Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powerpatch Ver 2.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Kriss91
A ile już ukończyłeś sezonów?? W Master League jest tak, że zawodnicy, którzy "odchodzą na emeryturę" powracają jako nastolatkowie. (Druga młodość?? biggrin.gif )
Pelas
ale to juz bylo w 1um seoznie ja mialem miedzy innymi tak z kuzbo
krisu
ci zawodnicy mają tak od pierwszego sezonu w M.L
w Legii 3 zaw. ma po 17 , Włodarczyk , Vukovic , Klatt
a w Wiśle Kuzba i chyba ktos jeszcze
Vargez
pałer pacz ok .. tylko ze w dalszym ciagu nie da sie zagrac konami cup gdzie grac ma Benfica zrobice cos z tym kurw*
T-Mac
szczerze mowiac czemu wywala przy Benfice nie mam zielonego pojecia ;/ bedziemy kombinowac z tym zeby to naprawic

I NIE BLUZGAC MI TU
Drożdżówa
zuploadujecie w końcu na jakiś porządny serwer (nawet nie filefront, ale megaupload) huh.gif
Mościak
To już dzisiaj nie ściągnę powerpatcha unsure.gif unsure.gif unsure.gif. Szkoda, chyba że wrzucicie na inny serwer?
Mike85
Generalnie bardzo dobra robota. Update solidnie wykonany, jednak mam pewne zastrzezenia (nie krytykuje tego patcha a mowie swoje zdanie:)).

1) Bandy reklamowe wokół stadionów sa dziwnie podzielone, widac na nich takie paski cinkie, a na bandzie premiership jest jakis dziwny prostokąt na napisach.

2) Komentator nie wymawia nazwy Benfici (narazie tylko to zauwazylem) oraz nie wymawia nazwisk bodajze nikogo z reprezentacji Niemiec.

3) Czegos mi brakuje w przyspiewkach kibiców... sam nie wiem jak to nazwac ale nie sa one takie "żywe" i różnorodne jak chocby w superpatchu.

4) Nazwy wszystkich drużyn mogłby być napisane w pełni np. Nie "Dortmund" a "Borussia Dortmund" chociaz to mozna sobie bez problemu zmienic.

Narazie tyle co rzuciło mi się w oczy, jak pogram wiecej moze cos znajde ale mam nadzieje ze nie smile.gif
Jeszcze raz podziekowania dla autorów patcha bo to kawal dobrej roboty, a mam nadzieje ze te malutkie niedociągnięcia beda uzupełnione w kolejnej łatce. Pozdro
Riki101
Ja juz ciesze sie poprawka do powerpatcha od ok 2 godzin i mam jedno pytanko nie wiem czy tak mialo byc ze herb Tottenhamu jest prawie caly czarny oprocz glowy koguta moze tak powinno byc ale nie wiem wiec prosze o odpowiedz
T-Mac
prosze byc cierpliwym chyba znalezlismy problem wywalania przy grze benfica smile.gif
Pelas
powiem tak power path byl wyjebany a teraz z poprawko to juz nie mam slow oczysice so jeszzcze drobne niedorbki ale to juz r4aczej dla bardzo wybrednych:D
T-Mac
tak jest problem z Benfica rozwiazany smile.gif dzis albo jutro ukarze sie nowy OF
problem jest spowodowany tym iz edytor na ktorym pracowalem sprawil ze jak przypisywalem stadion benfici to jakby go wcale nie przypisal wiec Benfica nie miala zadnego stadionu i dlatego wywalalo
dla niecierpliwych mam rade wystarczy wejsc w edit mode i ustawic benfice stadion
wtedy mozna grac bez problemowo

z tym wiekiem graczy wisly i legi w ML bedzie to poprawione w nastepnym update

POZDRO
T-Mac
Kriss91
Tak szczerze mówiąc to chyba nie dodaliście wiele twarzy?? biggrin.gif Ale może mi się tylko wydawać. Mam update od kilku minut. Należy wam się duży plus za przyśpiewki oczywiście biggrin.gif Moglibyście dać twarz naszemu polskiemu "Ronaldinho" czyli Rasiakowi biggrin.gif Ktoś na tym forum zrobił bardzo fajnego tylko nie pamiętam kto dry.gif Moglibyście także zrobić lepszą twarz Smolarka (ale wybrzydzam biggrin.gif ) oraz zrobić nową dla J. Dudka (tak szczerze mówiąc to nie widziałem jeszcze jakiejś dobrej twarzy tego gracze, a przecież mamy tylu utalentowanych "mordoklepów" biggrin.gif ) To tyle [(oby)narazie] biggrin.gif

POZDRO
T-Mac
mamy ale nie mamy fot smile.gif
Pelas
No i wreszcie jest pierwysz powazny - gralem na power patchu master ligue i doszlem do senozu 2007\2008 i mialem kupionge mloedo nakate mial on wtedy 19 lat i dosc dobrrze sie nim roziwnelem lecz po zainstalowaniu patha a dokladnie wklejeniu ofa stasty mu spadajo dosc drastycznie o 10 ale innym zawodnikom nie jest noramleni i mozna jakkos roziwoazac ten problem z NAKATO??
Kriss91
To szkoda dry.gif A propos: mogliście dać nowy stadion Arsenalu-Emirates Stadium (chyba). Ale pewnie dacie go w następnym update na sezon 06/07 razem ze strojami i składami. Trochę se poczekamy biggrin.gif

PS Jakie mają być minimalne wymiary zdjęcia na twarz??
szyma
A ja mma taki problem nie wiem chyba cos zle zrobilem bo przy wyborze strojow sa one takie jak by byl czysty Pes lecz w grze sa juz normalne w PP tym bez poprawek tego bledu nie mialem a poprawki zainstalowalem wedlug Turtiala
_DEVIL_
Tmac mam prosbe ! Czy możesz mi dac screen'a lub screeny Santiago Bernabeu jak u was w patchu wyglada!Bo niechce sciagac calego patcha dla stadionu! dzieki wielkie z góry i prosz. rolleyes.gif o odp!pozdro
Rafaellomo
Dobra, to po pierwsze: Patch jest cacy, ale ja mam taki dziwny mały problem... Po zainstalowaniu update'a wskoczyły mi stare "fałszywe" nazwy klubów (Westfalen itp.)... wgrałem ponownie Option File, ale to nie pomogło... Czy ktoś wie co się stało? sad.gif Z góry dzięki za pomoc! biggrin.gif
T-Mac
QUOTE(Rafaellomo @ Apr 22 2006, 20:34:42) [snapback]63832[/snapback]

Dobra, to po pierwsze: Patch jest cacy, ale ja mam taki dziwny mały problem... Po zainstalowaniu update'a wskoczyły mi stare "fałszywe" nazwy klubów (Westfalen itp.)... wgrałem ponownie Option File, ale to nie pomogło... Czy ktoś wie co się stało? sad.gif Z góry dzięki za pomoc! biggrin.gif

EXE wrzuciles ??
CJ-2005
dobra robota
Oran
QUOTE(_DEVIL_ @ Apr 22 2006, 20:33:09) [snapback]63831[/snapback]

Tmac mam prosbe ! Czy możesz mi dac screen'a lub screeny Santiago Bernabeu jak u was w patchu wyglada!Bo niechce sciagac calego patcha dla stadionu! dzieki wielkie z góry i prosz. rolleyes.gif o odp!pozdro

Nie musisz CHYBA sciągać całego patcha! Wystarczy sam stadion - kliknij tutaj
Rafaellomo
Pomogło! biggrin.gif Teraz jestem "happy" i mogę w spokoju grać w PES'a i popijać herbatę z cytryną! Wielkie Dzięki biggrin.gif
norek
QUOTE(szyma2 @ Apr 22 2006, 20:23:12) [snapback]63828[/snapback]

A ja mma taki problem nie wiem chyba cos zle zrobilem bo przy wyborze strojow sa one takie jak by byl czysty Pes lecz w grze sa juz normalne w PP tym bez poprawek tego bledu nie mialem a poprawki zainstalowalem wedlug Turtiala

Zainstaluj kitservera poprawnie...
szyma
QUOTE(norek @ Apr 22 2006, 21:44:10) [snapback]63846[/snapback]

Zainstaluj kitservera poprawnie...

Dzieki norek odinstalowalem kitserver zainstalowalem jeszcze raz i sa juz dobre tylko nie wiem dlaczego wtedy byly zle bo instalowalem identycznie jak teraz ale kit wazne ze wszystko ok a tak wogole to panowie zajebista sprawa ten PP te przyspiewki kibicow "wisełko my chcemy gola" sa poprostu bajeczne gdy wlaczylem Pesa to poczulem sie jakbym gral w calkiem inna gre (oczywiscie lepsza) naprawde wielki respekt dla tworcow i wszystkich ktorzy sie przyczynili do jego powstania pzdr all
Mariusz12
No prosze !!! Piekny Update ile nowych twarzy masakra !!! Gratulacje dla twórców , zaktualizowane statystyki na lepsze np . Ronaldinho, Juninho itd. o to mi chodzilo ... Super przyspiewki przedewszystiim Polski no cos pieknego biggrin.gif Eleganckie stadiony o takie wlasnie piłki mi chodziło !!! Po prostu update rewelacja.
Jedyne do czego moge sie przyczepic jeden błąd ktory wczesniej napisalem ale dalej go mam C.Seedorf ma kropke na łysym czole :|, ale po co mi jego czoło ,oraz poprawic twarz na bardziej prawdziwą Ronaldinho bo wlasnie o niego chodzi dla wiekszosci graczy w tej całej grze tak naprawde :]
0 błędów Windy typu "Nie wysyłaj błędów" itd
CAŁY UPDATE WRAZ Z PATCHEM REWELACJA POZDRAWIAM !!!
_DEVIL_
QUOTE(Oran @ Apr 22 2006, 20:44:30) [snapback]63837[/snapback]

Nie musisz CHYBA sciągać całego patcha! Wystarczy sam stadion - kliknij tutaj

dzieki ci wielkie za stadion!
A moglbys wrzucic jeszcze stadion Juventusu!?pozdro rolleyes.gif
Adanio
Dlaczego komentator nie wymawia nazwiska Vidic zawodnika ManU??Myslalem z to bedzie poprawione blink.gif Jest jakas szansa ze w kolejnym update beda nowe stadiony Manu i Arsenalu dry.gif Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam smile.gif
Mac516
Ja mam Problem T-Mac mówiłes że wiesz czemu wyskakuje blad z Beneficą spoko chce zrobic tak jak pisałes a tu dupa wchodze w edit super potem w edit team jeszcze lepiej przypisuje stadion benefice i kiedy chce juz zapisac ustawienia to mi wychodzi do windy mozesz mi powiedzie czemu sie tak dzieje UPDATE jest super
100lec
No nie, coraz więcej graczy z angielskiej ligi ma zabrana twarz, zeby twarz mógł miec ktos inny dry.gif , pewnie polak jakis smile.gif , w nowym update wcięło np. morde pedersena z blackburn. Ale Frankowskiego to nie trzeba było zmieniać, przedtem był bardziej fotorealistyczny.
Co do przyśpiewek to nie dało by się w przyszlym updacie zrobić dla kibiców Liverpoolu spiewu You'll Never Walk Alone?
A co do stabilności to nie wiem dlaczego, ale u mnie wyjścia do windy jeszcze sie czasami zdarzaja, ale tylko podczas przeglądania edit team.
Ogólnie to na zmiany na plus. Pozdro cool.gif
albin99
QUOTE(100lec @ Apr 22 2006, 21:59:23) [snapback]63877[/snapback]

No nie, coraz więcej graczy z angielskiej ligi ma zabrana twarz, zeby twarz mógł miec ktos inny dry.gif , pewnie polak jakis smile.gif , w nowym update wcięło np. morde pedersena z blackburn. Ale Frankowskiego to nie trzeba było zmieniać, przedtem był bardziej fotorealistyczny.
Co do przyśpiewek to nie dało by się w przyszlym updacie zrobić dla kibiców Liverpoolu spiewu You'll Never Walk Alone?
A co do stabilności to nie wiem dlaczego, ale u mnie wyjścia do windy jeszcze sie czasami zdarzaja, ale tylko podczas przeglądania edit team.
Ogólnie to na zmiany na plus. Pozdro cool.gif

hymn liverpoolo przydałby sie pozdro biggrin.gif
Oran
QUOTE(_DEVIL_ @ Apr 22 2006, 23:27:18) [snapback]63869[/snapback]

dzieki ci wielkie za stadion!
A moglbys wrzucic jeszcze stadion Juventusu!?pozdro rolleyes.gif

Heh, ten stadion jest by T-mac (albo ktoś inny - w każdym bądź razie z POWERPATCHA). A możesz go znaleźć w pierwszym poscie tego topicu wink.gif
Podałem link dla twojej wygody i żebym nie musiał tłumaczyć gdzie jest co smile.gif
Więc jakby ci to powiedzieć, nie mam stadionu Juve biggrin.gif

ps. Polecam Ci i tak żebyś sciągnął Power Patcha - jest SUPER!

pozdro
isiah11
Małe spostrzeżenie - gdy chce grac nowa piłka adidasa po updacie power patcha to gra chodzi masakrycznie wolno. Gdy włącze inna piłke w wyborze przed meczem jest ok . Ciekawe jak jest u was - Pozdrawiam
szyma
I znow jak wybieram stroje sa te z czystego Pesa :/ bylo juz dobrze lecz wylaczylem kompa i za jakis czas wlaczylem go chcialem zagrac w Pesa i patrze a tu znow stroje zle wiec mowie zainstaluje jeszcze raz ten kitserver zainstalowalem identycznie jak poprzednio ale nic nie pomoglo :/ moze to ma cos wspulnego z moim Pesem bo mam wersje RIP i nie moge loadmixera ustawic ale w wersji bez poprawek uruchamialem bez loadmixera tez na wersji RIP i stroje byly dobre wiec nie wiem co jest nie tak
Węgluś
no to z tym update patch jest PRAWIE WYPASIONY. ale zauwazylem pewne minusy:
-na poczatku meczu gdy komentatorzy mowia nazwy zespolow WISLA KRAKOW I LEGIA WARSZAWA sa wymawiane za szybko i niewyraznie.
-nazwy: wedlug mnie lepiej by bylo gdyby byly pelne nazwy(Wisla Krakow, Legia Warszawa) bo jakis Szwab moze nie widziec o co chodzi.
-mam ten sam problem co isiah11. przy pomaranczowej gale Adidasa gra chodzi duzo wolniej.
-fakt, ze przyspiewki kibicow nie sa tak zywe jak w SuperPatchu(pojawiaja sie na krotko i znikaja)
-faktycznie Liverpool moglby miec swoja piosenke biggrin.gif
-jak gra sie w snieg to nie widac za bardzo linii. moglibyscie zrobic czerwone.
-CZEMU ZABRALISCIE BUTY REEBOK'A????? mad.gif
-PATCH Z TYM UPDATE STAL SIE SUPER
NIE MOWCIE, ZE WYBRZYDZAM TYLKO PISZE TO CO ZAUWAZYLEM
torin
Problem wyskakiwania do windy w edit mode to wina kitservera, podobno nie na kazdym kompie to ma miejsce ale jednak. Wiec nic na to nie poradzimy. Co do przyspiewek Liverpool'u to juz 100 razy bylo mowione, ze przyspiewki dostaly te zespoly ktore maja swoje sloty dzwiekowe (Liverpool takiego nie posiada), a reszta to sa takie ogolne przyspiewki ale tez nowe. Poza tym panowie od SP rzeczywiscie zamiescili "You'll never walk alone" spiewane przez kibicow ale dzwiek ten pojawial sie dla wszystkich ang druzyn i nie tylko, troche to denerwujace jak dla mnie.
Mac516
Siema mam prośbe bardzo mi sie wasz patch z update podoba smile.gif ale czy mogli byście wrzycić nowego bootpacka a mianowicie zostawic wszystkie buciki oprucz tych np lotto tongue.gif i zamiast nich wrzucic NIKE TIEMPO LEGEND R10 biggrin.gif w takich gra ronaldinho jak by w tym bootpacku byly te buciki bylo by super rolleyes.gif
kraski
Nie umiem ściągnąc tego ! przez te Badongo jak to się ściąga ten dodadek ?
Przez rapida nie ściągnie mi bo nie może załapać ! Włancza się flashget i nic X wyskakuje i nie sciagnie ! triangle.gif
dawdi17
FlashGetem nie da rady ściągnąc żadnych plików z RapidShare ani innym tzw. download acceleratorem, ponieważ RapiShare ma swój własny przyspieszacz ale tylko dla użytkowników, którzy posiadają Premium-Account (płatne konto, można ściagac kiedy się chce i co się chce), w innych przyspieszaczach to jest poprostu blokowane. Najlepiej ściągac chyba w Operze z tego servera, ale i tu jest problem - nie można ponowic ściągania ani wznowic. Taki ten świat stworzony... smile.gif
papey
Siemka! Słuchajcie niewiem co jest grane ,ale sciagnelem wszystkie trzy czesci patcha,i jak przystapilem do rozpakowania to wyskakuja jakies bledy ze plik jest uszkodzony itp...wie ktos o co chodzi?? sad.gif
T-Mac
zle ci sie cos sciagnelo
norek
QUOTE(Mac516 @ Apr 23 2006, 08:36:05) [snapback]63898[/snapback]

Siema mam prośbe bardzo mi sie wasz patch z update podoba smile.gif ale czy mogli byście wrzycić nowego bootpacka a mianowicie zostawic wszystkie buciki oprucz tych np lotto tongue.gif i zamiast nich wrzucic NIKE TIEMPO LEGEND R10 biggrin.gif w takich gra ronaldinho jak by w tym bootpacku byly te buciki bylo by super rolleyes.gif

Nie bede dla jednych butow zmienial calego bootpacka...a w R10 zlotych gra tylko ronaldinho i miro klose wiec bezsens...a na lotto jeszcze przyjdzie pora w swiatowym futbolu gdyz jest to model na mundial 2006 przygotowany...pozdro
Mendus
hmm jak narazie jest zajebiscie, gra sie miodzioooo biggrin.gif nie zauwazylem narazie bledow ale jak zauwaze to napisze :] zajebisty patch pozdrawiam !!! biggrin.gif
Frank
Witam wszystkich na forum
Mam trzy pytania
Kiedy mozna spodziewac się ostatecznej wersji option files pytam bo pewnie każdy coś dla siebie jeszcze w nim pozmienia np. przypisywanie stadionów itd.
Czym spowodowane jest znikanie kibiców podczas wstawek przed meczem na Alianz Arena tak jest w moim przypadku.
Czy spodziewane są jeszcze jakieś duże poprawki czy tylko drobne szczegóły.
Pytam dlatego bo nie wiem czy edytowac sobie OF dla w/g własnego uznania czy radzicie jeszcze poczekac
dzieki z góry za odpowiedż
rybosz
ogólnie patch jest bardzo dobry
a apropo szukania dziury w całym smile.gif to mam taka prosbę a by w kolejnym uaktualnieniu znalazł się ten motyw co był w superpatchu a mianowicie melodia grania w czasie meczów reprezentacji Anglii (grana na kobzach)
modzik
No wreszcie moge sobie go sciagnac,bo pojawil sie na FF!:) Ale wymiata! Nawet nie wiedzialem,ze moje lacze potrafi tyle wyciagnac tongue.gif Jeszcze troche i zobacze,jak sie Panowie spisaliscie ! smile.gif
billy
a skad wziasc ofa do powerpatcha 2.1 z pełna kasa na pes shop albo odblokowanym shopem całym, albo czy moze byc of z 2.0 lub 1.0 bo w tych mam wszystko odblokowane? duzo to zmieni? jesli cokolwiek zmieni

z gory dzieki
Mościak
To se pograłem :/. Wszystko zrobiłem tak jak pisałao w tutorialu, a kurde jak włączam pesa to na chwilę pojawia się klepsydra, potem nic. Naciskałem tak kilkanaście razy to się wcześniej włączyło ale teraz ni cholery :/. CO robić?
Simon
zainstaluj calego pesa od poczatku

ja mam takie pytanie. bo wszystke jest zarabiste ale ja wolalem pilki ktore byly w w wersji 1.0. Podmenilem pilki i ikonki pilek z e-textu. ale nie wiem ktory plik odpowiada za nazwy pilek. prosze o pomoc
papey
QUOTE(billy @ Apr 23 2006, 13:56:02) [snapback]63966[/snapback]

a skad wziasc ofa do powerpatcha 2.1 z pełna kasa na pes shop albo odblokowanym shopem całym, albo czy moze byc of z 2.0 lub 1.0 bo w tych mam wszystko odblokowane? duzo to zmieni? jesli cokolwiek zmieni

z gory dzieki

tez bym prosil o odpowiedz....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.