kajoj20
May 3 2010, 15:00
CYTAT(ToMaSSS @ May 2 2010, 17:46)

Mam laptopa z Windowsem 7 (64 bit) i chciałbym sobie ściągnąc PES-a 06 na niego. Sciagnalem sobie ripa 330 mb, ale po rozpakowaniu i zainstalowaniu przez okienko dosa, pisze mi ze ta gra nie koliduje z win 64 bit. Mógłby ktoś podrzucić linki do tej gry, ktore na pewno pojda na mojego kompa?? Chodzi mi o jakies sprawdzone linki, abym nie sciagal 2 razy.
Rip i wszystko jasne...

poza tym czy laptop sluzy do gier?
Poza tym... Trzeba kupic oryginał a nie sciagac jakies ripy i pozniej cuda niewidy sie dzieja...
a PES6 dziala na Windows 7 bo instalowalem niedawno znajomemu
Witam, mam problem. Pobrałem wszystkie pliki AFS + exe_intro_of, nie mam jeszcze tylko kitservera i stadionów. To co mam umieściłem tam gdzie trzeba, odpalam grę i wszystko OK, ale jak chce w końcu zagrać jakiś mecz to gra się ładuje:

Lecz gdy wkońcu powinna się pojawić murawa wywala mnie do pulpitu i wyskakuje błąd!

Wątpię żeby to było spowodowane brakiem kitservera, a wszystkie pliki ważą tyle ile twórca pokazał na screenach na 8. stronie. Patch wgrywałem na czystą grę, proszę o pomoc bo naprawdę się natrudziłem sciagając to wszystko przy łączu 512kb/s!
@EDIT:
Już sobie poradziłem:) Świetny patch, pozdrawiam.
mozna wiedziec jak sobie poradziles kolego?
CYTAT(XxKuRkAxX @ May 7 2010, 17:04)

mozna wiedziec jak sobie poradziles kolego?
Normalnie kitserver nie powinien mieć nic do działania gry, ale w tym patchu to jest jakoś ze sobą połączone:) Wystarczyło tylko zainstalować kitserver i działa, a jeśli nie masz jeszcze pobranego tego z 1. strony to zainstaluj każdy inny. Chodzi chyba tylko o to, żeby po prostu był, przynajmniej w moim wypadku
Witam mam pytanie czy już jest coś wiadomo na temat nowego ofa ?
Z góry dzieki.
Jamnik
May 19 2010, 14:29
Tyle wiadomo iż T-Mac z polEVO zakończyli działalność
Andy2413
May 21 2010, 11:02
ja kontynuję patcha i szukam chętnych do pomocy
perONE
May 21 2010, 11:36
No własnie, może by się zebrać i zrobić jakis kolejny update?
Kamilbialego
May 21 2010, 12:06
Wie ktoś jak się nazywa ta muzyczka z editu?
Andy2413
May 22 2010, 12:29
no byłoby fajnie jeżeli chodzi o transfery to mam wszystkie na bieżąco ale trzeba bedzie nowe kitsy na nowy sezon i podmiane beniaminków za spadkowiczów
CYTAT(perONE @ May 21 2010, 12:40)

No własnie, może by się zebrać i zrobić jakis kolejny update?
adziksts
May 23 2010, 11:05
Mam takie dwa małe pytania. 1.Jak zmienić piłkę? W menu przed meczowym wyświetlają się takie same jak przed wgraniem patcha,a w trakcie meczów ciągle gram tą Adidasa z Copa del Rey. 2.Czy da się zmienić stadiony? Tzn. Że zagram np. Polską na stadionie Wisły jako gospodarz meczu.Bo tak samo jak z piłkami,wybrać w menu przed meczowym tego nie mogę.
ALESANA
May 23 2010, 13:44
Witam mam prosbe moglby ktos mi podac nazwe i tytul piosenki ktora leci gdy przed meczem zmieniamy taktyki zawodnikow itd bede bardzo wdzieczny.
Tomaszzz
May 23 2010, 14:40
Pytanko do tych, którzy zdecydowali się pracować nad update'em. Uwzględnicie tam kształt ligi na nowy sezon?
grzybu_1922
May 23 2010, 14:48
Kurcze mam problem z butami :/ Tak po prostu... z niczego, z dnia na dzień przestały mi się wyświetlać buty z KitServera w grze. Koszulki, stadiony, twarze itd. są, ale buty są "oryginalne" z pierwotnej wersji gry. Sprawdzałem plik map i wszystko widze, że jest dalej przypisane. Pliki z grafikami są na swoim miejscu. Przeinstalowałem KitServera i problem dalej jest. Ma ktoś pomysł, jak się z nim uporać :/ ? Z góry dzięki za odpowiedź.
U mnie szystko jest ładnie, pięknie ale gdy gram kariere mam przyśpiewki wyłącznie mojego klubu. Przyśpiewek przeciwników nie ma wcale, obojętnie czy gram u siebie czy na wyjeździe. Wiem, że kiedyś dało się rozwiązać ten problem ale nie pamiętam już jak. Czekam na odpowiedzi. Z góry dzięki za pomoc.
MalyMag
May 24 2010, 12:04
Siema, daloby rade wrzucic samego Option File z tego patcha??
Z góry dziekuje .
Andy2413
May 24 2010, 14:43
CYTAT(Tomaszzz @ May 23 2010, 15:44)

Pytanko do tych, którzy zdecydowali się pracować nad update'em. Uwzględnicie tam kształt ligi na nowy sezon?
czyli??
Tomaszzz
May 24 2010, 16:17
Czyli czy uwzględnicie skład ligi na nowy sezon...
Witam :] mam problem zrobiłem wszystko dobrze z patchem, wszytko mam menu z ekstraklasy ,stroje stadiony piłki itp ale nie mam Herbów są stare co mam zrobic ??
Andy2413
May 24 2010, 17:12
tak jak pisałem powyżej w każdej lidze będącej w patchu nastąpi wymiana beniaminków za spadkowiczy
CYTAT(Tomaszzz @ May 24 2010, 17:21)

Czyli czy uwzględnicie skład ligi na nowy sezon...
Witam :] mam problem zrobiłem wszystko dobrze z patchem, wszytko mam menu z ekstraklasy ,stroje stadiony piłki itp ale nie mam Herbów są stare co mam zrobic ??
TryGummer
May 27 2010, 15:29
CYTAT(ad@m @ May 25 2010, 14:51)

jednak nie wszystko .;P
jeszcze OF ;]
grzybu_1922
May 27 2010, 15:43
No nic... nie doczekałem się pomocy w związku z tymi butami. Wywalałem całego kitservera i później ściągałem na nowo, instalowałem i deinstalowałem, nic to nie dało. Chcę przeinstalować całego PESa. Pytanie mam takie, czy składy które edytowałem sam (pod wiosnę 2010) są zapisane w tzw. OF-ie? Jestem laikiem w tych sprawach, stąd takie pytanie. Nie chcę mimo wszystko stracić tych składów, przy których ślęczałem tyle czasu. OF - czytaj plik "KONAMI-WIN32PES6OPT" ? Z góry dzięki za odpowiedź.
TryGummer
May 27 2010, 21:47
CYTAT(grzybu_1922 @ May 27 2010, 16:47)

No nic... nie doczekałem się pomocy w związku z tymi butami. Wywalałem całego kitservera i później ściągałem na nowo, instalowałem i deinstalowałem, nic to nie dało. Chcę przeinstalować całego PESa. Pytanie mam takie, czy składy które edytowałem sam (pod wiosnę 2010) są zapisane w tzw. OF-ie? Jestem laikiem w tych sprawach, stąd takie pytanie. Nie chcę mimo wszystko stracić tych składów, przy których ślęczałem tyle czasu. OF - czytaj plik "KONAMI-WIN32PES6OPT" ? Z góry dzięki za odpowiedź.
Nic nie powinno sie stac.. ale na wszelki wypadek skopiuj poprostu plik : "KONAMI-WIN32PES6OPT" na pulpit nawet.. on ma niecale 2 mb chyba

bo jesli przeinstalujesz PES to ci to usunie.. i nada nowe.. wiec zabezpiecz to i kopiuj na pulpet lub gdziekolwiek indziej..
pes-patch
May 28 2010, 18:08
Witam mam problem, a chodzi o to, ze jak chcę włączyć jakiś mecz wywala mnie na pulpit
Mam PES 6 PL RESEPV EDITION jak to coś pomoże
Help.
TryGummer
May 28 2010, 18:41
CYTAT(pes-patch @ May 28 2010, 19:12)

Witam mam problem, a chodzi o to, ze jak chcę włączyć jakiś mecz wywala mnie na pulpit
Mam PES 6 PL RESEPV EDITION jak to coś pomoże
Help.
kitserver zainstaluj.;P
Jaga_Fan05
May 29 2010, 21:14
Witam, jestem nowy więc zacznę od początku gdzie mogę ściągnąć PES6?? Szukałem i nie mogę znalezć:/
Jamnik
May 30 2010, 09:03
CYTAT(Jaga_Fan05 @ May 29 2010, 22:18)

Witam, jestem nowy więc zacznę od początku gdzie mogę ściągnąć PES6?? Szukałem i nie mogę znalezć:/
Z Allegro możesz ściągnąc na przykład.
Link:
KLIK!
Jaga_Fan05
May 30 2010, 10:07
CYTAT(Jamnik @ May 30 2010, 10:07)

Z Allegro możesz ściągnąc na przykład.
Link:
KLIK!wolał bym ściągnąć zresztą nie znalazłem wersji na PC tylko ps2 albo x-box
JuniorMessi10
May 30 2010, 10:10
Dzięki za patcha
Już pobieram
Witam wszystkich,
Mam pytanie gdzie znajde tego OF'a bo przeszukałem cały temat i nie widzę nigdzie tego pliku.
Pozdrawiam
WidzewV
Jun 1 2010, 12:02
CZY WRZUCI KTOŚ W KOŃCU CAŁY 0_SOUND DO JENDEGO LUB DWÓCH PARTÓW I P_SOUND TEZ??? BO NIE DA SIE POBRAC TYCH PLIKOW POBRAC JESLI SA ONA W 11 PARTACH!!! PROSZE TO ZROBIC. PROSZE TEZ O NOWEGO OFA... ZA WSZYSTKO DZIEKUJE....
P.S EWENTUALNIE DOBRZE BY BYLO JESLI KTOS WRZUCI CALY PATCH W CALOSC I PODA MI LINK DO POBRANIA...
Proszę nie pisać z włączonym Caps Lockiem. Dziękuję.//Orange_91
pawlik0
Jun 5 2010, 14:39
wlaśnie kiedy wyjdzie nowy of ?
Przecież T-Mac wyraźnie pisał, że z pod jego
ręki (czyli polEVO) nic nie wyjdzie. Jedynie
Pucek zrobił jakiś updateł:
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=17470
popolupo
Jun 13 2010, 09:44
kojarzy ktos scoreboard WC2010 zrobiony przez alleinter'a z evo-web? jak to wrzucic by dzialal w patchu OE?
Jestem ciekawy czy będzie kontynuacja tego wspaniałego patcha no nawet jeśli nie to trudno i tak dla mnie patch bardzo się podoba tyle co pograć z kumplem to elegancki
bengalski1998
Jun 16 2010, 08:17
Ściągnąłem 0_text, OF, p_text, ale nie ściągałem soundów bo mi nie potrzebne, więc co jeszcze ściągnąć???
Ustawiłem drużyny i wogle wszystko, zaczyna mi się ładować do meczu i najpierw pojawia mi się czarny ekran, a potem wyskakuje mi błąd. Pomóżcie!!!
Pozdrawiam
WidzewV
Jun 16 2010, 11:05
mam prosbe. moze ktos mi podac link do polskich stadionów z poprzedniej wersji patcha? albo chociaz stadion lecha... bardzo prosze...
P.S apelowałem o to by ktos wrzucil o_sound i p_sound na jeden part ( to i to oczywiscie na innych) niestety nikt nie byl tak łaskawy, lecz ponownie o to prosze
xavi17
Jun 27 2010, 08:08
'ekstraklsa patch pes 6!\p_sound7z: Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone' wyskakuje mi to jak chce wypakowac p_sound ,przy innych jest wszytko ok.Pobralem wszystkie pliki do p_sounda nie wiecie o co moze chodzic ?
xavi17
Jun 27 2010, 08:18
dodam jeszcze ze party od 1 do 10 zajmuja 95.3 MB 11- 95 MB a 12-77 MB chyba wszystko powinno byc ok?
bylbym wdzieczny za odpowiedz dziekuje.
Jamnik
Jun 27 2010, 08:28
Edytuj posty, to na przyszłość, bo widzę nowy jesteś (po liczbie postów). Poczytaj w temacie czy ktoś nie miał podobnego
problemu, zdaje mi się że był, tylko nie chce mi się teraz skakać, wszak to Tobie zależy żeby działało. To chyba tyle, pozdro
xavi17
Jun 27 2010, 08:52
okej na przyszłośc się zastosuje dzięki.
tomogok14
Jul 14 2010, 20:03
ej bo zainstalowałem tego patcha i zobaczyłem że jest kilka trofeów odblokowanych i dużo pieniędzy w sklepiku. jak zrobić żeby nie mieć żadnych trofeów i pieniędzy w sklepiku?
Nie instalować OF-a a ,jeżeli nie zainstalujesz OF to nie bedziesz miał składów

.
tomogok14
Jul 14 2010, 23:01
ale jak zrobić żeby nie mieć pieniedzy w sklepiku a po drugie jak zainstalować ofa
Nafciarz92
Jul 16 2010, 15:28
Mam maly problem . Sciagnelem wszystkie party, elegancko mi sie wypakowaly poza p_sound. Gdy chce wypakowac wyskakuje mi ze brakuje archiwum lub jest uszkodzone. Sciagnelem jeszcze raz i dalej to samo. Pomocy !
Tolox11
Jul 18 2010, 18:38
Does someone would like to continue with Ekstraklasa Patch 2010/11 ?
If someone is interested please write what could help.
For example i can do callnames, chants and emblems.
mis_sla
Jul 19 2010, 10:01
Witam:) czy mógłby ktoś wrzucić plik o_text w jednym pliku? nie chce mi wypakować pojedynczo:( Prooosze i pozdrawiam ludzi o dobrym sercu;)
Windziak
Jul 19 2010, 11:39
Przewidywany jest OF na 2010/11?
mis_sla
Jul 20 2010, 12:36
Heeeeeeeej luuuudzie!! może ktoś wrzucić plik o_text w jednym pliku, bez partów?? pliiiiiiiiiiiiiiiiiis
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.