Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powerpatch Ver 2.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
JuveR
PowerPatch 2.1

1st DOWNLOAD LINK (Rapidshare):
PowerPatch 2.1
2nd DOWNLOAD LINK (File Front):
PowerPatch 2.1
3rd DOWNLOAD LINK (BaDonGo):
PowerPatch 2.1

PowerPatch 2.1 Optionfile 99999 PES Points

update 3.0 juz niedlugo

wymagane - ZAINSTALOWANY POWERPATCH

------------------------------------------------------------------
Czy to oznacza że nie muszę sciągać PowerPatcha 2.0 ?? Pytam się bo coś nie mogę sciągnać tej 2.0

PS. DOWNLOAD e_text
PS2. Czy mógłby ktoś wrzucić PowerPatcha 2.0 na FileFronta, ponieważ gdy próbuje sciągnać z landhell to pisze że dzisiaj już nie można nic pobrać, na BaDonGo wyskakuje błąd, a z rapida nie moge sciągnąć bo mi za każdym razem wyskakuje takie coś
Tak więc bardzo proszę aby ktoś mi pomógł. Pozdro dla wszystkich wink.gif

Wszystko jest już git. Właśnie sciągam PowerPatcha 2.0 part3 i poźniej zabieram się za sciąganie następnych updatów.
Maharadza
QUOTE(lookass @ Jun 27 2006, 09:45:34) [snapback]74718[/snapback]

Dzięki stary kiedyś próbowałem 3d Analyzera ale to nic nie dawało ale tym razem się udało... biggrin.gif Mam przy okazji pytanka. Czy przy PP 2.6 podczas wyborów stroje nie powinny być takie jak na meczu? U mnie są takie zwykłe PESowe a nie te 2D... ( w meczu jest w Polsce husarz itp)

Pytanie 2: Opłaca się instalować faceserver (on jest z kitserverem?) bo czytałem o różnych problemach ....

jedyne co ci moge odpowiedziec na to to samo co w inny poscie,ze musisz sobie skopiowac plik .map ten w folderze gdzie sa stroje z kitservera starszego niz 5.2.0 wkleic go w to samo miejsce ale do tego nowego kitservera gdzie masz zainstalowanego do folderu gdzie sa stroje,mialem podobny problem,a i tak na marginesie musisz zrobic instal w kitserverze tongue.gif:p hehehe

czyli tak, znajdujesz sobie starszy kitserver niz 5.2.0 kopiujesz ten plik i zamieniasz go z tym ktory jest w nowym kitserverze,jak go otworzysz to zobaczysz ze nie ma tam sciezek do wszystkich strojow tylko do kilku,a skoro nie ma sciezek to to nie ma tych strojow.pozdro
JuveR
QUOTE(Poczes @ Jun 25 2006, 23:21:44) [snapback]74559[/snapback]

Witam

http://rapidshare.de/files/22627109/PowerPatch_2_6.rar.html link do pp 2.6

Mam problem z pp wer 2.6 mianowicie wiekszosc graczy szczegolnie tych slabszych ale nie tylko (nedved np) maja czarne zwykle buty beznadziejnie wygladajace. To jest normalne czy cos spapralem w trakcie instalacji?
Oczywiscie wszystko robilem wg. wskazowek. Prosze o odpowiedz

Pozdrawiam

Czy mógłbyś wrzucić to na megaupload albo filefronta, albo na BaDonGo. Bardzo o to proszę, ponieważ z rapida nie za bardzo mogę to sciągnać (chyba,że za jakieś 3 dni). Z góry dzięki
Mac516
Siema mam big problem a mianowicie wgrałem całego PowePatcha napewno dokładnie bo to dla mnie łatwizna ale od pewnego czasu jest tak ze jak zaczynam grać master lige to pogram pare meczy i sie zawiesz gra za każdym razem tak jest nie pomaga reinstalka kasowanie sejwów ani wszystkiego co sie wiąze z PESEM z rejestru pomóżcie PROSZE bo dla mnie bez pesa to jak bez wody w fest upalny dzień smile.gif
Poczes
rafal-duzy masz tutaj pp 2.6 na serwerze badongo: http://www.badongo.com/file/833271
Pozdro
capek
QUOTE(Mac516 @ Jun 29 2006, 17:27:21) [snapback]75123[/snapback]

Siema mam big problem a mianowicie wgrałem całego PowePatcha napewno dokładnie bo to dla mnie łatwizna ale od pewnego czasu jest tak ze jak zaczynam grać master lige to pogram pare meczy i sie zawiesz gra za każdym razem tak jest nie pomaga reinstalka kasowanie sejwów ani wszystkiego co sie wiąze z PESEM z rejestru pomóżcie PROSZE bo dla mnie bez pesa to jak bez wody w fest upalny dzień smile.gif

Też tak mam. Po zainstalowaniu 2.6 i tylko przy włączeniu master ligi. Reszta jest w porządku. Czy ktoś może powiedzieć o co z tym chodzi??
Maharadza
moze mi ktos podac numery binow od starego stadionu bayernu monachium ,czyli classic stadium,bo chcialbym sobie jakis nowy stadionik wrzucic zamiast tego ,dzieki z gory
OLO_2306
gdy zainstaluję patcha 1 to muszę 2.0 czy mogę od razu 2.1? w 2.1 jest plik 1-megowy i w trzech czesciach ponad 200'to?...jak to dokładnie trzeba zrobić?...
Poczes
Jesli twoj pp 2.1 ma ponad 200mb to znaczy ze4 ma zawarty juz w sobie update 2.0 wowczas instaluj go na pp1.0 tak jak jest to pokazane w tutoeialu

pozdro
had2
Prosze powiedzcie kiedy powstanie v 3.0 bo PP mi się podoba ale się nudzić zaczyna please powiedzcie i nie trzymajcie w niepewności
Mac516
QUOTE(capek @ Jun 30 2006, 11:03:04) [snapback]75237[/snapback]

Też tak mam. Po zainstalowaniu 2.6 i tylko przy włączeniu master ligi. Reszta jest w porządku. Czy ktoś może powiedzieć o co z tym chodzi??

Capek odinstaluj gre usuń save i wypiepsz wszystkie pliki rejestru zwiazane z PESEM i bedzie problem rozwiazany smile.gif smile.gif
matrekxp
ja juz chyba zwariuje ztymi powerpatchami niech mi ktos pomoze bo chyba oglupieje,na poczatku jak zobaczylem wasza stronke i patche pobieglem do kumpla po pes5 zainstalowalem go i po kolei kazdego patcha jak na instrukcji i wlaczam gre wyskakuje z 3 screeny w tym wasz i cos o adidasie i potem czarny ekran i nic sie nie dzieje moge sobie czekac ze 60 h i tak stoi i nic jak ktos mi pomoze bede serdecznie wdzieczny bo wszystko robie jak w tych filmikach, jakby ktos byl cheetny i zagadac na moje gg 8471588. sad.gif sad.gif ja juz nie moge bo pesa odinstalowalem i instalowalem spowrotem z 5 razy i chyba musze sie przeniesc na super patcha

POMOZCIE!!!!!!
had2
QUOTE(matrekxp @ Jul 5 2006, 20:49:23) [snapback]76330[/snapback]

ja juz chyba zwariuje ztymi powerpatchami niech mi ktos pomoze bo chyba oglupieje,na poczatku jak zobaczylem wasza stronke i patche pobieglem do kumpla po pes5 zainstalowalem go i po kolei kazdego patcha jak na instrukcji i wlaczam gre wyskakuje z 3 screeny w tym wasz i cos o adidasie i potem czarny ekran i nic sie nie dzieje moge sobie czekac ze 60 h i tak stoi i nic jak ktos mi pomoze bede serdecznie wdzieczny bo wszystko robie jak w tych filmikach, jakby ktos byl cheetny i zagadac na moje gg 8471588. sad.gif sad.gif ja juz nie moge bo pesa odinstalowalem i instalowalem spowrotem z 5 razy i chyba musze sie przeniesc na super patcha

POMOZCIE!!!!!!

A jaką karte graficzną posiadasz? Jak GF MX to se daruj!
matrekxp
sorki ze nazekalem na wasze patche ale teraz to tragedia nawet zwykly pes 5 sie nie zalaczy, moj komp to :
Radeon 9550 128MB, Duron 1.7 GHZ, 512 RAM, dysk 60 GB co jest nie tak ??
Poprostu zalaczam pesa i przejda te trzy screeny ostatni jest ten bialy z adidasem i jest czarny ekran i tyle sad.gif sad.gif WE9 chodzil pieeknie a tu nie wiem co mu nie tak prosze o pomoc a dodam nawet ze zaisntalowalem najnowse sterowniki do radeona i tez nic.

kurde a tak sie cieszylem ze wkoncu odmienie pesa bo grajac ciagle w WE9 sie nudzi jedno i to samo a tu takie uaktualnienia i mozna pomarzyc sad.gif sad.gif sad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
had2
QUOTE(matrekxp @ Jul 5 2006, 22:42:47) [snapback]76360[/snapback]

sorki ze nazekalem na wasze patche ale teraz to tragedia nawet zwykly pes 5 sie nie zalaczy, moj komp to :
Radeon 9550 128MB, Duron 1.7 GHZ, 512 RAM, dysk 60 GB co jest nie tak ??
Poprostu zalaczam pesa i przejda te trzy screeny ostatni jest ten bialy z adidasem i jest czarny ekran i tyle sad.gif sad.gif WE9 chodzil pieeknie a tu nie wiem co mu nie tak prosze o pomoc a dodam nawet ze zaisntalowalem najnowse sterowniki do radeona i tez nic.

kurde a tak sie cieszylem ze wkoncu odmienie pesa bo grajac ciagle w WE9 sie nudzi jedno i to samo a tu takie uaktualnienia i mozna pomarzyc sad.gif sad.gif sad.gif mad.gif mad.gif mad.gif

Hmmm... to wiesz co wywal plik opmov z folderu dat i savy z option file (jest w moje dok. potem KONAMI i tam znajdziesz pliki, nie wyrzucaj tylko pliku co ma końcówke OPT ok?) teraz spróbuj rolleyes.gif
draggon
ja mialem podobny problem ale naciskalem ciagle enter tak troche przetrzymywalem i wchodzilo mi do menu:)
Firewalker
Mnie sie tez tak sie dzialo,czarna plansza i nie dawalo rady nic zrobic,trudno uwierzyc ale zainstalowany subedit mial na to wplyw(do tej pory probuje rozkminic co ma piernik do wiatraka;/po ODINSTALOWANIU subedita juz sie tak nie dzieje:)a nameczylem sie strasznie,chyba z 5 razy pod rzad przeinstalowywalem pesa i patche,ale jak zwykle przypadek zarzadzil.Mysle ze u ciebie tez cos sie gryzie z pesem.Owocnych poszukiwan;)Pozdrawiam.
capek
QUOTE(Mac516 @ Jul 3 2006, 10:10:18) [snapback]75879[/snapback]

Capek odinstaluj gre usuń save i wypiepsz wszystkie pliki rejestru zwiazane z PESEM i bedzie problem rozwiazany smile.gif smile.gif

Nie pomogło sad.gif
Luke the Great
kiedy wyjdzie 3,0 ???
matrekxp
had2 juz gram patch jest wyrabicho poprostu wielkie gratki za tego patcha i czekam na nastepnego tongue.gifP a teraz powiem jak weszlem do gry :] poprsotu jak sie gra zalacza i wyskakuja te 3 screeny to ciagle musze naciskac enter i gra przejdzie dalej nie wiem czemu tak jest ale jak wlacze gre i nie naciskam entera to sie zatnie i reset kompa pomaga. Patch super poporstu ciagle gram teraz w Pes-a teraz mistrzostwa polska biggrin.gif wielkie gratki i robcie patcha z orange ekstraklasa tongue.gif tongue.gif tongue.gif
draggon
czyli dobrze mowilem:) ale teraz mam nadzieje ze ktos mi pomoze poniewaz gdy gram master lige barcelona to gdy gram w meczu d1 cup w polfinale z realem madryt to wylancza mi sie z gry gdy wybieram sklady .Jest to moj drugi sezon i gupio zeczynac od poczatku mam nadzieje ze ktos mi pomoze z gory dzieki
T-Mac
pomoc przy patchu z nasza polska liga jest bardzo mała a tam pracy jest naprawde dużo wiec sam nie dam rady, postanowiłem się zabrac za PowerPatcha 3.0 na obecna chwile mam zrobionego nie dużo ale myśle ze napewno szybciej wyjdzie niz orange
pierwsze screeny zapodam pozniej
capek
Mam taka sugestię. Czy nie można by zrobic tak, aby PP 3.0 był wydany wraz z poprzednimi wersjami Power Patcha?? Po reinstalce gry nie trzeba instalowac wszystkich wersji tylko jedna. O wiele wygodniej.
I czy trezba będzie posiadać wersji 2.1, 2.5, 2.6?? Bo te werse u mnie się gryzą z systemam.
had2
QUOTE(capek @ Jul 8 2006, 16:37:40) [snapback]77022[/snapback]

Mam taka sugestię. Czy nie można by zrobic tak, aby PP 3.0 był wydany wraz z poprzednimi wersjami Power Patcha?? Po reinstalce gry nie trzeba instalowac wszystkich wersji tylko jedna. O wiele wygodniej.
I czy trezba będzie posiadać wersji 2.1, 2.5, 2.6?? Bo te werse u mnie się gryzą z systemam.

Ty chyba chory jesteś? To wtedy było by zbędne innym a tylko dobre tobie i zajmowało by to ze 2GB
matrekxp
QUOTE(T-Mac @ Jul 8 2006, 13:24:57) [snapback]76966[/snapback]

pomoc przy patchu z nasza polska liga jest bardzo mała a tam pracy jest naprawde dużo wiec sam nie dam rady, postanowiłem się zabrac za PowerPatcha 3.0 na obecna chwile mam zrobionego nie dużo ale myśle ze napewno szybciej wyjdzie niz orange
pierwsze screeny zapodam pozniej

hehe no ja sie na tym nieznam ja tam teraz dopiero drugi dzien cieupe w pes5 z waszymi patchami i mnie ta gra zachwyca, wiec co wyjdzie czy orange czy PP 3.0 to dla mnie nie ma roznicy byle cos nowego itp biggrin.gif biggrin.gif pozdrowka i robicie naprawde niezla robote tongue.gif tongue.gif
T-Mac
QUOTE(had2 @ Jul 8 2006, 17:17:21) [snapback]77035[/snapback]

Ty chyba chory jesteś? To wtedy było by zbędne innym a tylko dobre tobie i zajmowało by to ze 2GB

PP 3.0 bedzie wlasnie zawieral wszystko co we wczesniejszych wersjach + te nowe
mardasfcb
Czy w Powerpatchu 3.0 bedzie kitSerwer z możliwością dodawania drużynie nieograniczonej liczby stroi jak i piłek oraz możliwości zmieniania twarzy bez grzebania w plikach gry, i stadium server dzięki któremu możemy mieć w grze każdy stadion??
capek
QUOTE(T-Mac @ Jul 9 2006, 08:05:59) [snapback]77115[/snapback]

Tylko mam jeszcze nadzieje, ze bedzie stabilny wink.gif
had2
QUOTE(T-Mac @ Jul 9 2006, 08:05:59) [snapback]77115[/snapback]

A kiedy będzie ten 3.0?
Maharadza
mam spory problem, zainstalowalem ten stadium server i gra zaczela mi wyskakiwac do wina ,tzn np jak chcialem grac hiszpania ,albo zagrac mecz barca -real ,usunolem ten stadium server i nic to nie dalo, odinstalowalem calego kit servera i dziala wszystko normalnie ale nie ma mini kitsov i niektorych mordek,a takto w trakcie meczu sa orginalne stroje i mordy z faceservera, a jak ponownie zainstaluje kit server to znowu mnie wywala do wina ;/;/;/ w czym problem i jak sie z tym uporac .z gory dzieki za odp smile.gif

jesli ktos mial podobny problem to ja w koncu doszedlem do przyczyny tego problemu, problemem jest faceserver! usunolem pilk faceserver.dll ale mordki zostaly w grze hehe tongue.gif wkazdym badz razie nawet stadium server dziala teraz tongue.gif .pozdro
malarkey
no wlasnie, kiedy wypuscice 3.0?
pozdr

pomozcie tutaj : http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=4335
Palerinho
Ja mam natomiast takie pytanie:
Czy w PP 3.0 stroje będą w rozdziałce 512*256, czy jakiejś lepszej?
Visca_el_Barca
cze mam problem ze sciagnieciem powerpatch2.0 part 1 tzn. sciaga sie tylko czesc zawartosci i wyskakuja jakies bledy. Wczesniej juz mialem zainstalowane wszytkie patche i pes dzialalo dobrze, ale niestety musialem zrobic format i teraz sciagam wszystko od nowa i problem mam tylko z tym plikiem czy moze ktos mi pomoc ?
Moze jakis link do dobrej wersji tylko nie te podane na issonline bo juz z kazdego sciagalem i zawsze konczy sie tak samo :/
Miecho
witam! Mam gre do patcha 2.5 i przy włączaniu wyboru składu gra zawiesza się.Dopiero po skasowaniu option file można dobrze grać.Tylko po jakimś czasie gra znów się zawiesz i trzeba kasować.Tak na około.Co robić?
pozdr.
jastrzab
QUOTE(Miecho @ Jul 16 2006, 12:38:54) [snapback]78415[/snapback]

witam! Mam gre do patcha 2.5 i przy włączaniu wyboru składu gra zawiesza się.Dopiero po skasowaniu option file można dobrze grać.Tylko po jakimś czasie gra znów się zawiesz i trzeba kasować.Tak na około.Co robić?
pozdr.

usun z 6-7 sejwow i po kłopocie:)
Miecho
czemu tak?
had2
bo taki bug przy pathowaniu tongue.gif
Scooby-Doo
Ja mam takie pytanie czy w PP 3.0 będą beniaminkowie tych lig co są? No i czy Juve , Fiorentina i Lazio.
torin
QUOTE(Scooby-Doo @ Jul 16 2006, 20:16:54) [snapback]78484[/snapback]

Ja mam takie pytanie czy w PP 3.0 będą beniaminkowie tych lig co są? No i czy Juve , Fiorentina i Lazio.

Beniaminkowie to glowne zalozenie tej wersji 3.0. Zobaczymy jak to bedzie we Wloszech wygladalo ostatecznie.
had2
torin a ty coś wiesz jak tam prace przy 3.0 ?
torin
QUOTE(had2 @ Jul 16 2006, 20:43:37) [snapback]78491[/snapback]

torin a ty coś wiesz jak tam prace przy 3.0 ?

Wiem bo razem z @Timakiem go robimy. Ale nie powiem tongue.gif
Death
Moja prośba:
Czy w PP 3.0 będzie można zawrzeć OF z 9999999 pkt bądź unlockiem wszystkiego bo ciut mnie denerwuje kiedy z każdą kolejną aktualką tracę wszystko w PES shopie.
I małe pytanie. Czy ta aktualka ukaże się przed początkiem sierpnia?
Simon
a wiec w przyblizeniu ten patch wyjdzie za tydzien, 2,3??
had2
To wszystko jest owiane tajemnicą mroku biggrin.gif
Maharadza
QUOTE(Death @ Jul 16 2006, 21:33:46) [snapback]78499[/snapback]

Moja prośba:
Czy w PP 3.0 będzie można zawrzeć OF z 9999999 pkt bądź unlockiem wszystkiego bo ciut mnie denerwuje kiedy z każdą kolejną aktualką tracę wszystko w PES shopie.
I małe pytanie. Czy ta aktualka ukaże się przed początkiem sierpnia?

generalnie sciagnij sobie program PESfan tam otwierasz swojego OF i sobie mozesz sam wszystko odblokowac albo dodac sobie punkty z pes shopu
ciapke
Wszyscy zyja Orange Ekstraklasa Patch tongue.gif

Oczywiscie go sciagnolem i jest fajny ale wole czekacz na PP 3.0
Mam nadzieje ze niedlugo sie pojawi , acha T-Mac zawsze w PP i Orange brakuje zeczy typu numerek po prawej stronie daliscie np. Niemca , Hiszpani , Anglia wyjazd , Argentynie a np zapomnieliscie o Czechach , Japoni , Arabi itd... tongue.gif
had2
A czy w 3.0 będą nowe stroje na sezon 2006\2007? np. nowy strój Man Utd
rosenkranc
właśnie jestem po teście option file watsona... szkoda,że powerpatch nie jest z nim kompatybilny... unsure.gif
Luke the Great
czy będą stroje na nowym kitserverze (5,2,1) ??? Bo są tam nowe stroje na sezon 06/07. Oczywiście chodzi o PP 3,0
had2
napewno będą! ale ja mam takie pytanie czy usuniecie Juventus, Fiorentine i Lazio z serieA? Czy wogóle to możliwe?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.