Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 09/10
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
wojtas241
to sobie sciągnij z megaupload tez nie ma limitów smile.gif
mateo3212
CYTAT(mateo3212 @ Dec 25 2009, 22:38) *
Gram lechem i przy 1 meczu przyspiewki ok ale w 2,3 i 4 meczu mam jakies hiszpanskie czy portugalskie(zawsze te same obojetnie czy gram u siebie czy na wyjezdzie) o co chodzi??

pomoze ktos?
payton
[quote name='T-Mac' date='Dec 25 2009, 20:07' post='303819']
http://www.free-codecs.com/download/GPL_MP...oder_Filter.htm
te chyba powinny byc dobre
a najlepiej zainstaluj k-lite mega pack

PIĘKNY PATCH JAK ZWYKLE!! WIELKIE DZIĘKI T-MAC!!!;] Wszystko mi hula bez zarzutów tylko z tym intro mam problem bo mam dźwięk ale bez obrazu. Wgrałem k-lite i dalej lypa. Pisałeś też o tym kodeku GSpot ale nie wiem jak to ustawić żeby hulało. Pomożesz Maestro?;d
TryGummer
T-Mac mam pytanie.!
dlaczego na screenach jest np."tvp sport" itd?
ja sciagnalem patcha i mam caly czas "Canal +"
przy kazdym meczu..
dlaczego?

a moze ktos inny pomoze?
Pucek
CYTAT(mateo3212 @ Dec 25 2009, 22:38) *
Gram lechem i przy 1 meczu przyspiewki ok ale w 2,3 i 4 meczu mam jakies hiszpanskie czy portugalskie(zawsze te same obojetnie czy gram u siebie czy na wyjezdzie) o co chodzi??

Ja tez tak mam sad.gif Wszystko działa, tylko w ML rzadko mam przyśpiewki swojej drużyny i często przeciwnika+jakieś zagraniczne :/ I nie wiem co mam zrobić. Mógłby ktoś nam pomóc.. Widocznie nie tylko ja mam takie coś..
unikat
CYTAT(TryGummer @ Dec 26 2009, 14:32) *
T-Mac mam pytanie.!
dlaczego na screenach jest np."tvp sport" itd?
ja sciagnalem patcha i mam caly czas "Canal +"
przy kazdym meczu..
dlaczego?

a moze ktos inny pomoze?

w ustawieniach przed meczowych się to zmienia naciskasz "q" albo "e" i tam pisze "ekstraklasa" i zmieniasz np. na "mecz towarzyski"
kamil_legia
Nie wydaje Wam się że gra z tym patchem jest banalnie prosta ? Nawet na poziomie czempion jest bardzo łatwo.
mateo3212
Pucek tylko ze ja nie gram ML tylko zwykla lige.W obojetnie jakiej lidze mam zawsze w 3 meczu ligowym te same przyspiewki portugalskie czy tam hiszpanskie
kjuska
CYTAT(wojtas241 @ Dec 26 2009, 14:08) *
to sobie sciągnij z megaupload tez nie ma limitów smile.gif

Z megaupload nie moge ściągać kilku plików jednocześnie i na przeklej.pl transfer jest 2-3 razy większy.
pawlik0
są jakieś nowe teksty w komentarzach?
TryGummer
Dzieki Rzepa! wink.gif
Pucek
mateo3212 - mamy taki sam problem i obydwaj nie wiemy jak go rozwiązac. Może T-Mac nam pomoże.

ps A ktoś inny tez ma jakieś inne przyśpiewki(zagraniczne) podczas meczu?
JUNIORWKS
Pucek ja tak samo. Mam jeszcze jeden problem otóż stroje kibiców EKSTRAKLASY np Slaska Wroclaw stroje kibicow sa czerwone i strasznie mnie to irytuje.
popolupo
wielkie brawa, Panowie, za patcha! kawal dobrej roboty
mnie sie podoba, zwlaszcza scoreboardy, wrzucone stadiony do gry (nie w kitserverze), ikonki, menu i nutka rowniez przyjemne no i sama instalacja (podmiana w zasadzie) bardzo latwa smile.gif
z zauwazonych rzeczy:
- kibice Kolumbii spiewaja cos o "tiffosi",
- kibice Ekwadoru skanduja "Urugwaj",
- Dean Ashton zakonczyl kariere a jeszcze sobie hasa w West Ham-ie
pytanko:
czy jest mozliwosc, ze podacie numery slotow przyspiewek?
cheers
Pucek
1. Dlaczego jak gram ML to rzadko słyszę kibiców swojej drużyny?
2. Dlaczego bardzo często słyszę zagraniczne przyśpiewki?
3. Dlaczego kibice są o tak różnych kolorach? Tak jak napisał JUNIORWKS, że np. Śląsk ma kibiców w czerwonych strojach?

Czekam na odpowiedź i pomoc. Nie tylko ja...
tomaj
T-Mac z tymi przyśpiewkami chyba rzeczywiście jest coś nie teges, ściągnąłem wszystko i poprawnie zainstalowałem, ale jak gram ML to zamiast przyśpiewek Lecha mam jakieś bodajże niemieckie.
T-Mac
przeciez juz odpisywalem na to
czy wy od wczoraj gracie w pes6 ???
w trybie kariera (ML) jest jeden staly slot kogo bys nie wybral bedzie ta sama przyspiewka, i to nie to ze w naszym patchu tak jest ale w kazdym
co do koloru kibicow to tak musi byc bo jakby zmienic go to by sie pomieszaly flagi kibicow wiec albo rybka albo akwarium

Pucek czytaj forum bo to wlasnie tobie odpisywalem na to pytanie ktore ciagle zadajesz
mateo3212
Ale T-Mac juz kiedys chyba pisal ze w ML przyspiewki moga byc inne bo zmienienie ich w ML zajelo by im duzo czasu.
Ja natomiast mam zupelnie inny problem bo niemam odpowiednich przyspiewek ale w LIDZE!(tam powinno byc wszystko ok w przeciwienstwie z ML)
Najlepsze jest to ze czy gram HSV czy Lechem czy Lyonem czy Hull City to zawsze w 3 kolejce mam przyspiewki portugalskie czy hiszpanskie(zawsze te same!)
Mam nadzieje ze T-Mac ma jakas recepte na ten problem

edit. o wlasnie mnie uprzedziles T-Mac happy.gif
Tolox11
Just to inform missing players

Joel Matip - Schalke 04

Lukas Schmitz - Schalke 04 

Pucek
T-Mac a proszę wyjaśnij mi coś jeszcze. Gram ML ŁKS'em i w ogóle nie mam przyśpiewek ŁKS'u tylko przeciwnika. Gram u siebie- to samo, gram na wyjeździe- to samo. A przyśpiewek klubu prowadzonego prze zemnie nie ma :/ Tylko to mi wyjaśnij, dlaczego tak jest i co mam zrobić, żeby były przyśpiewki mojego klubu?
TryGummer
5 klubow przyspiewek nie ma wcale..
moze jeden z tych pieciu jest wlasnie ŁKS. wink.gif
mateo3212
T-Mac a jakas pomoc dla mnie? tongue.gif
Sieron94
Czesc mam problem jak chce rozpakowac przez 7-zip 0_sound p_sound czy 0_text to mam blad o tresci"Nie mogę otworzyc pliku D:\s\p_sound[1].7z.001 jako archiwum." Prosze o pomoc bo widzialem ze temat byl poruszany ale nie bylo nic o rozwiazaniu tego problemu.
Pucek
CYTAT(Pucek @ Dec 26 2009, 16:29) *
T-Mac a proszę wyjaśnij mi coś jeszcze. Gram ML ŁKS'em i w ogóle nie mam przyśpiewek ŁKS'u tylko przeciwnika. Gram u siebie- to samo, gram na wyjeździe- to samo. A przyśpiewek klubu prowadzonego prze zemnie nie ma :/ Tylko to mi wyjaśnij, dlaczego tak jest i co mam zrobić, żeby były przyśpiewki mojego klubu?

ŁKS ma przyśpiewki bo zagrałem mecz towarzyski i były. A w ML nie ma, tylko ZAWSZE są przyśpiewki przeciwnych drużyn. T-Mac czym to jest spowodowane? Proszę o pomoc.
Orkus
Witam jestem na forum od niedawna ale w PES-a 6 gram już około 2 lat smile.gif

Chciałbym się was zapytać czy macie takie same problemy jak ja.

Pierwszym problemem są piłkarze, a dokładniej podczas gry u nie których w miejscu włosów widać łysinę, przedstawię to na zdjęciu smile.gif

Robert Lewandowski podczas meczu >>> http://img12.imageshack.us/img12/787/20077843.png
Robert Lewandowski z bliska >>> http://img23.imageshack.us/img23/5958/rl2s.png

A drugim problemem jest brak polskiego komentatora, kiedy wkleiłem p_sound do dat to miałem komentatora po angielsku a jak podmieniłem e_sound z p_sound to komentatora nie było w ogóle, czasami podczas trafienia gola.

Czy zrobiłem coś źle? Patcha instalowałem na czystego PES-a bez żadnych dodatków, jakby ktoś wiedział jak mi pomóc bardzo proszę aby tu napisał smile.gif
MaTi10
Będzie Torrent ? jest taka możliwość ?
Kamilbialego
Poszukaj na forum był już poruszany ten problem w odnieniesie niu do którejś z poprezednich częsci.
CYTAT(Pucek @ Dec 26 2009, 17:03) *
ŁKS ma przyśpiewki bo zagrałem mecz towarzyski i były. A w ML nie ma, tylko ZAWSZE są przyśpiewki przeciwnych drużyn. T-Mac czym to jest spowodowane? Proszę o pomoc.
Pucek
Właśnie trochę szukałem lecz nie znalazłem odpowiedzi i nie wiem dlaczego w ML nie ma przyśpiewek mojego klubu, tylko zawsze są przyśpiewki.. przeciwnych drużyn, bezwzględu na to czy gram u siebie czy na wyjeździe.

Gdyby ktoś wiedział i napisał mi, to byłbym wdzięczny.
Jamnik
CYTAT(Orkus @ Dec 26 2009, 17:26) *
Witam jestem na forum od niedawna ale w PES-a 6 gram już około 2 lat smile.gif

Chciałbym się was zapytać czy macie takie same problemy jak ja.

Pierwszym problemem są piłkarze, a dokładniej podczas gry u nie których w miejscu włosów widać łysinę, przedstawię to na zdjęciu smile.gif

Robert Lewandowski podczas meczu >>> http://img12.imageshack.us/img12/787/20077843.png
Robert Lewandowski z bliska >>> http://img23.imageshack.us/img23/5958/rl2s.png

A drugim problemem jest brak polskiego komentatora, kiedy wkleiłem p_sound do dat to miałem komentatora po angielsku a jak podmieniłem e_sound z p_sound to komentatora nie było w ogóle, czasami podczas trafienia gola.

Czy zrobiłem coś źle? Patcha instalowałem na czystego PES-a bez żadnych dodatków, jakby ktoś wiedział jak mi pomóc bardzo proszę aby tu napisał: http://www.gory.pun.pl/ smile.gif

W Lodmixerze ustaw wszystko na very high to takich kwiatków nie będzie wink.gif
mateo3212
Sorki ze pisze po raz kolejny to samo ale czy masz moze T-Mac jakies rozwiazanie na moj problem?
Pucek
CYTAT(Pucek @ Dec 26 2009, 17:56) *
Właśnie trochę szukałem lecz nie znalazłem odpowiedzi i nie wiem dlaczego w ML nie ma przyśpiewek mojego klubu, tylko zawsze są przyśpiewki.. przeciwnych drużyn, bezwzględu na to czy gram u siebie czy na wyjeździe.

Gdyby ktoś wiedział i napisał mi, to byłbym wdzięczny.

Pomoże ktoś? Wie ktoś dlaczego u mnie w meczach ML są tylko przyśpiewki drużyny przeciwnej tak jak już opisywałem?
wojtas241
CYTAT
Pomoże ktoś? Wie ktoś dlaczego u mnie w meczach ML są tylko przyśpiewki drużyny przeciwnej tak jak już opisywałem?

A zmieniałes w DKZ studio przyspiewki ŁKs'u na sloty 310-314 ???

CYTAT
są jakieś nowe teksty w komentarzach?

Są nowe nazwiska wymawiane smile.gif
wojtas241
CYTAT
Czesc mam problem jak chce rozpakowac przez 7-zip 0_sound p_sound czy 0_text to mam blad o tresci"Nie mogę otworzyc pliku D:\s\p_sound[1].7z.001 jako archiwum." Prosze o pomoc bo widzialem ze temat byl poruszany ale nie bylo nic o rozwiazaniu tego problemu.

Pewnie nie sciagnołes wszystkich partów sprawdz to smile.gif
wojtas241
Mateo3212 A sciagłeś OF ???
wojtas241
Żeby przyspiweki pasowały trzeba OF'a sciagnąć smile.gif
lukasz44
lepiej edytuj posty bo będziesz miał prezent niedługo wink.gif
dobra rada...
Pucek
wojtas241 - nie edytowałem żadnych slotów przyśpiewek ŁKS'u
wojtas241
Musisz w DKZ Studio znaleźć przyspiewki ŁKSU i je gdzies zapisac (eksportować) a potem Importowac w miejsce przyspiewek 310-314
Pucek
Kurde.. Żebym nie miał przyśpiewek swojego klubu w ML :/ Paranoja. We wcześniejszych wersjach patcha zawsze miałem a teraz nie...
wojtas241
Żeby miec przyspiewki w karerze konieczne jest zamienienie w DKZ nic na to nie poradzisz inaczej to jest proste przeciez smile.gif
Pucek
wojtas241 - Odpisz na PW

EDIT: T-Mac jakie sloty przyśpiewek ma ŁKS?
Orkus
Dzięki Jamnik z włosami zawodników jest wszystko ok, ale komentatora dalej nie ma sad.gif Pojawia się tylko w co drugim trafionym golu, w przerwie meczu i na końcu meczu.

A i jeszcze coś, czy też macie takie coś jak wchodzicie w Edycje? >>> http://img39.imageshack.us/img39/9105/editxb.png
mateo3212
moze mi ktos pomoc z tym DKZ studio bo chcialbym przydzielic przyspiewki do odpowiednich slotow a niewiem jak sie uzywa ten program??
WKS

CYTAT(Pucek @ Dec 26 2009, 18:46) *
wojtas241 - Odpisz na PW

EDIT: T-Mac jakie sloty przyśpiewek ma ŁKS?

Własnie jakie sa sloty klubów , bo te co orange podal to nie aktualne. LEch jakies 5000 iles a nawet nie ma takiego pliku nie wczytuje DKZ w P_sound i O_sound

T-Mac
przeciez juz pisalem ze nie posiadam listy slotow
torin ja ma ale on wyjechal do rodziny na swieta

co do problemu z przyspiewkami w lidze (nie tryb kariery) ze w 2 meczu i dalej zalaczaja sie jakies inne to na razie nie wiem co jest przyczyna tez mam ten problem ;/ nie pamietam czy we wczesniejszych wersjach byl ten sam problem moze to wina edycji exe
Pucek
T-Mac to jak Torin wróci i będzie osiągalny, to zorganizuj dla nas listę slotów.
Aslan
Z tego co pamietam to w poprzednich wersjach patcha grajac lige, podczasz meczow ekstrakasy rowniez mialem jakies przyspiewki hiszpanskie, choc nie we wszystkich meczach
mateo3212
przed chwila mialem 5 kolejke ekstraklasy z zaglebiem na wyjezdzie i przyspiewki ok. wyszedlem i wczytalem jeszcze raz i znowu hiszpanskie
T-Mac
czyli to wina edytowania pes6.exe ;/
tak mi sie wydaje
Pucek
CYTAT(T-Mac @ Dec 26 2009, 20:18) *
czyli to wina edytowania pes6.exe ;/
tak mi sie wydaje

Kurde :/ Czyli chyba nie znamy powodu błędu edycji pes6.exe, wiec pewnie nic nie poradzimy sad.gif Ale wierze w Was(twórcy patcha) , że dojdziecie do tego..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.