FCB_HaGi
Jun 15 2006, 21:25
Siemka!! Mam taka prozbe

ma ktos moze KitServera najnowszego ze strojami, ale tak, zeby bylo jak najwiecej stroi z nowego sezonu 06/07

aha no i zeby bylo pod PowerPatcha!! czekam na odp i akies linki

pozdrawiam!!
Maharadza
Jun 16 2006, 08:43
QUOTE(Simon @ Jun 15 2006, 22:01:44) [snapback]72795[/snapback]
to jest kawalek z nhl 2005. ale tytulu teraz ci nie powiem bo nie pamietam
byłbym wdzieczny jakbys jakos zdobył tytuł tego utworku
Kiedy mozna sie spodziewac nowego patcha T-mac???
Rafaellomo
Jun 16 2006, 12:15
QUOTE(Maharadza @ Jun 15 2006, 21:07:24) [snapback]72788[/snapback]
mam pytanie do tworcow powerpatcha- jak sie nazywa ten utworek ktory słychac w powerpatch leci cos tam ' so if you lonely' ,kopsnijcie tytuł bo całkiem fajny kawałek

dzieki z góry

Ludzie... przecież to
Franz Ferdinand - Take Me Out! P.S.
Zmienienie muzyki w PP to był wspaniały pomysł! Chociaż parę utworów mi jakby nie pasuje (np. Money), ale to już rzecz gustu
A może ktoś mi powie czy OF z patha 2.5 będzie współdziałał z v 2.6 bo ten OF z 2.6 jest lipny jakiś
rosenkranc
Jun 16 2006, 14:13
QUOTE(had2 @ Jun 16 2006, 14:49:07) [snapback]72892[/snapback]
A może ktoś mi powie czy OF z patha 2.5 będzie współdziałał z v 2.6 bo ten OF z 2.6 jest lipny jakiś
a co Ty w nim lipnego widzisz? transfery? zawsze możesz sam poprzenosić...
ja mam tAki problem ze kiedy chce grac milanem wywala mnie do windowsa. dzieje sie tak podczas ustalania taktyki
QUOTE(Simon @ Jun 18 2006, 15:56:04) [snapback]73237[/snapback]
ja mam tAki problem ze kiedy chce grac milanem wywala mnie do windowsa. dzieje sie tak podczas ustalania taktyki
Dobrze zainstaluj Patha bo jest w nim wszystko ok
gra na pewno wiesza sie w meczu real madrid vs milan. przeinstalowalem cala gre i wiesza sie dalej. sprawdzcie to sami i wydajcie prosze jakas łatkę
sory ze pisze post pod postem ale z tego co czytalem na forum taki proble jest tez z innymi druzynami. prosze o rozwiazanie tewgo problemu
QUOTE(Simon @ Jun 18 2006, 19:37:54) [snapback]73287[/snapback]
gra na pewno wiesza sie w meczu real madrid vs milan. przeinstalowalem cala gre i wiesza sie dalej. sprawdzcie to sami i wydajcie prosze jakas łatkę
Jest wszystko okey tylko u niektórych bo patha nie umieją załadować!
ja nie moge prze model jestes. instalowalem gre i patch dwa razy i niby mi zle sie cos zaladowalo. a przed chwila probowalem zainstalowalem pp 2.5 i wszystko jest ok wiec nie piernicz mi ze nie umiem patcha zaladowac
Maharadza
Jun 19 2006, 17:53
generalnie jak gram lige i jak przegladam zawodnikow z roznych narodowosci to zamiast nazwy Peru przy tym panstwie jest "montenegro' a przy brazyli 'and' przy innych repreznatacjach np samo "i" zamiast nazwy panstwa tak jakby z nazwy Serbia and montenegro sie rozwalilo i rozne literki przy roznych krajach są ;/
Ponieważ jest to mój pierwszy post na forum...Witam wszystkich

Mam pewien problem...od dłuższego czasu gram na PP.Zawsze instaluje wszystkie łatki według instrukcji lecz mimo to musiałem cos zrobić nie tak, ponieważ gdy wygrywam jakieś mistrzostwa i zaczyna się uroczystość wręczania pucharu gra mi wyskakuje do Windowsa

o ile po wygraniu np. Mistrzostw Europy można było poprostu szybko przyspieszyć spacją to np po wygraniu Master League gra odrazu wyskakuje do Windowsa...

Jeśli ktoś miał podobny problem lub wie co musze zrobić to proszę o rade...
jezeli mecz finalowy byl rozgrywany na santiago bernabeu bedzie tak zawsze musisz wgrac ten nowy stadion santiago od gwidonia link jest troche wczesniej poszukaj lub w archivum newsow na IO
Rzecz się dzieje po pokonaniu w ostatnim meczu Master League Lokomotiv Moscow...Mecz rozgrywany jest na Classic stadium..Gdy zaczyna lecieć "We are the champions" gra wyskakuje do Windowsa...Na innych stadionach przy innych rozgrywkach jest to samo tyle ze gra wyskakuje dopiero po kilku chwilach do Windowsa, przez co da się ominąć problem naciskając spacje...Niestety w ML nie
QUOTE(Simon @ Jun 19 2006, 14:24:51) [snapback]73411[/snapback]
ja nie moge prze model jestes. instalowalem gre i patch dwa razy i niby mi zle sie cos zaladowalo. a przed chwila probowalem zainstalowalem pp 2.5 i wszystko jest ok wiec nie piernicz mi ze nie umiem patcha zaladowac
A jakiego masz DKZ Studio bo potrzebny jest 0.92
mam 0.92 ale kurde co to ma do rzeczy?
Lukassch
Jun 20 2006, 15:06
Hmmm a ja mam inny problem - mam zainstalowane wszystkie Power Patche od 1.0 do 2.6 i zauważyłem bug: gdy gramy zespołem, który w podstawce nie miał licencji (np. liga angielska) to podczas meczu w "Formation Settings" nie ma niektórych literek a po wybraniu "Change player" w tymże menu (formation settings) gra wywala do Windowsa :/
Edit: kolejny bug - nie mogę zacząć ML :/ gdy wybieram "Match start" gra się zawiesza :/
to mi sie wydaje ze masz cos z grafika. sproboj 3d analyzerem sie pobawic
A kiedy wejdzie oczekiwana łatka 3.0?
Mam nadzieję,że w następnym updatecie dodacie stroje reprezentacjom tzn cale pomarańczowe dla Holandii, całe czerwone dla Ghany itd...
Plus oczywiście nowe stroje dla klubów.
Na PowerPatchu gra w Pro Evolution Soccer 5 to sama przyjemność...
Tak trzymać chłopaki...
AdrianJ
Jun 24 2006, 19:55
Zdecydowanie najlepszy patch na PC!

Dzięki niemu znó zacząłem ciorać w PES5 z wielką frajdą po kilka godzin dziennie!WOOHOO brawa panowie

Już nie mogę się doczekać wersji 3.0:)
Witam!
Chciałbym zwrócić się o pomoc, ponieważ kolejny raz z rzędu odinstalowuje i wgrywam PP co nie daje skutku, kombinuje i nic, wszystko zrobiłem zgodnie wg. tutorialu.
Instaluje PP na gołego PESa i tak w kółko:

Czy może to mieć związek z kartą graficzną czy czymś innym ?
ps: Moja nieszczęsna grafa, z którą nie raz mam problemy do Geforce 5200FX.
Liczę na wsparcie

Pozdrawiam
HS89
Matiii
Jun 24 2006, 20:59
QUOTE(GKTR @ Jun 24 2006, 21:39:48) [snapback]74332[/snapback]
Witam!
Chciałbym zwrócić się o pomoc, ponieważ kolejny raz z rzędu odinstalowuje i wgrywam PP co nie daje skutku, kombinuje i nic, wszystko zrobiłem zgodnie wg. tutorialu.
Instaluje PP na gołego PESa i tak w kółko:

Czy może to mieć związek z kartą graficzną czy czymś innym ?
ps: Moja nieszczęsna grafa, z którą nie raz mam problemy do Geforce 5200FX.
Liczę na wsparcie

Pozdrawiam
HS89
A wgrałeś plik uruchamiający(exe)?
witam panowie czy ma ktos Option file do wersji 2.6 z full kasą i nic nie odblokowanym ? bo wlasnie zainstalowalem patcha i lipa, tylko jedna piła, 5* itd. ^^'
proszę, masz tu tego OF na dwóch serwerach
BADONGORAPIDSHARE
AdrianJ
Jun 25 2006, 10:16
Sorki ciągle piszecie o powerpatchu 2.6 a ja widzę tylko 2.5-gdzie jest ta wersja 2.6?
P.S Używałem opcji szukaj..
freddie88
Jun 25 2006, 10:33
mam takie pytanie:
jezeli mam powerpatcha 1.0 i chce sobie wgrac najnowsza łatke to musze wgrywac wszystkie poprzednie
łatki??
powerpatch jest wypasiony , czemu wczesniej sobie go nie zainstalowalem :/ ,ale ja glupi bylem
Matiii
Jun 25 2006, 11:36
QUOTE(freddie88 @ Jun 25 2006, 12:37:24) [snapback]74418[/snapback]
mam takie pytanie:
jezeli mam powerpatcha 1.0 i chce sobie wgrac najnowsza łatke to musze wgrywac wszystkie poprzednie
łatki??
powerpatch jest wypasiony , czemu wczesniej sobie go nie zainstalowalem :/ ,ale ja glupi bylem

Musisz.
QUOTE(Ader111 @ Jun 25 2006, 12:20:06) [snapback]74412[/snapback]
Sorki ciągle piszecie o powerpatchu 2.6 a ja widzę tylko 2.5-gdzie jest ta wersja 2.6?
P.S Używałem opcji szukaj..
http://rapidshare.de/files/21616658/PowerPatch_2_5.rar.html prosze bardzo link do v 2.6
freddie88
Jun 25 2006, 18:13
WYDAJE MI SIE ,ZE W PIERWOTNEJ WERSJI POWERPATCHA BYL LEPSZY RIQUELME. W NAJNOWSZEJ ŁATCE JEST TROSZKE LIPNY.
OGOLNIE TO PP SPRAWIL ,ZE ZNOWU W PES-a GRAM Z WIELKA PRZYJEMNOSCIA . CZEKAM TERAZ TYLKO NA ORANG EKSTRAKLASE
AdrianJ
Jun 25 2006, 18:14
Dziękuję za linka ale z tego co widzę jest napisane 2.5 na pliku

Więck skąd to 2.6?Bo z tego tematu forum na pierwszej stronie też jest link do 2.5 i ten plik już ściągnąłem i zainstalowałem już dawno.Tylko skąd to 2.6??I co daje wersja 2.6?
QUOTE(Matiii @ Jun 24 2006, 23:03:37) [snapback]74336[/snapback]
A wgrałeś plik uruchamiający(exe)?
To znaczny ? Wybaczcie moje głupie pytania, ale jestem mało doswiadczonych w tych sprawach :|.
Poczes
Jun 25 2006, 23:17
Witam
http://rapidshare.de/files/22627109/PowerPatch_2_6.rar.html link do pp 2.6
Mam problem z pp wer 2.6 mianowicie wiekszosc graczy szczegolnie tych slabszych ale nie tylko (nedved np) maja czarne zwykle buty beznadziejnie wygladajace. To jest normalne czy cos spapralem w trakcie instalacji?
Oczywiscie wszystko robilem wg. wskazowek. Prosze o odpowiedz
Pozdrawiam
freddie88
Jun 25 2006, 23:20
czemu w powerpatchu 2.6 zostaly zmienione stroje ,ktore sa widoczne przed meczem jak sie wybiera ich kolor??? wiem , troszke namieszalem
Maharadza
Jun 26 2006, 08:05
QUOTE(Poczes @ Jun 26 2006, 01:21:44) [snapback]74559[/snapback]
Witam
http://rapidshare.de/files/22627109/PowerPatch_2_6.rar.html link do pp 2.6
Mam problem z pp wer 2.6 mianowicie wiekszosc graczy szczegolnie tych slabszych ale nie tylko (nedved np) maja czarne zwykle buty beznadziejnie wygladajace. To jest normalne czy cos spapralem w trakcie instalacji?
Oczywiscie wszystko robilem wg. wskazowek. Prosze o odpowiedz
Pozdrawiam
generalnie tez mam ten problem,ale wydaje mi sie ze to od kitservera,wiekszosc graczy ma te same czarne najory,ale mi to az tak bardzo nie przeszkadza.pozdro
DJcOOkie
Jun 26 2006, 14:14
Mi natomiast gra zalicza powazna zwieche przy wyborze druzyn.
Wylapalem to w takim zestawieniu:
Inter vs. Juve
Arsenal vs. Milan
Sprawdzcie u siebie.
Pozatym wybor koszulek tez jest dziwaczny, czesto jest tak, ze koszulka w meczu ma zupelnie inny kolor niz przy jej wyborze...
Poczes
Jun 26 2006, 15:45
Dzieki Maharadza za odpowiedz. No w sumie mi to tez nie robi wiekszej roznicy ale balem sie ze cos zepsulem przy instalacji bo o ile sie nie myle wczesniejsze czesci pp tego nie mialy.
DJcOOkie ja mialem to samo z tymi miniaturkami strojow a powodem bylo to ze zapomnialem poprostu w folderze kitserwer nacisnac setup/instal
te czanre buty to sa tylko dlatego ze sa zle ustawione korki w edit mode. po prostu chlopaki robiac OF z PP przez przypadek (chyba) nie ustawili nike ronaldinho tiempo tylko jakies edytowalne buty
AdrianJ
Jun 26 2006, 16:57
Wgrałem kitserver z PESEVOLUTIONMIX2006 FINAL WORLD CUP patch i miałem zamiast Wisły i Legii inne stroje Joga bonito i Addidas +10.TO akurat mnie nie zaskoczyło,ale chcę mieć z powrotem moją Wisełkę i Legię.W grze stroje są(tzn.podczas meczu bo zamieniełem pliki)ale przy wyborze drużyn nie ma kiedy wybieramy strój są jakieś zwykłe badziwne żólto-białę koszulki-najzwyklejsze na świecie.I tu pojawia się moje pytanie-jak to zmienić?
lookass
Jun 26 2006, 17:45
Witam. Mam problem. Chodzi mianowicie o to że PP 2.5 po prostu wywala mi po ustawieniu skladu a takze podczas włączania Edit Mode bez zadnego komunikatu do windowsa

Nie wiem czym to jest spowodowane ale na 99% poprawnie go zainstalowałem (trudno nie zainstalować tym bardziej że jest video tutorial) Moja karta to GeForce 2 TI 64 MB

Mam nadzieje że ktoś wie czym to może być spowodowane ...
Edit_________
Oh shit dawno nie zagladalem do tych działow nie zauwazyłem że jest dział "problemy z patchowaniem" wiec wkleje tego posta tam...
AdrianJ
Jun 26 2006, 18:40
Może masz za słabą kartę-bo ten patch polepsza trochę grafę w grze i w tym problem-w innym topicu piszesz o nowych piłkach,że Ci nie działąją-to dlatego,że tekstury są baardzo wysokiej jakości.
lookass
Jun 26 2006, 18:59
Hmm z tą słabą kartą masz racje ale czy nie da sie jakos pogorszyć w takim razie jakości tych tekstur ? LOD Mixer coś da? Bo ustawilem wszystko na Low i i tak wywaliło... wywalilem teraz wszystko z rejestru po deinstalacji PESa i probuje jeszcze raz zainstalowaćmam nadzieje ze tym razem pojdzie bo w innym przypadku najnowsze sklady zobacze tylko na jakims OFie :/
To może mieć także wpływ na to że wywala mi do windy w Edit Mode ? (mam nadzieje ze chociaz znajde przyczyne bo wtedy łatwiej o naprawe... )
AdrianJ
Jun 26 2006, 19:12
Mi też czasem wywala chociaż kartę mam nową.Gdiześ przeczytałem,że to może być wina kitservera.
Maharadza
Jun 26 2006, 19:23
QUOTE(Ader111 @ Jun 26 2006, 21:16:17) [snapback]74690[/snapback]
Mi też czasem wywala chociaż kartę mam nową.Gdiześ przeczytałem,że to może być wina kitservera.
spróbuj z 3d analyzerem ,powinno pomoc ,mialem to samo,ale uruchamiam teraz przez ten program i jest si,raz na jakis czas wyskoczy ,ale raczej zadko.
QUOTE(Ader111 @ Jun 26 2006, 19:01:28) [snapback]74665[/snapback]
Wgrałem kitserver z PESEVOLUTIONMIX2006 FINAL WORLD CUP patch i miałem zamiast Wisły i Legii inne stroje Joga bonito i Addidas +10.TO akurat mnie nie zaskoczyło,ale chcę mieć z powrotem moją Wisełkę i Legię.W grze stroje są(tzn.podczas meczu bo zamieniełem pliki)ale przy wyborze drużyn nie ma kiedy wybieramy strój są jakieś zwykłe badziwne żólto-białę koszulki-najzwyklejsze na świecie.I tu pojawia się moje pytanie-jak to zmienić?

ja tak mialem jak wgralem kitserver 5.2.0 musisz skopiowac sobie plik .map od strojow,z jakiegos starszego kitservera i zastapic nim ten sam plik w folderze od tego nowego kitservera ,w tym pliku znajduja sie sciezki do odpowiednich strojów ,odpowiednich druzyn.pozdro
AdrianJ
Jun 27 2006, 05:23
Niestety nie pomogło a mam wersję 5.2.1 kitservera
lookass
Jun 27 2006, 07:41
QUOTE(Maharadza @ Jun 26 2006, 21:27:49) [snapback]74691[/snapback]
spróbuj z 3d analyzerem ,powinno pomoc ,mialem to samo,ale uruchamiam teraz przez ten program i jest si,raz na jakis czas wyskoczy ,ale raczej zadko.
Dzięki stary kiedyś próbowałem 3d Analyzera ale to nic nie dawało ale tym razem się udało...

Mam przy okazji pytanka. Czy przy PP 2.6 podczas wyborów stroje nie powinny być takie jak na meczu? U mnie są takie zwykłe PESowe a nie te 2D... ( w meczu jest w Polsce husarz itp)
Pytanie 2: Opłaca się instalować faceserver (on jest z kitserverem?) bo czytałem o różnych problemach ....
Witam

Ponieważ dziś przypadkowo skasował mi plik E_TEXT.Mam prośbę, aby ktoś wrzucił na jakiś serwer(najlepiej Rapid Share) ten właśnie plik...Chodzi mi o wersje z powerpatcha 1.0... Z góry dzięki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.