomogę, bo nigdy nie miałem czegoś takiego, ale nie martw się. Na pewno ktoś Ci pomoże smile.gif
__SaNd1__
Czy som nowe bandy dla stdaionow Ekstraklasy na nowy sezon ? rolleyes.gif
wojtas241
CYTAT
Czy som nowe bandy dla stdaionow Ekstraklasy na nowy sezon ?

Chyba sa, ale te stadiony sa zaje***** smile.gif
pawlik0
ja wlasnie zaczynam pobierac stadiony i będe mial caly patch smile.gif
Orkus
Mógłby ktoś napisać kolejność podmieniania i wklejania plików, czy jest to obojętne?
pawlik0
obojętne
Forza Parma
Witam,czy jest człowiek ktory moze całą gre wraz z zainstalowanym patchem wrzucic na torrenta....

Pozdrawiam i czekam na jakiekolwiek info...
Robcio
Patch Wypas, Naprawdę świetna robota. Gdyby nie zaniedbane boots było by jeszcze lepiej ale i tak jest gites. Pzdr
FIFINHO9393
WITAM rolleyes.gif Mam pewien problem.Bo mialem sciagniete 0sound i psound no i je poloczulem(kazdy osbno) i jak chcialem je juz wypakować win arem to mi pisze ze plik "psound 7z o1" ma nie właciewy format lub jest uszdodzone. Nie wiem w czym moze tkwic problem, prosze o pomoc rolleyes.gif
Aslan
CYTAT(FIFINHO9393 @ Dec 27 2009, 11:43) *
WITAM rolleyes.gif Mam pewien problem.Bo mialem sciagniete 0sound i psound no i je poloczulem(kazdy osbno) i jak chcialem je juz wypakować win arem to mi pisze ze plik "psound 7z o1" ma nie właciewy format lub jest uszdodzone. Nie wiem w czym moze tkwic problem, prosze o pomoc rolleyes.gif

Powinienies wypakowac programem 7-Zip
WKS
Ja tam patcha 25 juz mialem , oprocz kilku maluskich błedów jest naprawde super tylko czekac na liste slotów ;] , a te najnowsze stadiony ( Arka, Slask , Górnik Łeczna i inne) mióóóód nawet mozna rozpoznac miejsce w klatce gdzie sie bylo ;D

PS. Nowa zelandia ma taki sam herb jak Australia ;]
Jamnik
Bo w rzeczywistości tak jest smile.gif
lukasz44
Mógłby mi ktoś zarzucić stadion Górnika Łęczna ?
T-Mac
CYTAT(WKSRKS @ Dec 27 2009, 12:10) *
Ja tam patcha 25 juz mialem , oprocz kilku maluskich błedów jest naprawde super tylko czekac na liste slotów ;] , a te najnowsze stadiony ( Arka, Slask , Górnik Łeczna i inne) mióóóód nawet mozna rozpoznac miejsce w klatce gdzie sie bylo ;D

PS. Nowa zelandia ma taki sam herb jak Australia ;]

podaj te bledy poprawi sie je
Andy2413
panowie a ja jak gram wisełką to mam stadion Anfield czemu?
mcraczek
T-Mac mógłbyś udostępnić czcionkę która była w poprzedniej wersji patcha? Bardzo mi się podobała a teraz jej nie ma :/

W updacie moglibyście zmienić teksturkę boiska jak w patchu Kubbasa:

Jeszcze można zmienić logo Euro2008 na 2012 i dla mnie patch będzie kompletny smile.gif
portier
Mi juz dziala. Zrobilem wszystko od nowa i jest ok
Z druzyn ktorym kibicuje to brak:
Michala Żyro i Jakuba Koseckiego w Legii
Fabio Boriniego i Brumy w Chelsea
Na razie wiecej bledow nie dostrzeglem, oprocz tych wymienionych przez kogos tam wyzej
FIFINHO9393
dzieki aslan rolleyes.gif juz wszystko gra. A patch jest super. Dzieki biggrin.gif
Andy2413
JA NIE MAM POLSKICH STADIONÓW BO JAK GRAM WISEŁKĄ TO NA ANFIELD POMOCY!!!
tomaj
CYTAT(Andy2413 @ Dec 27 2009, 15:28) *
JA NIE MAM POLSKICH STADIONÓW BO JAK GRAM WISEŁKĄ TO NA ANFIELD POMOCY!!!

A ściągnąłeś osobną paczkę ze stadionami z pierwszego postu?
WidzewV
przy wybieraniu strojów zmien l1 i r2 i tam zmieniasz sobie pogode, piłkę, i stadiony
Andy2413
CYTAT(tomaj @ Dec 27 2009, 15:53) *
A ściągnąłeś osobną paczkę ze stadionami z pierwszego postu?

tak pobrałem 6 partów i mam je wypakowane w kitservwer/gdb

CYTAT(WidzewV @ Dec 27 2009, 16:00) *
przy wybieraniu strojów zmien l1 i r2 i tam zmieniasz sobie pogode, piłkę, i stadiony

chodzi ci o lige???

WKS
CYTAT(T-Mac @ Dec 27 2009, 12:40) *
podaj te bledy poprawi sie je

Real gra 4:4:2 

----------------------------------------Casillas-------------------------

---Ramos-------------Pepe-------------Albiol----------------Arbeloa

----------------------Lass-------------VdV-----------------------------

-------Cristiano Ronaldo------------------------------------Marcelo-----

------------------------Benezema----------------Higuain

Sylvinho z Man City ma numer 11

Nie ma Janusza Iwanickiego w Wisle płock ( nr 15) 

To takie bzdety , ale ogolnie nie ma do czego sie przczepic z herbami to cos zwalilem , wgralem jeszcze raz wszystko i ładnie chodzi ;] . Pozdro.

perONE
Taktyki i zawodnicy zmieniaja się z meczu na mecz, zalezy od dyspozycji i kontuzji. Kazdy niech dopasuje sobie taktykę jaką chce osobiście.
Blędy w numeracji to tez pikuś ;P
wojtas241
CYTAT
Taktyki i zawodnicy zmieniaja się z meczu na mecz, zalezy od dyspozycji i kontuzji. Kazdy niech dopasuje sobie taktykę jaką chce osobiście.

Zgadzam sie taktyke kazdy sam sobie moze zmienic smile.gif
pawlik0
kiedy będą sloty do przyśpiewek ?
lukasz44
Pisał już t-mac że torin ma ten spis a wyjechał na święta, napewno jak wróci to da na forum,

Zauploaduje mi ktoś stadion Górnika Łęczna ?
WKS
CYTAT(perONE @ Dec 27 2009, 17:35) *

No to pisalem biggrin.gif , ale T-Mac chcial to mu wypisalem a taktyka 4:3:3 to chyba na poczatku sezonu grali ale , mniejsza z tym , bo sie OFFTopic bedzie ciagna na 20 stron ;P tongue.gif
Robcio
CYTAT(lukasz44 @ Dec 27 2009, 19:24) *
Pisał już t-mac że torin ma ten spis a wyjechał na święta, napewno jak wróci to da na forum,

Zauploaduje mi ktoś stadion Górnika Łęczna ?

http://www.speedyshare.com/files/20002329/...nik__Leczna.rar
olejpoland
Cześć, ściągnąłem pliki 0_text, p_text, exe, OF i podmieniłem z oryginalnymi, niestety w momencie ładowania meczu (lub kiedy przez dłuższy czas siedzę w menu ustawień formacji przed meczem) gra wyskakuje mi do Windowsa. Czysty PES chodził bez zarzutu, gram na laptopie z system Windows 7 (core 2 duo, gf 130M). Nie wiecie, czym to może być spowodowane?

Przy okazji, mam wgraną paczkę kodeków K-Lite i wgrałem też kodeki, które polecił T-Mac jednak przy intrze mam tylko dźwięk sad.gif
Filippo123321
Mógłby ktoś upnąc stadion Śląska? Bo nei chce dla jednego stadionu ściągać kilka partów.
perONE
Jak sie ne pobiera patcha w całości to tak jest blink.gif
Pucek
CYTAT(Filippo123321 @ Dec 27 2009, 21:21) *
Mógłby ktoś upnąc stadion Śląska? Bo nei chce dla jednego stadionu ściągać kilka partów.

ŁAP : Stadion Śląska Wrocław
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.