Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powerpatch Ver 2.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Mac516
Siema mam pytanie do twórców POWERPATCHA zajebisty patch ale zeby nie było ze jakieś głupoty pisze to dobrze zainstalowałem patcha wszytsko jest ok. Ale wiecie te wasze buty znudziły mi sie sad.gif a wiec chciałem sobie dzisiaj podmienic sciagłem sobie buty od NELSONA i mówie super buciki bede miał alegancko jeszcze lepiej bedzie gra wyglądała ale włanczam dkz studio daje open otwieram O text szukam pliki 4429 i 4560 ale przy podmienianiu pliku 4429 wyskakuje jakis komunikat i zamiat sie podmienic plik to wyskakuje jakas apteczka koło pliku sad.gif sad.gif . Jeszcze zeby było mało to zapomniałem zrobic kopii tych plików mad.gif mad.gif NOREK T-MAC POmórzcie bo teraz te buty w grze są jakieś zdupione smile.gif smile.gif
Adammm
QUOTE(cygi @ May 20 2006, 20:27:23) [snapback]68430[/snapback]

instalowalem powerpatcha 1 wszystko bylo cacy zainstalowalem 2 a pozniej update 2,1 zgodnie z tutorialem i zanikaja mi kolory co moze byc tego przyczyna czy gdzies moglem popelnic blad ?? jaki ?
IPB Image
dzieki i pozdro
ps sorki za 2 posty ale myslalem ze tamten jest w innym temacie ;/

to jakies ms z 74 pewnie tongue.gif
misiek_devil
QUOTE(Death @ May 19 2006, 17:00:59) [snapback]68245[/snapback]

Cześć
Sorry, że zawracam Wam głowę ale już dłuższy czas się męczę z Powerpatchem i nic. Otóż, robię wszystko tak jak jest to pokazane na tutorialu, wcześniej wywaliłem PESa, zainstalowałem go jeszcze raz. Ściągnąłem Powerpatcha + wszystkie uaktualnienia,wrzucam to wszystko według wskazówek.No i tu...mam problem.Gra nie chodzi, zawiesza się w momencie ładowania meczu lub podczas ustalania taktyki. Po wklejeniu kitservera i lodmixera, nie mogę nic z nimi zrobić, bo opcje i jednego i drugiego są nieaktywne. Jeśli ktoś jest w stanie określić co jest nie tak byłbym naprawdę niezwykle wdzięczny. Pozdrawiam.

Mam ten sam problem tyle ze nie wgrywałem żadnego lodmixera i kitservera. Po prostu zainstalowałem Powerpatcha zgodnie z instrukcją i nie działa :/ (Moja grafa : GeForce 4 MX 440 ) Licze na to ze mi pomożecie smile.gif pozdrawiam
daniel1990
Opcja szukaj w prawym górnym rogu sie kłania....
ale pomoge Ci, usuń pliki bodajże od unknown000 do 014 jedno jest pewne
usuń biny odpowiedzialne za piłki i wgraj te ze zwykłego 0_textu.
Mariolo
Ja chciałbym tylko wszystkim biorącym udział w tym przedsięwzięciu pogratulować wspaniałej roboty. Dzięki Wam bardzo!

Tylko mam pytanko, można dodać jakoś piłkarzy odblokowanych do reprezentacji czy tylko do klubów?
A, i jeszcze jedno, bo chyba w którymś miejscu dałem ciała z kitserverem i teraz w grze przy wybieraniu strojów nie mam miniaturek ładnych tylko jednokolorowe przykłady, nie zawsze nawet odpowiadające tym które pokażą się w meczu. Można to jakoś bezboleśnie zmienić?

edyta: Czy jest jakaś możliwość aby w grze zamiast jakiegoś zespołu był Lech Poznań razem z przyśpiewkami itp?
had2
Chłopy musicie jeszcze poprawić mordki np. Ronaldinho, Maxi Lopez itd. po drugie to nie wiem co? po prostu ten PATH jest świetny!
Mac516
Siema mam pytanie do twórców POWERPATCHA zajebisty patch ale zeby nie było ze jakieś głupoty pisze to dobrze zainstalowałem patcha wszytsko jest ok. Ale wiecie te wasze buty znudziły mi sie sad.gif a wiec chciałem sobie dzisiaj podmienic sciagłem sobie buty od NELSONA i mówie super buciki bede miał alegancko jeszcze lepiej bedzie gra wyglądała ale włanczam dkz studio daje open otwieram O text szukam pliki 4429 i 4560 ale przy podmienianiu pliku 4429 wyskakuje jakis komunikat i zamiat sie podmienic plik to wyskakuje jakas apteczka koło pliku sad.gif sad.gif . Jeszcze zeby było mało to zapomniałem zrobic kopii tych plików mad.gif mad.gif NOREK T-MAC POmórzcie bo teraz te buty w grze są jakieś zdupione smile.gif smile.gif
BoBaN
mam pytanko czy poratowałby mnie ktoś samym 0__Text'em z PP2.1 bo mi sie coś zjebało i nie moge wgrać twarzy i mam lipe. Dało by rade wrzucić na jakiś server spakowanego 0__Text'a podzielonego na czesci lub całego? Proszę pomóźcie!

ten 0__Text będzie zbędny skoro wychodzi niedługo update, mam nadzieje ze tam bedzie nowy 0__Text i nie bedzie problemu.
a co do update to czy pojawią się w nim dobre twarze Robinho, Becksa,Soldado, De La Reda???
http://www.pes-arg.com.ar/dap019/ szperałem troche po stronkach i wypatrzyłem twarze Dapa, on zrobił dobre twarze becksa i robinho. Jest nadzieja ze pojawią się w update??
Henry14
Kiedy update patcha? Sa wogule takie plany?
Kriss91
Mam nadzieję, że w updatcie uwzględnicie nowego Kitservera 5.2 (z wyborem piłeczek i wgrywanymi przez niego twarzami).
BoBaN
T-mac wspomniał już ze ten nowy kitserver pojawi się w update 3.0 ale to będzie juz wersja kitservera która będzie już wzbogacona w bootserver i stadiumserver. Jak narazie wyjdzie wersja PP.2.5 z tego co widziałem.
.::Diego::.
Niecierpliwie czekam na PP2.5 tongue.gif Czy jest szansa ze w kolejnym uaktualnieniu PP znajdą się genialne twarzyczki Norda?
T-Mac
od norda dostalem mordki Kuszczaka i Smolarka te tez beda w update jak wypusci swego packa napewno wiecej sie wybierze i da do nastepnego uaktualnienia pp
Simon
a teraz siedzicie bardziej przy pp 3.0 czy orange ekstraklasa pp?
BoBaN
Wiadome jest, że prace trwają nad patchem którego juz nie będzie trzeba poprawiać i który będzie zadowalał wielu fanów PES, ale nie można odrazu wymagać za wiele, wspomniane jest ze w niedziele pojawi się update do PP, a o Patchu z ligą polską wiemy tyle, że wciąz trwają prace. Jak narazie to radziłbym się cieszyć z PP w wersji 2.5 bo do wersji 3.0 jeszcze troche czasu i pracy ale wiem ze opłaci się czekać bo PP. 3.0 będzie naprawde przekozacki:P
arm
QUOTE(BoBaN @ May 27 2006, 17:51:15) [snapback]69632[/snapback]

T-mac wspomniał już ze ten nowy kitserver pojawi się w update 3.0 ale to będzie juz wersja kitservera która będzie już wzbogacona w bootserver i stadiumserver. Jak narazie wyjdzie wersja PP.2.5 z tego co widziałem.

Można cos więcej o tym Bootserverze??? Na jakiej zasadzie będzie to działać???
Mrsnh
siema ,moecie mi podac numery binów tych stadionow:

stade de gerland
awd arena
philips stadium
olympiako spyros louis
celtic park

bylbym ogromnie wdzięczny.pozatym patch jest wyjebany :PPP wielkie dzieki
torin
Pojawil sie juz PP 2.5. Szczegoly w newsie i w pierwszym poscie tego tematu.
BoBaN
QUOTE(arm @ May 28 2006, 02:17:27) [snapback]69679[/snapback]

Można cos więcej o tym Bootserverze??? Na jakiej zasadzie będzie to działać???

Nie mam pojęcia, wiem tyle z newsów na innych stronach o Pes'e jak będzie coś więcej powiedziane to napisze o tym narzędziu.
albin99
QUOTE(torin @ May 28 2006, 18:27:27) [snapback]69756[/snapback]

Pojawil sie juz PP 2.5. Szczegoly w newsie i w pierwszym poscie tego tematu.

a czy w tym nowym uptade sa transfery druzyn to znaczy ze balack jest jurz w chelse i rui costa w benfice niech ktos napisze z góry dzięki biggrin.gif
BoBaN
nie ma transferów, z tego co się orientuje to w wersji 3.0 bedą transfery i wogole ale do tej wersji 3.0 to jeszcze troche czekania, kto wie czy nie pojawi się ona dopiero jak zamkną okno transferowe.
arm
Możecie OF-a z kasą do updateu 2.5 zapodać gdzieś indziej, byle nie na rapida.

A co planujecie dać w 3.0 ?
BoBaN
Skoro w tym OF nie ma transferów to mozna je chyba samemu zrobić prawda?
Pires-Villareal
Morientes-Valencia
Ballack-Chelsea
Sheva-Chelsea na 90%
Drogba-Milan na 90%
Mido-Roma powrót z wyporzyczenia
Cani-Villareal
Zanetti-Juventus
Rui Costa-Benfica
Favalli-Milan
Rosicky-Arsenal
Diego-Werder
Galasek-FC Nurnberg
Nihat-Villareal
Dacourt-Inter
Ouattara-Kaiserslautern
Krzynówek-Vlf Wolfsburg
Barthez-Toulouse
to tyle jak narazie
joff
wy tez macie w menu pozamieniane stroje np realu zamiast bialych mam niebiesko biale w grze sa cale biale a drugie sa czerwone a w grze granatowe? ja cos zle zrobilem czy tez tak macie? jak to naprawic?
T-Mac
moze bys zainstalowal kitserver !!!
joff
ale nie gram przez internet tylko ML albo zwykle mecze kitserver do tego tez musze zainstalowac?

zrobilem tak jak mowiles i dziala dzieki wielkie wink.gif
Death
Mam znowu pytanie. Po zaaplikowaniu update 2.5 gra zaczęła mi trochę zwalniać. Miał ktoś z Was coś takiego? Wcześniej grałem na wcześniejszych edycjach Powerpatcha, Superpatchu i gra chodziła za każdym razem płynnie. Jest jakieś logiczne wytłumaczenie?
T-Mac
eh popelnilem maly blad a wlasciwe przeoczylem jedna rzecz
nazwy CSKA i Israela sa nieprawidlowe sklady stroje sa oki tylko nazwy nieteges sad.gif
blad zostanie naprawiony w poprawce 2.6 ktora wyjdzie przed samym mundialem
w ktorej tez znajda sie przespiewki reprezentacji naszego kraju
piwlak
A czy w powerpatchu 3.0(dokladniej w kitserverze dodanym do niego) mogly by wyjsc trzecie ,czwarte oraz stroje retro??Cos takiego jak w tym kitserverze bona'sa gdzie sa one zawarte:P Mi one nie sa potrzebne do szczescia poniewaz juz ich uzywam,lecz fanie by bylo dla patcha gdyby bylo w nim zawartych kilka stroi dla bardziej znanych druzyn:D
torin
QUOTE(piwlak @ May 29 2006, 16:16:29) [snapback]69950[/snapback]

A czy w powerpatchu 3.0(dokladniej w kitserverze dodanym do niego) mogly by wyjsc trzecie ,czwarte oraz stroje retro??Cos takiego jak w tym kitserverze bona'sa gdzie sa one zawarte:P Mi one nie sa potrzebne do szczescia poniewaz juz ich uzywam,lecz fanie by bylo dla patcha gdyby bylo w nim zawartych kilka stroi dla bardziej znanych druzyn:D

Niektorzy to maja cos z oczami mad.gif . przeciez kitserver zawiera cala mase stroi, ile tylko bylo aktualnych dla danej druzyny, liverpool ma chyba z 7 kompletow tongue.gif Stroje retro - jak dla mnie glupi pomysl.
Kriss91
Kiedy można się spodziewać update'u do PP odnośnie nowego sezonu?? Będziemy musieli czekać conajmniej do sierpnia czy zrobicie nam miłą niespodziankę?? Po drugie, czy jeżeli Juce poprawi faceservera to wrzucicie wszystkie twarze jakie tylko można znaleźć w sieci do niego?? Czy dacie jakiś update odnośnie stadionów?? Chodzi mi o rok wybudowania, pojemność itd. Mała rzecz ale dodaje smaczku tongue.gif POZDRO
F3niX.
Coz moge powiedziec ... patch jest swietny biggrin.gif gratulacje i slowa uznania dla tworcow naprawde smile.gif on wniosl do mojego pesa nowe tchnienie hehe az sie chce grac teraz
T-Mac
QUOTE(Kriss91 @ May 29 2006, 19:24:43) [snapback]69974[/snapback]

Kiedy można się spodziewać update'u do PP odnośnie nowego sezonu?? Będziemy musieli czekać conajmniej do sierpnia czy zrobicie nam miłą niespodziankę?? Po drugie, czy jeżeli Juce poprawi faceservera to wrzucicie wszystkie twarze jakie tylko można znaleźć w sieci do niego?? Czy dacie jakiś update odnośnie stadionów?? Chodzi mi o rok wybudowania, pojemność itd. Mała rzecz ale dodaje smaczku tongue.gif POZDRO

QUOTE(F3niX. @ May 30 2006, 10:17:47) [snapback]70051[/snapback]

Coz moge powiedziec ... patch jest swietny biggrin.gif gratulacje i slowa uznania dla tworcow naprawde smile.gif on wniosl do mojego pesa nowe tchnienie hehe az sie chce grac teraz

Kriss91
teraz zawieszamy prace nad PP wiec szybko powazny update nie wyjdzie czekamy z tymi transferami
jezeli faceserver bedzie dzialal poprawnie i bedzie mozliwosc nieograniczonej ilosci mord to oczywiscie ze tak
stadionow oczywiscie rozgryzlismy ze world cup w pesie jest rozgrywany na 4-5 tych samych stadionach zamienimy je miejscami np AWD Arena za Santiago i odwrotnie, rok wybudowania-pojemnosc miala byc juz w wersje 2.6 niestety musimy obczaic w ktorym to pliku sie zapisuje
w update 3.0 beda rowniez nowe druzyny smile.gif beniaminki lig

F3niX
dziekujemy smile.gif
Palerinho
Ja mam takie pytanko: Czy musze przy wgrywaniu patcha usunac moje poprzednie savy typu replaye i master league? Bo za kazdym razem po instalowaniu powerpatcha (wg. tutoriala) wywala mnie do windowsa
rosenkranc
a jaką masz kartę graficzną? jak to stary geforce,to zamień piłeczki i bernabeu,
a już nawet 3d analyze nie będzie Ci potrzebny
Palerinho
QUOTE(rosenkranc @ May 30 2006, 14:23:59) [snapback]70074[/snapback]

a jaką masz kartę graficzną? jak to stary geforce,to zamień piłeczki i bernabeu,
a już nawet 3d analyze nie będzie Ci potrzebny

A byłbyś taki dobry i zarzucil mi linka do tych pilek i wytlumaczyl po kolei jak to zrobic? Bylbym bardzo wdzieczny smile.gif
a karte mam rzeczywiscie stara jak swit gf4 64mb i rozgladam sie za nowa
Kriss91
http://rapidshare.de/files/21769669/PES5_T...nglish.rar.html
Program do zmiany danych o stadionach. POZDRO
PS. Koniczne NET Framework 2.0 czy jakoś tak biggrin.gif
Mariolo
Czy to normalne, że nie mogę wejść do treningu ani rozegrać pucharu? Pojawia się error i mnie wywala to windowsa. Jak to można naprawić?
abus
Patch jest świetny, ale mam to co Mariolo - przy włączeniu treningu wywala do wina w poprzedniej wersji patcha było wszystko wporządku.
piwlak
U mnie to samo- przy treningu i pucharze mnie wywala:/dokladniej : Wyskakuje okienko z bledem aplikacji
Instrukcja spod "0x006e52da" odwołuje sie do pamięci pod adresem "0x00120027". Pamięc nie może być "read". :/ W poprzednim powerpatchu tego nie bylo biggrin.gif
T-Mac
dziwne bo umnie trening dziala wlasnie sprawdzalem smile.gif
Shaq
Mi natomiast wywala do windowsa, gdy włączam formation settings podczas rozgrywania meczu. Jest napisane że wystąpił błąd z plikiem pes5.exe. W poprzednich werscjach patcha tego nie było. Czy da się to jakoś naprawić? Albo czy można grac na pliku exe z pp 2.0.
T-Mac
QUOTE(Shaq @ May 31 2006, 22:52:10) [snapback]70365[/snapback]

Mi natomiast wywala do windowsa, gdy włączam formation settings podczas rozgrywania meczu. Jest napisane że wystąpił błąd z plikiem pes5.exe. W poprzednich werscjach patcha tego nie było. Czy da się to jakoś naprawić? Albo czy można grac na pliku exe z pp 2.0.

wywal save z repelyami
a exe mozesz uzyc od pp 2.0
Maharadza
no generalnie mam to samo,wywala mnie to wina jak chce wlaczyc mecz pucharowy...uzywam 3d analyzera a mimo to mnie wywala ;/
Patriota
Ja ma takie pytanko czy ten patch zawiera option file z prawidłową polską kadrą tzn Jeleń, Fabiański?
I czy mógłby ktoś go wrzucić na rapida? bo zależy mi na samym optionie, bo ja gram na konsoli i bym sobie wklepał statystyki naszych orłów. z góry bardzo dziękuje smile.gif

PS Biało-czerwoni, waleczni i niebezpieczni!!
had2
W wersji 2.5 to przy wyborze strojów minikitsy są te stare lipne trzeba to poprawić
F3niX.
Shaq nie ladnie jest krasc lub brac sobie czyjes avatary bez zgody .....
przeszczepus
nie no ten PP poprostu na kolana mnie powalil... super wykonanie, respect dla tworcow smile.gif

tylko jedna taka uwaga: Krzynówek ma troche spierdzieloną twarz (bardziej beckhamowato teraz wyglada huh.gif )
T-Mac
QUOTE(przeszczepus @ Jun 6 2006, 11:43:48) [snapback]71255[/snapback]

nie no ten PP poprostu na kolana mnie powalil... super wykonanie, respect dla tworcow smile.gif
tylko jedna taka uwaga: Krzynówek ma troche spierdzieloną twarz (bardziej beckhamowato teraz wyglada huh.gif )

krzynowek ma dobra morde jest ona wykonana przez norka wgraj OF

przeszczepus
kolejne male zapytanko z mojej strony. Czy po zainstalowaniu PP 2.0 on bedzie dzialal razem z SP??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.