Maharadza
Apr 26 2006, 14:22
siema chlopaki, mozecie mi kopsnac link do paower patcha v1

:P bo nigdzie nie moge znalesc,bede bardzo wdzieczny

z góry dzieki .pozdro
Maharadza
Apr 26 2006, 16:23
juz znalazlem sory ze wogole zawracalem glowe na tym forum
//W takim razie nie nabijaj (edycja) postów,ok?
Mod
Levuss
Apr 26 2006, 18:09
Siemka!
czemu z Filefronta nie da sie zassyswać PP? mam juz 3 częsci na twardym z pozostałem 2 nie che ściągać czemu?
JedrzeJ
Apr 26 2006, 18:45
zainstalowalem (dkz-etem studio) PowerPatcha i wszystko chodzi
ale gdy już instaluje power patch 2.1 to wyświetla mi sie czarny ekran zamiast Press Start Buttom i stoi i czekanie 5 minut nic nie pomaga... co robie źle ? ;( jak było to sorry ale nie znalazłem NIC
lukaperry
Apr 26 2006, 18:46
QUOTE(Levuss @ Apr 26 2006, 18:57:18) [snapback]64599[/snapback]
Siemka!
czemu z Filefronta nie da sie zassyswać PP? mam juz 3 częsci na twardym z pozostałem 2 nie che ściągać czemu?
teraz filefront przechodzi bodaj renowacje czy cos takiego i nic sie nie da z niego sciagac. Wiec cierpliwosci
KwiAtek
Apr 26 2006, 23:16
Zainstalowalem nowe stery i to rozwiazalo moj problem z lagami. Dalej nie wiem czemu tak zacinalo, ale wazne ze juz smiga

Dzieki za pomoc modzik!
modzik
Apr 26 2006, 23:48
QUOTE(KwiAtek @ Apr 27 2006, 00:04:34) [snapback]64656[/snapback]
Zainstalowalem nowe stery i to rozwiazalo moj problem z lagami. Dalej nie wiem czemu tak zacinalo, ale wazne ze juz smiga

Dzieki za pomoc modzik!
Wazne,ze wreszcie bedziesz mogl sobie spokojnie pykac na tym patchu

... Ze tez nie podpowiedzialem Ci,zebys sprawdzil stery do karty graficznej
3xp3rt
Apr 27 2006, 18:55
patch jest gitara ale czasem trace doping w niektorych meczach szczegolnie po pierwszym uruchomienu gry raz doping jest raz niema ale tylko podczas meczow w lidze.Czy moze to byc spowodowane ze zainstalowalem patcha na superpatcha?Pozdro
Maharadza
Apr 27 2006, 19:19
siema, mam maly problem zaistalowalem patcha v1 i np jak wlaczam mecz to mi sie wylacza cala gra :/ wczesniej gralem na patchu wisla krakow i tam sie nie robilo przez dkz studio i moze dlatego dzialał czemu sie tak robi pomozcie cosssss ,pliiiz szukalem juz w innych tematach i wycinanie save'ów nic nie daje ;/
P O M O C Y !!!!!!!
moglby ktos dac option file do wersji 2,1 z 99999 pes points? bo mam ten OF z wersji 2,0 i sa zle nazwy druzyn.
QUOTE(Maharadza @ Apr 27 2006, 20:07:06) [snapback]64771[/snapback]
siema, mam maly problem zaistalowalem patcha v1 i np jak wlaczam mecz to mi sie wylacza cala gra :/ wczesniej gralem na patchu wisla krakow i tam sie nie robilo przez dkz studio i moze dlatego dzialał czemu sie tak robi pomozcie cosssss ,pliiiz szukalem juz w innych tematach i wycinanie save'ów nic nie daje ;/
P O M O C Y !!!!!!!
Wejdz na to
http://www.issonline.pl/edit.php?cmd=pokaz&id=1145782737 i ściagnij sobie PP v2.1 i tam jest poprawiony bład wychodzenia do widowsa (przynajmniej tak mowia nie wiem czy to prawda bo ja nie mialem tego problemu) tylko nie wiem czy nie bedziesz musial zainstalować tez v2.0 ale sprawdź najpierw na v1.0 czy będzie chodziło
wystarczy przeczytac newsa o update 2.1 a bedziesz wiedzial ze poprawka ta sprawila ze gra sie juz nie wywala
QUOTE(Simon @ Apr 27 2006, 22:58:45) [snapback]64805[/snapback]
moglby ktos dac option file do wersji 2,1 z 99999 pes points? bo mam ten OF z wersji 2,0 i sa zle nazwy druzyn.
byla dawane, oszukaj pare stron w tym temacie wstecz :]
dawl torin
Kurcze mam problem sciagnelem dodatek ver 2.0 i jak rozpakowuje part 2 to wyskakuje jakis blad CRC ,sciagnelem drugi raz i znow to samo

Mozecie powiedziec o co chodzi?
SOLIDUS
Apr 28 2006, 09:36
Hej siemka ja tez mam problem i to nie mały.............chodzi o to ze nie moge sciągnąc POWER PATCH v.1. Ten link który jest na ISSONLINE nie działa i nie da sie z niego sciagnąc

mogl by ktos to dac na inny serwer albo jakos mi pomóc.

Prosze....
pablo modjo
Apr 28 2006, 10:33
jak sie nie da jak da

wczoraj sciągnałęm.
musisz sciagac po 24 kiedy rozpoczyna sie dzienny limit
Statsy w PP2.1??
Jakoś nie zauważyłem totalnej zmiany statystyk może się mylę i w związku z tym prośba :
Czy moglibyście wkleić screeny ze statystykami takich piłkarzy jak Podolski Jansen Fabregas po instalacji PP2.1???!!!
Proszę o to ponieważ być może PP2.1 nie zaistalował mi się dobrze i stąd nie zauważam diametralnych zmian.
Maharadza
Apr 28 2006, 11:50
no chlopaki dupa ,zainstalowalem patcha v2 potem update'a i dupa nadal jak wlaczam mecz to wyskakuje mi do windowsa...
np wrzucilem do pliku z gra plik e_text z patcha v1 i kit server z patcha v2 i sa nowe stroje sklady ,ale generalnie herbow nie ma noweych stadionow tez nie ,choc nazwy ich sa :/ moze mozna obejsc to jakos i nie patchowac przez dkz studio, nie wiem juz co jeszcze pokombinowac zeby zadzialalo
Moze sie czepiam ale wydaje mi sie ze Ronaldo ma zbyt biala skore znaczy sie na twarzy jest ok jest lekko brazowy ale inaczej to wyglada z jego reszta ciala np na nogach na skore koloru białego nie przeszkadza to tak bardzo ale jakos mi sie to w oczy rzucilo.Pzdr
szukalem i nie znalazlem. powtarzam byl OF do wersji 2.0a do 2.1 nie bylo.
ok. znalazlem. sory za zawracanie dupy
QUOTE(tomky @ Apr 28 2006, 12:24:59) [snapback]64847[/snapback]
Statsy w PP2.1??
Jakoś nie zauważyłem totalnej zmiany statystyk może się mylę i w związku z tym prośba :
Czy moglibyście wkleić screeny ze statystykami takich piłkarzy jak Podolski Jansen Fabregas po instalacji PP2.1???!!!
Proszę o to ponieważ być może PP2.1 nie zaistalował mi się dobrze i stąd nie zauważam diametralnych zmian.
po pierwsze to zaczekaj az ktos ci odpisze a nie zakladasz nowy temat
nie wszystkim zawodnikom w update poprawilismy staty, poprawki sa tylko u tuch graczy co mialem dostep do stat na evo-web, zreszta temat juz byl omawiany sie nie podoba to samemu mozesz sobie wniesc poprawki w edit mode
T-Mac ja nie napisałem że mi się nie podoba tylko mam wątpliwości czy Patcha dobrze zainstalowałem...
a założyłem inny temat ponieważ w tym spędzie zdecydowanie giną tematy wyciągnięte z kapelusza.
FCB_HaGi
Apr 29 2006, 10:19
Siema!! sluchajcie jak bedziecie robic PP v. 3

to przemyslcie nad tym zeby dac wiecej klubow z ameryki poludniowej

naprawde wtedy to juz by bylo extra!! wasz patch jest najlepszy, ale jak byscie dodali jeszcze kluby z ameryki (np. za tez z belgi i inne smieci, oczywiscie polskie zostawic

) to juz by bylo gicio!! przemyslcie to

pozdrawiam!! aha i mam nadzieje ze ktos sie dolaczy do mojej prozby
no ja sie chyba nie dolacze. po co takie kluby? szkoda zastepowac tych co sa i szkoda czasu zeby robic takierzeczy jak jest qwiele innych wazniejszych do zrobienia
Panowie a ja mam taki problem: po instalacji patcha gra zdecydowanie zwolniła. Nie wiem jaka jest przyczyna. Czytałem na forum iż winę ponosi lodmixer. Gdy zmienię w nim na medium to wszystko jest ok. Gra chodzi plynnie ale...no właśnie. Zawodnicy wygladają jak kosmici

. Jest na to jakas rada? Co właściwie daje ten lodmixer? Można to wyłączyć? Jaki będzie to miało wpływ na działanie patcha? Mial ktoś może podobny problem. Pozdrawiam i liczę na pomoc.
Rokefeler19
Apr 29 2006, 15:57
QUOTE(Jim-M @ Apr 29 2006, 16:13:05) [snapback]65083[/snapback]
Panowie a ja mam taki problem: po instalacji patcha gra zdecydowanie zwolniła. Nie wiem jaka jest przyczyna. Czytałem na forum iż winę ponosi lodmixer. Gdy zmienię w nim na medium to wszystko jest ok. Gra chodzi plynnie ale...no właśnie. Zawodnicy wygladają jak kosmici

. Jest na to jakas rada? Co właściwie daje ten lodmixer? Można to wyłączyć? Jaki będzie to miało wpływ na działanie patcha? Mial ktoś może podobny problem. Pozdrawiam i liczę na pomoc.
tez starcilem na plynnosci jak ustawiulem na maksa. ja mam
>>TAK<< i jest ok i grafika jest wypas w zasadzie taka jak w niepaczowanym pro.pozdro
Dzięki. Zrobiłem tak jak u ciebie i chodzi płynnie. Niestety piłkarze nie mają koszulek
Kriss91
Apr 29 2006, 18:10
I znowu nie poprawiliście modelu koszulki Ossasuny. Jest ona poprzestawiana. Dla niektórych to żadna trudność zmienić model na właściwy, ale znajdą się tacy, którzy nie wiedzą co i gdzie zmienić.
.:KUNA:.
Apr 30 2006, 15:46
Mam 2 problemy z patchem:
- nie mam oryginbalnych nazw
- gdy gram c.ronaldo z daleka widac ze mu cos na wlosach wyrasata jakis kremowy szlaczek z bliska tego nie widac.
Pomożcie
ja mam takie pytanie
czy moge zainstalować powerpatcha v.2.1 na powerpatcha do ktorego daliscie linki w tym newsie ->
http://www.issonline.pl/publicystyka.php?c...4255665&kat=arti jak rowiazać problem z minimalizacją gry, przed zainstalowaniem PP z linkow w newsie moglem uzywac ALT+TAB i nic sie nie działo, teraz gra wychodzi do windowsa gdy proboje ja zminimalizować
edit:
dobra, odp. na moje pierwsze pytanie znalazłem
ale co z minimalizacja ?
Kriss91
Apr 30 2006, 19:02
QUOTE(igor14 @ Apr 30 2006, 16:34:14) [snapback]65199[/snapback]
Mam 2 problemy z patchem:
- nie mam oryginbalnych nazw
- gdy gram c.ronaldo z daleka widac ze mu cos na wlosach wyrasata jakis kremowy szlaczek z bliska tego nie widac.
Pomożcie
Musisz ustawić w LOD Mixerze wszystko na very high tak jak jest pokazane na tutorialu.
QUOTE(Kriss91 @ Apr 29 2006, 16:58:08) [snapback]65107[/snapback]
I znowu nie poprawiliście modelu koszulki Ossasuny. Jest ona poprzestawiana. Dla niektórych to żadna trudność zmienić model na właściwy, ale znajdą się tacy, którzy nie wiedzą co i gdzie zmienić.
Dziwne bo u mnie wszystko jest ok. Mozliwe ze bez kitservera rzeczywiscie jest cos nie tak ale z zainstalowany jest poprawnie dobrany model.
May 1 2006, 09:43
Kriss mam juz zainastalowanego patcha czy jeszcze moge zmienic to co ci napisalem wczescniej jak teraz dam to w lod mixerze to bedzie ok , nie jest.
Pomóż!
May 1 2006, 09:56
Czesc jak zainastalowac te 9999999 kasy w pes shopie bo nie moge tego znalezc a oilkarze sa dobrze zrobieni tylko mam wciaz nie oficjalne nazwy!
Umiecie to pomozcie!!
QUOTE(igor14 @ May 1 2006, 10:44:59) [snapback]65298[/snapback]
Czesc jak zainastalowac te 9999999 kasy w pes shopie bo nie moge tego znalezc a oilkarze sa dobrze zrobieni tylko mam wciaz nie oficjalne nazwy!
Umiecie to pomozcie!!
Nie wrzuciles OF
OF z 999999 kasy znajdziesz w tym temacie, poszukaj, to nie boli
May 1 2006, 13:47
Wiem szukalem i mam of ale jak go wrzucic???
Macie w tym patchu przy wyborze strojow orygina;ne miniatrurki??
Ja nie a jak wiecie jak to zrobc to pomożcie jak zawsze
szczypior
May 1 2006, 13:53
ja mam taki problem... narazie taki znalazłem.....grałem Polska mistrzostwa swiata i jak wygrałem wszystko i wtedy co pokazuje wreczenie pucharu wywaliło mi do windowsa......czy cos zrobiłem nie tak????
May 1 2006, 14:15
Gram sobie w pesa i zchcialo mi sie zagrac przez siec a tu ze nie mozna co zrobic musze miec cos jeszcze do patcha?? Prosze odpowiedz bo s napalilem na net!!1
czy w następnym UPDATE będzie stadion Wisły Kraków?
Kriss91
May 1 2006, 17:05
Wątpię. Na 89% nie będzie stadionu Wisły (według mnie), bo po co?! Stadion ten będzie pewnie w patchu Orange Ekstraklasa więc nie ma sensu wstawiać takiego obiektu kosztem innego (większego).
Ogólnie rzecz biorąc patch jest bardzo dobry i nie widzę większych błędów. Jedyne co zauważyłem, to fakt, że stroje bramkarza Barcelony są czarne, natomiast naprawdę od jakiegoś czasu V.Valdes biega w zielonej koszulce.
Kriss91
May 1 2006, 18:10
Bramkarze Barcelony w grze też mają (chyba) zielone koszulki(-wyjazdowe).
May 2 2006, 11:16
Chce grac przez siec ale nie moge nie moze znalezc serwera pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PowerPatch bootpack update (download)
Mirror 1stMirror 2ndMirror 3rd
JC Denton
May 3 2006, 17:56
Mam taki maly problem. Otoz chodzi o mordki pilkarzy. Roy Keane zamiast zwojej ma ryj Jacka Baka, natomiast tamten jakas inna dziwna. Podobnie jak przegladalem twarze w edit mode zawuwazylem u kogos (juz nie pamietam gdzie twarz Szymkowiaka. O co chosi w tym wszystkim??
I drugie pytanie. Czy stadion korony i nowy bootpack znajda sie w nowym updatecie PP (2.2, 2.3 czy jakims innym)??
zainstaluj poprawnie patcha
Heja!
Wasz PowerPatch wymiata!
Moglibyscie w następnym updatecie dodac FC Basel i nową piłkę Puma V1.06 (biało-czerwoną)???
A co do butów to dajcie inne Lotto i Umbro a zamiast Reeboków jakieś Adidasy np World Cup[size=3]
grzesio1712
May 4 2006, 09:42
arm jesli chodzi o buty to te lotto są zrobione specjalnie na MŚ 2006 więc w tych butach bedą grali m.in. Dida, "Sheva" , Cafu, Rasiak . Ogółem rzecz biorąc nie trzeba nic zmieniać
QUOTE(grzesio1712 @ May 4 2006, 09:30:24) [snapback]65809[/snapback]
arm jesli chodzi o buty to te lotto są zrobione specjalnie na MŚ 2006 więc w tych butach bedą grali m.in. Dida, "Sheva" , Cafu, Rasiak . Ogółem rzecz biorąc nie trzeba nic zmieniać
Szewczenko nie gra już w Lotto tylko w Mizuno!
A czy w tych butach będą grac na MŚ to się dopiero zobaczy.
zainstalowałem popwerpatcha , wszystkie updaty jakie sa do niego i grajac w master ligue nie mam juz pogody zimowej, w loadmixerze mam ustawione konami seasonal random, w superpatchu na takich ustawieniach był snieg, a teraz ani sniegu ani deszcu, kumpel mi mówł ze jakies pliki "konami winter" w powerpatchu które trzeba wkleic do savów??, ale to co ja mam sciagniete to tam tego nie ma...
moze ktos mi pomóc??
dzieki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.