No to żegnamy PP. TO cóż może dostanę OFa z beniaminkami i nowymi sładami?
hakan
Aug 30 2006, 20:40
jaka szkoda, wielka szkoda, a tak miało byc fajnie... poczatkowo myślałem że to jakis żart, ale teraz to jestem załamany... przeciez była mowa ze patch ma sie lada chwila ukazac czyli z tego wychodzi że mieliście go prawie ukończonego ???? to w czym problem ???? w końcówce ??? przecież skoro tyle czasu już poświęciliście, to nie da rady go dokonczyć ????? dobrze byłoby dokończyc tego patcha i wtedy ogłosic że kończycie prace w tej dziedzinie, a nie tak w połowie gdy wszyscy czekaja na tego patcha .... pozdrawiam i cały czas licze, że PP 3.0 jednak ujży światło dzienne. jeżeli chodzi o pomoc przy patchach, to ja mógłbym sie zaoferować, tylko że niewiem czy dałbym rade i co miałebym robić....
had2
Aug 30 2006, 21:27
Dobra uptadów nie będzie to zamknąć ten temat lepiej bo nabijać na nim zaczną!
lash
Aug 30 2006, 22:16
QUOTE(had2 @ Aug 30 2006, 22:31:53) [snapback]87033[/snapback]
Dobra uptadów nie będzie to zamknąć ten temat lepiej bo nabijać na nim zaczną!
klarownie w tym topicu widac kto tak postępuje
nie odpisuj, prosze
Graffis
Aug 31 2006, 07:52
Już wiem gdzie to dać Post do kasacji
novastar
Aug 31 2006, 08:28
No szkodaa.. A juz sie niemoglem doczekac nowego Power Patch Moze jednak zmienicie zdania albo ktos wam pomoze w ukonczeniu patch. Gdzie ja teraz znajde takiego drugiego patcha ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.