kubinho9
Feb 25 2010, 21:56
Nie zrozumieliśmy się. Ściągam 4 party wypakowuje = 298mb. I z tego co czytałem to z tego 298mb powinno być te 400-coś po wypakowaniu a nie ma. Nie chce się wypakować.
Mr Adach
Feb 25 2010, 22:01
Aha ok, sorki jestem po imprezce trochę nie kontaktuję

Jak tak to nie wiem, ja Ci nie pomogę...
kubinho9
Feb 26 2010, 13:13
Już wszystko śmiga. Pobrałem raz jeszcze i wypakowało bez problemu, ale nie rozumiem czemu bo wcześniej ściąganie poszło bez problemu..
Wrzucił by mi ktos sam komentarz szarana ???? Bardzo bym prosił Z góry dzięki
legia122
Feb 27 2010, 21:32
prosiłbym o scoreboardy z EP, tylko bez 3-literowych nazw.
Same pliki lub patch dkz
adziksts
Feb 28 2010, 15:05
mam prośbę.Wrzuciłby ktoś OF? Albo powiedział gdzie jest on na forum bo nigdzie nie mogę znaleść.
CYTAT(adziksts @ Feb 28 2010, 15:09)

mam prośbę.Wrzuciłby ktoś OF? Albo powiedział gdzie jest on na forum bo nigdzie nie mogę znaleść.
A sprawdzałeś w pierwszym poście ???
adziksts
Feb 28 2010, 15:44
tak ale tam jest tylko p_text,0_text,stadiony i souds.Które to OF? i kitserver Bo wgrałem wszystko i jak chce zagrać jakąś polską ekipą to mam składy ligi holenderskiej.A tam gdzie jest liga holenderska mam piłkarzy "cyfry".
CYTAT(adziksts @ Feb 28 2010, 15:48)

tak ale tam jest tylko p_text,0_text,stadiony i souds.Które to OF? i kitserver
A przeczytaj uważnie ten post do końca!!!
adziksts
Feb 28 2010, 16:04
jeżeli teraz dobrze zrozumiałem to ustawia się to w kitserverze

ok dzięki
Nie, źle to zrozumiałeś.
Się tylko zastanawiam z czym masz problem. Z czytaniem czy czytaniem ze zrozumieniem. W pierwszym poście masz wyraźnie zaznaczone gdzie jest link do OF, czerwono na białym w dodatku
adziksts
Feb 28 2010, 16:28
matko ale zemnie ciućmok.Już wiem OF jest tam gdzie intro
pawlik0
Feb 28 2010, 18:46
będą jakieś aktualizacje w marcu ?
Jamnik
Feb 28 2010, 19:43
Pisze tutaj bo to chyba jeden z najbardziej obleganych tematów. Otóz mam pewien problem. Przeinstalowałem PES, zainstalowałem od nowa patch. Wszystko śmiga cacy, tylko kurcze
dźwięki... wszystko jest masakrycznie opóźnione, często się zacina. Wczesniej takich problemów nie miałem. Czy ktoś może miał podobny problem, i jakoś jemu zaradził ?
**wojti**
Mar 2 2010, 18:24
Sory ja mam nastepujący problem z 0_sound i p_sound:
Jak próbuję otworzyć 0_sound albo p_sound..wyskakuje mi błąd to archiwum ma zły format lub jest uszkodzone...mysle że jest to mało prawdopodobne, że oba mi sie źle pobierały...zwłaszcza,że wcześniej też miałem ten sam problem( to jest moje drugie pobieranie).
Prosze o pomoc...
Aha chce zaznaczyc że ten drugi raz pobierałem z jednego serwera - megaupload
WidzewV
Mar 5 2010, 15:56
witam, mam ogromną prosbe do twórców patcha, możecie mi poda link, czy cokolwiek z czego mógłbym pobrac stadion lecha ze starej wersji patcha, ale chce tylko tylko ten jeden stadion, bede bardzo wdzieczny za pomoc
idefiks
Mar 7 2010, 19:37
I ja również proszę o pomoc

Zainstalowałem PES 6, skopiowałem 0_text, p_text, exe_of_intro odpowiednie do folderów:
/Program Files/Konami/Pro Evolution Soccer 6/
oraz
Program Files/Konami/Pro Evolution Soccer 6/dat
i wszystko w menu wygląda ok. Intro zmienione, loga w grze też, ale jak przechodzę do składów to są stare, a jak chcę zagrać mecz, to po tym jak pojawia się zapowiedź ze składem, wywala mnie do windowsa :/ co robić?
Orange_91
Mar 7 2010, 19:59
Zapomniałeś o najważniejszym.
Wrzucić pliku KONAMI-WIN32PES6OPT do C:\Documents and Settings\Nazwa użytkownika\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
idefiks
Mar 7 2010, 20:06
CYTAT(Orange_91 @ Mar 7 2010, 20:03)

Zapomniałeś o najważniejszym.
Wrzucić pliku KONAMI-WIN32PES6OPT do C:\Documents and Settings\Nazwa użytkownika\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
Zrobione, ale nic się nie zmieniło

Edit: Odinstalowałem wszystko i robiłem jeszcze raz od nowa i wciąż nie działa :/
CYTAT(CR9 @ Jan 3 2010, 18:25)

sciągnij stadiony i graj na stadionach z kitserwera i bedzie ok

w kitserverze w lodcfg zaznacz `show crowd on all cameras`
idefiks
Mar 8 2010, 19:17
Dobra już działa. Trzeba było napisać, że kitserver też musi być zainstalowany, żeby wszystko grało!
Mam natomiast kolejny problem. Ściągnięte stadiony działają, gdy gram w lidze, ale nie mogę ich wybrać do meczu towarzyskiego. Co robić?
WITAM
CZY KTOŚ MOŻE PRACUJE NAD AKTUALNYM OF ?
CZY JEST SZANSA ŻE KTOŚ GO UDOSTĘPNI
Z GÓRY DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZI
POZDARWIAM
Andy2413
Mar 11 2010, 16:07
Witam mam kilka problemów może jest ktoś kto mogłby mi pomóc ( z góry thx)
1. Jakie mam mieć ustawienia w lodcfg żeby nie biegali mi niekiedy jak sztywni??
2.Czy dałoby sie tak zrobić żeby w lidze międzynarodowej mieć sceboard ekstraklasy zamiast eurosportu??
3.Wyjdzie jakieś uaktulanienie składów?? A jeżeli nie to czy jest ktoś kto na bieżąco prowadzi transfery może mógłby udostępnić ofa.
Z GÓRY THX
Andy2413
Mar 11 2010, 18:00
dlaczego skasowano mojego posta?
WITAJCIE!
mam problem, żeby wgrać te pliki 0_sound, 0_text, P_text i P_sound. Do tej pory wszystko było zgrane w jednym pliku i nie miałem z tym problemu. A teraz cholibka nie potrafię nic z tym zrobić, w dodatku każdy DKZ, jaki znajduję, jest po hiszpańsku... I nic z tych instrukcji nie rozumiem ;/
proszę o pomoc - mój poprzedni patch uległ formatowi i chciałbym sobie znów pograć w kochanego PESa... ^^
Problem po części rozwiązany - faktycznie wystarczy skopiować, tylko, że ja mam angielską wersję i musiałem zmienić nazwę p_text i p_sound na e_sound i e_text - dopiero wtedy mogłem podmienić. teraz chodzi wszystko, tylko z kolei jest inny problem... mimo zainstalowanego kitservera mam nadal nazwiska z Eredivise, a jak wgrywam plik zapisu do Moich Dokumentów, to nie chce się w ogóle gra załadować... ;/ o co może chodzić?
Ktoś robi OF'a do tego patch'a? Czy ja mam się na niego solidnie wziąć i udostępnić chętnym?
Witam chciałem sie zapytać jak zmieniliscie stroje dla medyków ?
CYTAT(Pucek @ Mar 13 2010, 11:53)

Ktoś robi OF'a do tego patch'a? Czy ja mam się na niego solidnie wziąć i udostępnić chętnym?
spróbuj się wziąć za to, jeśli potrafisz. Może OF Twojego autorstwa coś pomoże...
cfcJajo
Mar 14 2010, 21:34
Cześć. Jak wiecie, okienka transferowe są już pozamykane. Czy na czasie wyjdzie jakieś uaktualnienie składów?
Tolox11
Mar 14 2010, 22:47
CYTAT(cfcJajo @ Mar 14 2010, 16:38)

Cześć. Jak wiecie, okienka transferowe są już pozamykane. Czy na czasie wyjdzie jakieś uaktualnienie składów?
Mysle jesli ludzie organizate, could be a chance to update this fajnie patch. People need to organizate to know who would work to update it.
Hope some users are interested, if someone wants i would help with chants.
Jeśli ktoś jest zainteresowany to ja mogę poświecić czas i wydać Update do EPatcha 09/10
Jamnik
Mar 15 2010, 18:36
QUOTE(Pucek @ Mar 15 2010, 12:42)

Jeśli ktoś jest zainteresowany to ja mogę poświecić czas i wydać Update do EPatcha 09/10
Chętnie to ujrzę

Edit: to nie ma być ironia, ja naprawdę czekam
Mr Adach
Mar 16 2010, 18:10
Dobrzy ludzie, ponawiam prośbę o soundtrack, pozdro
cfcJajo
Mar 17 2010, 20:53
Również jestem za, Pucek śmiało bierz się do roboty.
resist-fr19
Mar 19 2010, 21:41
witam! czy po zainstalowaniu patcha można rozgrywać tryb kariera? bez żadnych błędów i zacinania? pozdrawiam
TryGummer
Mar 20 2010, 11:39
CYTAT(resist-fr19 @ Mar 19 2010, 21:45)

witam! czy po zainstalowaniu patcha można rozgrywać tryb kariera? bez żadnych błędów i zacinania? pozdrawiam
Kariera bedzie ci smigac normalnie... bez bledow itp.
resist-fr19
Mar 21 2010, 14:37
ściągnąłem wszystko ( poza kitserverem i stadionami ), wrzuciłem w kolejności zalecanej przez T-Maca i gra wyłącza się do windowsa gdy chce rozpoczac mecz, pokazuje sie ustawienie i gra wyrzuca do windowsa; próbowałem usunąć plik opmov, ale czy z nim czy bez niego gra wyrzuca; proszę o pomoc ;(
p.s. tła, loga, intro, dźwięk wszystko jest bez zarzutu i wygląda super, tylko grać nie da rady ;(
Radzik
Mar 23 2010, 18:10
Hej.
Mam problem. Wypakowałem wszystko tam gdzie trzeba (oprócz stadionów) i moja tablica wyników wygląda tak jak na tym zdjęciu:
http://i43.tinypic.com/30ru2k4.jpgJak to naprawić??
Witam. Mógłby ktoś napisać,
jak zainstalować patch? Wolałbym na swoją rękę nie ryzykować.

Aha, i mam wszystkie party.
QUOTE (Radzik @ Mar 23 2010, 20:14)

Hej.
Mam problem. Wypakowałem wszystko tam gdzie trzeba (oprócz stadionów) i moja tablica wyników wygląda tak jak na tym zdjęciu:
http://i43.tinypic.com/30ru2k4.jpgJak to naprawić??
Nie przegrałeś pliku p_text.
Radzik
Mar 24 2010, 11:05
CYTAT(M82 @ Mar 24 2010, 09:37)

Nie przegrałeś pliku p_text.
Właśnie o to chodzi że przegrałem, mój folder "dat" wygląda tak:
http://i39.tinypic.com/nfgwoo.jpgZ tego co czytałem w necie to chyba musze to zgrac przez DKZ studio?
Ale jak próbuje wybrać "Apply patch in folder" to nie moge bo jest to nieaktywne.
Co robić?
Orange_91
Mar 24 2010, 11:08
CYTAT(Radzik @ Mar 24 2010, 11:09)

Właśnie o to chodzi że przegrałem, mój folder "dat" wygląda tak:
http://i39.tinypic.com/nfgwoo.jpgZ tego co czytałem w necie to chyba musze to zgrac przez DKZ studio?
Ale jak próbuje wybrać "Apply patch in folder" to nie moge bo jest to nieaktywne.
Co robić?
Nie potrzeba DKZ, wystarczy tylko skopiować i wkleić. Może nie przekopiowałeś 0_text?
Radzik
Mar 24 2010, 11:36
CYTAT(Orange_91 @ Mar 24 2010, 11:12)

Nie potrzeba DKZ, wystarczy tylko skopiować i wkleić. Może nie przekopiowałeś 0_text?
Na screenie przecież widać że wszystko jest skopiowane tak jak powinno być (przynajmniej ja tak sądzę)
Jakieś inne propozycje?
Pomoże ktoś? Jak ten patch zainstalować, krok po kroku.
QUOTE (Radzik @ Mar 24 2010, 12:40)

Na screenie przecież widać że wszystko jest skopiowane tak jak powinno być (przynajmniej ja tak sądzę)
Jakieś inne propozycje?
Instalowałem ten patch w ostatni weekend i miałem identyczną sytuację problemem był brak pliku p_text.afs. W nim siedzi ta cała konfiguracja nie musisz nic edytować DKZ. Spróbuj jeszcze raz ściągnąć ten plik i podmienić.
Radzik
Mar 25 2010, 17:15
CYTAT(M82 @ Mar 24 2010, 21:25)

Instalowałem ten patch w ostatni weekend i miałem identyczną sytuację problemem był brak pliku p_text.afs. W nim siedzi ta cała konfiguracja nie musisz nic edytować DKZ. Spróbuj jeszcze raz ściągnąć ten plik i podmienić.
Niestety to tez nie pomoglo.
Nie wiem czy to ma z tym cos wspolnego ale styl menu mi sie nie zmienil, nadal jest ten oryginalny.
Jason Bourne
Mar 25 2010, 22:35
Chce się dowiedzieć , czy gdy stworzę podkatalog w grze z innym patchem (siwersa mam v3) i wkleje do niego te pliki to czy będę mógł grać na tym patchu ?
PS mam już inny patch , dlatego jestem ciekaw czy np , gdy stworzę podkatalog w folderze z grą zainstalowaną w katalogu:C/progam files/koonami/ORANGE PATCH . oraz skopiuję wszystko do tego katalogu czy Patch Orange mi wtedy będzie działać ?
PS Mam zainstalowanego patcha on line siwersa v 3 .Czy to nie będzie kolidowało z tym , że gdy wkleje (zamienie) pliki do dat z czystym pesem nie bede mógł grać na tym patchu on line (siwersa).czy wystarczy , że 0_text.afs podmienie i będzie git ?.Bo mam czystą grę i zainstalowanego jedynie patcha on line od siwersa ..
Jason Bourne
Mar 26 2010, 22:24
Gdzie mam wrzucic stadiony do kitservera czy jak ?
TryGummer
Mar 27 2010, 11:09
i co z tym OF?
nie zebym sie narzucal, ale interesuja mnie postepy...
J@siek543
Mar 27 2010, 13:47
Witajcie.Sciaglem ten patch z tej strony :
http://board.issonline.pl/index.php?showto...6849&st=600Sciaglem 0_text, p_text , kitserver i exe plus of i intro.JJest menu , sklady , stroje dobra komentarz jest z podstawowej wersji ale to sie przezyje.ale co z logami itp.Wiem ze to porblem z 0_text bo nie moge z nim nic zrobic przez 7zip.Może mi ktos wyslac na ten email juz zedytowany plik 0_text ? bede wdzieczny :
[email protected]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.