Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powerpatch Ver 2.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Mac516
Ja też bym prosił o wrzucenie tego samego OF-a z wersji 2.1 tylko ze z max kasa w PES-SHOPIE smile.gif tongue.gif biggrin.gif triangle.gif x2.gif square.gif l1.gif l2.gif
torin
QUOTE(Mac516 @ Apr 23 2006, 12:24:59) [snapback]63978[/snapback]

Ja też bym prosił o wrzucenie tego samego OF-a z wersji 2.1 tylko ze z max kasa w PES-SHOPIE smile.gif tongue.gif biggrin.gif triangle.gif x2.gif square.gif l1.gif l2.gif

Prosze bardzo
PowerPatch 2.1 Optionfile 99999 PES Points
Mac516
Wielkie dzięki tongue.gif smile.gif triangle.gif x2.gif
Simon
ja mam takie pytanie. bo wszystke jest zarabiste ale ja wolalem pilki ktore byly w w wersji 1.0. Podmenilem pilki i ikonki pilek z e-textu. ale nie wiem ktory plik odpowiada za nazwy pilek. prosze o pomoc
Węgluś
QUOTE(papey @ Apr 23 2006, 10:12:32) [snapback]63910[/snapback]

Siemka! Słuchajcie niewiem co jest grane ,ale sciagnelem wszystkie trzy czesci patcha,i jak przystapilem do rozpakowania to wyskakuja jakies bledy ze plik jest uszkodzony itp...wie ktos o co chodzi?? sad.gif

ja też miałem taki problem. już ci mówie o co chodzi: jak masz nazwe POWERPATCH v[1].2.part.1 to w jednym parcie jest inna nazwa a mianowicie: POWERPATCH_v[1]..... lub POWERPATCH v_[1] jakoś tak. czyli chodzi o to, że pliki muszą mieć te same nazwy! jak nie zczaisz to napisz swoje GG to ci wytłumacze obszerniej.
Simon
odpowie mi ktos na pytanie jaki plik odpowiada za nazwe pilek w menu?
Drożdżówa
Wyczaiłem błąd biggrin.gif - mianowicie Siergiej Barbarez z HSV ma twarz Radka Sobolewskiego tongue.gif Pozdr0 rolleyes.gif
Simon
odpowie mi ktods na moje pytanie w koncu? dry.gif
modzik
QUOTE(Simon @ Apr 23 2006, 16:33:57) [snapback]64023[/snapback]

odpowie mi ktods na moje pytanie w koncu? dry.gif

Moze nikt nie wie? tongue.gif Ja w kazdym razie na pewno nie.

Dla mnie poprawka okazala sie strzalem w 10! smile.gif Po rozegraniu kilkunastu spotkan nie dopatrzylem sie bledow,ktore by mi w razacy sposob przeszadzaly! smile.gif Az sie boje pomyslec,co to bedzie w v. 3.0 ! tongue.gif
Jak troche jeszcze pogram,to sie dokladniej wypowiem,a teraz to tylko jedno : KAWAL DOBREJ ROBOTY PANOWIE ! ! ! cool.gif
tomky
Torin napisał że Bayern nie ma tu slotu musycznego na przyśpiewki....czy można coś samemu zadziałać aby jednak były przyśpioewki dla tego klubu.W superpatchu sam je wrzucałem i grało jak należy???
Dobra poradziłem sobie wrzuciłem przyśpiewki Bayernu i jest oki.
Pozdro
albin99
QUOTE(torin @ Apr 23 2006, 12:31:18) [snapback]63980[/snapback]

mozna dac na rapida albo ff
Węgluś
QUOTE(albin99 @ Apr 23 2006, 20:13:28) [snapback]64059[/snapback]

mozna dac na rapida albo ff

http://rapidshare.de/files/18641797/KONAMI...ES5OPT.rar.html wystarczylo poszukac na wczesniejszych stronach(strona2)
albin99
QUOTE(Węgluś @ Apr 23 2006, 18:44:10) [snapback]64064[/snapback]

http://rapidshare.de/files/18641797/KONAMI...ES5OPT.rar.html wystarczylo poszukac na wczesniejszych stronach(strona2)

ale mi chodzi do poprawki 2,1
Capitan Tsubasa
Albin99 masz
PowerPatch 2.1 Optionfile 99999 PES Points
albin99
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Apr 23 2006, 19:07:19) [snapback]64068[/snapback]

dziękówa
Mendus
kocham was :* przyspiewki juventusu sa wykurwione !!!!! grazie DEL PIERO :DDDDDDDDD pozdro i sciagac takie czegos nigdzie nei ma jak tego power patcha :]
Grabi
Witam ! Patch jest naprawde świetny, chylę czoła jego twórcom. Naprawde dobra robota !!!! Dzięki wam tak gra stała się prawdziwą symulacją piłki kopanej smile.gif Co do rzeczy, które zaobserwowałem. Mianowicie :
- logo Tottenhamu jest czarne, tzn jest jakieś inne, może to jest nowe logo, nie wiem wink.gif kogut jest czarny i ma białą głowę biggrin.gif

- podczas edycji zawodników po zmianie ustawień np : korków, po próbie zapisania, następuje zmiana twarzy. Jednym z przykladów jest twarz Defoe. Jak na razie odkryłem tylko 2 piłkarzy z takim " dolegliwosciami ". Pozdrawiam
Modulo
No T-Mac i spółka, wszyscy na kolana i chyli czoła przed wami => Update is fucking zaj***y!! A przyśpiewki Manchesteru wgniatają w fotel, wogóle wszystko śmiga doskonale, jest great, 3mac tak dalej!! Jedyny bug to już wczesniej wspomniane logo Totenhamu. Pozdro!! GLORY GLORY MAN UNITED!! GLORY GLORY MAN UNITED!! biggrin.gif
BoBaN
Panowie mam pytanie, czy po zainstalowaniu update musze znów wgrywać ballpack dla mx'a zeby wszystko działało??
T-Mac
QUOTE(Grabi @ Apr 23 2006, 22:51:12) [snapback]64093[/snapback]

Witam ! Patch jest naprawde świetny, chylę czoła jego twórcom. Naprawde dobra robota !!!! Dzięki wam tak gra stała się prawdziwą symulacją piłki kopanej smile.gif Co do rzeczy, które zaobserwowałem. Mianowicie :
- logo Tottenhamu jest czarne, tzn jest jakieś inne, może to jest nowe logo, nie wiem wink.gif kogut jest czarny i ma białą głowę biggrin.gif

- podczas edycji zawodników po zmianie ustawień np : korków, po próbie zapisania, następuje zmiana twarzy. Jednym z przykladów jest twarz Defoe. Jak na razie odkryłem tylko 2 piłkarzy z takim " dolegliwosciami ". Pozdrawiam

nie ruszaj twarzy bo defoe ma specjalna morde i jak bedziesz grzebal w jego mordzie wlosy oczy itp to przeskoczy na normal face a tam jej nie ma poniewaz dalismy tam kogos innego
to nie jest blad tak jest z kazdym graczem ktory posiada specjalna twarz (zidane, ronaldinho ... )

QUOTE(BoBaN @ Apr 23 2006, 23:17:30) [snapback]64102[/snapback]

Panowie mam pytanie, czy po zainstalowaniu update musze znów wgrywać ballpack dla mx'a zeby wszystko działało??

tak
KaCzMaR
moje problemiki z pp przedstawiaja sie nastepujaco !!

glosniki jak by zaczely mi trzeszczec kiedy komentator cos mowi !! wczesniej tego nie bylo !!

no i w momencie wybierania stroju te ikonki sa takie jak w iss 95 smile.gif a w pierwszym pp byly wypasne juz z logiem i wogole !!

pozatym bajeczka mordki fajnie mi juz smigaja bo w pp1 bylo cos z nimi nie tak jak trzeba (fałdowały ise smile.gif ) !!

pozdro

norek
QUOTE(KaCzMaR @ Apr 24 2006, 09:14:39) [snapback]64139[/snapback]

moje problemiki z pp przedstawiaja sie nastepujaco !!

glosniki jak by zaczely mi trzeszczec kiedy komentator cos mowi !! wczesniej tego nie bylo !!

no i w momencie wybierania stroju te ikonki sa takie jak w iss 95 smile.gif a w pierwszym pp byly wypasne juz z logiem i wogole !!

pozatym bajeczka mordki fajnie mi juz smigaja bo w pp1 bylo cos z nimi nie tak jak trzeba (fałdowały ise smile.gif ) !!

pozdro

powinienes wlasnie dostac bana albo duzo ostrzezenia....
zainstaluj dobrze patcha i dopiero wtedy mow ze kitsy 2d nie tak albo ze w pp v.1 mordy sie falodwaly..poporstu zle zainstalowales i to caly blad...bywaj
luke
Jak można pominac zapisywanie plikow na nowo w folderze dat "saving rad" podczas instalacji PP w DKZ Studio pomiedzy kolejnymi krokami instalacji patha tak jak jest to pokazane w tuotorialu
kamillo1985
Przepraszam że tutaj ale czy mogę prosić o nowe linki do power patcha 1.0 Gdyż te na filefront niedziałają. Z Góry dzięki
the_hdk
hey mam problem. Jak proboje zagrac mecz luk editowac wyskakuje mi error w ntd.dll i wraca do windowsa

moze mi ktos pomuc?
maciek_ssi
Jak ktoś przez ostatnie tygodnie zajmował się zbieraniem batatów w Bangladeszu, to przypominam: PP dostępny jest w sieci torrent i jest seedowany.

PES5 polEvo & ISSOnline PowerPatch 1.0
PES5 polEvo & ISSOnline PowerPatch 2.0 + 2.1

Statystyki PES5 polEvo & ISSOnline PowerPatch 1.0 są źle wyświetlane (stało się to z mojej winy). Ale nie znaczy to, że nikt nie posiada tych plików - one nadal są seedowane, a przynajmniej do piątku.
Pobieranie PES5 polEvo & ISSOnline PowerPatch 2.0 + 2.1 powinno przebiegać już poprawnie.
luke
"Aby poprawnie zainstalowac patcha nalezy zrobic wszystko dokladnie tak jak w tutorialu video ktory znajdziecie w update" - T-mac
W tutorialu przy instalowaniu update Powerpatha przez DkZ pomiędzy wgrywaniem kolejnych części patha - 0_sound.afs, 0_text.afs pojawia sie tylko loading... ; u mnie jeszcze saving rad. Domyślam sie że jest to zwiazane z ustawieniami DkZ. Jak pominać ten krok "saving rad".
luke
juz wiem dlaczego sie tak dzieje, po prostu nie ma tego gdy patha wgrywa sie po raz drugi
luke
Gram od 2 dni na update PP. Mysle ze powinniscie dodac wiecej twarzy, dopasowac kolor wlosow do grzywki wielu zawodnikom np. sergio ramos. Jesli chodzi o twarze to nie daliscie chociazby najnowszych produkcji Mystiqa - Riquelme, Adriano, Affelay itd. Nie ma lepszych. Poza tym niektore przyspiewki podczas meczu sie nagle urywaja. Reszta jest the best. Dzieki T-mac i spółka.
P.S. czy wie ktos dlaczego po wejsciu w master league ekran z topicami jakos wolno chodzi.
szyma
Luke istnieje takie cos jak Edit edytuj posty a nie piszesz trzy pod soba pzdr
grzesio1712
teraz PP v2.1 jest o niebo lepszy od "o niebo lepszego PP v1.0 od SuperPatcha" blink.gif
PS. luke a edytowac posty nielaska ?
torin
QUOTE(maciek_ssi @ Apr 24 2006, 17:02:54) [snapback]64234[/snapback]

Jak ktoś przez ostatnie tygodnie zajmował się zbieraniem batatów w Bangladeszu, to przypominam: PP dostępny jest w sieci torrent i jest seedowany.

PES5 polEvo & ISSOnline PowerPatch 1.0
PES5 polEvo & ISSOnline PowerPatch 2.0 + 2.1

Statystyki PES5 polEvo & ISSOnline PowerPatch 1.0 są źle wyświetlane (stało się to z mojej winy). Ale nie znaczy to, że nikt nie posiada tych plików - one nadal są seedowane, a przynajmniej do piątku.
Pobieranie PES5 polEvo & ISSOnline PowerPatch 2.0 + 2.1 powinno przebiegać już poprawnie.

Dobra robota, dzieki za wspieranie downloadu.
Odnosnie ostatnich krytycznych uwag w sprawie herbu Tottenhamu, tak wlasnie wyglada aktualny, wiec prosze mi tu nie pisac ze to jakis blad tongue.gif
KwiAtek
Witam, od momentu zainstalowania powerpatcha 2.0 zmagam sie z pewnym problemem - gra okrutnie przycina. Wczesniej smigalo pieknie a teraz strasznie 'zabi'. Moze ktos pomocny wyjasnilby mi przyczyne takiego stanu rzeczy i ewentualnie jakos temu zaradzil?wink.gif Z gory thx za pomoc
Mike85
Jak wspominałem patch jest zrobiony doskonale, dobra robota. Kolejne moje spostrzeżenia to:

1) Faktycznie przyspiewki czesto pojawiaja sie na krótko i znikają.

2) Komentator nie wymawia nazwy Bayeru Leverkusen

3) Mam nadzieje ze niktóre twarze beda poprawione w nastepnym uaktualnieniu.

Pozdro
BoBaN
Update świetny, wiele poprawił w grze:) Mam nadzieję, że wersja 3.0 poprawi kilka twarzy i kilka będzie dodanych. Liczę na to, że ze składu legendarnych zawodników znikną Fredy Adu i Carlos Alberto i normalnie wylądują w składach swoich reprezentacji i dostaną swoje twarze. Twarze do poprawki: Robinho zdecydowanie. (Pika, Nord zrobił bdb Robinho gdyby np. Norek zrobił collaba z nim to było by extra, kolejna twarz to Becks, fryz do poprawy na nowszy:P, jeszcze jedno:p Komentarz do Soldado to Jotha, mozna by było to poprawić, poza tym mogła by się pojawić jego twarz w PP 3.0, także twarze De La Reda, P. Garci, D. Lopeza, Pavona, jeśli na te twarze nie znajdzie się miejsca, to mozna by było powrzucac dobrze wyedytowane twarze z choć drobnym podobieństwem:p. W grze powinni się pojawić tacy zawodnicy jak Kerlon Moura Souza, Giovanni Dos Santos, Enzo Giovanni Scorza, Lebohang Mokoena, Sergio Aguero, i jeszcze paru bardzo utalentowanych młodziaków. Moge pomóc w edycji twarzy zawodników którym załoga tworzaca nie przyzna własnych twarzy w kolejnej wersji PP. Wystarczy się odezwać:) Pozdrawiam Twórców! Dobra Robota! cool.gif

PS. Drobne błędy: Cassilasowi coś wystaje z głowy:P tak samo u Ronaldo. Jak wypatrzę coś jeszcze to dam znać.
Blink

ogólnie patch v2.1 jest wypasiony i naprawde bardzo dobrze dopracowany, szacunek dla tworcow...ale jest kilka błedow na ktore warto zwrocic uwage, w sumie nie wiem czy to az takie błedy;)ale zawodnicy legii i wisełki mogliby miec własne mordki tak jak to bylo w ktoryms paczu z Legią i Wisłą..w przyszłosci kiedy bedziecie przygotowywać v3 mozecie wziac to pod uwage...reszta jest ok, zdecydowanie najlepszy patch z jakim sie spotkałem.
dawid_18
T-mac mam takie pytanie, mam PowerPatcha 1.0 i update PowerPatch v2.1 (sciagniete obydwa z mininovej) czy potrzebny jest jeszcze update v2.0 zeby wszystko dzialalo porpawnie czy to wystarczy ? Bo niewiem czy jest sens instalowac jezeli moze jeszcze czegos brakowac. Z gory dziekuje za odpowiedz.
modzik
QUOTE(KwiAtek @ Apr 25 2006, 00:00:41) [snapback]64313[/snapback]

Witam, od momentu zainstalowania powerpatcha 2.0 zmagam sie z pewnym problemem - gra okrutnie przycina. Wczesniej smigalo pieknie a teraz strasznie 'zabi'. Moze ktos pomocny wyjasnilby mi przyczyne takiego stanu rzeczy i ewentualnie jakos temu zaradzil?wink.gif Z gory thx za pomoc

Wystarczy,ze w lodmixerze ustawisz nizsze wartosci,bo na tutorialu wiekszosc zostala ustawiona na 1,co na slabszych kompach powoduje wlasnie takie przycinania. ja osobiscie gram na 1,1,2,3,3 i smiga zarabiscie ! smile.gif Pozmieniaj te paramatry,a na pewno to pomoze smile.gif

QUOTE(dawid_18 @ Apr 25 2006, 13:03:13) [snapback]64353[/snapback]

T-mac mam takie pytanie, mam PowerPatcha 1.0 i update PowerPatch v2.1 (sciagniete obydwa z mininovej) czy potrzebny jest jeszcze update v2.0 zeby wszystko dzialalo porpawnie czy to wystarczy ? Bo niewiem czy jest sens instalowac jezeli moze jeszcze czegos brakowac. Z gory dziekuje za odpowiedz.

Wiem,ze to pytanie nie jest do mnie,ale znam na nie odpowiedz wink.gif Radze Ci sciagnac v. 2.0 poniewaz wlasnie w tym zostaly wszystkie poprawki wzgledem v. 1.0. W updacie 2.1 jest tylko naprawiony blad z Benfica i nazwy niektorych klubow. Mozesz sobie porownac chociazby wage 2.0(318 Mb po rozpakowaniu) i 2.1(1,78 Mb po rozpakowaniu). Wydaje mi sie,ze wyczerpujaco Ci to wszystko wyjasnilem smile.gif
dawid_18
Dzieki modzik ze chcesz mi pomoc smile.gif ale jak wczesniej napisalem sciagalem z mininovej i ten powerpatch v2.1 zajmuje 221 mb, i wlasnie niewiem czy jest sens sciagac ver.2.0. Z gory dziekuje za pomoc.
Mendus
QUOTE(KwiAtek @ Apr 25 2006, 00:00:41) [snapback]64313[/snapback]

niestety ja tez tak mam, gram na najgorszych detalach i wogole ale nie wyrabia za bardzo, tzn. zalezy na jakim stadionie :/ duzo nerwow przez to
Simon
spytam sie jeszce raz na wszelki wypadek jakby ktos nie przeczytal:

chcialbym wiedziec jaki plik odpowiada za nazwy pilek w grze. zmienilem sobie ballpacka na tego z wersji 1.0 ale nie wiem ktore plik mam pomienic zeby miec poprawne nazwy pilek. help
Kriss91
Nie wiem czy to poprawiliście w OF 2.1, ale w OF 2.0 Niemcy mieli zamiast Alianz Arena (jak to było w OF v.1) jakiś inny stadion.
KwiAtek
QUOTE(modzik @ Apr 25 2006, 12:21:49) [snapback]64355[/snapback]

Wystarczy,ze w lodmixerze ustawisz nizsze wartosci,bo na tutorialu wiekszosc zostala ustawiona na 1,co na slabszych kompach powoduje wlasnie takie przycinania. ja osobiscie gram na 1,1,2,3,3 i smiga zarabiscie ! smile.gif Pozmieniaj te paramatry,a na pewno to pomoze smile.gif

Kombinowalem w lodmixerze, zmienialem rozdzialke i dalej lipa. Zastanawia mnie tylko dlaczego od momentu zupdate'owania PP do wersji 2.0 zaczal sie slideshow, wczesniej spokojnie smigalo na najwyzszych detalach i o jakimkolwiek zlagowaniu nie bylo mowy dry.gif
torin
QUOTE(Simon @ Apr 25 2006, 12:44:09) [snapback]64360[/snapback]

spytam sie jeszce raz na wszelki wypadek jakby ktos nie przeczytal:

chcialbym wiedziec jaki plik odpowiada za nazwy pilek w grze. zmienilem sobie ballpacka na tego z wersji 1.0 ale nie wiem ktore plik mam pomienic zeby miec poprawne nazwy pilek. help

Pliki o nr 112, 117, 148, 243, 248, 252.
modzik
QUOTE(dawid_18 @ Apr 25 2006, 14:16:55) [snapback]64357[/snapback]

Dzieki modzik ze chcesz mi pomoc smile.gif ale jak wczesniej napisalem sciagalem z mininovej i ten powerpatch v2.1 zajmuje 221 mb, i wlasnie niewiem czy jest sens sciagac ver.2.0. Z gory dziekuje za pomoc.

Jezeli on tyle zajmuje,to nie ma sensu,zebys sciagal v.2.0 bo widocznie w tym v.2.1 ktory sciagnales zostal juz zawarty 2.0. Na to wlasnie wychodzi jakby na to nie patrzec wink.gif

QUOTE(KwiAtek @ Apr 25 2006, 15:31:03) [snapback]64366[/snapback]

Kombinowalem w lodmixerze, zmienialem rozdzialke i dalej lipa. Zastanawia mnie tylko dlaczego od momentu zupdate'owania PP do wersji 2.0 zaczal sie slideshow, wczesniej spokojnie smigalo na najwyzszych detalach i o jakimkolwiek zlagowaniu nie bylo mowy dry.gif

Hmm .. no to troche dziwne ... a zacina Ci nawet wtedy,gdy w lodmixerze ustawisz tak niskie wartosci,ze pilkarze biegaja jak pingwiny-tzn. nie uzywaja rak tongue.gif Bo jezeli przycina Ci nawet wtedy,to blad musi byc gdzie indziej ...
A zainstalowales wszystko poprawnie? (tak sie juz pytam ... dla pewnosci)
KwiAtek
QUOTE(modzik @ Apr 25 2006, 15:58:36) [snapback]64412[/snapback]

Hmm .. no to troche dziwne ... a zacina Ci nawet wtedy,gdy w lodmixerze ustawisz tak niskie wartosci,ze pilkarze biegaja jak pingwiny-tzn. nie uzywaja rak tongue.gif Bo jezeli przycina Ci nawet wtedy,to blad musi byc gdzie indziej ...
A zainstalowales wszystko poprawnie? (tak sie juz pytam ... dla pewnosci)

Zainstalowalem wszystko poprawnie, ale co takiego jest w wersji 2.0 i wyzszej ze moj komp nie wyrabia to nie wiem. Szkoda, ze bede chyba musial pozostac przy wersji 1.0 bo nie bede ustawial wszystkiego na low wink.gif
Czyzby wersja 2.0 byla robiona lepsza technologia czy co? ohmy.gif
modzik
QUOTE(KwiAtek @ Apr 25 2006, 19:45:29) [snapback]64437[/snapback]

Zainstalowalem wszystko poprawnie, ale co takiego jest w wersji 2.0 i wyzszej ze moj komp nie wyrabia to nie wiem. Szkoda, ze bede chyba musial pozostac przy wersji 1.0 bo nie bede ustawial wszystkiego na low wink.gif
Czyzby wersja 2.0 byla robiona lepsza technologia czy co? ohmy.gif

Wg. mnie nie tam niczego wiecej,co bylo w pierwszej wersji ... u mnie wszystko smiga tak jak nalezy-jeszcez ani razu nie spotkalem sie z czyms takim,zeby po wgraniu jakiegos dodatku gra przestala plynnie dzialac ... Zawsze tylko lodmixer w ruch i gierca wymiata huh.gif Twoj problem musialby rozwiazac ktos odpowiedzialny za to dzielo - np. T-mac. Moze on cos bedzie wiedzial co poradzic ... ja juz nie mam pomyslu. Zycze powodzenia !
Simon
dzieki torin wreszcie sie ktos zlitowal
dla pewnosci jeszce sie spytam: te pliki zmieniamy w e-text prawda??
Siwenzz
Tak jak pisałem w komentarzach, niestety ale gra nadal wyskakuje do Windowsa. Mam tego nieszczęsnego GeForce 4MX, nie da się dla użytkowników tej karty nic innego zrobić?
Mendus
QUOTE(Siwenzz @ Apr 26 2006, 11:04:46) [snapback]64543[/snapback]

Tak jak pisałem w komentarzach, niestety ale gra nadal wyskakuje do Windowsa. Mam tego nieszczęsnego GeForce 4MX, nie da się dla użytkowników tej karty nic innego zrobić?

ja mam GeForce 2MX400 32mb jeszcze gorsze gowno i da rade grac wink.gif otwieram przez 3DAnalyze ty tez sproboj
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.