Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 09/10
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
For3st06
mogl by ktos zauploadowac mi stadion Liverpoolu Arsenalu I ManU nie wiem czemu ale nie dzialaja mi ;/
Filippo123321
Wielkie dzięki Pucek wink.gif
empek
Dziękuje za patach mam pytanie czy dzięki temu nowemu ks nie będzie potrzeba zmiany przyśpiewek w o_sound tylko tam je gdzieś upakować?
LepperKSG
Patch jest cudny:) no ale mam pytanie odnośnie przyśpiewek podczas kariery
da sie to jakos zmienić bo gram Górnikiem i moi kibice np"Hej Górnik Gol" spiewają jakoś dziwnie tak jakby po szfabskiem rozumiecie o co mi chodzi??
arek17141
superpatch na prawde z poczatku wyrzucalo mnie do WIN ale pozniej od nowa jeszcze raz zrobilem wszystko zgodnie z instrukcja dzieki wielkie dla tworcow tego niesamowitego patcha zwlaszcza szczesliwy jestem poniewaz barca w koncu jest super zaktualizowana co nie mialo miejsca w innycg of'ach ktore pobieralem dzieki wielkie na prawde super pozdrawiam
Visca el Barca
nieto
Ej sorry chłopaki ale działają wam stadiony polonii Bytom, Górnika Łęczna i Śląska Wrocław.?
__SaNd1__
Czy som aktualne sklady w Online tak jak w Offline zeby moglo zagrac z aktualnymi skladami z patcha z goal severem pozdro P.S. Czy w patchu znajduje sie nowy stadion Zaglebie Lubin - Dialog Arena ?
Kamilbialego
Może ktoś napisać numerki plików odpowiadających za soccerboardy. I który numerek to która tablica.
damian1983
mam pytanie czy wy tez nie macie kibicow na stadionie arki gdynia?
jaro9
CYTAT(__SaNd1__ @ Dec 28 2009, 11:07) *
Czy som aktualne sklady w Online tak jak w Offline zeby moglo zagrac z aktualnymi skladami z patcha z goal severem pozdro P.S. Czy w patchu znajduje sie nowy stadion Zaglebie Lubin - Dialog Arena ?

Nie ma Dialog Areny.
wojtas241
CYTAT
mam pytanie czy wy tez nie macie kibicow na stadionie arki gdynia?

Tez nie mam niewiem czemu sad.gif
damian1983
CYTAT(nieto @ Dec 28 2009, 08:48) *
Ej sorry chłopaki ale działają wam stadiony polonii Bytom, Górnika Łęczna i Śląska Wrocław.?

mi te stadiony dzialaja dobrze tylko na stadionie arki jest brak kibicow
Roger
Ściągnij najnowszą wersje stadionu Arki : http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16852
tam już powinieneś mieć kibiców .
pawlik0
moze ktos wrzucic stadion Lecha bo usunelem niechcaco
damian1983
CYTAT(Roger @ Dec 28 2009, 16:05) *
Ściągnij najnowszą wersje stadionu Arki : http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16852
tam już powinieneś mieć kibiców .

dziekuje za linka sa kibice
perONE
Błąd: Karim Benzyna ma 22 lata wink.gif
Tomas
Mam pytania do twórców patcha:

1. Które pliki odpowiadają za nazwy scoreboardów?
2. Czy są realne puchary/trofea? Gdy wchodzę w muzeum gdzie przegląda się trofea to nie ma. Wiecie może skąd można pobrać?

Pozdrawiam smile.gif
osek23
jak chce wlaczyc mecz to wylacza mi sie gra dlaczego tak sie dzieje wiecie moze????
PiotrArci
A jaką masz grafike? Napisz mi na gg 11470396 pomoge Ci
PiotrArci
Nie dziw sie ze Karim Benzema ma zły wiek wpisany..tongue.gif obchodził urodziny 19 grudnia więc to logiczne ze nie zdążono zmienić. Ja przynajmniej tak myśle biggrin.gif
osek23
karta graficzna bodajze 128 mb.
gavi
Przewertowałem cale 0_sound i nie ma żadnych polskich (prócz kadry) przyśpiewek. Może akurat nie natrafiłem ale wertowałem dwa razy. 0_Sound kończy się u mnie na 535.
perONE
Teraz ja wink.gif Własnie zainstalowałem patcha, trybi ok. Pierwszy plus to poukładany kitserver (J smile.gif). Drugi to bodajże nowey dźwiek kopnięcia piłki ale moge się mylić. Poza tym wielki + za grafe (scoreboardy itp).
Mynus to to, że spodziewałem sie kitsow na Ekstraklasy przynajmniej 512x256 ale coz, działa i to najwazniejsze.
reksio74
CYTAT(gavi @ Dec 28 2009, 19:07) *
Przewertowałem cale 0_sound i nie ma żadnych polskich (prócz kadry) przyśpiewek. Może akurat nie natrafiłem ale wertowałem dwa razy. 0_Sound kończy się u mnie na 535.

przyśpiewki polskich drużyn są w p_sound od 5310 do 5429
osek23
karta graficzna:NVIDA GeForce4 MX 440 with AGP8X
gavi
CYTAT(reksio74 @ Dec 28 2009, 20:13) *
przyśpiewki polskich drużyn są w p_sound od 5310 do 5429

A który to part? bo nie uśmiecha mi się 12 ściągać. A jak mi się wydaje 1 part tez da się rozpakować.
reksio74
CYTAT(gavi @ Dec 28 2009, 19:24) *
A który to part? bo nie uśmiecha mi się 12 ściągać. A jak mi się wydaje 1 part tez da się rozpakować.

sciągałem wszystkie party to nie wiem który to part.
portier
O jeszcze w Legii oprocz Zyra i Koseckiego nie widze Wawrzyniaka
__SaNd1__
Cos nie tak z Downloadem na Megaupload - The file you are trying to access is temporarily unavailable, na Rapid Error, na Deposit Files - Bad Gateway nie moge sobie scionganc stadionow co sie dzieje ?
perONE
U mnie wszystko ok wink.gif
__SaNd1__
CYTAT(perONE @ Dec 28 2009, 21:28) *
U mnie wszystko ok wink.gif

OK Dzieki juz prawie sciognelem z 2shared poprostu nie popatrzylem nadol ze som jescze mirrory ... pozdrawiam smile.gif EDIT: Jest Dialog Arena - czy powstal do PES 6 ?
franczesko23
gdzies w temacie widziąlem wypowiedz kolesia o tym ze mu sie gameplay nie podoba, stad takie małe pytanko do t-maca, czy rzeczywiscie cokolwiek ktokolwiek mieszał w gameplayu, czy jest to fatamorgana poprsostu lub jakies placebo.pzdr
znalazłem cytat:
Bardzo proszę o odpowiedź. Patch jest najlepszy jednakże nowy gameplay dobija pomijając to że gdy gram online mój przeciwnik ma problem z odebraniem obrazu to w samym single player są koszmarne błędy... Po 2 meczach zauważyłem wykonanie rzutu wolnego gdzie zawodnik przebiegł nad piłką, zatrzymał się, pomyślał i wrócił żeby podać... a zazwyczaj to jest tak że wszyscy atakują zawodnika przy piłce i odsłaniają pięknie skrzydła a potem to już raz dwa i bramka... nie będę wspominał o strzałach z dystansu
torin
Totalna fatamorgana, nie zwracałbym uwagi na opowieści tego pana biggrin.gif
Właśnie powstał temat, w którym będziemy chcieli rozwiązać wszystkie wasze problemy, czy też odpowiedzieć na zadane pytania. Na początku będzie to wyglądać trochę skromnie ale z czasem myślę, że zbierzemy tam wszystko co najważniejsze i powstanie swego rodzaju kompendium wiedzy. Pozdrawiam i zapraszam.
ziewiec
CYTAT(WKSRKS @ Dec 24 2009, 18:22) *
T-mac , pamietam kiedys mowiles o przyspiewkach PZPNowskich ze nie dasz do patcha ale dasz odziellnie itd , moglbys dac teraz ? nie lubie bardzo PZPN-u tongue.gif Wesołych Świat !

I jak z tymi przyśpiewkami? tongue.gif
WidzewV
siema, mam takie pytanie do patchmakerów, czy jesli skasuje folder docs w kitserverze to cos sie stanie?? bo tak ogólnie to gra mi sie przycina, nie chodzi płynnie, próbuje wszelkich środków ale wciąż nic, a mój komputer wcale nie jest taki zły 128 mb karta graficzna, 512 mb ram, 1,6 procesor, czystu pes 6 chodzil mi pysznie a z patchem mi sie przycina.
pawlik0
czemu ja dźwiek w p suond mam ponumerowany do 999 ?? calego sciaglem
ziewiec
siema i jak beda te przyśpiewki o PZPN? Byłbym wdzięczny wink.gif
pawlik0
POMOCY!!!!!!!
w p_sound nie mam polskich przyśpiewek a w grze mam pomoże ktoś??
torin
CYTAT(pawlik0 @ Dec 28 2009, 22:03) *
POMOCY!!!!!!!
w p_sound nie mam polskich przyśpiewek a w grze mam pomoże ktoś??

No to ciekawe, jak to się stało, "...autobusy jakieś popodstawiali czy co?" tongue.gif
Jak otworzysz plik p_sound w DKZ Studio w prawym górnym rogu masz liste rozwijaną na której wskazana jest 1, wybierz następną pozycję będą kolejne pliki. Błagam ludzie, myślcie closedeyes.gif
__SaNd1__
Wszystko Swietne tylko nie wiem czemu sponsor na kitsach Lecha otkiedy sie nazywa Bet ClicK - muszi byc Bet Clic ?
mateo3212
TORIN mam problemy z przyspiewkami(tzn w 3 meczu ligowym obojetnie jakiej ligi i obojetnie jaka druzyna mam hiszpanskie przyspiewki).
Chcialbym je ,,przeksztalcic'' jeszcze raz w tym DKZ Studio a nie bardzo umiem uzywac tego programu.
Moglbys jakos w skrocie opisac co mam zrobic??
Forza Parma
Sciagnołem patcha właczyłem moj ukochany klub FC Parma i wszystko jest magiczne,dzieki wam czuje sie jak na stadionie Enio Tardini,przyspiewki super,murawa super, jedno słowo sie cisnie... jestescie magiczni w tym co robicie...Pozdrawiam

FORZA PARMA!!
WidzewV
A JA PO RAZ KOLEJNY PYTAM SIE CZY MOŻNA USUNĄĆ FOLDER DOCS Z KITSERVERA I CZY BEDZIE WSZYSTKO OK???
lukasz44
Ale co da ci usunięcie tego folderu ?
WidzewV
bo mam nadzieje ze gra bedzie mniej obciazona i bedzie szybciej chodzic bo teraz mi sie tnie jak poje**** i sie grac nie da i to na rozdzielczosci prawie najnizszej. A kompa nie mam takiego słabego, 512 ram 128mb karta 1,6 procesor, czysty pes6 chodził mi pysznie a teraz sie tnie strasznie
lukasz44
w lodmixerze zmianiałeś ustawienia ? Bo pewnie wszystko jest na very high
wojtas241
CYTAT
bo mam nadzieje ze gra bedzie mniej obciazona i bedzie szybciej chodzic bo teraz mi sie tnie jak poje**** i sie grac nie da i to na rozdzielczosci prawie najnizszej. A kompa nie mam takiego słabego, 512 ram 128mb karta 1,6 procesor, czysty pes6 chodził mi pysznie a teraz sie tnie strasznie

Ustaw tak jak na zdjeciu w lodcfg w kitserverze smile.gif
Ja tak mam i śmiga szybko smile.gif

http://img69.imageshack.us/img69/5239/beztytuulh.jpg
wojtas241
CYTAT
TORIN mam problemy z przyspiewkami(tzn w 3 meczu ligowym obojetnie jakiej ligi i obojetnie jaka druzyna mam hiszpanskie przyspiewki).
Chcialbym je ,,przeksztalcic'' jeszcze raz w tym DKZ Studio a nie bardzo umiem uzywac tego programu.
Moglbys jakos w skrocie opisac co mam zrobic??

A sciągłeś OF ???
jaro9
CYTAT(wojtas241 @ Dec 29 2009, 13:27) *
Ustaw tak jak na zdjeciu w lodcfg w kitserverze smile.gif
Ja tak mam i śmiga szybko smile.gif

http://img69.imageshack.us/img69/5239/beztytuulh.jpg

Na tych ustawieniach z daleka piłkarze nie mają z przodu włosów...
wojtas241
CYTAT
Na tych ustawieniach z daleka piłkarze nie mają z przodu włosów...

U mnie mają smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.